Aikuiselle naiselle kosteusvoide?

Ehdottakaa aikuiselle naiselle sopivia kasvojen kosteusvoiteita, iho on herkkä, lievää couperosaa poskissa ja pintakuiva. Ja tietty näin talvisin enemmänkin kuiva.
Onko kukaan löytänyt Dermosililtä sopivia tuotteita? Vichy ? Louis Widmer ? Tai joku muu, kiva olisi jos ei maksaisi ihan hirveesti!

6

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laveran_voiteet_hyviä

      Nuo ovat lähes täysin ravinteettomia kemianteollisuuden tuotoksia. Louis Widmerin voiteessa on vain yksi kasvipohjainen ainesosa ja pitkä lista synteettisiä tyhjiä täyteaineita. Vichyn päivävoiteessa 2 kasvipohjaista ainesta joita on hyvin vähän, ja dermosilin voiteessa 3.

      Ennemmin kannattaisi harkita esim. Laveran kasvovoiteita, jotka ovat edullisia ja täynnä ravitsevia ja hyödyllisiä kasviuutteita ja -öljyjä. Aikuiselle ja kuivalle iholle sopivia Lavera Regenerating Day Cream ja Night Cream (ruohonjuuressa tällä hetkellä tarjouksessa 24€ - ne ovat laveran kalleimmat voiteet).

    • nivea_testivoittaja

      Saksan tuotetestaussäätiö Stiftung Warentestin tekemän testin mukaan 2,45€ maksava Nivean perusvoide oli jopa kosteuttavampi ja parempi kuin testin kalleimmatkin lähes 90€ kasvovoiteet. Testiin osallistui 270 naista, joiden kasvot kuvattiin Fotobox -erikoiskameralla voiteiden vaikutuksen todentamiseksi ennen testiä ja kuukauden käytön jälkeen.

      Jos ostaa mitään yli 2 euron voidetta, maksaa ainoastaan ylellisemmästä tuoksusta ja hienommasta pakkauksesta, mutta mitään kosteuttavia tai elvyttäviä tehoja niissä kalliimmissa voiteissa ei ole sen enempää kuin edullisissakaan perusvoiteissa.

      http://yle.fi/uutiset/3-8550161

    • kuivaihoneiti

      Älä osta Dermosilejä. Tutustu ainakin tosi tarkkaan ainesosalistaan, ettet osta silikonituotteita. Minulla on samanlainen iho kuin sinulla, ikä 40 . Eucerinejä käytin paljon mutta nythän niitä ei saa Suomesta enää. Edullisemmissa olen suosinut Nivean tuotteita, kunhan tsekkaat ne ainesosat että ei ole silikoneja. Joissain on, kaikissa ei. Niiltä on Q10 päivä ja yövoide ainakin.

      Kuorintavoiteena on rakeeton Dermalogican (huom. aivan eri kuin Dermosil, Dermalogiga on kosmetologisarja) kuorintavoide. Naamiot vaihtelevat mutta Clarinsin kosteuttavaan olen ollut tyytyväinen.

      Ei ole tullut finnejä näillä eväillä. Nimittäin vaikka on kuiva iho, silikonituotteilla saan hyvinkin pian ihoni kukkimaan. Testattu on, kun sain ilmaiseksi Yves Rocherilta erään kasvovoiteen ja testasin sitä, 6 päivän käytön jälkeen finnit heräsivät henkiin. En muuten käytä Yvesin tuotteita mutta tuon testasin vähän uteliaisuuttakin. Mutta käsivoiteena käytin sen sitten :)


      Luonnonkosmetiikasta en tiedä mitään, itse allergisena olen niitä vältellyt. Lidlin tuotteita kehutaan mutta en ole ostanut kun ainakin täällä päin myytävissä on sitä silikonia.

      Silikonia voi olla sekä halvoissa että kalliissa tuotteissa.

      Ja joskus olen vedellyt ihan Aqualan L:lläkin viikkokaupalla eikä ongelmia tullut :)

    • pintakuiva

      Lidlin voiteet voittivat testit. Olen käyttänyt yö-päivä ja silmänympärysvoiteita ja hyvin toimii, suosittelen. Meikinpoistossa siirryin Aqualan L -käyttöön, ja toimii paremmin kuin mikään aiemmista eikä kuivata ihoa. Niin ja ikä 50.

      • uusimmat_peptidit

        Lidlin voiteissa on eniten silikonia, joten ne saavat ihon sileämmäksi ja samalla tukkivat ihohuokoset.

        Paremmissa voiteissa on hitaasti vaikuttavia ihon uudistumista stimuloivia aineita. Esim. Ihoakatemian suosittelema Filorga Time-Filler kosteusvoide, jossa on aktiiviaineena Matrixyl Synthe'6 (palmitoyl tripeptide-38), joka on uusin ja tehokkain anti-age peptidi. 2kk käytön jälkeen se madaltaa ryppyjä 31%.
        Vanhemmissa tehokkaammissa voiteissa on Matrixyl 3000, joka on ollut jo yli 10 vuotta myynnissä ja sen tehosta on riippumattomiakin tutkimuksia, madaltaa ryppyjä 15%.

        Muunlaiset anti-age tuotteet (ja brändit kuten clarins, shiseido, biotherm, clinique jne, Q10 voiteet yms) ovat enimmäkseen humpuukia.


    • tinttaraa

      Moi! oriflamelta löytyy juuri sinun ihollesi sopivia tuotteita. Kaikki ihonhoitotuotteet ovat pitkälle kehitettyjä ja varmasti laadukkaita. Erityisesti sinun ikäluokallesi ja couperosaihoa hoitamaan suosittelen Royal Velvettiä. Laitatko minulle sähköpostia jos tämä voide kiinnostaa. [email protected]

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3414
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      562
      3210
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2822
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2072
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1855
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1835
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      140
      1460
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1260
    Aihe