HAAPAVEDELLE UUSI KIRPPIS

löytöjälöytöjä

On kiva ,kun tulee uutta toria. Avajaisiin mennään ja peräkärry mukaan. Toiselta torilta huonekaluja ostamma. Kahvit voi ostaa leivosten kera uudelta uudelta ,nam.

37

556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keskustajohtaa

      niin, seon Sipilän tulosta, käy samalla leipäjonossa ja kaupan takana dyykkaamassa!

    • Mainos_

      Kas siinäpä uutinen kärsämäki palstalle haapavedelle ilmestyy kirpputori...?? Kiitoksia vain mainoksesta haapaveden uuden kirpputorin perustajalle.

      • uudelta_uudelta.nam

        Aika erikoista että mainos uudesta kirpputorista ilmestyi kärsämäkipalstalle mutta ei haapavesipalstalle ?


      • Koskensonni
        uudelta_uudelta.nam kirjoitti:

        Aika erikoista että mainos uudesta kirpputorista ilmestyi kärsämäkipalstalle mutta ei haapavesipalstalle ?

        Reekani asialla.


    • wlatimirmirnov

      Onko joku perustanu kirpputorin, kirput omasta takaa?

    • MENEMMEPORUKAL

      Kiva käydä naapuripitäjien toreilla. Sitä voi ny Haapaveelläkin ostosten lomassa juoda ne leivoskahvit.Hauska näin..Lasten vaatteet ovat kuin uusia toreilla. Eivät kerkii kulumaan,kasvavat niin nopeaa. Meillä täällä aika kuivat torit,tavaran ja kahvin suhteen. Löytöpirtillä on kahvitusta,mutta on paremmin rupattelupaikka. Löytyy sieltäkin joskus jotain hyvää vaatetta,mutta on niin ahdas paikka etsiä paljosta .

    • jauutisetpäälle

      kyllä siinä säästää jos on yhteisön vaatimat 12 mukulaa, justjajust lapsilisillä kirpparirahat piisaa, verroniisa, kun on ilimaset kahvit leivosten kera.

    • marimekonkukkamekko5e

      On asioita ja paljon ,joita ei voi toimittaa Kärsämäellä.Samalla voi käydä toreilla,ostaa itselle ja lapsille hyvää käyttötavaraa. Uudet vaunut maksaa paljon,jos saat vaunut ym. siihen kuuluvat tarvikkeet torilta kolmellakympillä,et voi olla kuin tyytyväinen. Marimekon verhot kympillä,ym.ym.Mehän elämme kierrätysaikaa,hyvä näin.

      • parempaahuomista

        hyvä vastaus, olen/me itsekkin ja edsmen. vaimoni kirppis-asiakkaita.


    • mitenliittyykärsämäkeen

      Tämä Haapaveden kirpputorin mainostaminen KÄRSÄMÄKI palstalla alkaa saamaan jo naurettavia piirteitä. Varsinkin kun avauksen kirjoittaja käy kerta toisensa jälkeen itse nostamassa avaustaan vastaamassa itse kirjoittamaansa avaukseen haukkuen jo kärsämäkisiä kirpputoreja..

    • Marimekonkukkamekko

      En hauku ketään. Iloitaan vaan,ku tulee uusia toreja,joita tänäpäivänä tarvitaan. On työttömyyttä,sairautta ym. joten ostetaan sieltä,mistä löytyy. Oli se sitten Haapavesi ,tai mikä tahansa paikkakunta.

      • kuningasSipilä

        Oikkein, tätä on nyt Sipilä-Suomi!


    • siellävoisikäydä

      onko se rautakaupan lähellä oleva kirppis vielä pystyssä vai lopettanut?
      se on hyvä kirppis.

    • kukkamekkoja120130160

      Toimii se ja on todella hyvä tori. Huonekaluja on laidasta laitaan ja kaikkea mahollista. Ainahan se uusi kiinnostaa,eikä toreja ole koskaan liikaa. On vara mistä valita ja käy tasapuolisesti kaikissa.TODELLA LÖYTÖJÄ TEHNYT H:VEEN TORILTA:

    • orrehettäynhä

      vai tulleneeko se kahallhiksi kun monelta torilta tavaraa hamstraa, siinhoo jhäläkeläisllä kova kuskaus punaselleristille, nhittäkuei lahapset käytä

      • Vasuriko

        Olihan meillä työttömienkin kirppis josta sai verotonta sätkäpaperia.


      • jumalaonsuur
        Vasuriko kirjoitti:

        Olihan meillä työttömienkin kirppis josta sai verotonta sätkäpaperia.

        nain, pakolaista ei rasiteta kirppiksillä, eikä mamu/ pakolaisen/ tarvii tsiikata alennuskuponkeja ja tokmannin tarjouksia, mamulaisen ei tarvitse miettiä ravitsevista ruoista, eikä mitä mikäkin maksaa, elintaso mamu pakolaisen ei tarvitse lyllertää kuin valmiiseen pöytää, allah´Finland


      • varmaon
        jumalaonsuur kirjoitti:

        nain, pakolaista ei rasiteta kirppiksillä, eikä mamu/ pakolaisen/ tarvii tsiikata alennuskuponkeja ja tokmannin tarjouksia, mamulaisen ei tarvitse miettiä ravitsevista ruoista, eikä mitä mikäkin maksaa, elintaso mamu pakolaisen ei tarvitse lyllertää kuin valmiiseen pöytää, allah´Finland

        Hyvät Suomen peruskansalaiset, hyvät "kirppikseläiset, miksi ihmeessä teidän pitää tonkia toisten kulunneita vaatteita, kulunneita kenkiä, savustuneita verhoja, kauppojen kaatopaikkoja, miksi?
        Siksi teidän pitää tonkia toisten jätteitä, kun Hallituksen Pääpuolueet Kokomus- Keskusta leikkaa palkkojanne, leikkaa eläkkeitänne, leikkaa työttömyyskorvauksianne, leikkaa avustuksianne ja lakimääräisiä etuisuuksianne, ylipäätään leikkaa kaikesta mitä on aiemmat hallinnot teille etuuksia sopineet ja joihin sopimuksiin pohjiin olette luottaneet, lapsianne ja perheitänne perustaneet, nyt nykyhallinto on vetänyt teiltä "maton alta "kilpailukykyyn vedoten, onhan se nyt jo "hullun puheita vedota kirppiksen tonkijoihin kasvattaakseen ulkomaan vientiä, maksaakseen Suomen Humaritaanisen imagon ulkomaille mainetta "Suomi hyvä teiltä leikatuilla rahoilla ja em vuoksi ja perusteella "elintasopakolaisille 1000e/kk enemmän, kuin teille 650e- 750e/kk, alle 600e/kk köyhyysrajan eläville, teille jotka toivoen parempaa huomista kirppiksiänne penkoen ja kauppojen roskiksia tonkien, leipäjonossa häveten seisoen, "parempi huominen ei tule äänestämällä Keskustaa ja Suurpääoma- Kokoomusta, ne on osoittautuneet jälleen tavisten veren-imijöiksi, muista siis alle köyhyysrajan elävä Suomen peruskansalainen seuraavaksi, kun äänestät, äänestä varmaa köyhän puollustajaa Ps.ää!


      • pienikorjaus

        Humaritaanisen = Humanitäärinen.


    • 100120150ja3852koko

      Ei tule kallihiksi Meillä ei ole ompelupalvelua,ei lukkoseppää eikä paljon muutakaan. Pakko on asioida naapurikunnissa ja samalla tehdä löytöjä toreilta.Huomenna Haapaveeeeelle asioille ja torin avajaisiin.

      • eikä_paljon_muutakaan

        "En hauku ketään" sanot kun haukut kärsämäen kirpputorit (rupattelupaikkoja ei niinkään kirpputoreja) ahtaiksi ja kuiviksi tavaran/kahvin suhteen. Nyt haapaveden kirpputorille opastat perusteina ompelupalveluiden ja lukkoseppien puuttumisen mitä negatiivista sinä seuraavaksi kärsämäestä keksit saadaksesi asiakkaita kirpputorillesi nostamalla itse kirjoittamaasi avausta listan kärkeen jotta mainoksesi tavoittaisi mahd. monta? Niin että mikä on se seuraava PAKKO minkä takia on PAKKO ajaa haapavedelle kirpputorillesi?


    • KUNONPAKKONIINON

      Löydätkö erikoisliikkeitä Kärsämäeltä,vai etkö tarvii niitä.?PAKKO on ajaa Ylivieskaankin monen asian vuoksi. Samalla poiketaan Haapaveen toreilla ,kuin myös Ylivieskan. Lehdet mainostaa toreja,Selänteessäkin oli uuden torin avajaisista.Saamme käydä jokainen missä mieli tekee ja mielipiteitä saa ilmaista,eikä kukaan ole mitään haukkunut.

    • olenkopysynylaskuissa

      joko se hoopoveelle 5 kirppis tänä kevään aikana

    • kiertäjätär

      No millasta siellä oli?En millään laskuopilla saa 5 kirppistä...tai sitten en ole tietoinen niistä!Yksi on ylitse muiden...

      • onkosurullisempaa

        onko surullisempaa kuin ihmiset jotka puhuu itsekseen mistä edellä taas 1 esimerkki ihmisestä joka esitti itselleen kysymyksen mihin kohta käy itse kohta vastaamassa


      • kiertäjälle

        mina olen laskenut aina kun Suoli 24 pläjähtää otsikko "haapaveella uusi kirppis, nii nytkin pläjähti jo 6 kerran, onko sinulla rahoo kaöyvä kaikisa ja aikoo koluta kaikki kirppikset, minä oun leipäjonosta ahnehtinna mitä on annettu ja sitten iltakauet synönnä nykyttännä ikävissäni yksin ollessa niin ei sormet ei taho sopia näppäimistölle ja senkin vuoksi kun kirppikseltä löysi uuven näppäimistön eurolla, mutta tässöö nyt se vika ettei ole tarpeeksi väljä...vanhalle turvonneele..uuspitäsw löytyä väljemppi mitä näppäillä..löytys kiertäjätär jonka kanssa styylata kirppiksellä..ossoisin ajella autolla vuan bensa osto takkuileis kun shilipasihivat kortin kaniin, kuka lempo minun kortilla ostanna petsiiniä ja ryökäle jättännä maksamata( ryökäle sana minulle uskovaiselle on voimakkain mielenilmaisu)
        oisin hyvä kaveri pitkillä kirppismatkoilla ratijota ei autosa tarvii, osaan höpöttää ummet lammet ja kuivikkeet, ossoon laulaa luikahttaa isänmaallisia sotalaulujaja kaikkein parastaon että kun istusit vieressäin muistaisin kysyä aina ikääsi, kun en millään naisista arvaa millon he on syntyneet, oun huomanna että se kiinnostaa naisia, muttei he koskaa vastaa ovatko syntyneet ensikään, no tämmöst se ois meijän kirppismatkat, mutta eppäiln ett noin topakka tyttöm on jo varattu, senkin vuoksi kun kulet niin ahkeraan kirppiksellä, onnee sinulle ja hobbyllesi, todella!


    • mukavaharrastus

      Kyllä niitä avajaistarjoukseen tarttuneita nyt harmittaa,kun pöytähinnat romahti hetimiten alaspäin..ehkä ne olikin liian korkeat alkujaansa?Ja se yrittäjän kommentti ärsytti,miten tämä palvelu sopii omaishoitajille...itsekkin kuulun heihin ja henkireikäni on pitää kirpparipöytää,aina sitä sen verran löytyy aikaa että piipahtaa siellä kauppareissulla,ei kaikki ole kotiin sidottuja!

      • henkireigan

        tulihan se sieltä. menkääpäs nyt kaikki kipinkapin haapaveden kirppikselle että tämän avauksen kirjoittaja saa rahaa


      • haapaveen
        henkireigan kirjoitti:

        tulihan se sieltä. menkääpäs nyt kaikki kipinkapin haapaveden kirppikselle että tämän avauksen kirjoittaja saa rahaa

        persuja tämä täti


    • ensinsyntijasittenarmo

      hehe, on se jo kumma persufobia täällä kusttaan kunnissa, jopa kirppiksen pitäjä mainitaan kielteisessä hengessä kun on jos on "persu, nain se menee "Leevien yhteisössä, luu pitää olla jot kalvaa ja syyllistää, se luu" on vain ja ainostaan Leevin omassa iiriksessä mollemmissa kolmessa!

      • leevikustaitajokapaikass

        Ei ole fobia vaan tieto. Jos sanotaan että ihminen on persu miten sinä sen onnistut kääntämään negaatioksi?

        Yritäppä kirjoittaa viesti missä et vingu kustaan ja leevin perään ja keskustellaan sitten lisää fobioista ja kenellä niitä on? Itse näet kepuja joka puolella mistä annoit edellä esimerkin.


    • LÖYtölöytöjalöytöjä

      Kenkiä ei ole Kärsämäellä kaupoissa.. Se ajattaa kaupunkiin ja samalla kirppareilla pitää käydä tekemässä löytöjä,siis tarpeellista.

    • maijairmeli

      Huonosti menee kengat kaupaksi,ihmiset on niin rikkaita ja nirsoja nykyään etteivät osta käytettyjä kenkiä.Itse ostan joskus sellaisia jotka eivät sitten sovikkaan jalalleni,vaan hiertävät jostakin kohtaa,ja vien sitten kirpparille myyntiin,Pitäsi myydä niin halvalla että menis kaupaksi.

    • Löytöjälöytöjä

      Tarkoitin kenkäliikkeeseen menoa,harvoin toreilta löytyy uudenveroisia kenkiä.Monella torilla .esim.kierrätyksissä,kengät desinfioidaan ennen myyntiä.

    • Minnenlöövämittää

      Hiljaiseloa Kärsämäen toreilla. Mistähän johtunee?

    • meniköoikein

      vein 3 x päällä pietyn soopeliturkin punasenristin keräykseen, siiten huomasi, että se menee Afriikkaan.

    • Lomainto

      Mitä kirppikselle tapahtui? Kesäloma aika ja olisimme mekin reittimme Haapaveden kautta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3518
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      192
      1621
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1307
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      835
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      50
      793
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe