Maailma muuttuu

sekaisinovat

Nyt vaan kaikki muotihinttarit vihkimään itsensä. Kyllä on ikävä menneitä aikoja jolloin homous oli sairaus ja Kekkonen presidentti.

24

409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ItseHetero

      Miten kenenkään homous tai heidän vihkiminen haittaa sinun elämänkulkuasi? Minuun ei kenenkään seksuaalinen suuntautuminen tai homojen vihkiminen vaikuta mitenkään.

    • yyui

      ei se mitenkään haittaa minunkaan elämää,muttä ärsyttää kun joka tuutista tulee homojen juttuja.ja vielä vaaditaan adoptio-oikeutta ymv.hyi helvetti.

      • ItseHetero

        En ole huomioinut mainitsemaasi joka tuutista tulevaa homojen juttuja. Mitä adoptio-oikeuteen tulee, mitä ihmettä sillä on väliä millaisessa perheessä lapsi kasvaa, kunhan vaan hän saa turvallisen, rakastavan, kannustavan ja tasapainoisen kasvuympäristön?


      • Rappiotaseon

        Onko enää televisio-ohjelmaa ilman kiintiöhomoa tai lehtiä ilman vähintään yhtä homojuttua. Julkkikset alkaa olla kaikki homoja, kun on muodikasta ryhtyä homoilemaan ja samalla pääsee lehtiin kertomaan elämän seestymisestä. Hyi helvetti!


      • ajlkhjjh

        Taitaa kirjoittaja vain etsiä pelkkiä homojuttuja. Mistähän johtuu?


    • Jotakin.rotia.sentään

      "mitä ihmettä sillä on väliä millaisessa perheessä lapsi kasvaa, kunhan vaan hän saa turvallisen, rakastavan, kannustavan ja tasapainoisen kasvuympäristön? "

      Arvaappa vaan minkälaisen kiusaamisen kohteeksi lapsi koulussakin joutuu, kun asia huomataan. Siitäkin huolimatta, että koulut kasvatuksessaan pitävät nykyisin homoilua maailman hienoimpana asiana. Eikä homoilu ole mikään tae turvallisesta kasvuympäristöstä.

      • ItseHetero

        Lapset eivät kiusaa, jos me aikuiset opimme hyväksymään erilaisuutta, emmekä kasvata lapsiamme suvaitsemattomiksi. Vielä 1960-luvulla nimiteltiin avioliiton ulkopuolella syntyneitä lapsia äpäröiksi. Tätä kuuli niin aikuisten kuin lastenkin suusta. Nyt kun asia on hyväksytty ja normalisoitunut, on äpärä-nimitelly hyvin harvinaista. Niin se vaan menee, että mitä me aikuiset edellä, sitä lapset perässä. Ei taatusti vanhempien homous ole tae onnelliseen lapsuuteen, muttei se myöskään ole este. Kaikki adoptiovanhemmat joutuvat aikamoisen syyniin, joten lähtökohdat vanhemmuuteen tutkitaan todella tarkasti. Me heterot, jotka saamme omia lapsia, voimme tehdä lapsia todella kurjiinkin oloihin ja kun yksi otetaan huostaan, niin tehdään uusi. Tällaisia tapauksia meissä heteroissa on todella useita.


    • hulluja

      Hinttarit on aivan sairasta väkeä. Haluavat vielä kasvattaa uusia sairaita yksilöitä leikkimällä isää ja äitiä. Sais pysyä siellä kaapissa hamaan tulevaisuuteen.

    • Teukkapressaksi

      HakkaraisenTeuvohan sanoi, että; olihan se jo raamatussakin Aatami ja Eeva, eikä Aatami ja Eero.

    • Heterojaaviossa

      no voitteko lopettaa niitten homoperheen lasten kiusaamisen ja opettaa omillekin lapsillenne että yhtään ketään ei saa kiusata. ei läskejä ei rillipäitä eikä homoja eikä kehitysvammaisia eikä lestadiolaisia eikä ässävikasia eikä ärrävikasia...?? Vai onko teidän muelestä ok kiusata jotain siks kun on vähän erilainen? Oikeesti?? Oisko tää se helpompi ratkaisu, hyväksyä se että meitä nyt vaan on erilaisia ihmisiä ja tulee aina oleen. Ei oo multa mitenkään pois homojen avioliitto tai adoptio

    • pukamat

      Joskus paskalla vääntäessä vähän isompaa ulostetta olen miettinyt, että miten homojen perseet kestää jatkuvaa rassailua? Siihen sairaaseen kasvuympäristöön vielä lapsia. Pahaa tekee.

      • ItseHetero

        Minä taas ihmettelen suuresti, että parisuhteessa oleva heteromies haluaa ostaa prostutioiduilta usenmiten peppuseksiä. Näin kertoi tässä joku aika sitten pari suomalaista prostutiota jossain asiaohjelmassa.


    • mitäpöljää

      No just teidän homoja haukkuvien takia niitä homoperheissä kasvavia lapsia kiusataan! Ettekö osaa ottaa sitä malkaa omasta silmästä ja nähdä, miksi niin tapahtuu????

      Totta kai lapset matkii teitä. Ohjatkaa ja neuvokaa niitä, niin eivät niitä toisia lapsia kiusaa.

    • pysytäänpaikkakunnassa

      Ja taas sama kysymys? Aloittajalle? Miksi kirjoitat sellaisia asioita jotka ei kuulu tänne palstalle? Tämä palsta on Jämsä Ja sitä koskeville asioille. Etsikää oikea paikka kirjoituksille. Kirjoittakaa niihin kuinka tahdotte. Pidetään tämä Jämsän palstana. Puidaan täällä oman alueen asioita ja Huom. toivon että trolleja vähennetään.

    • parastaryhmää

      Oikeassa olet Jämsässä ei onneksi asustele juurikaan hinttareita. Ovat tajunneet muutamat poikkeavat muuttaa heti isolle kirkolle kun ovat tiedostaneet homoutensa. Eli tämä ketju ei todellakaan kuulu Jämsän palstalle. Täällä elää terve ja isänmaallinen kansa.

    • Tyttöparejayläasteella

      Lesbopareja sen sijaan on yläasteelle alkanut kehkeytyä. ..

      • Eimitäänuutta

        Yleensä teini-ikäisenä ruvetaan katselemaan niitä ensimmäisiä seuustelukumppaneita joko samasta tai eri sukupuolesta, jokaisen oman suuntautumisen mukaisesti, joten ihmekös tuo nyt on.


      • Ihmekyllä

        Kyllä tuollainen toistaiseksi vielä pieni ihme on...


    • Jämsässäkin

      Ammattikunnissa eniten homoja on viran haltijoissa ja muissa status hommissa olevissa ja samoin prostituutioita käyttää eniniten edllä mainut tahot.. samoin sairaaat fanttasiat ja eniten seksi kauppojen asiakkaina on hyvin toimeen tulevia ja uskovaisia.. aikasta jännää on ja samat naamat sitten huutavat moraalin perään muita osoittaen..

    • pahasairaus

      Oli hienoa lukea Vekkarista eilen, että kirkko ei tulevaisuudessakaan vihi hinttareita eikä vuokraa heille seurakunnan tiloja. Aivan mahtava juttu!!! Taidan liittyä kirkkoon takas kun joskus tuli sieltä erottua. Hyvä terve Jämsä!!

      • Joopajooop

        Sinä olet se sairas tässä mene äkkiä hoitoon!!! Mitäs ne kirkon asiat sulle edes kuuluu kun et siihen kuulu? Ihmettelen vain.


    • Kolli70vee

      Ketjun avaaja on jämsäläinen, ei välttämättä homoseksuaali, vaikka ottikin asian esille spontaanisti. Kysyisinkin häneltä, onkä hänellä ollut kielteisiä kokemuksia homoista? Vai onko homo-ongelma hänellä vain päänsä sisällä? Yhteiskunnassa on moni asioita erilailla, kuin 60-luvulla , jolloin homous oli kriminalisoitua. Onhan tämä internettikin. Siitä ei tiedetty silloin. Ja kesälomarahat. Ja persut, ennen oli vain Pintalonpojat. Nyt on nuorilla viinat, nussimispileet ja älykännykät. Eipä ollut meillä älykännyköitä.
      Mutta kuten sanoit, maailma muuttuu!

    • AntaaElääTavallaan

      Ei minua liikuta, mitä ihmiset keskenään tekevät. Eikä sekään minulle kuulu, jos heteropari pieksää toisiaan tai mitä muuta kotonaan puuhaavat.
      En ole viranomainen enkä ammattiauttajakaan, ihan tavis luuseri vaan, omissa asioissani on ihan riittävästi huolehdittavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe