Tapa psoriaasis

TAPA-PSORIASIS

Psoriaksen tapoin itse pois omena siideri etikalla ja ruokasoodalla. Toimii ja helpotuksen huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Kostuta etikalla vanutyyny ja pidä sitä iholla paikallaan useamman minuutin. Polttelee aikalailla jos psori on pahana, mutta pikkuhiljaa oman kestävyyden rajoissa toistaa prosessia usein.Psori sieni kuolee, kuivuu ja arpeutuu, lopuksi sen voi nyppiä pois iholta. SoodaE500:lla voit pestä hiuksesi ja kroppasi suohkussa. SoodaE500 ja kylpy vedessä. Kostuta vanutyyny ja laita siihen soodaa, pyyhi/taputtele/hiero sooda iholle ja anna vaikuttaa ainakin 5min.Youtubessa ohjeita ja tietoa aoheesta englanniksi.Tiedän mistä puhun ja noin voit TAPPAA PSORIASIS SIENEN iholtasi.

73

7978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tapa-psoriasis

      Psoriaksen poistoon kasvoista kannattaa varata 2viikkoa aikaa. Itsellä kasvot olivat niin pahan näköiset kun psoriasis sieni puski pintaan ja kuoli. Siotä tulee vähän kuin rupi.Ihmisten ilmoille meno voi olla hieman nolottavaa tuona aikana.Pidä huoli että alue ei enää polttele tai tunnu"tykytyksiä" kohdassa ennen kun lähdet poistamaan rupea, koska hyvin todennäköisesti on vielä pohjassa kiinni ja sitten sattuu ja tulee verta. No jos näin kä niin ei muuta kuin etikkaa iholle ja se korjaa homman. Kipeetä tulee tekemään sen sanon, ainakin jos on alapäähän levinnyt ja yhtä pahana psoriasis kuin minulla oli. Lykkyä kaikille ja muistakaa Druvan:äpplecider vinöger ja soodaE500 :) .Toivottavasti oli apuja.

    • tapa-psoriasis

      Tässä viellä niille jotka väiträvät että psoriasis ei ole sieni.
      Se että joku väitää ettei psoriasis ole sieni on väärässä eikä tiedä mistä puhuu. En ala hänenkanssaan väittelemään, vaan koittakaa ihmiset hoitoa itse ja päätelkää sen jälkeen. Tuollaiset ihmiset ovat joko tietämättömiä tai ei halua tuoda parannusta asiaan. Jos kärsit iho-ongelmista ja varsinkin psoriasiksesta joka minulle oli diagnosoitu, niin suosittelen koittamaan rohkeasti. Omenaciideri etikka on turvallinen ja kemikaaliton tapa tappaa psoriasis. T: 20vittumaista vuotta takanapäin.

      Lääketiede ei muka tiedä mikä psoriasis on? Valetta. Lääketehtaat haluavat vain että heidän kemikaalejaan myydään ihmisille kalliilla ja tuotro on se joka sinnä ratkaisee. Et sinä, ei psoriaasista haluta lääketehtaiden voimasta parantaa. Tarjotaan vain "helpottavia"tuotyeita kallilla ja ne ei edes ole hyväksi ihollesi. Etikka ja sooda on halpoja tuotteita ihmisten saada ja jos ihmiset alkavat parantaa itsensä luonnon tuotteilla eikä lääkäreiden määrämmillä kemikaaleilla, lääkeyhtiöillä tulee aikamoinen rahan menetys. Eikä ne sitä halua, ei päin vastoin, annetaan ihmisten kärsiä psorista ja tehdään tuotteita jotka helpottaa mutta ei tapa psoria. Psoriasis mielestäni "tautina" on saatanallinen. Se kutina ja unettomat yöt. Kasvojen punoitukset ja päänähan kutinat. Perkele, ei ne kusipäät muka osaa tätä tautia parantaa. Minkäs teet...

      • Vaanentäs

        jos kesällä olen täysin oireeton?? Mitäs kohtia sitten tapan etikalla ja soodalla?


    • tapa-psoriasis

      Moikka. Olet oireeton mutta sieni iholtadi ei ole hävinnyt minnekkään.

    • kaikkea_kuulee

      No sitten varmaan pitäisi auttaa atopiaankin. Ei se pahimmillaan niin erilaista ole...

    • tapa-psoriasis

      Uskoisin että auttaa atoppiseen ihoonkin, sen verran hyvää tekee iholle että testaa ihmeessä. Kokeile, ei siitä ainakaan haittaa ole. Etikka ei tee mitään vahinkoa normaali iholle. Etikkaa on hyvä muutenkin käyttää haavoihin. Se desinfioi haavan/ tappaa pöpöt ja korjaa ihon nopeasti kuntoon. Itse koittaisin atppiseen ihottumaan.

    • tapa-psoriasis

      Hoidosta sen verran vielä, että oman prosessini aikana huomasin voimakkaan pitkän painannan auttavan psori sienen tappamisessa nopeammin. Siis kun vanutyynyllä painat hoirokohtaa käytä kunnon painantaa iholle.Alue on varmaan alkuun hyvinkin arka ja et vain pusty pitämään sitä etikka hauteessa tarpeeksi kauan, mutta kun alkaa taas helpottaa, uusi prosessi. Hoito on aika intensiivistä jos haluat siitä eroon. Huomasin itse että aluetta välillä kostuttamalla, homma kestää vaan pitempään. Psorin saa helposti parannettua hyvään tilaan, jossa kasvot näyttää hyvältä ja tuntuu että psori on kutakuinkin poissa. Se ei ole.Hoida alue kunnolla loppuun asti jottei psori uusi ja leviä uudelleen. Normaalia ihoa ei sooda ja etikka arista/polttele.Pääset kyllä siitä eroon, mutta töitä siinä on tehtävä ja olla kärsivällinen. Helpotuksen huomaat hetkessä mutta sen pois saamiseksi joudut töitä tekemään.
      Homman ideanahan on saada ihosi ph tasapaino siihen pisteeseen ettei elinympäristö ole psori-sienelle enää sopiva. Psori todellakin tulee ihohuokosistasi pinnalle ja kuolee siihen. Hoidossa väistämättäkin tulee joltain alueelta verta, hoida sitä siis normaalisti etikalla niin kauan ettei enää vuoda, ja mielestäni tuon hoitokerran jälkeen on hyvä pestä kädet, ettei psori leviä verestä muualle. No ei sillä hirveesti pitäisi olla leviämis paikkoja jos käsittelet koko kroppaasi samaan aikaan. Sooda pesu aineena on mainio, hiukset ja koko kroppa, voit halutessasi pitää vaikka taukoa suihkusta ja antaa soodan vaikuttaa ihollasi. Soodalla on myös hyvä lääkitä oma sisäinen ph tasapaino kuntoon. Ruokalusikallinen sekoitettuna veteen aamuin illoin, vaikka joka päiväisesti. Hoidat itseasi myös sisäisistä loisista. Lukekaa oman ph tasapainon tärkeydestä itse netistä.

    • tapa-psoriasis

      Kun olet huulien alueella parantamassa sientä, se ei ole etikka joka rohduttaa huulesi, vaan se on kuoleva psori. Ajattelin selventää asian kun itse alkuun luulin sen johtuvan juuri etikasta. Psori on siis melkovarmasti levinnyt myös huuliis jos sinulla on psoria/ psori punoitusta suun ympärillä.

      Koitakaa jaksaa hoito ja takaan että psori jää historiaan. Ja jos tartunnan joskus vielä saa, on hoito helppo taas aloittaa. Ja miksi lopettaisit soodan käytön pestessä itseäsi, soodaa suoraan iholle hinkaten pysyy paskat poissa ja ihosi ph kiittää.

      T: Maailma on ihmeellisempi paikka kun sitä aina oikein oivaltaakaan.

    • tapa-psoriasis

      Koittakaa ihmiset tajuta se propaganda mitä lääkefirmat teille asiasta syöttää. "Psoriasis on immunijärjestelmässäsi,se on perinnöllistä,koko ruumiin tulehdus tauti, tulehdus tauti mitä ei osata selvittää mikä se on, psoriasista ei tiedetä mikä se on" jne...? Miten asia voi näin olla?. Se miksi oireeksi lääketeollisuus sitä kutsuu voin vain sanoa että rakkaalla lapsella on monta nimeä. Ihmisen päät saadaan sekaisin koska eihän normaali ihminen pysty toteamaan onko se psoriaasis immuunijärjestelmässäsi vai viruksena suolessasi. Tauti on vielä niin kettumainen kun välillä oireilee ja välillä on parempana, tuntu että johtuu stressisä, tuntuu että verenpaine kasvaisi kasvoissa, kutittaa niin maan peevelisti ja tuntuis että toi rasva ehkä auttaakin...mutta harvoin psori on koskaan ihan huomaamaton tai lähtenyt pois. Siihen vielä sekavat lääkettieteen "hoito-ohjeet" päälle ja kalliit tuotteet tietenkin jotka ei tee hyvää ihollesi,saadaan mukava soppa aikaan. Pääasia on että raha siirtyy lääkefirmoille ja käyttäjiä on paljon. Ei psoriaasista haluta lääketehtaiden/lääkärien puolesta parantaa, se bisnes ja tuottoisaa hommaa. Sikamaistahan se on ja kuinka meitä oikeesti kusetetaan niitten toimesta ja monet ei edes tajua sitä. Kaikki uskotaan ku se oli lääkäri kumminkin joka sen kertoi. Kun käyt lääkärissä lääkärisi katsoo lääketehtaiden keltaisiltasivuilta tautia vastaavaa lääkettä, määrää siitä jotain sinulle ja katsotte sitten auttoiko asiaan, ja takaisin voi mennä jos ei auttanut. Voi koittaa vaikka toista tuotetta sitten jos se tehois... herätkää ihmiset.

      Psoriasiksen hoitoon et tarvitse yritysten suosittelemia vitamiini-ruokavalio-auringon otto ulkomailla-psori rasvat-psori tuotteita. Psoriasis on SIENI ihollasi, ja se on iholta tapettavissa pois, omena ciideri etikalla ja ruokasoodan avulla. Ihmeellistä ihanko iholta suoraan? Kyllä, vaikka lääkärisi väitti immuunijärjestelmäsi olevan tulehtunut.
      T: Lähden tästä influenssa rokotetta ottamaan, kuulema kannattais ottaa.(joke)

    • Jospsoriasis

      olisi sieni,niin sen varmaan saisi tapettua sisäisellä sienilääkityksellä? Psori tulee sisältä niin sitä ei millään ulkoisella voi saada tapettua,oireettomaksi voi saada. Etkö ymmärrä väitteesi mielettömyyttä? Minäkin uskon,että psoriasista ei oikeasti haluta parantaa koska se on yhteiskunnalle ja lääketeollisuudelle kannattava sairaus vaikkakin yksilölle inhottava. Psoriaatikko pääsääntöisesti maksaa itse lääkkeensä ja kupsahtaa johonkin oheissairauteen ennen kuin kerkeää todella vanhaksi=ei tarvitse eläkkeitä kauaa maksaa.

      • tapa-psoriasis

        Kehoitan lukemaan tarkemmin.


    • juujajoo

      Myös nivelpsori paranee etikalla?
      Mihin sitä etikkaa pitää laittaa nivelpsorissa?

      Jotenkin tuntuu että tuo etikkakikka on sama kuin terveyskeskusten lääkäreiden ajatus.
      Hoidetaan oireita ja kun ne on poissa niin varsinainen ongelmakin katoaa.
      Vahinko vain että oireiden hoidolla toisinaan annetaan perusongelman paheta ja jokin ajan päästä on vielä isompi ongelma edessä.

      Onko syöpäsairaidenkin uskomuslääkkeet hyviä, antavat helpotusta oireisiin mutta eivät poista syöpää.

      Jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta toisten houkutteleminen uskomushoitoihin on moraalisesti väärin.

      • tapa-psoriasis

        Et taida oikeasti omata psoria.


    • tapa-psoriasis

      Testatkaa ihmiset itse hoitoa ,elkääkä uskoko väärää propagandaa psorista. Sieni on ihollasi ja se on siitä tapettaissa. Itse olen paskiaisen iholtani tappanut. Sieni ei tule sisältäsi ihon pintaan, vaan on iholla, ihohuokosissa suurimmaksi osaksi. Ihohuokosistasi nousee sitten pinnalle kuolemaan. Onko näin parempi?tajusitko? Psori ei ole sisälläsi koita jo tajuta. Jos sinulla itselläsi ei ole psoria, on ehkä vaikea asia uskoa ja parannusta koittaa, mutta elä heitä ilmoille asioita joista nähtävästi et mitään tiedä.
      Hoito toimii ja pääset eroon psoriasis sienestä jos vaan viitsit hoitoa koittaa. Asiasta löydät tietoa netistä jos vaivaudut niitä lukemaan ja muiden parannus videoita katselemaan. Homma on täysin turvallinen, sooda ja etikka ei ole vahingollisia ihmiselle vaikka yleisimmät lääkärisivustot niin voi väittääkin. Propaganda on se mihin ihminen jumahtaa ja ei näe sitten edessään olevaa ratkaisua helposti. Jos psorista lääketieteen toimesta alettaisiin puhua totta, se tunnistettaisiin SIENEKSI IHOLLA.
      Ehkä olet vaan ihminen joka välttämättä haluaa kieltää tämän asian itseltäsi,"Ei minulla voi sientä olla". Hyi saatana. Ja kun sinulla on. Sieni ihollasi, niinpä. Sienen perkele jonka voit myös tuhota.

      On hauska miten toit"uskomus hoidon" keskustelussa esiin. En tarjoa uskomus hoitoa, vaan ratkasua. Viel.kerran:"olen itse päässyt näi psoriasiksesta ja tiedän mistä puhun". Miksi pitää puhua uskomus hoidosta kun sinä joka kärsit voit helposti testata asian oikein pitävyuden. Vai onko sinulla edes atopiaa/ psoria? Tai sitten olet vaan jääräpää joka ei osaa ajatella laatikon ulkopuolelta? Oli miten oli, koittakaa avata ällinne ja testatkaa ja laitetaan sen jälkeen lääkefirmat vastuuseen!

    • tapa-psoriasis

      Ja miksi pitäisit tätä hoitoa sen pelottavampanakaan kun oikeiden kemiallisten psori "lääkkeiden" ottoa?
      Sooda ja omena ciideri etikka on turvallisin ja varma tapa tappaa psori sieni iholtasi.

    • tapa-psoriasis

      Nyt tulee taas kovaa takstiä😆.
      VÄITÄN,että kun alatte hoitamaan ihoanne,niin n.2kk päästä olet jo vapaat tai hyvin lähellä että kaikki psori on kuolemassa iholtasi. Puhutaan kumminkin kuukauksien uurastuksista, verrattuna siihen kauanko paskiainen on kiusannut sinua vuosia.Itselläni meni pidempään prosessi koska alku oli hieman testailua, ehkä n.5kk, voi ollaa enemmänkin. Kaiken a ja o on kuinka usein ja pitkään hoidat hoitokohtaa. Mitä enemmän sen parempi. Psori-sienellä on vaan tukalat oltavat kun etikka pakottaa sen kuolemaan ja pois hyvästä elinympäristöstä. Hoidossa kestää oma aikansa siitä ei pääse yli eikä ympäri. Sieni on yllättävän sitkeesti kiinni ihollasi, vähän kuin liima, tai siltä se tuntuu kun kuolee iholle. Riippuen ihohuokosien/ihopoimujen koosta minne sieni on päässyt pesiytymään, voi alueelle tulla suurikin "rupi alue" kuolleesta sienestä. Minulla oli hyvä keskittymä kulmakarvojen välissä. Hirmuissen kokoiseksi ruveksi muodostui. Otsakohdassa on mukavasti otsa uurteita missä sieni voi pesiä. No hoitoa vaan ja kyllä se siitä. Esim käsistä joissa ei niin syviä ihohuokoisia ole, on psoriasis helppo tappaa. Hoito sattuu,mutta kestä se. Käsivarsista saat "nopeasti" pois...
      Ajatelkaa hoitaessa psori-poltteluita niin, että se polttelu on sienen kuolemista. Se polttelee koska sieni ei halua lähteä paikoiltaan mihinkään, se haluu jäädä mutta sä kiusaat sitä. Ajattele siis samalla että tapat tuon paskiaisen niin poltteelle tulee uusi merkitys. Joo, tiedän että sattuu silti mutta kestä se. Lopussa kiitos seisoo. Polte hellittää kyllä lopulta ja se alkaa olla merkki että sieni alkaa antamaan sulle perix. Ihanata😂. Kutinaanhan saat soodasta ja etikasta välittömän avun, mutta psorin pois hoidossa menee oma aikansa. Ja nyt ei puhuta päivistä.
      T: lainataakseni jope ruonansuun räppiä," ajatelkaahan ite,ite,ite".

    • tapa-psoriasis

      Moikka. Sieni pitää siis saada irti ja tappaa etikalla joka hemmetin iho huokosesta mihin se on pesiytynyt. Sen takia homma on aikaavievää ja vaatii kärsivällisesti aikaa hoidattaessa. Painostan sanaa"usein" ja "pitkään". PIDÄ HAUDETTA IHOLLA MAHDOLLISIMMAN PALJON. Sienen kuolema on väistämätön prosessi. Etikka korjaa ihosi ja hoidosta/sienen tekemistä vahingoista ihollasi ei luultavammin jää arpeakaan. Ehkä isoimmilta kertymiltä jokin huomaamaton jälki muistutuksena mitä oli. Ei jää arpia, siitä pitävät huolen etikka ja sooda. Elä siis säikähdä sitä minkälaiselta hoitovaihe voi näyttää. Sanon vaan että huolta ei ole, siitä ihosta tulee taas täydellinen ja pystyt elämään taas vapaasti elmääsi.

      T: https://youtu.be/FkG31SiTERI
      Jope räppi antaa osviittaa maailmasta

    • tapa-psoriasis

      Tämä ei ole faktarietoa, mutta kun puhutaan ettei psori tartu/leviä. Mielestäni psori leviää/tarttuu. Joo, taas juttu mikä on päinvastoin lääkäreiden puheita/oppeja. Jos ajattelen psori alueita missä sitä oli ja mihin paikkaan sieni kuoli. En voi olla huomaamatta että monet paikat ovat käsieni ulottuvilla hyvin. Esim kasvoissa, juuri niissä kohtaa mille kädelläni tykkäsin nojailla. Paikat mistä rapsuttelen kädellä, pää, kasvot, alapää, kädet itsessään ja muutamia muita paikkoja. Selässäni ja alueilla mihin en käsilläni ole hirmuisestikkaan koskenut, psoria ei ole ikinä esiintynyt vaikka kärsin psorista pitkän aikaa. Sattumaa? Ehkä. Sitten päästään vielä siihen että psori on sieni. Sienillä on tapana levitä tehokkaasti ja tehdä valtavan suuria rihmastoja laajetessaan.eikö psori sieni voi levitä? Minusta voi.
      Jos ajatellaan toiselta kantilta, niin lääkeyhtiöt haluavat varmasti että ihmiset luulevat ettei psoriaasis voi levitä. Jotta se leviäisi mahdollisimman moneen ja lääkkeiden ostajakunta kasvaisi. Ja kuka käärii rahaa, psoriaasi liitot ja vastaavat instituutit, lääkärit, lääkeyhtiöt ja kaikki propaganda koneisto joka on luotu taudin ympärille.
      Ja mitä jos se romahtaisi? Miettikääpä sitä. Ihmiset pakotetaan(jos haluat sitä hillitä jollain tavoin) käyttämään hurjia määriä rahaa psoriasis hoitoon, ja jos se rahavirta katkeaa niin suuret on rahalliset menetykset lääkeyhtiöille ja niitten kumppaneille. Muistakaa että ne on yhtiöitä ja tulosvastuullisia elimiä. Yhtiöiden tarvitsee tehdä voittoa voiton perään jotta yhtiö omistajat ovat tyytyväisiä. Jos psoriasis tulot ja tuotot loppuva on yhtiöt pakotettu keksimään korvaavaa raha aukkoa tuloilleen jotta päästään vuosibudjetin yli ja se pitäisi olla tottakai tuottoa. Joku muu valhe markkinoille jotta rahaa saadaan.Sehän voi olla että nostavat soodan ja etikan hintaa niin ettei normaali ihmisellä ole enää varaa tuotteisiin. Raha nypitään ihmisiltä keinolla millä hyvänsä. Lääkäri etiikka ja moraali on nyky lääkettieteessä päässyt rappeutumaan. Jos kerrot lääkärille että paransit psorin ja hän näkee kuolleen psorin ihollasi, ei häntä kiinnostanut enempää hoito tai ollut asiasta yhtään innostunut saati kiinnostunut. Sain sairaspäivät mutta lääkärini käytös ihmetytti syvästi.
      Jos joku tekee lääkettieteen väittämän ihmeen niin eikö luulisi lääkärin kiinnostuvan asiasta ja haluavan viedä asiaa eteenpäin? Niin, mutta kun ei.
      Psoriasis on varmasti vain yksi monista huijauksista muiden valheiden joukossa lääkebisneksessä. Luodaan uhkakuvia ja vääräperäisiä väitteitä jotta paremmasta tietämätön ihminen koukutetaan väärille jäljulle. Ja tämä kaikki rahan ahneiden ihmisten takia, millään muulla ei väliä.
      He varmaan tietävätkin parannuksen mutta teille sitä ei haluta kertoa.

    • tapa-psoriasis

      Vielä voisin aiheesta poiketen mainita kiinnostuneille sanan syövästä, siis syövästä tautina.Lääkityksenä säteily hoitoja ja mitä lie, tukka lähtee päästä hoitoja tarjotaan ja syövästäkään ei lääketiede tiedä mikä se on. Hirveästi moniulotteista tietoa, mikä se on kenenkin tutkijan mielestä,ja mistä se alunperin edes ilmaantuu. Kaikki on täysin samanlaista psoriasis tietouttakin jos lukee. Yhtä sekamelskaa ja valintojenviidakkoa pääsemättä kumminkaan loppulähteille. Sypä järjestöjä ja instituutteja paljon, ja mitkä raha summat sielä pyörii. Haluaisiko ne yritykset löytää parannuksen syöpään? Raha ja työpaikka menisi ainakin.
      Huijaukselta vaikutaa minusta lähes koko syöpä tutkimus.
      Itse en tunne ketään syöpäpotilasta joten en ole tätä hoitoa päässyt testaamaan/toteamaan.
      Nyt päästään taas puhumaan ph-tasapainostasi,sisälläsi. Sokerit,kraanavesi ym.tekevät meistä halusimme tai emme, hapokkaita. Tarkoittanee prempaa kasvu ja elin ympäristöä lois eläjille kehossasi. Halvamme olla emäksisiä. Joka tarkoittaa huonoa kasvualustaa lois eläjille kehossamme. On paljon vaarteen otettavia artikkeleita ja videoita missä ihmiset ovat parantaneet itsensä syövästä soodalla. 2 ruokalusiallista veteen sekoitettuna aamuin illoin, pitäisi auttaa syövän katoamiseen. Syöpää väittävät myös sieneksi ja että sooda ph tasapainolla saa sen tapettua sisältä päin. Oma ph tasapaino vain kuntoon ja syöpä kuolisi. Löysin psorini hoidon samallalailla ja se tehoaa, syövästä sama homma. Olisi sieni ja oman ph tasapainon saaminen riittäisi parannukseksi. Sooda E500, täysin vaaraton nautittuna. Elä usko propagandaa mitä soodasta tuolla sanotaan. Löydät kyllä halutessasi sen autenttisen tiedonkin, sitä pitää vaan jaksaa kaivaa ja tutkia. Mitä halusin sanoa on että tutkikaa ihmeessä asiaa ja kertokaa ihmessä syöpäpotilaalle tästä hoidosta myös. Netissä on ihisiä jotka väittää näin parantuneensa isostakin syöpä SIENI tartunnoista. Valehtelevatko he vai lääketeollisuus? No tiedätte mun mielipiteen asiaan. Uskon tämän toimivan,ja tämä pohjautu uskoon.
      Jos voitte jonkun elämän näin iisisti pelastaa, niin velvollisuutenne on edes koittaa.
      Muistakaa vielä psori huijaus on ihan sama tarina, ja psoriin löysin lääkkeen ja mikä se on. Se oli SIENI.
      Mikä on syöpä, SIENI.

    • PSorivaanyt

      Jeesus, mikä dorka! Toivon, että kukaan ei ala psoriaan hoitamaan etikalla, kun siihen on olemassa lääkkeetkin. Ketjun aloittajalla kasvaa iso sieni tukan alla.

      • Tapa-psoriasis

        Kukahan se dorka oon? Mitä pahaa se etikka ihollesi tekew? Ei mitää. Tappaa sienen iholtasi. Tyhmiä ihmisiä on monenlaisia ja olet malli esimerkki tyhmuydestä.


    • sentraalisanna

      minun psorini on kestänyt yli 40 vuotta joten en enää usko sen paranevan millään lääkkeellä tai muillakaan aineilla. olisihan se jo suorastaan ihme.

      • paraneehanse

        jätät vaan gluteeniviljat ja maitotuotteet pois! Heh


      • Tapa-psoriasis

        Kokeile. Mikä siinä on niin vaikeaa koittaa? "En enää usko....". Lopettakaa olemasta tyhmiä ja koittakaa etikkaa iholle ja psorii. Auttaa välittömästi kutinaan jne...


      • Anonyymi

        Et häviä mitään vaikka kokeilisit. Osta soodaa jossa ei ole alumiinia. Sitä on saatavilla Ruohonjuuressa.


      • Anonyymi

        Kokeile K2 vitamiinin ja D3 vitamiinin yhdistelmään. Minulla auttoi tuo yhdistelmä (K2 500mcg D3 50mcg).


    • Trikiinitartunta
      • Tapa-psoriasis

        Puhut ihmisen sisällä olevasta matotartunnasta. Ei elä ihonpäällä. Miksi ihmiset jotka eivät psoria omaa, huutelevat täällä asioita joista nähtävästi ei mitään tiedä? Elkää puhuko asioista mistä ette tiedä ja pääse itse toteamaan.


    • ihmetteliä

      Unohtaen nämä mato sieni yms. aiheuttajat ja siihen liittyvät keskustelut. Onko kukaan toinen testannut omenasiiderietikkaa ja ruokasoodaa psoriakseen ja tämän kokemukset?

    • Hyvältävaikuttaa

      Itse aloitin reilu viikko sitten testit ja ainakin kutinaan helpotti heti ja punoittava/hilseilevä alue on muuttunut paremman näköiseksi reilussa viikossa siis ! Jatkan innolla testejä. Luin tuosta omenasiideriviinietikasta sen verran hyvää juttua, että nautin sitä myös sisäisesti huikka päivässä. Psori on itsellä molemmissa kyynerpäässä, peukalossa sekä takapuolen vain yläpuolella. Ikää sillä noin 2 vuotta. Otan valokuvia hoitojen välillä, joten laittelen tästä sitten kuvallista infoa psorifoorumeille mikäli hoito tepsi.
      P.s. Halpaahan tämä on testata kun tuo n. 1l pullo maksoi noin 5€ luontaistuotekaupassa.

      • ihmetteliä

        :) Täytyneen testata jossain vaiheessa.


      • Tapa-psoriasis

        Hieno juttu että voin olla avuksi ja että vielä löytyy ihmisiä jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan. Jaksamisia sinne, kyllä se siitä 😁


      • Heurekasustatulee

        biljonääri.


    • Määäää

      Aloitin juui tämän sooda/etikkahoidon. Katotaan kuinka käy...

      • Tapa-Psoriasis

        Hieno juttu. Kostuta liina/pyyhe etikalla liko märäksi ja laita hoitoalueelle n.30min, mitä pidemmin etikkahauteessa sen parempi. Hoida soodalla alue kuntoon, auttaa sienen kuivumisessa iholle ja tulehduksen hoidossa. Kun alue on soodalla hoidettu kuntoon uusi käsittely. Muista että etikka polte lähtee pois kun saat sientä rapsuteltua pois iholta. Tulehtunut iho dienen alla on väistämätön ja hoida soodalla. Kastele sooda kädessäsi ja"rasvaa" paksulti,anna kuivua ja anna olla soodan iholla jos mahdollista. Tulet onnistumaan ja kysele jos jotain tulee hoidossa mieleen.


      • Tapa-Psoriasis

        Väkiviina etikka tappaa sienen tehokkaammin ja suosittelen käyttämään sitä. Väkiviinaetikka on 10% ja omenasiiderietikka 5%. Varsinkin loppuja sieniä hoidettaessa huomaa teho eron helposti. Kannattaa käyttää 10% väkiviina etikkaa jotta säästätte aikaa hoidossa.


    • Tapa-Psoriasis

      Vielä nippeli tietoa :). Etikka hauteen päälle on hyvä laittaa tiivis kelmu, pitämään märkä rätti hyvin ihoa vasten painautuen ja pitämään etikka höyryt paremmin iholla. Eikä etikka haihdu niin nopeasti kelmun alta. Muista että joudut hoitamaan samaa aluetta muutamia kertoja uudelleen. Etikka pystyy paksusta sienikerroksesta tappamaan vain sen mihin pääsee käsiksi. Joten kun olet saanut yhden kerran/tason hoidettua pois on alla vielä kohtia minne etika ei päässyt tunkeutumaan. Tapat sienen tehokkaimmin märällä,pitkällä etikka hoidolla. Elä säikähdä polttelua joka ilmaantuu, vaikka hoidat kohtaa. Muista hoitaa etikka käsittelyn jälkeen iho soodalla kuntoon ja vasta sityen uusi kunnon etikka käsittely.
      TIEFOKSENNE VIELÄ, ETTÄ ETIKKA JA SOODA YDESSÄ EI OLE VAARALLISTA. VOIT LAITTAA KÄDELLE SOODAA JA ETIKKAA YHTÄSIKAA EIKÖ SE TEE MITÄÄN. Vain poistaa paskat paremmin, siksi ne on mainioita viemärin avaajia myös(soodaa viemäriin ja anna liueta n.10min,kaada etikkaa viemäriin ja anna porista ainakin 1-h, huuhtele lämpimällä paineella ja tukos pitäisi olla poissa) .

    • Oireettomia

      Miten on tehonnut niillä jotka aloittivat hoidon`?

    • Millainen

      lääketieteellinen koulutus sinulla on näihin asioihin Tapa psoriaasis? Mistä tiedät että psori lähti omenasiiderietikalla ja ruokasoodalla?

    • Uimaan

      Miten olis etikkakylpy?

      • Psoopaa

        Tämän perusteella jos psori läikkiä ympäri kehoa pitää hankkia kylpyamme ja täyttää se etikalla. Ei pidä uskoa kaikkea huuhaata. Jos psori olisi sienen aiheuttama silloin se tarttuisi.


    • anonyymi_CIf

      Kokeilkaa Kartlin voidetta psoriongelmiin. Minulla se auttoi ja sain läiskät poistettua kyynärpäistä noin 3 kuukauden käytöllä.

    • kokeiltukartalin

      kokeilin kartalin nimistä voidetta. mulla psori ollut jo 35 vuotta polvissa ja kyynärpäissä.
      käytin 2xpäivä voidetta n.kuukauden niin psori oli poissa ihme kyllä!
      kartalin voidetta sai tilattua vaasasta.
      lähdin kokeilemaan tätä kokemuksella: onhan näitä kaikkia jo kokeiltu että ihan sama....

    • Anonyymi

      Miten teille muille etikkahoidon aloittaneille kävi? Saitteko psorikohdat parantumaan ja kuinka monta hoitokertaa siinä tarvittiin ja kuinka kauan se kesti? Jäikö ihoon jälkiä vai tuliko siitä ihan normaali?

      Itse aloitin omenasiiderietikka sooda -hoidon neljä päivää sitten ja olen pitänyt haudetta hoidettavalla alueella tunnista pariin tuntiin. Sen jälkeen olen laittanut läikän päälle soodaa ja antanut sen jäädä siihen. Kutina loppui ensimmäiseen hoitokertaan ja alueelle tuli suht ohut tumma rupi. Toisen kerran jälkeen osasta aluetta rupi on irronnut ja sieltä pilkottaa vaaleanpunaista ihoa. En ole repinyt rupea missään vaiheessa. Olen myös tehnyt etikka-sooda-kylpyjä pari kertaa. Suihkussa pesen vartalon soodalla.

      Olen kiitollinen, että se helvetillinen kutina helpotti jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Toki hoitokohta on karmean näköinen, mutta niin se oli ennen hoidon aloittamistakin. Jatkan hoitoja sinnikkäästi ja katson mihin tämä johtaa. Ainakin kutinan poistamisessa voittaa vahvankin kortisonin ihan 6-0. Ensimmäisellä hoitokerralla hoidettava alue sykki ja kyllähän se polttelikin, mutta kipu oli ihan siedettävä. Sain pidettyä ensimmäisellä kerrallakin lähemmäs tunnin. Laitan aina kelmun päälle, niin ei sotke paikkoja.

      • Anonyymi

        Olet fiksumpi kuin moni muu ja tulet pääsemää siitä eroon . Tapa-psoriasis


      • Anonyymi

        Hoidon kestosto on verrannollinen kohtaan jota hoidat. Jos psoriasis on ollut vuosia samassa kohtaa pahana voi ison alueen hoidossa mennä monia kuukauksia. Oireettomimpia helppoja alueita saat puhtaaksi 2kk. Soodan levitys voimakkasti iholle on tärkeää. Sooda hyvin hinkkaus takaa että se pääsee vaikuttamaan paremmin iholla ja kuivattaa ja parantaa ihoa nopeammin. Etikka hoito ja sitten soodalla hoitelee niin kauan että voi tehdä seuraavan etikka hoidon. Kerrostumia on varmasti useampia pahoissa kohdissa ja joudut hoitamaan samaa aluetta useaampaan kertaan. Sieni aiheuttaa iholla tulehduksen joka näkyy punoituksena ja kaikki ihopunoitukset ovat sienen pesintää ihollasi. Aikaa hoito vie jos sieni on saanut kauan olla ja asettua aloilleen iholla ja helpommassakin menee kuukauksia saada kokonaan pois.


    • Anonyymi

      Itse ostin Kuolleen meren suolaa ja voidetta. Noiden sekoitusta olen nyt kolmepäivää hieronut psoriläiskään. Vielä kirvelee niin vietävästi kun iho on rikki ja ihottuma on lähtenyt tummenemaan,että on tuolla nyt jotain vaikutusta. Toivottavasti paranee kun kortisoni ei vaikuta kuin pahentavasti.

      • Anonyymi

        Moikka. Suolalla on periaatteessa sama vaikutus ku soodalla. Molemmat kuivattavat sienen iholle. T: TAPA-PSORIASIS


      • Anonyymi

        Moi. Oletko ajatellut voiteiden käytön haitallisuutta ihollasi ikinä? Voisiko olla että nämä rasvat ja voiteet ovat aiheuttaneet psoriasiksesi? Jos laitat kemikaaleja ihollesi jotka muhii ihollasi useita tunteja päivässä, niin eikö ne voisi aiheuttaa sientä ihollesi? Psoriasis menee yleensä hyvään tilaan kun rasvaat sitä, mutta samalla vain ruokit sientä ja mahdollistat kosteat hyvät olot sille. Kun psoriasis sienellä ei taas mene hyvin alkaa se osoittamaan mieltään iholla ja vaattii taas huomiotasi. Sinulla on oikea meininki, mutta jätä se rasvaosuus pois hoidostasi. Sieni pitää kuivattaa ja sitäkautta rapsutella/hinkata pois iholta. Rasvaus vain hidastaa ja haittaa sienen tappamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moi. Oletko ajatellut voiteiden käytön haitallisuutta ihollasi ikinä? Voisiko olla että nämä rasvat ja voiteet ovat aiheuttaneet psoriasiksesi? Jos laitat kemikaaleja ihollesi jotka muhii ihollasi useita tunteja päivässä, niin eikö ne voisi aiheuttaa sientä ihollesi? Psoriasis menee yleensä hyvään tilaan kun rasvaat sitä, mutta samalla vain ruokit sientä ja mahdollistat kosteat hyvät olot sille. Kun psoriasis sienellä ei taas mene hyvin alkaa se osoittamaan mieltään iholla ja vaattii taas huomiotasi. Sinulla on oikea meininki, mutta jätä se rasvaosuus pois hoidostasi. Sieni pitää kuivattaa ja sitäkautta rapsutella/hinkata pois iholta. Rasvaus vain hidastaa ja haittaa sienen tappamista.

        No ei sitä suolaa saa menemään ihon sisään jos ei sekoita mihinkään rasvaan. Ilman rasvaahan se vain varisee pois iholta.


    • Anonyymi

      Mistä tietää milloin soodakäsittelyä on tehty tarpeeksi, jotta voi laittaa taas etikkahauteen?

      Minulla on ollut psoriläikkä vain puolisen vuotta, joten voisikohan ajatella, että hoitojakso on lyhyempi kuin sellaisella, jolla prori on ollut paljon pidempään?

      Minulla etikka-sooda-jalkakylpy auttaa ruven hellävaraisessa irrottamisessa. Oma läikkäni sijaitsee sääressä, lähellä nilkkaa.

      ap

    • Anonyymi

      Voisko joku laittaa ihan tarkat ohjeet Psorin häätämiseen etikalla ja soodalla ?
      Missä kohtaa tota soodaa tarvitaan ?

    • Anonyymi

      Psori on huomattavasti helpompi hoitaa kasvisruokavaliolla!
      Oma psorini lähti jo noin kahden viikon tiukan kasvisruokavalion avulla paranemaan ja parani täysin.
      Ruokavalio on tiukka!
      Löydätte varmaan ohjeet netistä.

      Kanin ruoalla parantunut!

    • Anonyymi

      Olen hoitanut psoriläiskääni joka päivä yli kahden viikon ajan. viinietikalla ja soodalla. Kutina hävisi ensimmäisen kerran jälkeen. Välillä läiskä on ollut todella kamalan näköinen ja toisinaan poltteli todella paljon. Olen myös kylvettänyt jalassani olevaa psoriläiskää kuumassa vedessä, johon olen laittanut reippaasti etikkaa ja soodaa.

      Pikkuhiljaa paksu rupi on lähtenyt pois ja puhdasta vaaleanpunaista ihoa paljastuu sen alta. Olen kyllä hyvin hämmästynyt. Ruven irtoamisvaiheessa on ollut lievää kutinaa, mutta ei mitään siihen verrattuna mitä oli ennen hoidon aloittamista.

      Tätä menoa voin kuvitella, että noin viikon päästä on kaikki rupi ym. lähtenyt ja tilalla terve iho. Aion jatkaa hoitoa niin kauan, että iho on täysin normaali. Toivottavasti iho pysyy myös terveenä jatkossa. Sitähän en tosiaan vielä tiedä miten käy.

      En voi sanoa, että hoitojakso olisi ollut helppo, mutta ei se ollut helppoa ennen hoidon aloitustakaan. Onneksi olen saanut hoidettavan alueen piiloon. Kasvoihin en kyllä lähtisi näin voimallisena kokeilemaan, rupivaihetta ei saa millään peitettyä. Mutta tähän astisien kokemuksien varjolla uskaltaisin kyllä suositella kokeilemaan. Pelkästään se, että pääsee kutinasta eroon on jo todella huojentavaa. Sitten, kun malttaa vaan jatkaa, polttelusta huolimatta ja kantti kestää "märkivän" ruven, niin tuntuu kyllä siltä, että kaikki tämä on ollut vaivan arvoista. :)

      • Anonyymi

        Ruvet lähtee pelkästään niitä rasvaamalla.


      • Anonyymi

        Voisitko ystävällisesti kertoa,miten käytät ruokasoodaa ja etikkaa psorin tappamiseen ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko ystävällisesti kertoa,miten käytät ruokasoodaa ja etikkaa psorin tappamiseen ?

        Se on pelkkää uskomushoitoa.


      • Anonyymi

        Hienoa että olet saanut apuja kutinaasi ja olet älynnyt hoitoa lähteä koittamaan. Maailma on aivopestyjä ihmisiä täynnä joilla on vaikea totuutta asioissa nähdä. Tässä linkki kaikille iltakatseltavaksi. Englanniksi tosin, mutta voi saada joitakin teitä heräilemään ja ajattelemaan asioita myös toiselta kantilta.
        https://youtu.be/QgAsX7prMJY

        T: Tapa-psoriasis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa että olet saanut apuja kutinaasi ja olet älynnyt hoitoa lähteä koittamaan. Maailma on aivopestyjä ihmisiä täynnä joilla on vaikea totuutta asioissa nähdä. Tässä linkki kaikille iltakatseltavaksi. Englanniksi tosin, mutta voi saada joitakin teitä heräilemään ja ajattelemaan asioita myös toiselta kantilta.
        https://youtu.be/QgAsX7prMJY

        T: Tapa-psoriasis

        Tässä vielä videota englanniksi.
        https://youtu.be/GMuQFbo25lw

        T: Tapa-psoriasis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä vielä videota englanniksi.
        https://youtu.be/GMuQFbo25lw

        T: Tapa-psoriasis

        Moikka. Ja muistakaa että teidän ei haluta tietävän ja ajattelevan näitä asioita. Medioita sensuroidaan tarkoituksella jottei oikea tieto saavuta ihmismassoja. Sen sijaan valtamedia syöttää ihmisille satuja asioista joilla ei ole mitään todellista pohjaa. Uskottelua, ilman että sinä kyseenalaistaisit sitä mitä sinulle opetetaan totena. Moni asia on huijausta maailmassamme ja monesta asiasta meille valehdellaan. Nyky maailmasaa pitäisi ihmisen tutkia aina toinenkin puoli väittämästä, eikä uskoa kuultua tai luettua niin helposti. Opi kyseenalaistamaan sanomiset ja myös jo opitut asiat. Jos asian pohjaksi ei pystytä saamaan yhtään faktaa on asia paras jättää noteeraamatta turhanpäiväisenä mölynä. Ja sitä mölyä on nykypäivänä paljon ja asioihin perehtymätön ihminen uskoo väitteet helposti ajattelematta , että asian takana voi olla jotain petollista tai, että joku voisi valehdella noin avoimesti.
        Tutkikaa asioita.

        https://youtu.be/mSOI3Ai0JWs

        T: Tapa-psoriasis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Moikka. Ja muistakaa että teidän ei haluta tietävän ja ajattelevan näitä asioita. Medioita sensuroidaan tarkoituksella jottei oikea tieto saavuta ihmismassoja. Sen sijaan valtamedia syöttää ihmisille satuja asioista joilla ei ole mitään todellista pohjaa. Uskottelua, ilman että sinä kyseenalaistaisit sitä mitä sinulle opetetaan totena. Moni asia on huijausta maailmassamme ja monesta asiasta meille valehdellaan. Nyky maailmasaa pitäisi ihmisen tutkia aina toinenkin puoli väittämästä, eikä uskoa kuultua tai luettua niin helposti. Opi kyseenalaistamaan sanomiset ja myös jo opitut asiat. Jos asian pohjaksi ei pystytä saamaan yhtään faktaa on asia paras jättää noteeraamatta turhanpäiväisenä mölynä. Ja sitä mölyä on nykypäivänä paljon ja asioihin perehtymätön ihminen uskoo väitteet helposti ajattelematta , että asian takana voi olla jotain petollista tai, että joku voisi valehdella noin avoimesti.
        Tutkikaa asioita.

        https://youtu.be/mSOI3Ai0JWs

        T: Tapa-psoriasis

        Tässä linkki reformi studion tekemästä videosta josta halukkaat voivat katsella millaisia nämä henkilöt ovat jotka yhteiskuntaamme yrittää tukahduttaa.

        https://youtu.be/w02WF0AhmJU

        T: Tapa-psoriasis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä linkki reformi studion tekemästä videosta josta halukkaat voivat katsella millaisia nämä henkilöt ovat jotka yhteiskuntaamme yrittää tukahduttaa.

        https://youtu.be/w02WF0AhmJU

        T: Tapa-psoriasis

        Tässä vielä reformi studiolta videota. Kannattaa katsella heiltä tuotanto läpi niin saatte kuvaa miten suomea ajetaan alas tietoisesti hallintomme toimesta.
        Tutustukaa aiheeseen ja tutkikaa myös amerikan oikeaa meininkiä. Ei sitä mitä valtamedia adioista sanoo, vaan katsokaa mitä ihmisiet itse kertovat asioista. Tulette huomaamaan miten paljon valtamedia muuttelee totuuksia oman agendansa suuntaan.

        https://youtu.be/-oAubSnVKrY

        T: Tapa-psoriasis


    • Anonyymi

      psoriasis on vähän kuin leipähome. Se pinnassa näkyvän kun kuorii pois niin se home jää kuitenkin siihen leipään sisälle.

    • Anonyymi

      Kannabis uute on ratkaisu tähänkin vaivaan, turhat tutkimukset ovat perseestä revitty!

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aiheessa pysyäkseni tässä video psoriasiksen hoitaneesta miehestä soodalla ja etikalla.

        https://youtu.be/KdWHJhFxXS4

        T:Tapa-psoriasis

        Tässä samalta kaverilta psoriasis parannus video katsottavaksi.

        T:Tapa-psoriasis


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä samalta kaverilta psoriasis parannus video katsottavaksi.

        T:Tapa-psoriasis

        Ups, linkki jäi pois.
        https://youtu.be/QgBFPV2od9A

        T:Tapa-psoriasis


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe