Helenius-Chisora -matsi toteutuu

punchie

17

152

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Husse51

      No niinpä tosiaan näyttää. Ottaen huomioon että Robben kaksi tyrmäyksen jälkeistä vastustajaa on olleet varsin heikkoja, Boxrec.comin mukaan 200. huonommalla puolella, pitäisi nyt saada tosi hyviä sparreja alle. Siis tosi hyvien miesten kanssa. Muuten on varmasti Chisora ehkä liian kova pala. Ja vaikka menisi valmistautuminen ihan tuubiinkin, niin helppo matsi ei vähääkään ole. Ja toivottavasti aamulenkit on myös muistettu juosta. Chisoraa ei helpolla lyödä pihalle niin täyden ajan ottelu on hyvin mahdollinen ja kestävyyttä pitäisi myös vähän löytyä. Itse olisin ajatellut jotain vähän helpompaa vastusta ennen näinkin kovaa jätkää, mutta toivotaan parasta Heleniukselle.

    • rbtgbyhn

      Chisora pudottaa Heleniuksen alta aikayksikön. Siihen loppuu tuon taivaanrannanmaalarin ura. Pääseepähän perustamaan sitä lastenkotiaan.

      • Robbe.Rules

        Robbe lyö kovempaa kuin legendaarinen Iron Mike Tyson, tämä on mitattu fakta! Robben nyrkki kun puhuu kannetaan Chisora kehästä, sen jälkeen tyrmää Duhaupasin, sitten vuorossa MM-ottelu ja se on monen miljoonan euron liksapäivä!


      • Husse51
        Robbe.Rules kirjoitti:

        Robbe lyö kovempaa kuin legendaarinen Iron Mike Tyson, tämä on mitattu fakta! Robben nyrkki kun puhuu kannetaan Chisora kehästä, sen jälkeen tyrmää Duhaupasin, sitten vuorossa MM-ottelu ja se on monen miljoonan euron liksapäivä!

        Helenius voi olla jossain mittarissa parempi kuin Tyson, mutta hän löi äijiä pihalle etukädelläkin. Helenius ei kuitenkaan saanut Duhaupassia pysähtymään vaan mies tuli päälle iskuista välittämättä. Ei mitään hirmuista kaatoa näyttäisi Robben nyrkeissä olevan.


      • Tyson_oli
        Robbe.Rules kirjoitti:

        Robbe lyö kovempaa kuin legendaarinen Iron Mike Tyson, tämä on mitattu fakta! Robben nyrkki kun puhuu kannetaan Chisora kehästä, sen jälkeen tyrmää Duhaupasin, sitten vuorossa MM-ottelu ja se on monen miljoonan euron liksapäivä!

        moninkertainen maailmanmestari se on semmosta mitä tuosta mummo-ankan rengistä ei ikinä tule.


      • Kitt2000i
        Tyson_oli kirjoitti:

        moninkertainen maailmanmestari se on semmosta mitä tuosta mummo-ankan rengistä ei ikinä tule.

        Kuinkahan monta kertaa sinäkin olet tuon mummo-ankan renki- jutun postannut...? Ei oikein älykäs.


      • Ei_se_asia_ole

        mihinkään muuttunut mutta kuinka monta kertaa sinäkin olet noita juttuja postaillut joissa selität että Heleniuksessa on ainesta maailmanmestariksi vaikka jokainen sen näkee ettei ole.


    • Niinmennytlupaus

      Paljonkohan humppa-heleniuksen vastustajaleirille on tälläkertaa maksettu, ettei Chisora tapa partajeesusta?

      • Robbe.Rules

        Chisora ei kestä loppuun saakka sillä kun Robben oikea puhuu Chisora on ketarat ojossa, voidaan laskea vaikka sataa mutta ei ole ukosta jatkajaksi!


      • Köysispede

        Heleniushan on köysikehän nykyinen senioripelle. Jos voittaa, on voitto takuulla ostettu!!!


    • Tuomariäänin

      Onko tuomarit jo maksettu otteluun?

    • Husse51

      Sauerland on joutunut perumaan ottelun taloudellisista syistä. Voisikohan ne syyt olla siinä että liian harva haluaa maksaa Helenius-Chisora matsin näkemisestä? Ammattinyrkkeilijähän on vähän kuin strippari, jos juuri kukaan ei halua nähdä niin eipä fyrkkaakaan tule. Ja Chisora ainakin on pystynyt koviin kamppailuihin, esimerkiksi Whyten kanssa ja oli tosi hyvä vaikka hävisi. Monen mielestä ei ollut oikein mitään eroa miesten paremmuudessa. Joten voisikohan olla ettei Heleniukseen Duhaupas-tyrmäyksen jälkeen luoteta kun näyttönä sen jälkeen ei ole kuin Airich ja Basile voitot, jotka eivät todellakaan olleet vaativia vastustajia.?

      • DeLaHoya

        Totta puhut varmasti, mutta toisaalta luulisi jotenkin silti kiehtovan tämän uusintamatsin, koska se on Robertille ratkaiseva ; jos hän häviää Chisoralle, niin se on loppu sitten ura. Toisin päin toinen juttu!


    • gonginkumaus

      Aika näyttää, ehtiikö Hele lyömään kertaakaan edes ohite.

    • Husse51

      Yhdessä jutussa oli kuvassa Heleniuksen sparrivastustajat. Lyhyt valkovenäläinen ja pidempi islantilainen nyrkkeilijä. Molemmat täysin tuntemattomia. Näyttää vähän siltä että ei oikein ole tarvittavia taloudellisia resursseja Halaniuksen takana kun ei laadukkaampaa kaveria vastaan pääse ottamaan.
      Jotain kiinnostavmpia matseja yrittää Sauerland saada syksyksi kaavailtuun Helenius-Chisora otteluun. Mutta jos tämä on pääottelu ja käydään Suomessa niin en oikein tiedä löytyykö Suomesta tarpeeksi kiinostavia nyrkkeilijöitä että tulisi tarpeeksi paljon katsojia. Vähän heikoksi on mennyt nyrkkeilyn ystävien luotto Heleniukseen. Riita Sauerlandin kanssa sopimussotkuista ja sen myötä tullut katko ilman matseja ja näköjään aika pitkälti myös ilman kunnollista harjoittelua saattoi olla kohtalokas juttu Heleniuksen uralle . Siis ihan leipätyötä ja toimeentuloa ajatelle. Maailmanmestaruushaaveista puhumattakaan.

      • Cappas

        Ikävää, että RH koki niin pitkän alamäen kaikkine riitoineen - hänellä olisi potentiaalia ollut vaikka ihan huipulle, mutta sellaistahan se elämä on.............................:/


    • Husse51

      Ammattinyrkkeily on varmasti yksi eniten epärehellisyyttä sisältävä laji maailmassa. Ei pitäisi mennä tekemään mitään sopimuksia ilman kielitaitoista ja sopimusjuridiikasta ymmärtävää avustajaa.
      Tuossa edellä oli puhe rahasta ja leiritysten kalleudesta. Taloudellinen puoli on ollut varmasti yksi kehityksen este. Mutta eihän se että olisi juossut pari lenkkiä viikossa, pari salitreeniä ja vaikka käynyt jossain pelaamassa jotain pallopeliä liikkumisen ylläpitämiseksi, olisi maksanut oikeastaan mitään ja olisi ollut ahvenanmaallakin varmasti helppo järjestää. Kotona vähän joka ilta hypännyt vielä narua. Silloin olisi varmasti jalkatyö ja liike ollut Duhaupass-matsissa ihan erilaista eikä olisi totaalisesti mennyt piippuun. Ei olisi Duhaupass päässyt noin helpolla jos olisi Robert koko ajan pysynyt liikkeessä ja jaksanut lyödä. Heleniushan joutui ottamaan monta varsin pahaa osumaa päähän jo ennen tyrmäystä. Uupuminen ja osumat johti sitten väistämättömään. Kestävyyskunnon päästäminen todella huonoksi kertoo välinpitämättömyydestä, johon ei ammattiurheilijalla ei oikein ole varaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      56
      2979
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2818
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      34
      1977
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1922
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1727
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1432
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      93
      1200
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe