Ylä -Kainuu lehtikö puolueeton?

Trumpimme

Voisi luulla ettei Suomussalmella ole muita valtuutettuja kuin hapan Yrjö Puurunen. Lehden mukaan valtuustossa eivät ole muut käyttäneet puheenvuoroa kuin hän kuluneiden 4 vuoden aikana, sen kuvan lehdestä on saanut. Nyt tämä menee liian pitkälle, lehti mainostaa taas kiharapäätä ja hienoa ideologiaa. Onko muilla valtuutetuilla mahdollisuus saada mainos ilmaiseksi YläKainuuseen? Totuushan on ettei hän pärjää missään ryhmässä, persutkin antoivat hänelle kenkää ja näkyvästi. Ihmiset herätkää, älkää enää menkö pellen ansaan. Hänhän on joka paikan valittaja ja oman edun tavoittelija teidän kustannuksellanne. Maakuntavaalit varmaan päätähtäin.
Sirkku Rautio, teeppä juttu niistä valtuutetuista jotka eivät ole käyttäneet yhtään puheenvuoroa 4 vuoden aikana, niitä kuulemma on (esim. nainen, ääniharava ja taas ehdolla, huh).
Yrittäkää edes siellä toimituksessa tehdä tasapuolista ja tiedottavaa journalismia, vähemmän koko sivun kokoisia kuvia puurojuhlista takahikiällä, jos kaipaan viihdettä tilaan Seiskan.

29

1261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sensuuriiski

      Takahikiän puurojuhlat on sopuisaa ja sovinnaista asiaa. Sitä me halutaan lukea. Muuta lukiessa tulee hiki. Paras kuntapäättäjä on 4 vuotta hiljaa olija.

    • mykkäkö

      Jos tämä on se letin heiluttaja niin hän on joka helvetin valtuustossa mitä Suomussalmella on keksitty perustaa.

      • Lääkkeitä

        Missähän välissä hän mahtanee ehtiä hoitaa työnsä.


    • vinkkimies

      Parempi olla hiljaa. Ei kannata sanoa mitään. Tulee ongelmia itselle ja läheisille kun kosto elää ja iskee.

    • voimailija

      Jos puhutaan Yläkainuun urheilutoimittajista niin heillä ei ole minkänlaista tietoa siitä kuka on paras ja eniten arvomitalleja saavuttanut Suomussalmelainen. Kun valittiin Suomussalmen paras urheilija, niin siinä ei maailmanmestaruus merkinnyt mitään. Että näin se hyvävelijärjestö toimii. Täytyy vain ihmetellä liikuntasihteerin toimintaa miten se ohittaa maailmanmestarin jonkun maakuntasarjan voittajan eduksi.

      • enollutpaikalla

        Kuka valittiin ja kuka oli paras?


      • tietäjät

        No se liikuntasihteerikin on valittu hyväveli systeemillä!


    • maastaveto

      Näitä ampujiahan on suosittu monta vuota peräkkäin, hyviä saavutuksia eikäy kiistäminen. Sitten asiaan, maailmanmestaruuskilpailussa kultaa ja hopeaa, eikö tällainen saavutus paina mitään. Vaatimaton mies ei pidä suurta kohua itsestää mikä kertoo vahvasta itseluottamuksesta, ei tarvitse selitellä menikö huonosti vai nappiin.

      • voimaaon

        Tosi on.


      • RAHATVOIMANOSTAJALLE

        Voimailija : Koska liikunta puoli on ilmeisesti epähuomiossa jättänyt jostain syystä saavutuksesi huomioimatta ota yhteys kunnahallitukseen ? Kyllä tuollainen saavutus pitää pystyä huomioimaan . Tapaus lienee vahinkom ? Onhan se tipendi muistaanseni 500 euroa ja mahdollinen halaus sekin on : saa !


      • kellekunniakuuluu
        RAHATVOIMANOSTAJALLE kirjoitti:

        Voimailija : Koska liikunta puoli on ilmeisesti epähuomiossa jättänyt jostain syystä saavutuksesi huomioimatta ota yhteys kunnahallitukseen ? Kyllä tuollainen saavutus pitää pystyä huomioimaan . Tapaus lienee vahinkom ? Onhan se tipendi muistaanseni 500 euroa ja mahdollinen halaus sekin on : saa !

        Vaatimaton mies ei kerjää stipendejä saati titteleitä itselleen. Jonkun muun se pitää tällainen asia/vääryys saattaa kunnanhallituksen tietoon.


      • ALOITEPALSTALLE

        Viesti lähetty Suomussalmen kunnanhallitukselle ,


      • PAHAUNOHDUS

        Asia tulee käsittelyyn kunnanhallituksen kokouksesa.Hallintojohtaja kiitti viestistä .Lähetin 2016-ko,henkilön mitalit MM-Pronssi ja EM HOPEA lisäksi 2-SM-Pronssia . Kyllä Kunnan pitäisi myöntää SUPER dipenti !


      • NaapuristaNäkeeParemmin

        Olen ihmetelyt, että ei edes lehtijuttua ole miehestä? Ei Kainuunsanomissakaan?

        Joka kilpailusta mitali, olipa MM, EM tai SM- kisat. Eikä menestys vain viime vuonna, vaan aiemminkin.

        Jos Antero olisi hiihtäjä, juoksija tai rallikuski, kyllä olisi kunnanukot - ja akat hepakassa. Järjestäisivät jos minkalaisia hippajaisia.

        Taisipa mies käydä omilla kustannuksillaan viime EM-kisoissa, kun liittokaan ei ui rahassa!

        Antero vaatimaton mies, eikä tee itsestään numeroa. Tuskimpa hän itse alkaa kerjäämään yhtään mitään, kun kunta ja paikallislehdet ovat kuuroja ja sokeita.

        Terv. Naapurikunnan voimailija.


      • toinenvoimailija
        PAHAUNOHDUS kirjoitti:

        Asia tulee käsittelyyn kunnanhallituksen kokouksesa.Hallintojohtaja kiitti viestistä .Lähetin 2016-ko,henkilön mitalit MM-Pronssi ja EM HOPEA lisäksi 2-SM-Pronssia . Kyllä Kunnan pitäisi myöntää SUPER dipenti !

        Opettele Esa kirjoittamaan. Ota edes lääkkeet ajallaan.


    • Rypinski

      Puoluettomuus on kun vasemisto on onnistunut ehdokkaitten hankinnassa,mutta totuushan on Suomussalmella jotakin muuta,sen näätte kun ehdokasasettelut tulevat julki,keskusta on suurin väittäköön Ylä Kainuu punaisin silmin mitä tahansa?

    • Pazojat

      Pitäs valita puikkopallojoukkue vuojen teoksi .olivat lyöneet pallon paskaojille asti

    • tämänvuoksierotettiin

      Valtuutetun blogitekstistä sakkotuomio
      Kainuu Julkaistu 1.9.2015 klo 16:11 | 21
      Suomussalmen kunnanvaltuutettu Yrjö Puurunen (ps.) tuomittiin tiistaina kunnianloukkauksesta. Kainuun käräjäoikeus tuomitsi Puurusen maksamaan 10 päiväsakkoa, eli 270 euroa. Lisäksi hänet tuomittiin maksamaan 1 000 euroa korvauksia.
      Tuomio tuli blogikirjoituksesta, joka käsitteli Hyrynsalmen kunnanvaltuutettua Esa Heikkistä (sit.). Käräjäoikeus katsoi, että kirjoituksessa oli halventavia mainintoja.

      Heikkinen vaati tuomiota myös yksityiselämää loukkaavan tiedon välittämisestä. Käräjäoikeus hylkäsi syytteen.

      Rangaistusta määrättäessä käräjäoikeus otti huomioon Heikkisen toiminnan ja nettikirjoittelun. Tämän vuoksi Puuruselle tuomittiin lievä sakkorangaistus.

      Heikkinen vaati 10 000 euron vahingonkorvausta kärsimyksestä. Käräjäoikeus katsoi kohtuulliseksi korvaukseksi 1 000 euroa.

      – Koska Heikkiselle aiheutuneen vahingon pääasiallisena syynä on Heikkisen oma toiminta, on tämä seikka otettava korvausta harkittaessa huomioon, käräjäoikeus perustelee korvaussummaa

    • Kutku-mutku

      Esa Heikkinen ei itse päässyt mihinkään puolueeseen ehdokkaaksi. Sekös näyttää ottavan henkeen. Häh-häh-hää

      • röyhkeäukko

        Eikö valtuutetulta edellytetä nuhteetonta taustaa, kunnianloukkaus on vakava rikos. Sitten hän julistaa inhimillisiä arvoja ja solidaarisuutta, ja höpö höpö! Äänestäjät ajatelkaa nyt omilla aivoilla.


      • hyry1
        röyhkeäukko kirjoitti:

        Eikö valtuutetulta edellytetä nuhteetonta taustaa, kunnianloukkaus on vakava rikos. Sitten hän julistaa inhimillisiä arvoja ja solidaarisuutta, ja höpö höpö! Äänestäjät ajatelkaa nyt omilla aivoilla.

        Rauhotu Esa vievät taas hoitoon.


    • hevonpaskat

      Joo kunnian loukkaus on tosi vakava rikos, ei täälläkään 24 loukata ketään koskaan.

    • Eikönäin

      Ylä-Kainuu ei ole koskaan ollut puolueeton.piste

    • Voisikirjoittaamuistakin

      Olen aloittajan kanssa 100%:sti samaa mieltä. Kovin ovat Ylä-Kainuun jutut olleet puolueellisia ja tämä yksi takinkääntelijä on nostettu lehden toimesta esille todella voimakkaasti. Päätoimittajan pitäisi pitää huoli siitä, että lehti säilyisi puolueettomana paikallislehtenä.

      • tran...u

        Juuri noin.


    • mainostaja

      Vastuunottoa päätoimittaja!

    • Puurunen-Puurunen-

      Ylä-Kainuussa oli taas juttu kyläparlamentista ja siinä jutussa oli ainakin kaksi Puurusen kommenttia. Muut paikallaolijat ovat olleet ilmeisesti hiljaa, lukuuottamatta kahta lyhyttä muiden kommenttia.
      Taas Puurunen saa ilmaista vaalimainosta Ylä-Kainuun ja ennen kaikkea Mustosen Juhanin ansiosta. Haloo päätoimittaja!!! Lopetan kohta ko. lehden tilaamisen jos tämä linja jatkuu.

      • aapuva

        Turhaan Jussia moitit.


    • enollutpaikalla

      Mitä nuo kyläparlamentit edes on? Mitä hyötyä ja kenelle?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe