Lieksalaista sivistystä

soittajanpoika

johtaa sivistysjohtaja, jolta puuttuu sivistys. Siis umpikujassa ollaan. Lieksan elinvoimastrategia on täynnä hienoja sanoja siis hölyn pölyä. Kun tulee tekojen aika, niin virkakunnan nokkamiehet näyttävät syvän pöljyytensä. Jarkkokaan ei saa kuria aikaan. Valitettavasti. Nyt vaan Mertanen mene flyygelisi kanssa naapurikaupunkiin. Siellä arvosi noteerataan.

17

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fladimirbva

      lasten sirkuskoulu Joensuuhun

    • Lieksankuviot

      Jännästi oli Lieksan Lehti muotoillut että "lautakunta muutti päätöstään Sihvosen esityksestä." Ihan turha Marja Mölsän kiukuta ja hyppiä tasajalkaa pääkirjoituksessaan Lieksan maineesta, kun meininki on tällä tasolla.
      Riippukeinussa lepäilemisellä keskellä jäätietä ja muilla lapsellisilla tempuilla ei ole Lieksan todellisen elimvoiman nousun kanssa mitään tekemistä. Jospa kaupunki meinasi maksattaa Mertasella sen 10000e, mikä saatiin menemään tuohom luistelurataan.
      Nythän sinne riippukeinun ympärille voisi laittaa ympärivuorokautisen kunniavartion SRVA-miehistä, jos vaikka susilauma sattuisi näköpiiriin. Olisi nyt aikaa, kun ei tarvitse virka-apu pyyntöihin lähteä.

      • Hyvin kirjoitit"Lieksankuviot" ;)


    • Kukamaksaa

      Muuten,entäpä matuista aiheutuvat kustannukset.
      Näin vaalien alla asia on pidettävä esillä.

      • ja.kaikki.turhaan

        Kaiken maksaa suomalainen veronmaksaja. Lisäksi maksamme EU:lle ja monelle muulle turhalle ulkomaiselle rahastolle ja avustusjärjestölle sekä valtiolle (mm. Kreikka) miljardin poikineen.


    • hyvinmeneelieksalla

      Virkamiehet tekevät töitä aikaa säästämättä, tunteja laskematta. Jokainen kivi käännetään ja nyt on päästy taidetoiminnan opettajien kukkarolle. Sivistysjohtaja on ajan tasalla.

      • Asiat.asiana

        Taidetoiminnan opetus ei ole lakisääteistä toimintaa. Samanlaista toimintaa kuin mitä olisi kukkien sidonnan tai Nepalilaisen kasviruoka kurssin opetus.


    • susierkki2016

      Tiukassa paikassa voi ottaa lausunnon Lieksan rhy:ltä.

      • Tunnen hyvinkin tuon asian viimeksimainitun.Eli monikaan ei ole sitä ymmärtänyt,että tuo 11.000e susikyyditykset saatiin äntiin koska virkamieht koulukyyditysten suunnittelijat olivat mukamas säästämässä että pientä lasta ja perhettä kuritettiin kun muuttivat maaseudulle niin eikouluikäisen piti aamulla kävellä tienvarteen 1,5km jolloin pääsi sitten koulukyytiin no kun sitten helsinginherroilta tilasivat lausunnon niin kheillä heräsi nps vaan että kun valittivat asiasta että noudatetaan aikoja kun järjestetään iltapäivällä erillinen kyyti kotiin niin menee tuohon aikarajaan. eikö ole nerokkaita virkamiehiä ja lautakunnan jäseniä.Niinpä sitten mukaan tuli susikyydit ja katos vaan kun jopa kaupunginhallitus taputti käsiään, että meillä on hyvä virkamieskunta keksittiin huutaa valtiota apuun, ja tuohon lankaan meni sitten jotkut kansanedustajammekin mutta kuinka kävi , ministeriöllä ei ole momenttia kyseiselle asialle lasten suojeluun .lieksalaiset veronmaksjat maksavat tuon hienon asian, tajuatteko miten nerokasta toimintaa MK


      • ei.ymmärrystä

        Valitettavasti en ymmärrä kirjoituksestasi yhtään mitään.


      • valitettavasti
        markkukorpinen kirjoitti:

        Tunnen hyvinkin tuon asian viimeksimainitun.Eli monikaan ei ole sitä ymmärtänyt,että tuo 11.000e susikyyditykset saatiin äntiin koska virkamieht koulukyyditysten suunnittelijat olivat mukamas säästämässä että pientä lasta ja perhettä kuritettiin kun muuttivat maaseudulle niin eikouluikäisen piti aamulla kävellä tienvarteen 1,5km jolloin pääsi sitten koulukyytiin no kun sitten helsinginherroilta tilasivat lausunnon niin kheillä heräsi nps vaan että kun valittivat asiasta että noudatetaan aikoja kun järjestetään iltapäivällä erillinen kyyti kotiin niin menee tuohon aikarajaan. eikö ole nerokkaita virkamiehiä ja lautakunnan jäseniä.Niinpä sitten mukaan tuli susikyydit ja katos vaan kun jopa kaupunginhallitus taputti käsiään, että meillä on hyvä virkamieskunta keksittiin huutaa valtiota apuun, ja tuohon lankaan meni sitten jotkut kansanedustajammekin mutta kuinka kävi , ministeriöllä ei ole momenttia kyseiselle asialle lasten suojeluun .lieksalaiset veronmaksjat maksavat tuon hienon asian, tajuatteko miten nerokasta toimintaa MK

        Minäkin luin viestin kahteen kertaan, mutta en löytänyt kirjoituksesta enkä rivien välistäkään mitä kirjoituksella tarkoitettiin.


      • mutta.kuinka.kävi
        valitettavasti kirjoitti:

        Minäkin luin viestin kahteen kertaan, mutta en löytänyt kirjoituksesta enkä rivien välistäkään mitä kirjoituksella tarkoitettiin.

        Minä tulkitsin sanoman näin.

        ”En tunne asiaa jossa äntiin taputti käsiään ja .lieksalaiset veronmaksjat eivät tajua susikyydistysten helsinginherrojen kheillä muutti kun kuritettiin , esikouluikäisten susikyydit huutaa momenttia asialle ja nps ja nps katos vaan noudatetaan aikoja koulukyytiin mukamas kävellä niin heräsi nerokasta toimintaa .”

        Tämän pitäisi olla selvää tekstiä! Katsokaa vaikka Wikipediasta.


      • 1: Laittaisitteko pienen lapsenne esikoululaisen aamulla yksin kävelemään pimeässä korvessa?
        2. Koulukyytien suunnittelija tekee niin kilpailutuksen kautta.
        3. Kun perhe hakee muutosta asiaan pyydetään lausunto Helsingin herroilta voiko lapsi kävellä..
        4. Kouluherrat tekee päätöksen esityksen,että annetaan iltapäivisin kyyti kotiin että lain kirjain toteutuu matka ajasta.(tämä ei minun järkeen sovi vaa aamulla kyyti tarpeellisempi)eikä susien liikkeistä minä tiedä mitään vaikka oli kännykässä kuva ja vieläkin kun sudet oli repineetkannellisen ämpärin jossa oli ollut lihaa.
        5. Kun p etoasintuntijat antoi lausunnon niin sitten annettiin suusikyytejä jotka maksaa 11.000e kuukaudessa siitä herrat teki viranomaispäätöksen.
        6. Kovasti lehdessä toitotettiinasiasta ja kansanedustaja meni samaan lankaan haetaan rahaa ministeriöltä susikyydityksiin.
        7.Ministeriöstä tulee vastaus,että lasten susikyydityksiin ei löydy momenttia josta voitaisiin kunnille maksaa, kun ei ole tapahtunut karjalle vahinkoa.
        JOTEN MITEN ON TOIMITTU KYSYN VAAN?
        Mielestäni koulukyytien suunnittelussa on unohdettu pieni lapsi ja lainsäädäntö turvalliseen elinympäristöön ja perheen tukemiseen Lieksassa

        Eli on monta viisasta mutta ymmärtämätöntä MK


      • Lieksankuviot

        En ota Korpisen kirjoituksiin muuten kantaa, mutta tuossa hän on perus asiassa oikeassa. Jotenkin tuohon tyyliin noita kyytiasioita on mulkattu.
        Arto Sihvonen liittyy suoraan myös sirkuskoulun tapaukseen. Jotain erimielisyyksiä tuossa on täytynyt olla.
        Aika ohkainen on tuo Lieksan Lehti aina välillä nykyisin.


      • En todellakaan huutele puskasta se voidaan todeta pöytäkirjoista ,asian pöydällepano jota kannatettiin ja sitten seuraava kokous niin tuo minun kanssa samaa mieltä ollut henkilö oli poissa ja jätin esitykseen eriävän mielipiteeen joten tiedän mistä kirjoitan.


    • Mitaherattaa

      Onnea lieksalaisille, teidän hyvinvointinne on hyvissä nurmeslaisissa käsissä. Hahahah.

      • Ministerivierailun aikaan puheeni päälle alkoi sitten kaupunginhallituksen jäsen korottamaan ääntänsä ja näin estettiin puheeni, näin toimitaan julkeasti kun ollaan tarkeitä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe