Suomi on hyvä maa

10

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilastonikkarointia

      Jaaha vai on tilastokeskus laitettu kansallisen propagandan asialle.

      • erikoinen-raja

        Ja miten on asiat itärajan takana ...


      • pkohi
        erikoinen-raja kirjoitti:

        Ja miten on asiat itärajan takana ...

        No siitähän tilastokeskus ei kerro mitään, eikä se muuten liity tähän aiheeseen. Käsite "itärajan takana" on aika laaja, siellähän on vaikka mitä. Mutta esimerkiksi Moskovan ja Pietarin talousalueilla BKT per capita taitaa olla jo suurempi kuin Suomessa.


      • cvbcxbc

        Sulla on itselläsi varmaan parempi lähde esittää?
        Odotan linkkiä.


    • Kouluruoka

      Ostitko tutkimukset itsellesi vai myytkö persettä jollekkin hinttarille tiedostomattasi?
      Muuhun maailmaan on melko vastaväittelyn arvoinen trollaus jolla joku voi manipuloida sinut kirjoittamaan trollataakseen ei kenenkään kustannuksella jos tutkimukset ollaan ostettu itselle.
      Tosin siinä oli hyvä lista kouluttautuakseen koska meillä on paljon maahanmuuttajia ketkä tarvitsevat koulutuksen sekä hyvä yhteiskunta joka tarvii hyvää ruokaa oppiakseen. Ikävä kyllä suomi ei ole oppinut mitään ruoan kautta minun olemassa olon aikana. Ehkä olin alussa väärin pahastikin mutta lopussa oli täysin secundaa nimimerkkeineen.

    • KalevalaOmaIsänmaamme

      Suomi oli hyvä maa. Suomea ei enää ole.

      Ruotsalaisten viimeisin vihateko, lopullinen isku kansaamme vastaan, alkoi 1,5 vuotta sitten, Ruotsin alkaessa lähettää meille täysin kuulumattomia ihmisjoukkoja rajamme yli. Tiedämme mitä nuo ihmiset ovat itse osoittaneet olevansa.

      Ruotsin vihateko oli peruuttamaton, sitä ei enää voi tehdä tekemättömäksi, eikä anteeksiantoa voi näin koskaan enää olla. Sillä tämän kansallisen ja kulttuurisen vihateon seuraukset ovat pysyvät. Sitä ei enää saa tekemättömäksi. Tämän sotilaallisen iskun tehdessään Ruotsi tiesi, että tämä olisi kauniin Kalevalamme, suomalaisten oman paratiisin loppu. Ruotsi ei ole koskaan voinut olla muuta kuin oma, ilkeä itsensä.

      Kirous heille! Olkoon jokainen ruotsalainen, Gauthiod, sen maa ja kansa iäti kirottuja!

      Se jälleen sekaantui meidän maamme sisäisiin asioihin, mm. verraten muslimirikollisia meidän pieniin sotalapsiimme, joita he sodan aikaan ottivat Suomesta vastaan. Ja mitkä ovat olleet näiden sotalasten moninaiset traumat?

      Me, suomalaiset, kieltäydyimme, samoin kuin jo 1990-luvun alulla, ottamasta vastaan somaleja, mutta Rkp suorastaan pakotti meidät tähän. Samoin Gauthiod (= Ruotsi) 1,5 vuotta sitten pauhasi islamistirikollisten ottamisesta Suomeen. Kyllä hurri tietää, mitä tekee!

      Näin kuoli kaunis Suomemme. Tämä on hirveää katseltavaa: roskajoukko leiriytyneenä keskelle pääkaupunkimme ydinkeskustaa, rkp-vihervasemmistolaisten maanpettureiden toimesta ja tukemana. Myös suomalainen vasemmisto on aina toiminut omaa maataan vastaan, ovat aina olleet oman maansa pettureita. (Myöskään SDP:n, meidän, oman kansansa edelle nostattama Kreikka ei saa unohtua!)

      Tämä, Suomen ruotsalaisten ja vihervasemmiston yhteinen vihateko maatamme, kansamme ja kulttuuriamme, jopa kieltämme vastaan (jota ulkomaalaiset turmelevat) ei saa koskaan unohtua, eikä koskaan tulla anteeksiannetuksi! Nämä viimeiset 1,5 vuotta ovat hajoittaneet Suomenkansan pahemmin kuin vuoden 1918 tapahtumat! Se on tietysti ollut rkp-vihervasemmiston tarkoituskin. Kyllä kansanviholliset keinonsa tuntevat!

      Tuolloinkin, 1918, ääripunikit aloittivat viha- ja murhatekonsa Suomen valtion järjestystä ja kansaa vastaan, syyllistäen valkoiset, vaikka totuus on selvästikin ollut toinen. Vihervasemmiston tämän päivän teot ovat samalla kuin peili vuoteen 1918. Tuolloin he halusivat liittää Suomen takaisin Venäjään, tulevaan Neuvostoliittoon.

      Nyt sama punikkijoukkio tahtoo liittää kansamme islamiin, joka on siis myös yhteiskunta, ei vain uskonto. Väkivaltainen, rikollinen yhteiskunta, kuten ISIS:kin on jo asiansa selvästi osoittanut. ISIS hävittää Lähi-idässä arvokasta muinaiskulttuuria, räjäyttää muinaiskaupunkeja, muistomerkkejä, sillä islam ei hyväksy muuta kuin itsensä. Nk. suvakit kyllä tuntevat islamilaisen "suvaitsevaisuuden". Puheet suvaitsevaisuudesta islamistisuvakkien kohdalla on siis pelkkää pilkkaa.

      Suomalaiset äärivassarit, kommunistit ovat aina toimineet omaa kansaansa vastaan, veisaten "Kansainvälistä", eli "rajat auki vihollisille!"-politiikaansa. Samaa maanpetosta he harjoittivat myös 1939-45 ja siitä eteenkin päin.

      Tähän päivään asti, jos me, Suomenkansa, edelleen sallimme tämän.

    • Pellepeloton2

      Pakolaisten pitää palata heti, kun se on mahdollista! Vieraiden maiden kansalaisilla ei ole mitään oikeutta vaatia meitä elättämään heitä. Emme ole heille mitään velkaa. Emme tarvitse, emmekä halua maahanmuuttajia, ja kaikkein vähiten haluamme maahamme raiskaajia ja uusia ääriryhmiä!

    • ruskeamode

      Aloitus ei kuulu oikeaan, ruskeaan isänmaallisuuteen mitenkään. Poistoon!

    • Suomi oli vielä 2v. sitten hyvä maa, nyt se on mamumaa eli munaton maa.

    • Revippäsiitä

      Suomi ei ole ollut hyvä maa 1995 lähtien. Kaikki tilastot kertoo sen harvinaisen selvästi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe