Sooloilemaan kimpassa

FaaraonTytär

Olisiko uudestisyntyneiden kristittyjen tänään aika lähteä kaikista kirkko- ja uskonkunnistamme ja vihkiytyä ainoastaan Isälle, Jeesukselle Kristukselle ja Pyhälle Hengelle?

Voimmehan ilman rakennuksiakin tavata toisiamme kodeissa tai jossakin. Evankeliointi jatkuisi vieläpä tehokkaammin kuin ennen, kun pitää evankelioida siellä missä ihmiset ovat.

Mietitäänkö tässä asian eri puolia?

15

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meistätulishyväduo

      Olen miettinyt aivan samaa asiaa. Se että voitaisiin päästä viemään evankeliumia ihmisille, niin silloin meidän olisi hyvä elää pyhän hengen ohjaamana.

      Ei pelkästään opiskella sitä seurakunnissa yms. jossa tuollaista ehdotettaessa se edellyttäisi evankelioimiskampanjaa kaikkinee suunnitelmineen ynnämuineen.

      Meidän täytyy vain elää uskossa.

    • fghfghjfgk

      Monet jo tekevät näin. Petri Paavola ei kuulu mihinkään kirkkokuntaan, ja on monia muita, jotka käyvät puhumassa siellä, minne pyydetään. Itsekään en kuulu kirkkoihin. Kävisin paikallisessa helluntaiseurakunnassa, mutta ensimmäisellä käynnillä en kokenut sitä rakastavaksi yhteisöksi, eikä ole tullut käytyä uudestaan. Jos kuulen jonkun tuollaisen vapaan saarnaajan puhuvan lähiseudulla, menen toki kuuntelemaan. Meilläkin voisi kokoontua, ainakin kesällä, kun tuota pihaa on, vaikka mökki on ahdas.

      • FaaraonTytär

        Eikö PP kuulu enää Saulus-lähetykseen?


    • Pettynyt.uhraaja

      Eikö kuitenkin pitäisi toimia seurakunnan yhteydessä?
      Älkää luoittako sellaiseen, joka toimii ja kerää rahaa ilman valvontaa.

      • en.maksa.en

        Ja seurakunnathan (lahkot) eivät koskaan kerää rahaa ja "valvonnan" hoitaa se, joka on lahkon perustajajäsen, apunaan mahdollisesti pari muuta sisäpiiriläistä. Ainoa tapa varmistua näiden saarnaajien ja lahkojen motiiveista on selvästi ilmoittaa, että seuraa tilannetta vähintään vuoden, ennen kun alkaa avaamaan kukkaron-nyörejään. Tällaisen ilmoituksen jälkeen sinua useimmiten pyydetään poistumaan, taikka poistetaan tilaisuudesta rienaajana...


      • FaaraonTytär

        Kun ei olisi rakennuksia eikä muutakaan kustannussyöppöä, jokainen yksityinen henkilö olisi omillaan omien rahojensa kanssa ja käyttäisi sitä mihin haluaa, esimerkiksi ostaa itse traktaatit ym. Mihin sitä sinun mielestä tässä mallissa kerättäisiin, kun ei ole mitään yhteisöä?


    • Herätyys

      Niin, sellaisen aloituksen mukaiseen evankeliointiin ryhtyvien kuuluisi sitten myös alkaa / yhtyä, etsimään niitä jotka ovat kutsuttu, Raamatun UT mukaisia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krits. yhteyteen ja yhteistyöhön vetäviksi, sitä rakentamaan alkamiseen, ja siihen yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuviksi ja ohjaaviksi.

      Koska vielä ei ole, sitten apostolisten alkuseurakuntien, sellaisia Raamatun UT mukaisia ja perustuvia, Oikeasti Krist. = AOPOSTOLISIA yksi, yhtä oleva ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävää ja toimivaa / vaikuttavaa Krist. jäsenistöä, kansakuntien laajuisia, yhteiseksi hyväksi, apostoliset seurakunnat, verkostoa.

      Sellaista Kristuksessa Jeesuksessa OSUUS kunnat, jäsenistö verkostoa. Jota Raamatun UT mukainen Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Apostolinen, Hänen seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentava Kristillisyys, edellyttää.

      Jeesuksen nimessä... Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta, vasta Oikeasti Kristillisyydestä, siihen herätykseksi / lähtemiseksi, muistuttaen ja valistaen.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita etsivä / perään kuulutteleva.

    • seurasetä

      Loistava ajatus.Nyt kiireesti rekrytoimaan kaikki sadattuhannet uudestisyntyneet kristityt työttömät ja muut vaivaiset levittämään evankeliumia ympäri suomea.He voisivat tavata toisiansa toreilla,kylänraiteilla tai vaikkapa kirkossa sakastin puolella,jos suntio antaa luvan.Tämä olisi mahtavaa meriittiä nykyiselle hallitukselle.Työttömyyskortistoissa ei olisi lainkaan asiakkaita,mitä nyt muutama matu patsastelisi tumput taskussa siellä sun täällä.Toivottavasti tämä Faaraon Tyttären(alenevassa polvessa)kerrassaan taivaallisen loistava suunnitelma alkaa itämään hedelmällisessä maaperässä.Kiittäkäämme Herraa,joka on suuressa armeliaisuudessa tuonut tämän suunnitelman tyttärensä kautta levitettäväksi,ja auttamaan valitsemaansa Suomen kansaa.

    • ujotpiimat

      Yep, tai voihan sitä etsiä sellaisen seurakunnan joka pitäytyy Raamatussa, on kai niitäkin vielä.
      Itse karismaattisesta eksytyksestä ulostulleena on ollut vaikeuksia löytää sellaista, mutta sitten askeleet vei erääseen ev.lut.kirkon haaraan, vai miksiköhän sitä kutsutaan, ja siellä oli kristitty pappi sekä muutkin vastuussa olevat kristittyjä.
      Tuskin liityn, mutta käyn nyt tuolla. On ollut raskasta kun ei pystynyt pitkään aikaan missään käymään.
      Mutta eipä tänne viitsi näitä kirjoitella, olisi hyvä kun olisi jokin suljettu palsta, en tosin tiedä miten sen voisi toteuttaa, mutta ei täällä jaksa.
      Nyt pitkän tauon jälkeen tänne eksyin noin pari viikkoa sitten näitä palstoja lukemaan ja saa nämä taas jäädä, ei minua ainakaan rakenna, eikä myöskään mitään muutakaan positiivista aikaan saa nämä ketjut, suvaitsevaisuuden ja rakkauden nimissä ei kristityt huutavat pää punaisena joka ketjussa.
      Uskon, että näen päivän, kun minuakin viedään kelteisillään pitkin toria ja syljetään päälle. Ei kristitty ystäväni sanoi että olen vainoharhainen, mutta asia mitä en hänelle voi sanoa on se, että kuulen vihan hänen sydämestään välillä kun kristillisiä asioita puheet liippaa.
      Joo, tää oli tässä, anteeksi jos tunkeuduin asialliseen ketjuunne, heippa.

      • A.Postoli

        Juuri näin.Kyllä meidän kristittyjen pitäisi ehdottomasti järjestää itsellemme totaalisesti suljettu palsta,ettei meidän tarvitsisi todellakaan naama sinipunaisena raakkua näissä kirotuissa,pirun riivaamissa keskusteluketjuissa.


      • Herätyys
        A.Postoli kirjoitti:

        Juuri näin.Kyllä meidän kristittyjen pitäisi ehdottomasti järjestää itsellemme totaalisesti suljettu palsta,ettei meidän tarvitsisi todellakaan naama sinipunaisena raakkua näissä kirotuissa,pirun riivaamissa keskusteluketjuissa.

        Ei muuta kuin heitä Kristukselle jeesukselle voittamaan!

        Krist. uskovathan ovat "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsuttuja.

        Totta ja tosi tarpeellistahan kuitenkin on, että Oikeasti Kristityt, ne Kristukseen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, Raamatun UT mukaisia, apostolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutut tarvitsisi ihan välttämättä oman, Suomen Kristityt, asiallisesti ja rakenavasti keskustelufooruminsa, jopa ihan oman serverinkin sitten, jossain vaiheessa, kunhan ensin jotenkin, jollain tavalla jossain, alkuun päästäisiin.

        Jonne suljetulle puolelle, kutsuttaisiin, ja myös rekisteöitäisiin hedät valmiksi, omallaa nimimerkillään, sellaiset, jotka osoittautuvat / todistautuisivat muilla keskustelufoorumeilla niiksi. Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin virkoihin, ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsutuiksi.

        Jeesuksen nimessä... tälasta jo jonkin kerran täälä aiemmin ehdottanut / esittänyt. Vaan ei löytynyt asiasta kiinnostuneita!!

        vähäinen, Totuudessaa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näylllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!


    • Ei.järjestystä

      Raamattuko opettaa toimimaan irrallaan?

      • jari-pekka--65

        Niinpä. Ja silti seurakunta on hajallaan. Uskonnollisuus on lyönyt seurakunnan hajalleen. Irralleen toisistaan, kirkoiksi ja herätysliikkeiksi ym.


      • Herätyys
        jari-pekka--65 kirjoitti:

        Niinpä. Ja silti seurakunta on hajallaan. Uskonnollisuus on lyönyt seurakunnan hajalleen. Irralleen toisistaan, kirkoiksi ja herätysliikkeiksi ym.

        Missähän lie ne muut, Kristuksen Jeesuksen kanssa, Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä, jokaista jäsentään myöden yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitävästi, Totuudessa yksimielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi Raamatun UT mukaisia APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi, kokoaviksi kutsutut?

        Jeesuksen nimessä... jo vuosikausia niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyön kutsuttuja, näin ihan julkisesti perään kuuluttelut / etsinyt. Minkäänlaista asiallista / uskottavaa ns. "vastakaikua" saamatta!!

        Minnekähän lienevät ja miksi, eksyneet?!!


    • Jumalan Sana kehottaa eroamaan kaikista epäraamatullisista uskovien yhteyksistä:

      "Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.

      Ilm 18 luvusta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe