Katolinen joukkohauta ja uskovaisten sydämmettömyy

PettynytAteisti

Joko olette kuulleet uutiset uskovaisten silmittömästä pahuudesta ja sydämmettömyydestä. Irlantilaisen nunnaluostarin pihamaalta on löydetty tuhansien lapsiuhrien haudan. Lapsiparat olivat säälimattä uhrattu Jahve-Jumalalle lepytykseksi. Lapset lienevät aviottomien ja nunnien synnyttämiä, jopa katolisten pappien himossa siittämiä. Mutta ajatelkaa, tekopyhät nunnat olivat menneet ja tehneet joukkohaudan päälle leikkikentän lapsille! Miten iljettävää, säädytöntä ja epäkunnioittavaa. Itse luin tästä hetkisitten meidän uskonnottomien omalta foorumilta. Kyllä nyt pahoitin mieleni.

5

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säälin.rassukoita

      Luuletko, että kaikkien nunnaluostarin nunnat, munkkiluostarin munkit ja jumalattomat papit ovat kristittyjä?

      Tuollaiseen eritäytymiseen ei edes Raamattu kehota.

      Teot puhuvat puolestan, tuollaiset löydöt paljastavat ihmisten jumalattomuudet.

      Heillä on se nimi, että elävät, mutta ovat kuolleet. (Hengelliesti)

      Etpä vain näytä aloituksestasi päätellen ymmärtävän koko asiasta hölökösen pölökäystä ja alat muka tietävänä yleistämään kristittyjä Jeesuksen seuraajia samaan nippuun.

      Voi teitä rassukoita.

    • faktat.esiin

      Nimimerkkisi ei toimi. Miten ateisti voisi olla pettynyt tällaiseen uutiseen? Tällaiset uutiset ovat ateistin mannaa, kun hän saa vahvistusta omille negatiivisille käsityksilleen kirkosta.

      Ei mitään faktapitoisempaa kuin tätimäistä päivittelyä tullut postaukseen mukaan. Mistä esim. tiedetään keiden lapsista on kyse? Ja ketkä ovat olleet hautaajia? Ja miten lapset ovat kuolleet? Ja koska? Ehkäpä vaikka luostarin ja paikkakunnan nimi..? Jos kyse on todella "tuhansista lapsiuhreista", niin toiminnan on täytynyt jatkua useamman sukupolven ajan.. Ei muutama nunna ja pappi "tuhansia" lapsia elinaikanaan siitä.

      Ja mihin perustuu käsitys, että "lapset on uhrattu Jahve-jumalalle?" Ei kuulosta katoliselta rituaalilta vaan ennemmin joltain Vanhan Testamentin harhaopilta (Israelin kansa aina silloin tällöin lankesi kaiken maailman uhrikultteihin, joista sitä sitten profeettojen suulla huudeltiin tekemään parannus).

    • PiispaHenrik

      Uutinen on ikivanha, sitä on nyt jostain syystä vuosien jälkeen taas spämmätty joka mediaan. Kannattaa huomioida, että nimenomaan katolinen kirkko on tässä se taho, joka on vaatinut tapauksen perinpohjaista tutkimista. Lapsikuolemat ajoittuvat viime vuosisadan alkuun, jolloin Irlannissa vallitsi köyhyys ja nälänhätä.

      • hurjat.luvut

        Lapsikuolleisuus on ollut suurta länsimaissakin vielä 1900-luvun alkupuolella.

        "Vielä vuonna 1900 vasta kolmessa maassa, Ruotsissa, Norjassa ja Uudessa-Seelannissa, imeväiskuolleisuus oli alle 10 prosenttia, kun muualla maailmassa se oli yleensä 15–30 prosenttia. "

        "Imeväiskuolleisuus on ollut maailmanhistorian aikana 200–400 jokaista tuhatta syntynyttä kohti, ajoittain tautiepidemioiden aikana jopa yli 500 jokaista tuhatta syntynyttä kohti. Vauvojen kuolemat ovat olleet niin yleisiä, että lapsia ei monissa kulttuureissa kirjattu ylös tai edes nimetty ennen heidän ensimmäistä syntymäpäiväänsä. Missään maassa ei imeväiskuolleisuutta tilastoitu ennen 1800-luvun alkua." Wikipedia


      • JumalanSanasta

        Paavi Franciksen mukaan "vain" 2% papeista on pedofiileja. Tiedättekö kuinka paljon se on kun lasketaan pappien määrä?

        -Jeesus on ainoa tie (Joh. 14:6), ainoa Pelastaja (Ap.t. 4:12), ainoa välimies (1. Tim. 2:5)
        -Maria ei ollut synnitön. Maria tarvitsi myös pelastajaa (Luuk. 1:47). Jokainen ihminen on tehnyt syntiä (Room. 3:23, paitsi Jeesus, joka on Jumala, joka tuli lihaksi), Maria ei ollut aina neitsyt (Maria sai normaalisti lapsia) ja Maria ei toimi välittäjänä.
        -Raamatun mukaan jos ihminen yrittää olla yhteydessä ihmisiin, jotka eivät enää ole täällä (esim. Maria, pyhimykset jne), se on noituutta ja siis syntiä.
        -Pietari ei ollut kallio, jonka päälle Jeesus perusti kirkkonsa. Jeesus puhui Itsestään ja viittasi Pietarissa olevaan uskoon, joka on Jeesuksen usko. Ja tämä on se Kallio, Jeesus, joka on ainoa perusta (kts. myös esim. 1. Kor. 3:11, 1. Kor. 10:4, Ef. 2:20 jne).
        -Ihminen EI voi antaa tai olla antamatta syntejä anteeksi. Raamatun kohdat, jonka perusteella näin opetetaan, on ymmärretty väärin. Tämä syntien anteeksiannon väärinkäsitys on tullut kohdista, jotka liittyvät mm. evankeliumin julistukseen ja jos ihmiset eivät ota Jeesusta vastaan jne. Tällöin ihmiset eivät myöskään saa Jeesukselta (Huom! Jeesukselta, anteeksi). Yksin Jeesus antaa syntejä anteeksi ja niitä tulee pyytää Jeesukselta suoraan anteeksi ja tehdä parannus. Kuten Raamattu sanoo, ihminen ei voi antaa kadotustuomioita (joka olisi tilanne jos ihminen ei antaisi syntejä anteeksi toiselle ihmiselle, jos se olisi mahdollista), vaan Jeesus antaa kadotustuomion kuoleman jälkeen, jos ihminen ei ole pelastunut.
        -Ehtoollinen ei ole kirjaimellisesti Jeesuksen ruumis ja Jeesuksen veri. Jeesus vietti opetuslastensa kanssa ensimmäistä ehtoollista ENNENKUIN Hänet oli edes ristiinnaulittu. Raamattu sanoo eri kohdissa, että ehtoollinen on Jeesuksen sovitustyön MUISTOKSI.

        Tutkikaa Raamattua ja ottakaa vastaan Jeesuksen pelastus ilman näitä valheellisia välikäsiä ja seuratkaa Jeesusta, Hänen tahdossaan eläen, Pyhässä Hengessä. Älkää olko osallisia harhaopeissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe