Hyviä neuvoja kaivataan

Tyhmävaiei

Haluan hyviä neuvoja miten toimia miehen veljen vaimon kanssa.Hän käynyt haukkumassa minua miehelle minun kuullen ja tehnyt selväksi etten koskaan ole heille tervetullut.Tehnyt minusta päätelmän että olen miehen luona vain ryyppäämässä.Autan miestä viemällä ruokaa ja myös kotihommissa.Silti saan haukut ja "porttikiellon" kylään...Miten voisin toimia jatkossa?

9

366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äläjuo

      Ilmeisesti olet aina ollut kännissä, tai viinapulloja/keppanaa on ollut esillä/kädessäsi, kun miehen sisko on käynyt veljensä luona, joten ymmärrän erittän hyvin, jos sisko ei toivota sinua tervetulleeksi kotiinsa. Ei kukaan kännisiä kotiinsa halua sössöttämään.

      Tämä asia sinun on helppo muuttaa.
      Älä vie miehelle viinaa, älä juo hänen kodissaan alkoholia, eläkä käytä huumeita.
      Pyri tämän lisäksi edistämään miehen pääsyä irti alkoholista kaikin mahdollisin tavoin.

      Kun olette molemmat olleet täysraittiina, elättäneet itse itsenne käymällä töissä, sanotaan nyt vaikka 2-3 vuotta ensi alkuun, niin eiköhän miehen siskokin ole muuttanut mielensä.
      Pystytkö siihen?

    • hoidaomakotisi

      Miksi sinua tarvitaan siivoamaan miehesi veljen kotona tai kantamaan hänelle ruokaa? Jospa miehesi veljen vaimo haluaa itse hoitaa kotinsa ja muonapuolen. Pysy poissa ellei erikseen pyydetä.

    • tiedähäntä

      Jos oikein käsitin, niin ap kirjoittaa omasta miehestään, jota käy auttamassa, viemässä tälle ruokaa jne. Eikä siis tämän veljestä.

      Ilmeisesti eivät ole naimisissa eivätkä asu yhdessä, mutta ovat seurusteleva pari. Siksi hän pitää tätä miestä "miehenään."

      No tästä on sitten tämä miehensä veljen vaimo puolestaan jostain syystä suuttunut. Kun ei tiedä asioista enempää, ei voi sanoakaan juuri mitään. Ehkä tämä seurusteleva pari tosiaan sitten nautiskelevat alkoholiakin yhdessä, tiedä häntä, ja se kiukuttaa miehen veljen vaimoa, jolla toisaalta ei pitäisi olla mitään sanomista siihen. Eivätköhän nämä ole täysi-ikäisiä ihmisiä.

      Jos tämä veljen vaimo on ilmoittanut, että heille ei saa tulla kyläilemään, niin sitten ei. Jokainen saa määrätä omista vieraistaan. Mutta vain omistaan. Puolisonsa veljen vieraista hänellä ei kaiken järjen mukaan ole nokan koputtamista.

      Mutta kun ei tiedä asioista tarkemmin, ei voi tosiaan mitään muuta sanoa. Ei kai tämä ap:n miesystävä ole holhouksen alainen? Sehän tietysti voisi muuttaa asioita.

    • juoponeksä

      Ei kai sitä holhouksen alainen tarvitse olla, jos ap menee miehen luokse ryyppäämään ja näin mahdollistaa kaverin juomisen omalta osaltaan, niin saa kai sisko huolta veljestään kantaa.
      En-mieheni oli tuurijuoppo ja ainakin minua ärsytti se miten miehen kaverit kävivät sitä kotoa pulloineen ryyppäämään. Vaikka mies yritti pysyä selvinpäin ja sanoi ettei ota, niin jatkuvasti oli joku oven takana notkumassa, että lähetkö kaljalle. Tottakai roikkuivat kun tiesivät että eksällä oli rahaa maksaa niittenkin juomiset.
      Pahimmassa vaiheessa mieli teki vetää lättyyn niitä juoppokavereita. Sitten tulin siihen tulokseen että minusta ei oo miehen pelastajaksi.

    • tuumatoimi

      Mistä ihmeen SISKOSTA tässä on kyse????

      Ap kirjoittaa ihan selkeästi, että miehensä veljen vaimo on se, joka on vetänyt herneet nenään, ei mikään sisar.

      Ei tässä siis mikään sisko veljestään huolta kanna, vaan miehen veljen VAIMO. Jolla ei kyllä ole mitään tekemistä asiassa. Jos ei veli itse kanna veljestään huolta, niin ei sitä tarvitse hänen vaimonsakaan tehdä. Pitäköön hän huolen omasta veljestään, jos hänellä sellainen on.

      Ap kyselee, että miten jatkossa. No ei muuta kuin huolehtia vain omista asioistaan. Jos miehen veljen porukoille on muodostunut sellainen kuva, että ap vain ryyppäilee siellä miehen kanssa, niin tietysti voi miettiä, että onko asiassa perää. Ja sitten toimia parhaansa mukaan mahdollisimman oikein. Mutta ei tarvitse yrittää mielistellä ketään. Ei kenenkään luokse ole pakko tuppautua kyläilemään, jos on porttikiellonkin saanut. Parempi niin sitten.

      • sekaansoppaantämä

        ja mistä sinä päättelet että ap olisi aviossa tuon miehen kanssa???

        Aloituksessaan ap sanoo näin ...
        Tehnyt minusta päätelmän että olen miehen luona vain ryyppäämässä.Autan miestä viemällä ruokaa ja myös kotihommissa.Silti saan haukut ja "porttikiellon" kylään.......

        Eli noista lauseista selviää, ettei ap ei ole aviossa eikä asu kyseisen miehen kanssa vakituisesti, joten ei tässä ole kyse hänen miehensä veljen vaimosta.


    • ongelmanydin

      Ihan se ja sama kuka tää nainen on joka kieltää kylään tulemisen.

      Kysymys ap:lle: miksi menet humalassa kylään tai miksi juot alkoholia kertomasi miehen luona, jos alkoholi kerran on ilmiselvä ongelma ko. miehen veljen perheelle?

    • tuumatoimi

      "ja mistä sinä päättelet että ap olisi aviossa tuon miehen kanssa???"

      Täh? Minäkö niin päättelen? Missä? Miten?

    • epäselväksijäi

      Oli kyllä aika sekavasti kirjoitettu. Mä ymmärsin, että ap käy miehensä veljen luona ryyppäämässä ja tekemässä kotihommia, mistä ryppykaerin vaimo on hiilenä.

      Hyvät neuvot on sellaiset, että älä mene sinne enää, jos et kerran kiellettiin. Vähän on kummallinen juttu alunperinkin, että miksi tarvitsee miehen veljen luona käydä huushollaamassa, jos siellä kerran on omakin vaimo. Ryyppykaverit eivät ole tervetulleita alkoholistien kotiin, se on selvä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe