Tapaamissopimuksesta

Hmmmmmmmmm

Koitan kirjoittaa mahdollisimman selvästi. Elikkä tilanne tämä lyhykäisyydessään. Muutimme erilleen ex-vaimoni kanssa vuosi sitten ja laitoimme ensimmäisen vaiheen eropaperit menemään. Ennestään meillä oli jo yksi lapsi ja toinen lapsi oli tulossa kun muutimme erilleen. Vuosi ollut yhtä temppuilua, ei siitä sen enempää. Nyt molemmilla omat asunnot, ja elatusmaksuja maksan molemmista lapsista, se on ok. Nyt juuri laitoimme toisen vaiheen eropaperit menemään ja ero sitä myöten selvä. Meillä on 50 kilometriä välimatkaa, eli 100 km tulee kun ajan ees, lapset kun haen tähän ja vien takaisin, se on yhteensä 200 km, sekään ei ole ongelma. Mutta tapaamiset, siinä ongelma. Töitten puolesta todella vaikea minun ottaa lapsia, vapaillani tietysti otan niitä minkä pystyn ja aina välillä käyn katsomassa lapsia siellä. Työrytmini on todella hankala ja teen kahta työtä, yötyötä sekä toinen illat töissä. Vapaita on vähän miten sattuu kuukauden aikana. Ja kyllä, tykkään näistä töistä mitä teen, ja siitä riippuu minun elantoni, ja haluan mahdollisuuksien mukaan ja vapaiden mukaan tietysti ottaa lapsia mahdollisimman paljon.

Mutta itse ongelmaan joka lävähti tänään kasvoille, olen yöksi siis menossa töihin tänään, ex-vaimo ilmoittaa päivällä, voitko tulla katsomaan lapsia, että pääsen ulos muutaman ottamaan, vaikka siellä olisi käytössä sen koko tukiverkosto, ja toisekseen ollaan jo ennalta sovittu, että haen lapset ensi viikolla tähän pariksi päiväksi, sekä sitä seuraavalla viikolla pariksi päiväks. Ja kun en suostunut lähteä ajamaan 100 km tänään, kun minun mielipiteeni on se että sovitusta pidetään kiinni mitä on ennalta sovittu että milloin menen ja haen lapset, eikä päivän varoitusajalla ilmoiteta että tule katsomaan lapsia, haluan ulos. Sitten alkoi uhkailu lastenvalvojalla, jonne olikin tänään jo soitellut, lastenvalvoja kuulema pakottaa minut ottamaan lapset joka toinen vklp, vaikka se ei töitteni puolesta ole kovin mahdollista, koska olen poikkeuksetta joka vklp töissä, sitten on tietysti eriasia kun minulla on kesäloma, olkoot lapset niin paljon minulla kun haluaa. Elikkä kysymys kuuluukin, mitä lastenvalvoja voi ylipäätänsä määrätä? Eikö se mene niin että otan lapsia minkä töiltäni kykenen ja aina välillä käyn katsomassa lapsia tuolla. Tulee vain niin pompoteltu olo kun naisen pillin mukaan pitäisi mennä.

Eli mitä tuo lastenvalvoja tuohon sanoo? Eiväthän he voi vaikuttaa minun työvuoroihin.

167

3987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eisyytähättään

      Ei päivän varoajalla voi ottaa lapsia. Jos on töitä. Joten tuo lastenvalvojalla uhkailu on turhaa. Jos entisesi on lähdössä päivän varoajalla viihteelle on hän velvollinen hankkimaan lastenvahdin muualta.
      Yhden päivän varoaika ei velvoita sinua mihinkään. Ellei kyseessä ole hätätapaus, joka on yleensä sairastuminen vakavasti tai onnettomuus. Jolloin lähivanhempi ei kykene sairaalassa olon takia lapsista´huolehtimaan. Ja tuo on ainoa syy millä noin lyhyellä varoajalla voi etää velvoittaa lapsia hoitamaan.
      Joten ei mitään hätää. Jos lähi tuolla syyllä uhkaa lastenvalvojalla. Niin muista että lastenvalvoja katsoo lasten etua aina. Ei vanhempien. Ja tuollaisella asialla menettää lähi pisteitä enempi, kuin saa.

      • mitenvoisit

        No etpä tietysti voi ottaa päivän varoajalla.


      • tietystivoisin
        mitenvoisit kirjoitti:

        No etpä tietysti voi ottaa päivän varoajalla.

        miten ottaa kun äiti ei anna; kaveraa vaan narsisti, vieraannuttaja- sossun kanssa perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa..


    • eimitäänsano

      Unohditko, ettei kunnan lastenvalvojalla ole edes oikeutta viranhoidossaan ottaa kantaa vanhempien välisiin keskinäisiin ja vapaaehtoisiin sopimuksiin, sopimuksen sisältöön; lapsen vanhemmat yhdessä päättävät, laativat mahdolliset keskinäiset ja vapaa ehtoiset sopimukset, tuomioistuin tai lastenvalvoja ainoastaan vahvistuttaa molempien vanhepien pyynnöstä. Lastenvalvoja ei ole sopimusosapuoli.

      Ei siis ensi- eikä toissijaisesti mitään yhteyttä kunnan lastenvalvojaan. Lastenvalvojalla kun ei ole oikeutta laatia mitään sopimuksia, Lastenvalvojan kautta mitään uusia sopimuksia tule; mahdolliset vanhempien väliset keskinäiset, vapaaehtoiset sopimukset tehdään aina itse vanhempien kesken, jotka sitten voidaan molempien vanhempien pyynnöstä vahvistuttaa tuomioistuimessa tai lastenvalvojalla tai jättää kokonaan vahvistuttamatta. Ko sopimuksia ei tarvitse edes vahvistuttaa vaan on täysin vapaaehtoista. Käräjäoikeus pyytää sovittelua ainoastaan lasten huoltoa, asumista/ tapaamisoikeutta koskevissa asioissa. Ei lapsen elatusta koskevassa asiassa.

      • babiesfirst

        Hyvin kirjoitettu, paitsi että elatusapu on riippuvainen huoltajuudesta. Ensin pitää sopia huoltajuuteen liittyvät kohdat ( yksin, yhteis, etä, lähi ) ja sitten vasta elatusmaksut ja kuka maksaa.


    • Hmmmm. Ensinnäkään sinun ei ole pakko mktään muuta kuin maksaa ainoastaan elkut !!! Toiseksi tapaamiset kuuluu mennä sopimuksen mukaan jotta voit sovittaa työvuorot tapamisiin joten ammattinsa osaava lastenvalvoja ei edes lähden lähivaanhemman juonitteluihin mukaan eikä lähi vanhempi voi määrätä sinua mihinkään eikä mitään

      • toiseksikolmanneksi

        ns. "etävanhemman" ei tarvitse edes noudattaa mitään sopimuksia; hänellä on vain halutessaan oikeus noutaa lapset..


      • ijdiowje

        Jep, mutta se oikeus määritellään sopparin mukaan. Esimerkiksi voidaan määritellä, että mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole.


      • minkäsopimuksen
        ijdiowje kirjoitti:

        Jep, mutta se oikeus määritellään sopparin mukaan. Esimerkiksi voidaan määritellä, että mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole.

        eipä ole sopimuksia näkynyt eikä yhteydenpottoihin suostuta sosiaalitoimen perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä vastaamaan; vastoin valvovien viranomaisten, mm. aluehallinto viraston lukuisia päätöksiä. Perätön lausuma tuomioistuimessa; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa.. eikä tuollaista sopimusta edes ole; "mikäli tapaamisesta ei ole sovittu 3 viikkoa etukäteen, tapaamisoikeutta ei ole". Eikä ole mitään tarkoitushakuista sosiaalitoimen "yksinhuoltoa" perättömin lausumin, selvoityksin mm. tuomioistuimessa. Lähinavhemman kuuluu lain mukaan pitää huolta lapsen tapaamisoikeudesta ei taitaa olla siis sinun tehtäväsi:))


    • iloinenoon

      Onpa hienoa lukea, että olet päässyt itsenäistymään. Se oli varmasti kova koetus, you see.

      • pahloinensiis

        Onpa hienoa lukea, että olet päässyt vieraannuttamaan.
        Se oli varmasti kova koetus, you see.


      • Hmmmmmmmmm

        Mitäköhän tost sun tekstist pitäis ymmärtää :DD


      • lapsenetuu
        Hmmmmmmmmm kirjoitti:

        Mitäköhän tost sun tekstist pitäis ymmärtää :DD

        tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa..


    • oijoeke

      Kokemusta on epäsäännöllisistä työvuoroista ja niiden vaikutuksesta tapaamisiin. Minä tosin olen lähi, ja ne epäsäännölliset työvuorot exällä. Me ollaan käyty keskusteluja aikanaan lastenvalvojalla, ja tehtiin yhden sortin soppari. Myöhemmin tehtiin uusi soppari sovintomenettelyssä käräjillä. Näillä kokemuksilla sanon, että teillä on kaksi vaihtoehtoa:

      1. Teette sopimuksen, jossa on määritelty tapaamispäivien määrä (ja mahdollisesti kellonajat), sekä mihin mennessä tapaamisista on ilmoitettava. Esimerkki:
      "6 päivää kuukaudessa, 2-3 päivää kerrallaan. Etävanhempi ilmoittaa tapaamispäivät vähintään kahta viikkoa ennen seuraavan kuukauden alkua, tai muutoin tapaamisoikeutta ei ole, ellei lähivanhempi tapaamisia hyväksy."

      Tämä malli mahdollistaa sen, että heti työvuorosi tietäessäsi, pystyt sovittamaan tapaamiset vapaapäivillesi. Vastavuoroisesti exä ja lapset saavat hyvissä ajoin tietää milloin lapsen ovat kanssasi, joten heidänkin on mahdollista suunnitella elämää normaalisti.

      2. Sovitte seuraavasti: "Tapaaminen joka toinen viikonloppu pe-su. Mikäli tapaaminen estyy isän työvuorojen takia, siitä on ilmoitettava vähintään kaksi viikkoa aiemmin. Lisäksi mahdollisuus tavata lapsia äidin asuinpaikkakunnalla joka toinen keskiviikko klo 13-19."

      Mikäli sinulla on työvuoroja tuolla tapaamisviikonlopulla, sinä et tapaa lapsia, ja ilmoitat siitä hyvissä ajoin. Vaihtoehtoisesti voit järjestää työvuorojesi ajaksi lapsille hoitopaikan. (Esimerkiksi mummolaan kun olet yötöissä.)

      Huom, kellonajat yms ovat näissä esimerkeissä suuntaa antavia. Pointti on se, että joko voitte sopia päivien lukumäärät, ja sinä sitten otat vastuun siitä, että ilmoitat aina hyvissä ajoin, mitkä päivät ovat tapaamispäiviä. Tai sitten joka toinen vkl, jolloin sinun täytyy ilmoittaa ainoastaan siinä tapauksessa, jos tapaaminen ei onnistu.

      Se on sitten makuasia, että mikä toimii kenelläkin. Mutta ennakoitavissa oleva tapaamissopimus täytyy olla. Se tuli selväksi asiantuntijoiden taholta. Lähivanhemmallakin on oikeus elämän säännölliseen suunnitteluun, ja ennen kaikkea myös lapsilla, kun he kasvavat.

      • Ymmyrkkä

        Jätä nyt hyvä ihminen Veikko rauhaan, on seitsemänkymppinen, ollut jo kymmenen vuotta eläkkeellä !


      • vastatkoon
        Ymmyrkkä kirjoitti:

        Jätä nyt hyvä ihminen Veikko rauhaan, on seitsemänkymppinen, ollut jo kymmenen vuotta eläkkeellä !

        ensin teoistaan.. tarkoitushakuinen perätön lausuma tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä lapsen olosuhteista; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä lapsen äidin kanssa.. heti jätetään rauhaan, kun lapset, lapsen isä- ja koko isänpuoleinen suku on jätetty rauhaan sekä lapsen etu, oikeudet mm. omaan isäänsä, isän huoltoon, lapsen asuiseen/ tapaamis-oikeuteen ovat perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä toteutuneet..


      • Ymmyrkkä
        vastatkoon kirjoitti:

        ensin teoistaan.. tarkoitushakuinen perätön lausuma tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä lapsen olosuhteista; lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-" vieraannuttaminen omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä lapsen äidin kanssa.. heti jätetään rauhaan, kun lapset, lapsen isä- ja koko isänpuoleinen suku on jätetty rauhaan sekä lapsen etu, oikeudet mm. omaan isäänsä, isän huoltoon, lapsen asuiseen/ tapaamis-oikeuteen ovat perusteettomassa "viranomais-" menettelyssä toteutuneet..

        Ja miten luulet eläkkeellä olevan ihmisen pystyvän asiaasi vaikuttavan. Veikko oli hyvä sosiaalityöntekijä, ajatteli aina asiakkaansa etua, sinun tapauksessa lasten, ei sinun tai lasten äidin etua.


      • Jankutipaskiaiselle

        En ole ex-vaimosi Tiina, joka luultavasti saa nykyään isompaa ja parempaa munaa.


      • Jankutipaskiaiselle
        Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

        En ole ex-vaimosi Tiina, joka luultavasti saa nykyään isompaa ja parempaa munaa.

        En ole ex-miehesi Kari, joka luultavasti saa nykyään pienempää
        ja parempaa pillua.


      • Jankutipaskiaiselle
        Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

        En ole ex-miehesi Kari, joka luultavasti saa nykyään pienempää
        ja parempaa pillua.

        Et olekaan exäni, mutta Kari *********** olet😂


      • Jankutipaskiaiselle

        Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, isomunaisen tyypin kanssa naimisiin


      • Jankutipaskiaiselle
        Jankutipaskiaiselle kirjoitti:

        Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, isomunaisen tyypin kanssa naimisiin

        Ei se pitänyt sun sukunimeä, kun meni sen terveen, pienipilluisen tyypin kanssa naimisiin


    • Yhteishuoltajuusko

      Ei Muuten mene noin. Jos toisella etävanhemmalla on uusi kumppani niin kyl se uus kumppani päättää milloin otetaan ja millon ei . Yh äiti jo 10v.

      • eimuutenpäätä

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Lapsille joo ehkä mutta on sen lasten vanhemman kodin toinen osakas ja aina ex puolison edellä siinä taloudessa


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Lapsille joo ehkä mutta on sen lasten vanhemman kodin toinen osakas ja aina ex puolison edellä siinä taloudessa

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Kyllä ne jotka asuvat samassa osotteessa ovat niitä jotka sen talouden asiat päättää ei ulkoistettu ex puoliso


      • eimuutenpäätä

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • Äitipuoli
        eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Totta ,ne uudet kumppanit ei päätä mitään, mutta tottakai ovat vastuussa toinen toisten lapsista ja ovat mukana lasten elämässä sekä omien että kumppanin.


      • Äitipuoli
        radikaal kirjoitti:

        Kyllä ne jotka asuvat samassa osotteessa ovat niitä jotka sen talouden asiat päättää ei ulkoistettu ex puoliso

        Juu, yhteisistä talousasioista kyllä, mutta omista lapsistaan päätökset tehdään lapsien vanhempien kanssa, siis isän ja äidin.
        Jos lapselle ostetaan esim mopo kortti niin siitä keskustellaan etävanhemman kanssa ,kuka maksaa ja mitä.


      • Äitipuoli kirjoitti:

        Juu, yhteisistä talousasioista kyllä, mutta omista lapsistaan päätökset tehdään lapsien vanhempien kanssa, siis isän ja äidin.
        Jos lapselle ostetaan esim mopo kortti niin siitä keskustellaan etävanhemman kanssa ,kuka maksaa ja mitä.

        Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • Äitipuoleioleäiti
        radikaal kirjoitti:

        Mutta kun se ex ei päätä meillä mitään eikä tule päättämään meidän kodissa mitään ! Jos nykyinen vaimo sanoo et nyt tehdään läksyt tai mennään nukkumaan niin silloin tehdään niinko hän sanoo ex:tä riippumatta

        Kyllä sillä lastesi äiteellä on sananvaltaa esim lapsienne jatkokoulutuksesta rippileireistä sun muista lapsianne koskevista asioista ei etävanhemman vanhemmuus lopu eroon ja ei se sun vaimosi ole sun lastesi äiti.
        Teitin kodissa tietty te vaimonne kanssa määräätte lasten olemisen kuten just nukkuma ajat ,läksyt sun muut tehtävät.


      • Äitipuoleioleäiti kirjoitti:

        Kyllä sillä lastesi äiteellä on sananvaltaa esim lapsienne jatkokoulutuksesta rippileireistä sun muista lapsianne koskevista asioista ei etävanhemman vanhemmuus lopu eroon ja ei se sun vaimosi ole sun lastesi äiti.
        Teitin kodissa tietty te vaimonne kanssa määräätte lasten olemisen kuten just nukkuma ajat ,läksyt sun muut tehtävät.

        Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään


      • eimuutenpäätä

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Eikä ole meillä minä ja vaimoni olemme hyvinkin talouteen kuuluvia toisin kuin ex vaimoni joka ei kuulu meidän arkeen eikä juurikaan lastenkaan elämään kuin joka toinen viikonloppu


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Eikä ole meillä minä ja vaimoni olemme hyvinkin talouteen kuuluvia toisin kuin ex vaimoni joka ei kuulu meidän arkeen eikä juurikaan lastenkaan elämään kuin joka toinen viikonloppu

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Onneksi sinä et päätä sitä


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Meillä päättää mitä meillä tehdään minun kanssa ja silloin kun olen töissä


      • sinäetmuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Onneksi sinä et päätä sitä

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpää
        radikaal kirjoitti:

        Meillä päättää mitä meillä tehdään minun kanssa ja silloin kun olen töissä

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • sinäetmuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Kyllä minä päätän oman kodin asista vaimoni kanssa !


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Kyllä minä päätän oman kodin asista vaimoni kanssa !

        n täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        n täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Sinä olet itse sairaus ! Ja itkustasi huolimatta me vaimoni kanssa päätämme kotimme asioista ja meillä asuvien lasten asioista ! Lasten asioista päättää heidän äiti jokatoinen viikonloppu ja maksaen elkut !


      • eimuutenpäätä
        radikaal kirjoitti:

        Sinä olet itse sairaus ! Ja itkustasi huolimatta me vaimoni kanssa päätämme kotimme asioista ja meillä asuvien lasten asioista ! Lasten asioista päättää heidän äiti jokatoinen viikonloppu ja maksaen elkut !

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • eimuutenpäätä kirjoitti:

        on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä-
        Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Vaikene jollei sinulla ole mitään lakiin perustuvaa sanomista


      • Raisionrasittavalla
        radikaal kirjoitti:

        Vaikene jollei sinulla ole mitään lakiin perustuvaa sanomista

        "lastensuojelu" viranomaisilla perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • Raisionrasittavalla kirjoitti:

        "lastensuojelu" viranomaisilla perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Kyllä sinä olet ex puolisosi kotona ulkopuolinen olipa lapset siellä tai ei ! Sinua ei tervitse päästää edes heidän kotiin olipa siellä lapset tai ei ! Matrasi menee kotirauhan piiriin !


      • miemradikaal
        radikaal kirjoitti:

        Kyllä sinä olet ex puolisosi kotona ulkopuolinen olipa lapset siellä tai ei ! Sinua ei tervitse päästää edes heidän kotiin olipa siellä lapset tai ei ! Matrasi menee kotirauhan piiriin !

        Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • Marsmellow

        Jaahas, sama tyyppi jaksaa jauhaa ilmeisesti ikuisuuden saamastaan "huonosta" kohtelusta Raisiossa.


      • jauhetaanjauhetaan
        Marsmellow kirjoitti:

        Jaahas, sama tyyppi jaksaa jauhaa ilmeisesti ikuisuuden saamastaan "huonosta" kohtelusta Raisiossa.

        Raision kaupungille; kaupunginhallitukselle,
        perhepalveluille, lastensuojelulle, lastenvalvojille on annettu oikeus avoimesti ja rehellisesti selvittää ja korjata oma perusteeton, lainvastainen, lapsen edun-
        ja oikeuksien vastainen menettelynsä ja valehtelunsa, lopettaa jo vuosikausia jatkunut huono kohtelunsa, lapsen tarkoitushakuinen "viranomais" vieraannutta-minen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio-istuimessa ko. asiassa.


      • Marsmellow

        Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).


      • Marsmellow kirjoitti:

        Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).

        Niin mut mietippä mitä lapset olis joutunu kärsimään tuollaisen läheisyydessä


      • miemradikaal kirjoitti:

        Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Hmmm.sairautta on olla yhdessä jollei välitä/rakasta kumppaniaan


      • tarkoititsiis
        radikaal kirjoitti:

        Niin mut mietippä mitä lapset olis joutunu kärsimään tuollaisen läheisyydessä

        vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
        perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.


      • miemradikaal
        radikaal kirjoitti:

        Hmmm.sairautta on olla yhdessä jollei välitä/rakasta kumppaniaan

        Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • tarkoititsiis

        vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
        perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.
        Niin siellä se meni juuri "lastensujelun" nimissä väärin


      • jauhetaanjauhetaan
        Marsmellow kirjoitti:

        Voi ressua, mitä onkaan kärsinyt :).

        Raision kaupungille; kaupunginhallitukselle,
        perhepalveluille, lastensuojelulle, lastenvalvojille on annettu oikeus avoimesti ja rehellisesti selvittää ja korjata oma perusteeton, lainvastainen, lapsen edun-
        ja oikeuksien vastainen menettelynsä ja valehtelunsa, lopettaa jo vuosikausia jatkunut huono kohtelunsa, lapsen tarkoitushakuinen "viranomais" vieraannutta-minen perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio-istuimessa ko. asiassa.


      • miemradikaal kirjoitti:

        Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään
        lakiin perustuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin..
        ja yksinhuoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Ei kotonaan tämä uusi henkilö on minun lisäksi suurin käskyn haltija ja lapset tekee niin ko heille sanotaan ja äiti päsmättäköön omalla ajalla kun lapset ovat siellä (jokatoinen viikonloppu) koulusta menee tiedot reissarilla äidille mitä äidin kuuluu tietääkin mutta meillä lasten äiti ei päätä mitään koskaan ! Ja tällainen järjestely sopi lasten valvojallekin


      • tarkoititsiis kirjoitti:

        vieraannuttaja "äidin- ja viranomaisten" läheisyydessä
        perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa.
        Niin siellä se meni juuri "lastensujelun" nimissä väärin

        Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle voi huoltajuutta antaa


      • miemradikaal
        radikaal kirjoitti:

        Ei kotonaan tämä uusi henkilö on minun lisäksi suurin käskyn haltija ja lapset tekee niin ko heille sanotaan ja äiti päsmättäköön omalla ajalla kun lapset ovat siellä (jokatoinen viikonloppu) koulusta menee tiedot reissarilla äidille mitä äidin kuuluu tietääkin mutta meillä lasten äiti ei päätä mitään koskaan ! Ja tällainen järjestely sopi lasten valvojallekin

        Lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa kantaa
        vanhempien välisiin yhteisiä lapsia koskeviin keskinäisiin, vapaaehtoisiin sopimukseen ja/ tai sopimuksen sisältöön viranhoidossaan. Vanhemmat yksin päättävät yhteistyös-sä lastensa asiat; ei muut tahot, ei lastenvalvoja eikä kukaan muukaan. Ei ole tähän päivään mennessä lapsen "reissaria näkynyt vastoin mm. aluehallintoviranomaisen päätöstä lapsen koulutietojen välittämisestä suoraan koulusta lapsen isälle sossun tarkoitushakuisesti järjestä mästä äidin "yksinhuollosta" huolimatta, kun yhteyden-pito ei normaalilla tavoin "äidin" kautta lapsen isälle kul-je. Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvi tyksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään lakiin perus-tuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksin-huoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..


      • takoititsiis
        radikaal kirjoitti:

        Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle voi huoltajuutta antaa

        Hmmm. Oikein meni ! Ei hullulle narsisti "viranomaisille, äideille" voi huoltajuutta- ja lapsia koskevien asioiden selvitystyötä koskaan antaa..


      • miemradikaal kirjoitti:

        Lastenvalvojalla ei ole oikeutta ottaa kantaa
        vanhempien välisiin yhteisiä lapsia koskeviin keskinäisiin, vapaaehtoisiin sopimukseen ja/ tai sopimuksen sisältöön viranhoidossaan. Vanhemmat yksin päättävät yhteistyös-sä lastensa asiat; ei muut tahot, ei lastenvalvoja eikä kukaan muukaan. Ei ole tähän päivään mennessä lapsen "reissaria näkynyt vastoin mm. aluehallintoviranomaisen päätöstä lapsen koulutietojen välittämisestä suoraan koulusta lapsen isälle sossun tarkoitushakuisesti järjestä mästä äidin "yksinhuollosta" huolimatta, kun yhteyden-pito ei normaalilla tavoin "äidin" kautta lapsen isälle kul-je. Menee muuten Raision "lastensuojelu" viranomaisten mantranne kotirauhan piiriin ! perättömin lausumin, selvi tyksin mm. tuomioistuimessa ei ole mitään lakiin perus-tuvaa sanomista perättömin selvityksin, lausumin eli vaikene ihan itse; on täysin ulkopuolinen henkilö tämä uusi kumppani lapsille. Kyllä menee noin.. ja yksin-huoltajuus on sairautta, todella vakava sairaus. Lapsen valnhempia ja huoltajia ovat yksinomaan isä ja äiti, ei yksin äiti tai isä- Uusi kumppani ei päätä mistään lapsia koskevista asioista yhtään mitään..

        Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi !
        Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan


      • miemradikaal
        radikaal kirjoitti:

        Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi !
        Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan

        Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
        - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton
        ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-


      • miemradikaal kirjoitti:

        Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
        - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton
        ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-

        Katso ympärillesi ja katso almanakasta milloin lapsesi on ollut sinun luona ... ....niin se kertoo paljon kuka on sopimaton


      • miemradikaal
        radikaal kirjoitti:

        Katso ympärillesi ja katso almanakasta milloin lapsesi on ollut sinun luona ... ....niin se kertoo paljon kuka on sopimaton

        Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
        - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen
        olosuhteista. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-


      • miemradikaal kirjoitti:

        Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton viranomaiseksi
        - ja vanhemmaksi, lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa lapsen
        olosuhteista. Sinulla taasen ole mitään vapaaehtosia sopimuksia olet täysin sopimaton ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään päätöksiä ja lapsen parhaaksi ! Ja kun kirjoituksiasi lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä päätöksiä ja sinusta ei ole muuhun kuin natisemaan-

        Itsestäsi kirjoitat


      • tarkoititsiis
        radikaal kirjoitti:

        Itsestäsi kirjoitat

        itseäsi josta kirjoitat; itsehhän olet kirjoittanut..


      • jaaai
        radikaal kirjoitti:

        Joo niistä mut ei meillä mitä me teemme kotona ja keitä lapset tapaa minun luona ja miten meillä käyttäydytään

        Ai jaa.


      • aijaaaa
        jaaai kirjoitti:

        Ai jaa.

        jaajuu


      • aijaaaa

        jaajuuusosraisio


    • suurivatsa

      Oliko lapsi vielä äitinsä vatsassa, kun erositte. Kerrotko aloittaja vielä tarkemmin. lapsi on siis nyt vuoden tai hieman yli vuoden vanha. Oletko saanut pidettyä yhteyden, jos erosit äidistä jo tämän odottaessa lastanne.

    • pikkunenrouvake

      Mitenkähän pikkurouva pärjää? Äitee auttaa varmasti! Hoppotihoi.
      Äitylin pikkuinen rouva. Oma kultamuru. Kyllä äitylin housuissa hoituu lapset.- Housuista on hyvä ponnistaa maailmalle turvallisen SUUREN äitylin vierestä.

      ÄITIN OMA PIKKUROUVA JA hänen pienet piltit. Ai miten ihanan romanttista. "Lupasin leipoa pullaa". Olen hyvä hieno keskiluokkainen rouva - ja korkeasti koulutettu hieno ihminen. Sivistynyt ja silleeen.

      • hyvänen.aika

        Vähän on vetänyt minut katkeraksi, kun mieheni, jonka kanssa muutin ja muutin, jätti minut toisen vuoksi. Kuinka hän saattoi, sillä olen hienojen vanhempien hieno pikkurouva. lapseni eivät olisi voineet toivoa itselleen parempaa äitiä, kuin minä. Eikä parempaa isoa isoa äityliä, kuin minun ihanaisen suloinen suuri äitini. Hän tietää, miten rahaa hommataan ja miten ihmisiä kiusataan. Autan häntä kaikessa, myös kiusaamisessa. otan rakkalta äityliltäni oppia myös kiusaamisessa sekä rahan hankkimisessa.

        Rahaa ja mainetta meille! Olemme nousseet tuhkasta, kun fenikslintu konsanaan. Olemme suorastaan menestystarina. Tuoksumme lahjakkudelle ja "katsokaa nyt hyvänen aika kaikki meitä":


    • onneaonnea

      Olen iloinen, että itsenäistymistä on tapahtunut. En minäkään olisi jäänyt tuohon kamalaan paikkaan. Olisin lähtenyt, vaikka lapseni olisi ollut exän mahassa. Hienoa toimintaa. Tuossa nyhruisessa seurassa elämä olisi valunut hukkaan. Sielläpähän muori ja pikkunäpsy säätävät kahdestaan. Onnea sinulle ja uudelle terveelle perheelle.

    • isoineniita

      Bravo, bravo! Tyhjäksi huono talo! Tuon mörskän huonouden totuus ei pala tulessakaan! Hah, hah, haaaaa.

    • juokse.sinä

      Hoppotihoi, hummanihei!

    • helpottaakojo

      Onko aloittajalla ollut edelleen kertomansa kaltaisia ongelmia?

    • eisananvaltaa

      Olet varmaan kovassa puristuksessa tuon porukan kanssa. Voi kuvitella!

      • sananvaltaako

        Tarkoitit siis lasten "äidin- ja Raision kaupungin viranomaisten" olevan täysin sopimaton "viranomaiseksi - ja vanhemmaksi",
        lapsen huoltajaksi perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio istuimessa lapsen olosuhteista. "viranomaisella" taasen ei ole mitään sopimuksia ovat täysin sopimattomia viranomaiseksi ja siksi lastenvalvoja, oikeuslaitos on joutunut tekemään "päätöksiä" lapsen vieraannuttamiseksi omasta isästään- ja suvustaan ! Ja kun kirjoituksia lukee niin näemmä lastenvalvoja on voinut tehdä "päätöksiä" ja Raision kaupungin "viranomaisis ta" ei ole muuhun kuin natisemaan-


    • Omamaamansikka

      On se niin kumma kun miehet tuo ulkopuolisen vieraan ihmisen puuttumaan lasten asioihin. Siksi meidän lapset ei isällä enää halua käydä. Eikä niiden tarvii. Kerta vuoteen jaksavat näytellä roolin isän luona ja sitten pian kotiin äidin luo.

      • Vierasmaamustikka

        On se niin kumma kun NAISET tuo ulkopuolisen vieraan- Raision kaupungin vieraannuttaja"sossun" puuttumaan yhyteisten lasten asioihin perättömin "viranomais-" lau-sumin, selvityksin "tuomioistuimessa" lapsen olosuhteis-
        ta. Siksi meidän lapset ei "äidillä" enää halua asua. Eikä
        niiden tarvii. Kerta vuoteen jaksavat näytellä roolin "äidin" luona ja sitten pian kotiin oman isänsä luo.


      • HävettääköNyt

        Ahaa, sä olet sitten vieraannuttajaisä


      • NiinpäniinHävettääköNyt
        HävettääköNyt kirjoitti:

        Ahaa, sä olet sitten vieraannuttajaisä

        Lasten äiti- ja Raision kaupungin "lastensuojelu" viran-omaiset perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomio- istuimessa vieraannuttaessanne lapset omasta isästään, isovanhemmistaan ym. isänpuoleisesta suvustaan.. Ahaa,
        sä olet sittenkin vieraannuttaja "ÄITI"


    • hoppotitihoi

      Ei ole Raisiossa päinkään tämä aloittajan tapaus. Vai mitä aloittaja? Hyvä, kun pääsit viimein pois sieltä kammottavasta paikasta. Johan siellä pienen ikäsi ennätit olla. Vähän jo taisi "haju" ja ihmisten huono kohtelu tarttua sinuunkin.

      • titihoihoppo

        Tämäkin tapaus Raision kaupungissa. Lapsia vieraannuttavia "viranomaisia" suomessa riittää; eikä Raision kaupungin apu-" nappi edelleenkään toimi "lastensuojelu" palkinnoista huo- limatta. Lapsen tarkoitushakuinen "viranomais-"vieraannutta minen siis jatkuu perättömin lausumin, selvityksin tuomio-istuimessa lapsen olosuhteista sosiaalitoimen, lastensuojelun järjestämällä äidin tarkoitushakuisella "yksinhuollolla"..


    • juoksehansiitä

      Aloittajan tapaus on aivan muualla, olisiko matkaa siinä 300 -350 kilometriä Raisiosta.

      • juoksehanRaisionsossu

        luonnehäiriöisenä vieraannuttaja "viranomaisena" siitä.
        Aloittajan tapaus on Raision kaupungissa.


    • sentraalia

      Keski-Suomi ei ole Raisiota. Aloittaja on keskisuomalainen.

      • sentraalia

        Varsinainen Suomi ei ole Keski-Suomea. Aloittaja on Raisiosta.


    • minämäärään

      Onko muuttanut Raisioon eron jälkeen? Välimatka "entiseen kotiin" on noin 80 km., kuten aloittaja kertoi. Eli asuinpaikka ei ole Raisio. Todennäköisesti itsenäistymään päässyt mies asuu edelleen Keski-Suomessa ja yrittää pitää yhteyttä lapsiinsa, vaikka asiat tehdään mahdollisimman vaikeiksi hänelle ja lapsille.

      • sinäetmäärää

        Onko muuttanut Keski-Suomeen eron jälkeen? Välimatka "entiseen kotiin" on noin 380 km., kuten aloittaja kertoi.
        Eli asuinpaikka ei ole Keski-Suomessa. Todennäköisesti itsenäistymään päässyt mies asuu edelleen Keski-
        Suomessa ja yrittää pitää yhteyttä lapsiinsa, vaikka asiat
        tehdään mahdollisimman vaikeiksi hänelle ja lapsille.


    • rouvahaluaakaupunkiin

      Onko aloittajan tilanteessa tapahtunut muutosta? Vieläkö exä soittelee ex -tempore? "Tule hoitamaan lapsia?"

      • itsenäisyyttäihaileva

        Vieläkö soittoja ja käskyjä satelee?

        Hienoa, että olet kyennyt itsenäistymään! Kymmenen pistettä!


      • lapsiahaikaileva
        itsenäisyyttäihaileva kirjoitti:

        Vieläkö soittoja ja käskyjä satelee?

        Hienoa, että olet kyennyt itsenäistymään! Kymmenen pistettä!

        Vieläkö soittoja ja käskyjä Raision lasten"suojelusta" satelee?

        Hienoa, ettei Raision kaupungin lasten "suojelu" ole vieläkään kyennyt itsenäistymään- ja toteuttamaan lapsen etua, oikeuksia ja parasta vieraannuttaessaan lapset tarkoitushakuisesti omasta isästään- ja suvustaan yhteistyössä "äidin-" kanssa perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista;! Kymmenen pistettä!!!


    • tuletänne

      Miten menee tällä hetkellä. Vieläkö pikkurouva komentelee? Vai suurrouva?

      • taisittenkin

        Raision kaupungin luonnehäiriöinen lapsen tarkoitushakuinen vieraannuttava lasten "suojelija-viranomainen" perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista vastoin poliisin esitutkintaa..


    • alkoikiinnostaa

      Onko Raision tapauksella jotain tekemistä Jyväskylän tai Keski-Suomen kanssa?

      • alkoikiinnostaa

        Onko vieraannuttaja "viranomaisilla" jotain tekemistä lapsen oikeuksien kanssa, lapsia koskevissa mahdollisissa vanhempien välisissä keskinäisissä sopimuksissa, sopimuksen sisällössä. "viranomainen" ei ole lapsia koskevissa asioissa sopimusosa-puoli. Vieraannuttaja "viranomainen" on rikollinen!!!


    • sijaisvanhempiv

      Mutta jos kyseessä on sijaishuolto, saattaa sijaisvanhempi järjestää vieraannuttamisen. Joillekin sijaisvanhemmille annetaan valta vieraannuttaa.

      • Raisionkaupunkisekaisin

        Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


    • itsenäisyyttä

      Vieläkö ex piinaa aloittajaa?

      • Raisionkaupunkisekaisin

        vielä vielä piinaa;
        Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


    • piinaavaex

      Vieläkö ex kiusaa aloittajaa, joka ei ole sama, kuin Raisio. Aloittaja asuu Keski-Suomessa!

      • Raisionkaupunkisekaisin

        vielä vielä piinaa;
        Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


    • apläinen

      Mikä on aloittajan tilanne? Joko toimii paremmin, vai tuleeko exältä komentoja.

      • eitoimieitoimi

        vielä vielä piinaa; tulee kommenneja-
        Kun kyseessä on Raision kaupunki; järjestää Raision kaupunki yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen vieraan-nuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa lapsen olosuhteista..


    • näinköon

      Eli lapsen äiti ei ole hänen oikea äiti, vaan kenties sijaisäiti tai vastaava, vai?

      • näinhänon

        Eli lapsen äiti ei ole hänen oikea äitinsä; vaan Raision kaupungin "viranomaisten-" lapsiaan tarkoitushakuisesti vieraannuttava "äiti-".. tai vastaava-


    • aloittajaisälle

      Ollaankos sitä keskisuomen poikii? Raisio- paksusormiko taas tulee vastaamaan. Voi voi, kun ero tuli sellaisessa tilanteessa, kun toinen lapsi oli vielä vatsassa. Oletko isä saanut luotua suhteen lapseen? Pyöriikö "äitisi" koko ajan määräämässä, Mitä-Missä-Milloin -akselilla? teillä on vähän omituinen tuo kuvio, kun olette niin monessa roolissa toinen toisillenne. Otan osaa!

      • alaoittajaisälle

        Ollaankos sitä keskisuomen naisii? Raisio- narsistisossu vieraannuttaja paksusormiko "viranomainen" taas tulee vastaamaan. Voi voi, kun ero tuli sellaisessa tilanteessa,
        kun toinen lapsi oli vielä vatsassa. Oletko äiti saanut
        luotua suhteen lapseen? Pyöriikö "isäsi" koko ajan mää-
        räämässä, Mitä-Missä-Milloin -akselilla? teillä on vähän omituinen tuo kuvio, kun olette niin monessa roolissa
        toinen toisillenne. Otan osaa!


    • järkyttäväporukka

      Kannattaa ottaa etäisyyttä tuohon "äiteen" porukkaan. jotenkin heillä on asiat pahasti sekaisin, kun yksi määrää kaikesta. Nostan sinulle hattua, kun onnistuit irtaantumaan porukasta. Jouduit varmasti näkemään paljon pahaa. Näin olen kuullut.

      Kaikkea hyvää!

    • imetyslorps

      Haitko muuten ensimmäisen lapsesi sairaalasta. Saitteko viettää vaimosi ja lapsesi kanssa rauhallista aikaa kolmisin? Onnistuiko imettäminen hyvin, vai imettikö "äitinne" lapsenne?

      Antoiko "äityli" sinun tulla isäksi vai vahtiko koko ajan, miten asiat menevät ja osoittiko paksua sormeaan?

      Hyvä, että olet päässyt pois. Et varmasti tullut yhtä huonosti kohdelluksi, kuin monet, mutta voin sanoa, että irti pääseminen tuon sekasorron näyttämöstä ja "hulluuden tyyssijasta" vie aikaa.

      Kyllä sinun kohtalo on aika surullinen. Ja sinun lastesi myös.

    • kylsesiitämenee

      Koita jaksaa. Kun elatusmaksut on maksettu, eivät huohota koko aikaa niskassasi. Tsemeä!

      • kiintymyssuhdetta

        Oletko saanut mahdollisuuksia tutustua lapseesi, joka oli eronne aikaan exäsi vatsassa? Onko suhde samanlainen, kuin esikoisen kanssa.


      • sossuttomuussuhdetta
        kiintymyssuhdetta kirjoitti:

        Oletko saanut mahdollisuuksia tutustua lapseesi, joka oli eronne aikaan exäsi vatsassa? Onko suhde samanlainen, kuin esikoisen kanssa.

        en ole saanut mahdollisuutta tutustua sossuunne; Raision kaupungin järjestäessä yhteistyössä lapsen "äidin" kanssa tarkoitushakuisen lapsen vieraannuttamisen perättömin "viranomais-" lausumin, selvityksin tuomioistuimessa
        lapsen olosuhteista.. onko suhde samanlainen kuin Raision
        sossun kanssa.


    • kiintymyssuhdettakehiin

      Lasten parhaaksi! SOS - lapsikyläpoppoolla on theraplay - systeemiä, jolla sinä, ulkoistettu isä voit rakentaa suhdettasi kuopukseen.

      • lapsirukat

        Oletko tietoinen tuollaisesta theraplaysta. Muutenhan lapsen kiintymyssuhde vaurioituu. Ajatella, kuopus ollut mahassa, kun ero on tullut. Eikö lapsi pitäisi laittaa sijaisperheeseen? Ainakin tukiperhe tulee etsiä!


      • LAPSELLA
        lapsirukat kirjoitti:

        Oletko tietoinen tuollaisesta theraplaysta. Muutenhan lapsen kiintymyssuhde vaurioituu. Ajatella, kuopus ollut mahassa, kun ero on tullut. Eikö lapsi pitäisi laittaa sijaisperheeseen? Ainakin tukiperhe tulee etsiä!

        ON ISÄKIN; EI TARVITA VIERAANNUTTAJA "ÄITIÄ_ JA VIRANOMAISIA"-


    • lapsirukkanen

      Mahassa ollut = ero = huono kiintymyssuhde. Ei muuta kuin Theraplay - terapiaan Helsinkkiin!

      Anni Swan = teos Iina rukka, vai miten se olikaan. Voi pientä kullanmurua, joka on joutunut orpona kasvamaan, vailla isää. Laps rukka! Hyvänenaika! Mistä apua vaivaisille? Auttaisiko Anni Swanin kirjat ja "Iina rukka"

    • pikkupuliorpo

      Hah, hah haaaaaaaa. Ei kannata esittää niin hienoa, kun kaikki on niin ihanasti rempallaan! Hevosenlanta tuoksuu nenukassa ja lapsi on isänsä hylkäämä. Voi voi voi. miten noin hienolle suurelle rouvakkeelle jälä'kikasvuineen kävikään noin kyttyräisesti - kasvoi omaan "pikku pikku" selkäänkin aikamoinen kuonapatti.

      hah, hah haahaaaaaaaaaa

    • ristiriitainenkiintymys

      Lapselle tulee todella huono kiintymyssuhde, kun joutuu kasvamaan noin heikoissa ja väkivaltaisissa olosuhteissa.

    • kauonakopparouvalle

      Kaikki joukolla Theraplayhyn vaan Theraplayhyn vaan, siellä kiintymyssuhde korjataan, suhde korjataan, suhde korjataan. Harmi vaan kun joudumme tälläkertaa makustamaan Helssikkiin ihan omilla rahoilla. Mutta mennään Onnibussilla, Onnibussilla, Onnibussilla.

      Käydään samalla Tukholmassa ja pelastetaan heitteille jätettyjä niin päästään taas julkisuuteen !

      MITEN IHANAA ON PÄÄSTÄ LEHTEEN! Me olemme niin lahjakkaita, että aina jonkun meistä pitää ehdottomasti päästä lehteen. Vaikka pieraisen, jos en muuta syytä keksi. Kattokaa nyt hyvänen aika meitä.

    • asiallinenex

      Joko ex on alkanut käyttäytyä asiallisesti? Kysymys on tarkoitettu aloittajalle.

      • eioleei

        ei vieläkään.. lapsen vieraannuttaminen jatkuu..


    • hulluakka

      Muista, että voit mennä lapsesi kanssa theraplayhyn. Ja jos haluat kummankin mukaasi, ota molemmat lapsesi mukaan. Älä ota äityli- anoppiasi mukaan, sillä hän esittää. Hänellä ei ole empatiakykyä. Hyi. Hän sekstailee johtajien kanssa ja pettää ukkoaan. Isä - appiukko voisi vähän ryhdistäytyä, kun on kamala vätys. Mutta en minäkään välittäisi, vaikka kävisi "röh röh" johtoportaan kanssa saunoissa ja metsissä, jos minulla olisi tuollainen kamala eukko. Hyvi hittöo. En antaisi lapsiani tuollaiselle seksiaaddiktille. useita ihmisiä oli INHOTTANUT, kun äiti-anoppi iorstaili johtajan kanssa. olivat kuulemma pitäneet kamalaa ääntä ja kujertelua. "Kyllä Tare, ah, ah! kyllä Hane ah! ah!. Äityli - anopin ääin oli kantamnut ukkojen örähetlyn ylikin. Kammottava seksikone tuo kammottava irokeesi-pelle. Ruskeahampainen imijä. Hyi hitto,. Ah Tare!

      • ahihanaattareannamennä

        "Me olemme sellainen sosiaalinen perhe. Ei meidän isukki välitä, jos äityli käy vieraissa", kirjoitti tuon viemäripaikan tytär kerran näillä palstoilla. "Äiti on hankkimassa mulle avustuksia,jotta voin harjoittaa taiteilijuutta". "Me ollaan sellainen tateeellinen perhe, jossa saa vapaasti "röh röh" kenenkanssa haluaa. vaikka veljen tai johtajan. Mun siskokn on mun veljen kanssanaimisissa. Kukaan ei kiellä. Ihanaa "röh röh!" "Seksuaalista vaouatta kodissa ja puutarhassa ja saunan lauteilla ja metsissä ja kunnan talolla. Röh, röh!


    • siskojasenveli

      Joko olet itsenäistynyt äitisi ja isäsi perheestä? Vai diggaatko edelleen siskoasi?

      • kysynvaansulta

        Minkä ikäinen lapsi?


    • kysykuuleritevaan

      Jollet itse kerro, ei minua nyt niin paljoa kiinnosta, että alkaisin Raisiosta kyselemään. On omatkin ongelmat.

    • pahajääkiekko

      Onko aloittaja päässyt itsenäistymään määräävästä äidistään ja nokkavasta ex - vaimostaan. Vaikea savotta varmasti. Muori kulkee edellä ja nokkava pikkurouva heti siinä takavasemmalla.
      Käy sääliksi, sinua. Koita pärjätä. Onko tuo Raisio se sinun veljesi, vai kuka hän oikein on? Kiusaako tuo muija ja nokkava tytär Raisiotakin? En ihmettele. Yhteen aikaan tuo entinen rouvake kirjoitteli vihaavia kirjoituksia josta oululaisesta jääkiekkoilijasta.
      Noiden kahden mielestä jalkapallo ja tanssi ovat paljon parempia harrastuksia, kuin jääkiekko.

    • kysynpävaansitä

      Minkä ikäinen lapsi "Raisiolla" on?

    • asiatmiten

      Joko aloittajan tilanne on helpottanut?

      • asiatmiten

        ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin
        Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättö min lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin- ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???


    • onkoparannusta

      Joko aloittajan tilanne on helpottanut? Oletko tutustunut nuorempaan lapseen?

    • uslajatesla

      Vanhempi lapsista on poika, entä nuorempi. Onko tyttö vai poika, joka oli äitinsä mahassa, kun erositte.

      • uslajatesla

        Vanhempi lapsista on tyttö, entä nuorempi. Onko poika vai tyttö, joka ei ollut vieraannuttaja "äitinsä-" mahassa, kun erositte.


    • kiinnostavaceissi

      Mikä on aloittajan tilanne?

    • vastausta

      ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin
      Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättö-
      min lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
      ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???

    • vainvanhempiko

      Onko AP:llä helpottanut. Saatko tavata pienempää, vai tuoko äippä vain vanhemman tapaamisiin?

      • vastausta

        ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen
        jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
        ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettä-
        neet järkenne???


    • kiinnost

      Onko aloittaja jo tutustunut nuorempaan lapseensa? Sujuvatko tapaamiset?

    • samatilanne

      Olisi mielenkiintoista tietää?

    • vastausta

      ei ole helpottunut; joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen
      jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin,
      selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin-
      ja vainoamisin yhteistyössä lapsen äidin kanssa mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista- oletteko menettä-
      neet järkenne???

    • vaietkäkäytä

      Käyttääkö aloittaja myös nuorempaa lasta luistelemassa?

      • vastausta

        lapsi vieraannutettu


      • sossymikäsorry
        vastausta kirjoitti:

        lapsi vieraannutettu

        Ei tuo porukka osaakaan mitään muuta, kuin eristää ja vieraannuttaa. Otan osaa.


      • vastausta
        sossymikäsorry kirjoitti:

        Ei tuo porukka osaakaan mitään muuta, kuin eristää ja vieraannuttaa. Otan osaa.

        yrittivät vielä varastaa lasten huollon "uudelle isälle"-
        ensin ei äidille lapsen oman isän huoltajuus kelvannut
        perättömin lausumin tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä- lapsen ja isän suhde tuhottu.


    • muijajapikkumuija

      Hyvä jos saat vanhempaa lasta nähdä ja viedä häntä luistelemaan. Kyllä se nuorempikin alkaa pyytää mukaan. Eivät voi vieraannuttaa, vaikka kuinka ovat olevinaan.

      • vastausta

        ei ole helpottunut;
        joko Raision kaupungin vieraannuttaja "lastensuojelu" viranomaisten pää on parantunut; lapsen vieraannuttaminen ainakin Raision kaupungissa edelleen jatkuu vielä 10 vuoden jälkeenkin perättömin lausumin, selvityksin; lapsen tarkoituyshakuisin vieraannuttamisin- ja vainoamisin yhteistyössä lapsen "äidin-" kanssa mm. tuomioistuimessa
        lapsen olosuhteista- oletteko menettäneet järkenne???


      • vastausta

        yrittivät vielä varastaa lasten huollon "uudelle isälle"-
        ensin ei äidille lapsen oman isän huoltajuus kelvannut
        perättömin lausumin tuomioistuimessa "viranomais-" menettelyssä- lapsen ja isän suhde tuhottu.


    • luistinliukuu

      Joko aloittajan tilanne on helpottunut. Oletko päässyt nuoremman kanssa luistelemaan?

    • yksvanhamuijavaan

      Kun luen tätä ketjua,huomaan miten lapsellisia olette,vanhemmat!Ihan hävettää teidän puolestanne!Minkälaisia lapsistanne tulee kun kuuntelevat tuota teidän taistelua omien lasten tapaamisista.Ettekö voi sopia asiallisesti milloin lapset on kummankin luona?Käyttäytykää kuin aikuiset ihmiset!Lapset kuuntelee teitä korvat tarkkana kun haukutte toisianne...Ajatelkaas sitä!Toisten pitää yrittää jatkaa elämää eronkin jälkeen,ja töissäkin käydä,ja lapsia tavata,tietty,siinäpä onkin rumbaa ihan riittävästi!

      • sutturatkiusaaaina

        Joo samaa oon miettiny. Mitään riitoja ei olisi jos nämä uudet sutturat jättäisivat asiat lasten omien vanhemmipein keskeisiksi asioiksi, mutta heidän pitää laittaa nokkanasa joka ikiseen asiaan mik ei heitä koske. Eiväthän he tykkää siitäkään itse jos miehen ex vaimo puuttuisi hänen lasten asioihin, siitä vasta huuto ja häirintä alkaisi.
        Miehen lasten asiat ei kuulu näille sutturoille mutta haluaa väkisin tehdä riitaa puolisoiden välille ja estää lapsia oelmasta isän kanssa. Ihan tahallinen teko. Ja valitetatavasti onnistuvat siina äina rikkomaan loputkin suhteet isän ja ex vaimon väliltä.


      • vastausta

        toimittaisitteko "yksvanhamuijavaan" vastauksenne
        kohteliaimmin oikeaan osoitteeseen; Raision kaupungille-
        "lastensuojelun" tarkoitushakuisille lapsen vieraannuttaja "viranomaisille" perättömin selvityksin, lausumin mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista "viranomais-" menettelyssä. Töitä ei ole tehty- eikä tehdä ennenkun
        lapsen etu- ja oikeudet toteutuvat Raision kaupungissa ja suomen lapsen edun- ja oikeuksien vastaisessa ns. "mafia" valtiossa-


      • Anonyymi

        Kun luen tätä ketjua,huomaan miten lapsellisia olette Raision "lastensuojelun" valehtelevat, narsistinen viranomaiset! Ihan hävettää teidän puolestanne!Minkälaisia lapsista tulee kun kuuntelevat tuota teidän taistelua lasten isää vastaan lasten oikeuksista, huollosta, asumisesta, tapaamisista.Ettekö voi sopia asiallisesti milloin lapset on kummankin luona?Käyttäytykää kuin aikuiset ihmiset!Lapset kuuntelee teitä korvat tarkkana kun haukutte vieraannuttaja äidin kanssa lasten isää ja valehtelee lasten olosuhteet ja lasten omat lausumat tuomioistuimessa mielenvikaisena.. Ajatelkaas sitä!Toisten pitää yrittää jatkaa elämää eronkin jälkeen,ja töissäkin pitäisi käydä,ja lapsia tavata,tietty,siinäpä onkin rumbaa ihan riittävästi! Saatanan hullut "lastensuojelijat"!!?


    • oletkokäynyt

      Joko aloittaja on päässyt ei sen eskarin vaan sen nuoremman lapsen kanssa luistelemaan?

    • ihmetteleväinenoon

      Saako aloittaja nähdä lapsiaan?

    • määrääköpaksubertta

      Onko aloittaja päässyt luistelemaan nuoremman lapsensa kanssa. Eskarin kanssa olet varmasti jatkanut luistelua entiseen tapaan.

    • rouvamäärää

      Saako aloittaja tavata eskaripoikaansa ja sitä nuorempaa lastaan. Teillehän tuli ero silloin, kun nuorempi oli vielä äitinsä vatsassa. Oletko saanut luotua suhteen nuorempaan? Yrittääkö äidin äiti määrätä teidän elämää, kuten ounaksua saattaa. Hän yleensä määrää kaikesta.

    • luistinliukuu

      Saako aloittaja tavata sitä nuorempaa lasta. Sitä joka oli pikkurouvan massussa, kun tuli ero? Vai määrääkö pikkurouvan äiti, että et saa tavata lastasi. Eskaripoikaa sentään saat käyttää luistelemassa.

    • aloittajaparka

      Oletko käynyt nuoremman kanssa luistelemassa? Eskarin kanssa olet varmaan käynyt järvenjäälläkin, vai mitä?

      • varmastietevä

        Onko nuorempi kolme vai neljä? Johan se luistelee.


    • nokkakerttu

      Oletteko edelleen erossa lasten äipän kanssa. En ihmettele, jos olet halunnut itsenäistyä tuosta porukasta. Ovat niin olevinaan, kuin jotain maailmanomistajia. Surkeita tapauksia.

    • sahaahirttä

      Hienoa, kun lähdit pois tuosta omahyväisestä, itseä muita parempana pitävästä porukasta. Sääli, jos et saa nähdä nuorempaa lastasi.

    • kysynvaan

      Oletko saanut tavata nuorempaa lasta?

    Ketjusta on poistettu 62 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe