Pizza ranska

Kehittelin taas perheen iloksi pitsaa ja otin teemaksi ranskan. Onhan maa pitsan arvoinen! Otin suuhuni ranskalaisia pastilleja ja kuuntelin le penin puhetta, sattui vaan olemaan radio auki. Siihen tulee
-pohja omalla tyylillä
-purjo, tuo ranskan sipuliherkku
-dijonsinappi, sinappien aurinkokuningas
-ankan koipilihaa purkista, ihanaa confit lihaa ranskasta
-ranskankermaa, voiko olla ranskalaisempaa
-pohjaan makua antamaan pyrettä ja 5 kynttä
-tuoretta edamia tuota ranskan lahjaa juuston ystäville
-säilykepersikkaa, siirtomaa herkkuna

Uuniin 25 minuuttia ja bon apetit!
Ilmianna
Jaa

8 Vastausta



No niin bailu mastro. Sullan on tunti 10 min aikaa toetuttaa fantasiasi. Muuten jouhdut jäähylle.
Ilmianna
Jaa
kaikenlaista sontaa sitä joku syö, ja luulee hyvää tehneensä.
Ilmianna
Jaa
Pariisissa pizzaa useinkin syöneenä, voin sanoa, että Ranska ei todellakaan ole pizzamaa. Surkeita ovat ranskalaisten kuivakat lätyt.

Purjo sopii kyllä pizzaan, mutta punasipuli on parempaa. Dijonsinappi on hyvää, mutta sitä en pizzaan lykkäisi. Ankka käy pizzaan siinä missä muukin lintu, mutta ei missään nimessä purkista! Ranskankerma käy sienipiirakkaan, muta ei herranjumala pizzaan! Tomaattipyre ja valkosipuli on noh, ihan bueno. Edan on myös kehnohko pizzajuusto. Persikka sopii pizzaan vielä huonommin kuin ananas. :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mikä ananaksessa on vikana?
Sehän passaa täydellisesti suolaisen kanssa, esim. kinkku, aurajuusto ja ananas.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Meille maistui pitsa. Hmmm...confit ankka on kyllä pehmeää. Pitää säätää täytteitä ja kokeilla. En ole sellainen hifistelijä kuin monet muut, siksi kirjoittelen reippaita ohjeita hyvällä mielellä ja kokeilen kaikenlaista. Poika ei aina pidä mutta syö kumminkin.
Ilmianna
Jaa
Pieni mutta tärkeä korjaus, kyseessä ei ole Pizza vaan tunkio.
Toinen yhtä tärkeä korjaus, Edam on juusto Hollannista - ei Ranskasta.
Kolmas karkea virhe, persikat eivät ole Ranskassa siirtomaatuotteita - vaan kotimaan tavaraa.

Mutta jatka kehittelyäsi ja kerro mitä olet saanut lautaselle ja syötyä. Ravintola-alaa en kuitenkaan suosittele harkitsemaan.

Ruuan pitää näyttää ja maistua hyvältä - muuten se on pelkkää vatsantäytettä.
Ilmianna
Jaa
Yritän ymmärtää kommentteja! Ai se onkin hollannista. Kuullosti niin ranskalaiselta. Olen pari kertaa vihjannut etten ole hifistelijä. Niitä on ystäväpiirissä. Tiedättehän kun illan isäntä ottaa sen tietyn ilmeen ja äänen ruuan aluksi MITEN ja MISTÄ heidän illallinen on tehty. No, en halua pilata kenenkään iloa. Pitää jatkaa kokeiluja. Ehkä joskus netissä koku sanoo, että pitääpä kokeilla minun vinkeistä!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei, älä jatka. Lopeta ruoanlaitto kokonaan, se ei selkeästi sovi sinulle. Jos on niin saatanan idiootti ettei ymmärrä yksinkertaisimpien raaka-aineiden alkuperää niin parempi että kuolet nälkään
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pizza ranska

Kehittelin taas perheen iloksi pitsaa ja otin teemaksi ranskan. Onhan maa pitsan arvoinen! Otin suuhuni ranskalaisia pastilleja ja kuuntelin le penin puhetta, sattui vaan olemaan radio auki. Siihen tulee
-pohja omalla tyylillä
-purjo, tuo ranskan sipuliherkku
-dijonsinappi, sinappien aurinkokuningas
-ankan koipilihaa purkista, ihanaa confit lihaa ranskasta
-ranskankermaa, voiko olla ranskalaisempaa
-pohjaan makua antamaan pyrettä ja 5 kynttä
-tuoretta edamia tuota ranskan lahjaa juuston ystäville
-säilykepersikkaa, siirtomaa herkkuna

Uuniin 25 minuuttia ja bon apetit!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta