Miehen työttömyys on turn off naisille

työtön41

En saa tyttöystävä koska olen työtön. Ei se perkele minun vika ole jos töitä ei ole.
Palkatonta työtä voisi saada mutta minä en ilmaiseksi töitä tee. Työästä kuuluu maksaa palkkaa jotta voi maksaa laskut ja elää. Miksi naiset vihaa työtöntä miestä. Minä en ole huono mies työttömyyden takia. En juo viinaa enkä polta röökiä. Minulla on harrastuksia, pidän kunnosta huolta salilla. Elämä olisi mielekkäämpää jos olis kumppani mutta naiset ovat nirsoja eikä työtön mies kelpaa. Tiedän että teillä naisilla on paljon huonompia miehiä ollut kun minä. Varmaan jotain alkoholisteja olette tapailleet ennen.

77

2484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gsdadfgdsgass

      Ja mä en saa tyttöystävää vaikka olen töissä koska työni on matalan statuksen työtä.
      Pitäisi olla lääkäri/juristi/lentäjä tai joku muu maisteri..

      • Riiiiiiiiiii

        Höpö höpö. Tekosyitä, joiden varjolla et mieti missä on oikeasti vika.


    • kenenvika

      Silloin kun minä olin työtön olisin halunnut nimenomaan työttömän miesystävän, sellaisen joka olisi ollut valmis tekemään paljon sen eteen että onnistuisimme elämässämme. Se että rinnallani oli silloin korkeasti koulutettu uraihminen jolla ei ollut koskaan ollut kokemusta mistään työnsaannin vaikeuksista, vaan aivan päinvastoin, ei ollut helppo tilanne. Olisin tarvinnut tukea ja vertaista seuraa. Mutta enhän voinut vaihtaa sen takia miestä että hänellä oli työtä... Riippuu sitoutumisen asteesta mihin on valmis.
      Jotenkin, vai kuulostaako minusta vain?
      Miksi minä en voi saada karkkia?
      Miksi minä en voi saada uutta mopoa?
      Vitsi kun on niin pieni palkka etten saa uudempaa autoa.
      Voi että kun en saa noista akoista nyt ketään...

    • työtön41

      Nainen kertoo työttömyydestä. Ei minulla ihan noin surkeasti ole asiat. On sentään harrastuksia ja osaan säästää. Nainen vissiin tarvii liikkumiseen rahaa koska on huonokuntoinen ettei jaksa kävellä tai kulkea fillarilla.

      http://www.is.fi/terveys/art-2000005105895.html

    • Mulle on kyllä aivan sama onko mies työelämässä vai työtön. Pääasia on, että on jonkinlainen tavoite edetä elämässä. Ei työttömyys ole aina oma valinta.

      • Entä kelpaako 34v eläkeläinen?


      • Joka ei halua lapsia. Enemmän eläinrakas.
        Eläkkeellä oon tehny jonkun verran duuniaki.


      • Jos saa kehua itseäni, niin olin 21-vuotiaana SM-tason pikajuoksija.
        Alkoholi ja huumeet ei oo mun juttu.


      • VaiEläkesinkku
        Juha82Steelesman kirjoitti:

        Entä kelpaako 34v eläkeläinen?

        Hheh 34v eläkeläinen on vielä huonompi kuin 40 työtön, alin taso ei tänä kesä nappaa.


    • ennakkoluuloja

      Aloittaja ei saa tyttöystävää, koska on katkera ja se näkyy ja kuuluu kauas! Ei kukaan täysjärkinen halua tuollaista energiasyöppöä lähelleen.

      Minä olen seurustellut työttömän miehen kanssa ja olisimme yhdessä varmaan vieläkin, jos minun työni ei olisi muuttanut liian kauaksi. Kun piti valita työ taikka mies, niin valinta oli vaikea, mutta silti tein mielestäni oikein.

      Mitä taas tulee tuohon, joka valittaa ettei muka duunari saa tyttöystävää... potaskaa sekin. Nykyinen mieheni on rasvanäppinen duunari ja ihana mies sellaisena kuin on.

      Sen sijaan, en ikinä huolisi rinnalleni mitään laskelmoivaa uraohjusta. Yhteen haksahdin hetkeksi, mutta se sai lähteä nopeasti. Nämä komistukset ovat aivan liian usein pelkkiä pullistelevia öykkäreitä.

      Miehen tärkein ominaisuus on se, että osaa arvostaa niin itseään kuin muita. Terve itsetunto näkyy päältä, ja sellainen mies kohtelee myös naistaan kunnolla. Vaan se taitaa olla näille palstan vakiluusereille mahdotonta käsittää.

    • jiut

      Miksi minulle ei kelpaa työtön, suut siihen:

      1. Minulla on rahaa, sinulla ei. Ikävä kyllä tämä on asia, mikä minua tulee häiritsemään pidemmän päälle. Työtön ei voi matkustella, kun rahaa ei ole ja jos onkin, niin työkkäriltä pitää saada "lupa" lähteä ulkomaille pidemmäksi aikaa (=olla poissa työmarkkinoilta). Tämä inho tulee ex-mieheltäni, joka kyllä oli töissä, mutta ei osannut hoitaa raha-asioitaan niin yhtään. Yritti vetää minut mukanaan sitten kaivamaansa rotkoon. En halua maksaa muiden elämistä (mutta mielelläni jaan kulut).

      2. Sosiaalisuus. Moni pitkäaikaistyötön alkaa enemmän tai vähemmän sulkeutua kuoreensa ja sosiaalisuus alkaa kadota. Itse olen sosiaalinen ja mikään kotihiirulainen ei sytytä.

      3. Erilaiset elämänajat. Minä olen töissä, sinä et. Minä en välttämättä jaksa heti töiden jälkeen lähteä minnekään, vaan vaadin omaa aikaa rauhoittuakseni töistä. Joinakin päivinä en välttämättä jaksa tehdä yhtään mitään. Työtön näyttää yllättävän helposti unohtavan tämän, eikä osaa myötäelää. Kyllähän hänelläkin on raskasta olla päivät yksin ja etsiä töitä.

      Nämä ovat vain omia kokemuksia, mutta sellaisia, ettei tarvitse enää uusia. Pitkäaikaistyötön myös aiheutaa itselle enemmän laiskan ja nirson ajatuksen ihmisestä, vaikka miten olisi korkeasti koulutettu. Jos ei pienempipalkkainen työ kelpaa tai mikään muukaan tarjottu, vähentää se omissa silmissäni miehen viehättävyyttä. Kyllä itsekin otin kaikki hommat vastaan (kahvila, kaupan kassa, vartija) kun valmistuin sähkötekniikan insinööriksi, kunnes löytyi lopulta oman alan töitä.

      • pysy_kaukana_pliis

        Kyllä tästä sepustuksesta paistaa inho miehiä kohtaan yleensä, eikä vain työttömiä kohtaan. Niin tyypillistä suomalaisen narsunaisen vikinää kuin voi olla. Kun minä sitä ja minä tätä, niin toisen pitäisi olla sitä jne.

        En oikein usko sinun kykenevän onnelliseen parisuhteeseen kenenkään kanssa


      • Mutta_kuitenkin

        Liiba laaba. Kokemus sekin.
        "Terve ihminen ei työtä kaipaa", olen kuullut vanhemman sanonnan olevan.

        Stressiä aiheuttavat muun muassa työ, parisuhde, yksinäisyys ja jopa työttömyys nykyisin.
        Ensinnäkin ihmisellä tulisi olla mahdollisuus itse määritellä ajan ja rahan käyttöään.
        Hyvälaatuisen joutilaisuuden ja toimettomuuden raja on veteen piirretty viiva.

        — Joutilaisuus on luova tila. Pienituloinen tai työtön ihminen on parhaimmillaan luova ongelmanratkaisija, mikäli hän tuntee olevansa tarpeellinen ja saa myönteistä palautetta, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkijatohtori Anna-Maria Isola pohtii.


      • naiset-nirsoja

        Just tuollaisia naisten luuloja että työtön olisi muka köyhä. Luuletko että työtön on aina rahaton ettei olis varaa tehdä mitään. En ole koskaan työkkäriltä mitään lupaa kysynyt saanko matkustaa vai en. Olen matkustanut aina ilman kenenkään lupaa. Elätkö muiden sääntöjen mukaan ettet uskalla omin päin tehdä mitään. Sosiaalisuus muka ongelma, minulla on harrastuksia ja käyn ulkonakin joka päivä enkä tosiaan elä suljetussa tilassa. En vaadi huomiota 24/7. Menes kuule raksatöihin ja telinetöihin niin tiedät päivän jälkeen mitä on väsymys kun kannat telineen osia koko päivän. Saako muuten mies tehdä pimeitä hommia että ei maksa veroja?


    • 41v-sinkkumies

      Juoppo joka on työtön kelpaa naisille mutta työtön joka ei ole juoppo, ei kelpaa naisille.

      • Nettomaksaja.stadista

        Kontulan kapakat on täynnä juoppoja ja työttömiä akkoja ja ukkoja. Hyvin ovat löytäneet toisensa.


      • korkokenkäämunille

        41v-sinkkumies... spokettaa asiaa. vuosia sitten tutustuin yllättäen muutamiin hoikkiin mukavan näkösiin naisiin, ei sen tarkempaan tässä mistä mut pelinhenki niistä kaksi oli eronneet agresiivisista miehistä hyviä kavereita, tarkempaan en tiedä miten hyviä toisilleen mut toinen niistä iltaa istuessamme sen yhen siskon luona, ni siskon kanssa pussailivat toisiaan kunnolla (katsoin ujona puutteessa sivusta) mut olin vain niille joku tuttavuus. ei ne saunaan mukaan tahtoneet samaan aikaan. en kai ollut loppupeleissä riittävän kiinostavan näköinen sekä rikas kuin se et joku tuttavuus olin niille ja ne vähätteli mua vain et lopetin tavoittelun kokonaan myöhemmin kun katsoin ettei mitään kehity koska ilmeisesti olin vähemmin kiinnostavan näköinen alkoton huonossa työssä.


    • eioohöpeä

      emmä usko et kaikki naiset on niin mänttejä et ajattelee et kaikki työttömät miehet on lusmuja jotka pakoilee työtä. Jos täällä on yksi nainen joka on tätä mieltä ni toivottavasti kohtaat sen toisenkin joka on samaa mieltä ja sattuu olemaan sinkku :)

      • Entä mitä naiset ajattelee eläkeläisistä miehistä, joka vaikkapa minä 34-vuotias. Toukokuussa täytän 35v.
        Mitä ajattelet minusta?
        En haluaisi lapsia.
        Oon eläinrakas.
        Olen tehny töitä eläkkeellä jonkun verran/vähissä.


      • Jos saa kehua itteä, niin olin 21v SM-tason pikajuoksija.
        Se on melkein mun ainoo CV tai "CV".
        Tai no yli 10v elintarvikkeiden parissa toiminu (vähän).
        Mut aina voi kehua itseään tolla saavutuksellani = 21v SM-tason pikajuoksija.
        Mitään muuta en tee tai oo tehny.
        En sopeudu oikein työyhteisöön.
        Olen hiljainen ja omanlainen persoona.
        Mysteerinen.
        Salaperäinen.


      • MikäJuKuka
        Juha82Steelesman kirjoitti:

        Jos saa kehua itteä, niin olin 21v SM-tason pikajuoksija.
        Se on melkein mun ainoo CV tai "CV".
        Tai no yli 10v elintarvikkeiden parissa toiminu (vähän).
        Mut aina voi kehua itseään tolla saavutuksellani = 21v SM-tason pikajuoksija.
        Mitään muuta en tee tai oo tehny.
        En sopeudu oikein työyhteisöön.
        Olen hiljainen ja omanlainen persoona.
        Mysteerinen.
        Salaperäinen.

        Kyllä niin paljon itteäs tälläkin palstoilla esiin tuot, että sinussa ei kohta ole mitään mitä ei kaikki tietäisi.
        Mikä sinussa muka on mysteeristä ja salaperäistä.
        On ihmisiä joilla ei takana pysy kuin takapuoli kun sitä ei eteen saa.


    • niinmutta_kuitenkin

      No mutta kuitenkin kyllä työtönkin voi monella tavalla tehdä työtä. Tuota sanomaasi kuulee liian usein asenteena.
      Pidempään työttömänä olleena voisit myös olla toisenlainen. Omasta työttömyydestäni kukaan ei ole valittanut koskaan. Ihmettelen kyllä, että ulkomaiset naisystäväni tuntevat nykyisin itseni hetkessä paljon paremmin kuin tuntuisi kotimaisten ajatusmaailmaan mahtuvan.

      Vastakohtana ajatteluun tunsin jo aiemmin Ruotsiin muuttaneen miehen, jolla oli silloin oma kartano ja oma tavaramerkki. Ruotsissa hän joutui jo heti työttömäksi, kun siellä työttömyysturvalait tulivat voimaan. Vaimo oli muistaakseni lääkäri. Se työttömyydestä eli kyllä kaikki on aivan itsestä kiinni, vaikka joutuisi lopullisesti työttömäksi.

    • menetöihinsiitä

      No ei tietenkään kelpaa mikään työtön luuseri, hei haloo. Aina löytyy töitä jos oikeesti haluaa niitä tehdä.

      • Entä eläkeläinen 34v mies= minä?
        Teen vähän duunia eläkkeellä.
        Olen eläinrakas.
        En halua lapsia.


      • Jos saa kehua itteä, ni olin 21v SM-tason pikajuoksija.
        Muuta en oo oikein tehny elämässäni.
        Oon salaperäinen tyyppi.
        En sopeutunu oikein koskaan työelämään eri syiden takia.
        Mut toi on semmonen saavutus, jolla voi leuhkia vaikkapa naiskaverille.
        On aina kehumisen aihettakin, vaikka tosin työelämä ei oo minua varten.
        Huolisitko tällaisen omalaatuisen persoonan??
        Olen kyllä selvästi erilaisemp kuin normityypit.


      • lopetanytjo

        En huolisi. Jos mies jumittuu elämässään siihen mitä on tehnyt vuonna kivi ja keppi, niin ei se kovin tervepäiseltä kuulosta. Toinen asia on se, että miksi nuori ja oletettavasti terve ihminen on eläkkeellä. Sopeutumattomuus työyhteisöön kertoo siitä, että on mt- ongelmia. Ja tuo kehuskelu sopeutumattomuudella viimeistään laittaa hälytyskellot soimaan ja lujaa!

        Jooei todellakaan!


    • kelepais

      Mulle kyllä kelepais! ;) mitä väliä?!?

    • VieläKummallisempaa

      Hyvinhän Afrikasta ja arabimaista tullut työhaluton joutoväki kelpaa koulutetuillekin suominaisille.

      • Anonyymi

        Tottakai kelpaa.
        Alin taso 40 työtön pummi ei kiinnosta ketään.


    • nelikymppinenmies

      Ei se työkään aina kivaa ole kun saa huonoa palkkaa eikä kukaan arvosta muutenkaan vaikka raataisi kuinka. Tiedetään että naiset arvostaa rahaa tienaavaa miestä, vaikka mies olisi muuten joku alkoholisti ja kohtelee huonosti niin sellaisia miehiä naiset haluaa.

      • gffgssggssg

        Jep. Sellainen fiilis tullut monilta treffeiltä että ei riitä että olet työssä jos työ ei ole korkean statuksen työtä.
        Kai se parempi on olla töissä mutta siltikään taso ei riitä edes perus tavisnaisiin.


    • naiset-nirsoja

      Ei töissä käyvä mies saa naista jos on tavis. Ei saa edes tavis naisia koska naiset on niin nirsoja.

      • ShowMustGoOn

        Sinulla kiikarissa joku prinsessa :(, tavinainen ei kelpaa.


    • NaisenMielipide

      Mielummin komea työtön mies kuin ruma ja rikas.

      • ShowMustGoOn

        Menee noin. Vastenmielisyyttä ei voi itsestään rahalla pois. Ja nämä tietävät sen :(
        Moni rikas mies on katkera rikas mies.


      • naiset-nirsoja

        Kyllä se ruma rikas mies saa toisen naisen. Tuskin jää sinua kaipailemaan. Naisille kuitenkin raha on tärkeää ja nainen hyväksyy miehen ruman ulkonäön jos miehellä on rahaa paljon.


    • TurhaJaotella

      Työttömiä ja aivan typeriä naisia ja miehiä on. Ja töissä olevia aivan typeriä naisia ja miehiä on.....

    • Raatavatnaiset

      Työttömän miehen kanssa nainen joutuu liian koville. Nainen väsyy töissä ja väsyy kotona ja lopulta sairastuu. Työtön mies ajautuu turhautuessaan ja tylsistyessään pelamaan netissä ja katsomaan pornoa, kun nainen on töissä. Sitten työtön mies lopulta etsii seuraa netin kautta, kun hänen pitäisi etsiä töitä. Miehelle työnteko on tässä tapauksessa kausiluonteinen harrastus. Talvet katsotaan aikuisviihdettä ja kesällä tehdään töitä, jos on. Tyhmä nais/tyttöystävä saa raataa töissä.

      • rubenruben

        Työnarkomaani miehen kanssa nainen joutuu liian koville. Nainen väsyy töissä, väsyy kotona ja lopulta sairastuu. Työssä käyvä mies ajautuu turhautuessaan ja tylsistyessään pelaamaan netissä rahansa ja katsomaan pornoa. Sitten työmatkaileva mies lopulta etsii seuraa netin kautta, kun hänen pitäisi tehdä työmatkoja. Miehelle työnteko on tässä tapauksessa pakkomielle. Talvet tehdään töitä ja kesällä vedetään lonkkaa liian pitkillä lomilla. Tyhmä nais/tyttöystävä saa raataa töissä tai kotona.


      • Anonyymi

        Vain kaheli jaksaa katsella Tyhjäntoimittajaa.


    • Eienaaikina

      Pahin turn off on työtön vartija luuseri joka jaksaa muita haukkua ja vähätellä.

    • Ulkonäkö-on-kemia

      Työttömyys on mukavaa. Saa veneillä ja oleskella kesällä miten tahtoo eikä kukaan määräile. No kuitenkin jos mies on työtön ja komea niin se saa naisen heti.

    • Vilbersum

      Empä usko, että paljon nuoremmat naiset ulkomailtakaan tulisivat minua edes pariksi viikoksi alkuun katsomaan, jos puurtaisin tavallisissa töissä aamusta iltaan. Huonosti ainakin soveltuisin aluksi lomaseuraksi veneilemään, saunomaan ja kiertelemään eri kohteissa lentokentistä puhumattakaan.
      Eli jotenkin pinttynyt ajatus suhtautua työttömyyteen ja muutoin omillaan tekemisiin noin suivaantuneesti.

    • ahkeraduunari

      Luulenpa, että minulla on aika erilaiset elämänarvot kuin AP:llä. Minä nimittäin olen ollut Kelan koulutuksessa ja sen jälkeen ilmaistyössä ja samalla vuosia käynyt työväenopistolla erilaisia tietotekniikka- ja kielikursseja. Niin vain ilmaistyön jälkeen sain ensiksi osa-aikatyön, sitten toisen osa-aikatyön ja lopulta pitkiä sijaisuuksia. Muistaakseni kolme vuotta meni tällä tavalla ennen kuin vakituinen työ tuli. Edelleen jatkan iltaisin kouluttautumista, jotta ammattitaito pysyy yllä. Onneksi nykyinen työnantaja myös kouluttaa jonkun verran.

      Jos mies on työtön juuri nyt tällä hetkellä, niin se ei ole minulle turn off. Sen sijaan pitkäaikaistyötön laiska mies ei ole ollenkaan sitä, mitä minä etsin. Jos nykyiselle koulutuksella et työllisty, niin olisiko aika korjata asennetta tai kouluttautua uuteen ammattiin...? Ei millään pahalla, mutta tiedän kaveripiiristä ihmisiä, jotka ovat työttömyyden jälkeen työllistyneet esim. lähihoitajana, sairaanhoitajana, kiinteistönhoitajana ja sen semmoisena. Ymmärrän myös, että jokaisella paikkakunnalla ei ole työtä, mutta yksi vaihtoehto olisi myös lähteä työn perässä saamaan työkokemusta vaikkapa 2-3 vuodeksi, jonka jälkeen voisi yrittää uudestaan työllistyä, kun työkokemus on taas ajantasalla.

    • Aktiivimallisaatulla

      Mulle tämä ei ole ollut ongelma. Olen seurustellut työttömän naisen kanssa ja ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa parisuhteeseen ja oli työtön kun aloimme seurusteleen (suhde kaatui muihin asioihin 4v päästä) Tämä riippuu aika paljon työttömästä itsestään. Onko oikeasti niin ettei työtä ei ole saatavilla vai onko niin ranttu tarjottujen töiden suhteen? Hakeeko aktiivisesti niitä vai opiskelemaan jonnekkin? Vai makoileeko vain ja valittaa ettei töitä ole ja syyttää muita työttömyydestään? Tekeekö yleensä mitään työllistymisen eteen? Jos hakee aikaisemman oman alan töitä, niin onko pitänyt ammattitaidostaan huolta esim. kurssien muodossa? Jos ei tee mitään, valittaa, syyttää ja passivoituu täysin niin tämä tekee sen, ettei kukaan huoli kumppaniksi, tämä paistaa aloittajan kirjoituksesta jotenki läpi. Se katkeruus......

      Kyllä se tekee ihmisen sisin ja ajatusmaailma sen, että onko kiinnostava tai ei. Tai tekee sen kyllä myös ulkoinen olemuskin. Monet tietämäni pitkäaikaistyöttömät ovat valitettavasti sen näköisiä jo ulkoiselta habitukseltaan, että ei kyllä mikään kiinnosta, siis tarkoitan sellaista pirteyttä ja positiivisuutta mikä huokuu ihmisestä

      Itse en ole ollut työttömänä kuin pari kuukautta elämässäni ja ihmetyttää, ettei töitä muka löydy? Olen 41v ja olen ollut pitkään aina yhden työnantajan palveluksessa ja vaihtanut sitten kokonaan alaa. Pari kuukautta olen näiden välissä ollut kotona ja sitten saanut "lomailusta" tarpeekseen ja etsinyt aktiivisesti töitä ja aina olen melkein heti päässyt. En tiedä onko hyvää tuuria ollut, mutta taitaa olla kyse siitä, että kehitän itseäni jatkuvasti erinlaisten koulutuksien muodossa töitteni ohella, jonka voin sitten näyttää työnantajille, ettei tässä ole laakereilla levätty

      Hyvä esimerkki täydellisestä turn offista työttömästä on tullut täältä treffipalstalta. Treffailemani nainen piti olla KOKOPÄIVÄTYÖSSÄ ilmoituksen mukaan ja vähän hänen puheidensaki mukaan. Ajan myötä paljastui (tapailtiin monta kuukautta), että ei olekkaan kokopäivätyössä vaan kuntouttavassa työhommassa, siis se 9 euron päivähommeli. No ei tämä vielä tehnyt häntä miksikään turn offiksi silmissäni. Hän kuitenkin teki jotain eikä vain maannut kotona. Puheidensa mukaan oli valmis ottamaan ihan minkä työn vaan vastaan kun jokin vain löytyisi. Puhuin kaverini kanssa, joka on kauppias ja lupasi ottaa hänet töihin. Ilmoitin tästä sitten sille naiselle, että hänelle olisi puhuttu kaupasta työpaikka, niin seuraava teki kyllä sen haluttomuuden häntä kohtaan. Ei kuulemma ala mistään hinnasta miksikään v...tun kaupan kassaksi...??? Eiköhän kaupassa työskentelyyn sisälly paljon muutakin. No sanoin, että voin kysellä muiltakin tuttavilta jos heiltä löytyisi. Sitten alkoi tulla aikamoisia ehtoja työnsuhteen. Ei saa olla vuorotyötä, ei mitään kaupanhommaa, työaika pitää olla noin 8-16, ei saa olla kovin pitäkän matkan päässä(kauppa olisi ollut noin 15kpm päässä)..ym..

      Tuli siis sellainen olo, ettei tälle kelpaa mikään työpaikka vaan haluaa vetää vaan lonkaa ja olla kotona. Käyä vaan pakolliset työkkärin määrämäät jutut, ettei tuet tipu. Ei tuolla asenteella saa ikinä töitä ja kieltäytyy jo valmiiksi hommatusta työstä, niin tämä kertoo ihmisestä jo paljon enemmän kuin tarpeeksi

      Mun mielestä olisi tärkeää, että työtön saa ns jalkansa jonkin työn väliin. Pääasia, että jotain olisi niin ei tarvitsisi valittaa työttömyydestä vaan pääsisi sitten valittamaan toisista jutuista, kuten että on niin raskasta töissä ja muut työntekijät mukaanlukien pomo niin saamattomia ja p..koja

      Muistakaa kaikki työttömät tai jopa kaikki siittä haaveiliville, että rahalle pitää olla nöyrä, mutta sille ei tarvi nöyristellä

    • Tavismies42

      Niinhän se onkin eikä auta jos on hyviä harrastuksia. Naiset kyllä kelpuuttaa alkoholisti miehiä ja kaikenlaisia hulluja muutenkin mutta työtön on kaikkein turn offein.

    • Anonyymi

      Eipä tarvitse kuin lukea aloitus ja vastaukset niin ymmärtää miksi nämä tällaiset eivät saa naista.

      Olette itse sokeita omalle itsellenne. Lukekaapa alopitus ja vastauksenne ajatuksen kanssa, ehkä jokin lamppu syttyy? ..... tai sitten ei. -Toden näköisesti ei......

      -terv. nainen-

    • Anonyymi

      Vanha levy niillä vaan pyörii vielä. Tai on koukkuuntuneet, ellei täysin tottuneet. Näinhän se meni.

    • Anonyymi

      Maassa on satatuhatta ikityötöntä uussuomalaista. Ei se näytä naisia vaivaavan.

    • Anonyymi

      Ivan tutkimuspäällikkö on evan ja siellä tykätään ns skenaarioida.

    • Anonyymi

      "Maassa on satatuhatta ikityötöntä uussuomalaista. Ei se näytä naisia vaivaavan."

      Omasta puolestani saa olla kotoisin vaikka Kuusta, minua ei heilauta suuntaan eikä toiseen.
      Minulla on omat kriteerini ja niistä pidän kiinni. Tästä asiasta en tingi. Eikä tarvitse. Kenenkään muunkaan.

    • Anonyymi

      Kyllä se onkin. Jos on vähän aikaakin työtön tai osa aika töissä on turn off. Sitten jos mies on alkoholisti, narkkari, muuten vaan mielenvikainen rikollinen joka hakkaa naisia, ei ole ollenkaan turn off vaan naiset alkaa seurustelee sellaisten kanssa. Parisuhde palstalta voi lukea naisten suhteista.
      Naiset myäs tekee lapsia täysin isäksi sopimattomien rikollisten kanssa. Normi mies jolla asiat kunnossa ei kelpaa naisille vaikka olis työtön niin on harrastuksia ei ole juoppo niin sellaisia naiset ei halua.

      • Anonyymi

        Eli mielestäsi kaikki parisuhteissa elävät miehet ovat alkoholisteja, narkkareita, mielenvikaisia ja rikollisia?

        Suomessa valtaosa väestöstä elää parisuhteissa/ on elänyt parisuhteissa, mikä tarkoittaa että suurin osa Suomen miesväestöstä on siis mielestäsi poikkeavia?


    • Anonyymi

      Olen kuullut muutamien naisten suusta että ei työtönkään ole totaalinen este tutustumiselle, mutta jos mies ei aktiivisesti edes yritä hakea töitä eli heittäytyy vain naisen elätettäväksi, niin se voi hyvinkin olla este. Samoin ajattelen miehenä että en oikein innostu jos pitää lähemmäs puolet palkastani antaa työttömälle naiselle kun tuloja tasataan psrisuhteessa.

      Mutta voi työtön olla myös hyvä juttu joillekkin. Työtön hoitaa sitten kotia ja juoksevia asioita. Suunnittelee lomamatkoja. On paljon enemmän läsnä energisemmin parisuhteessa kun on aikaa ja työ ei rasita.

    • Anonyymi

      Sulla ei siis ole työtä, okei. Mitä sä teet päivät pitkät? Mihin sä kulutat sun aikas? Enkä nyt kysy mitenkään vittuilemalla, vaan ihan vilpittömästi. Sä sanot, että saisit palkatonta työtä. Oon ihan samaa mieltä, että työstä pitää maksaa ja palkalla pitää voida tulla toimeen. Mä ite voin ihan hyvin silti tehdä vapaaehtoistyötä. En mäkään työskentelis ilmaseksi voittoa tuottavalle yritykselle. On kuitenkin paljon muitakin tahoja, joille voi antaa työpanostaan. Itteensä voi myös kehittää monin tavoin, vaikka on työttömänä. Kannattaa pitää yllä niitä taitoja, joita jo on, sekä oppia ja kehittää uusia. Mulle ainakin on tosi oleellista, että mies ei ole vaan jämähtäny sohvalle pelaamaan kaikiksi öiksi ja nuku aina pitkälle iltapäivään, jne. Työtönkin voi olla niin monilla tavoin.

    • Anonyymi

      Ei mullakaan ole vakitöitä. Joskus teen hommia kun niitä tulee pätkähommia 2 päivästä viikkoon salaojaremppaa tein viimeksi. Sitten harrastan kalastusta, kalastan ja myyn kalaa siitä saa taskuun rahaa. Ahvenet menee kaupaksi kaikki mitä tulee ja siika myös eli ahventa ja siikaa pääasiassa kalastan. Verkoilla siikaa tulee siinä voi mennä aikaa kun vie verkot mereen ja hake pois, sitten pitää perata kalat ja katsoo ettei kylmäketju katkea. Ahvenesta saa 16 euroa kilo filettä. Myynyt olen 50 kiloa. Omaan käyttöön on myös ahventa pakastimessa koko talveksi. Turha kaupasta ostaa kun maksaa 30 euroa kilo. Itse kalastan, kulut on bensaa 8 litraa viikossa menee veneen bensaan

    • Anonyymi

      Moni muukin asia on kuten miehen lyhyys, miehen duunari tausta, miehen alkoholittomuus, autottomuus, ulkonäkö, hiusten väri, pukeutuminen.
      Sitten on taas miehiä jotka on rikollisia, vetää viinaa joka viikonloppu, velkaa helvetisti ulosotossa, huono elämänhallinta sellaiset saa naisia helposti.

      • Anonyymi

        Monta hyvää asiaa on. Silti en saa naisia. Naisia ei ole edes mulla kaverina. Ehkä en vain kiinnosta naisia tai oon tylsä.


      • Anonyymi

        Sitä en ymmärrä miksi sellaiset saa naisia...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Monta hyvää asiaa on. Silti en saa naisia. Naisia ei ole edes mulla kaverina. Ehkä en vain kiinnosta naisia tai oon tylsä.

        Ei sulla alla ole miehiäkään kavereina.


    • Anonyymi

      Minä pitkä mies en työtön ja urheilen. Silti en saa naista

    • Anonyymi

      Jos sinkkumies tai -nainen on työtön, hän voi muuttaa minne vain työn perässä - vaikka ulkomaille. Niin, mitä te vikisette? Sieltä minne muutatte voi löytyä myös oma rakas. :)

    • Anonyymi

      Een tiedä mikä helvetti naisia vaivaa...

    • Anonyymi

      Kyllä se ongelma näyttää olevan siellä ihan omien korvien välissä, ja vahvasti.
      Kun näitä ruikutksia lukee, ei kyllä todellakaan herää halua ottaa reisakseen yhtäkään näistä reppanoista, on sitten työssä tai työtön.
      Samaa itsesäälistä rääkymistä koko Suomi24 täynnä, palstalta toiselle.

      Tackar och bokkar, ei kiitos.

    • Anonyymi

      Ei ongelma ole miehen korvien välissä kuten naiset aina väittää. Naiset on todella nirsoja, siis ihan tavalliset naiset lihavat ja ruma naiset haluaa niitä samoja miehiä kun missit. Silloin tavis miehet ei saa naisia ollenkaan eivätkä pääse naisiin tutustumaan eikö se ole niin. Yrittäkää vonkata niitä tavis naisia treffeille niin huomaatte miten vaikeaa on saada niitä treffeille. Ette varmaan ole edes yrittäneet. Naisilla on rima aivan liika korkealla ja vain harva mies ymmärtää sen.

      • Anonyymi

        On kyllä tosi korkeella, minullaki eri paikoissa deitti ilmotukset lähinnä ei kiinnostakkaa tutustua jos ei vain kelpaa,, tai ole semmoinen, monet kai etsii sitä todella mallimiestä.


      • Anonyymi

        "Naisilla on rima aivan liika korkealla ja vain harva mies ymmärtää sen."

        Eli suurin osa miehistä saa mitä haluaa, joten vain te harvat kitisijät jotka ette saa naista lainkaan "ymmärrätte" naisten "nirsoilua" :D

        Kuulostaa nyt siltä että itsekin myönnät, ettei valtaosa miehistä ole samaa mieltä kanssasi :D


    • Anonyymi

      Kummallista, itse olen saanut naisia niin työttömänä kuin töissä ollessakin.

      Ettei vaan aloittajalla olisi paska luonne isoin este naisen löytämiselle.

    • Anonyymi

      Ihan sama onko mies töissä vai työtön. Se ratkaisee, arvostaako mies naisia vai ei.
      Kohteleeko hyvin. Millainen on miehen luonne.
      Ymmärtäkää tämä ja olkaa aloitteellisia, kun kohtaatte mielenkiintoisen ihmisen.

    • Anonyymi

      Itse olen liikuntavammaiset ja osatyökykyinen mies ja tiedän aloittajan viestin otsikon täysin. Eikä toisten siivellä meno saa olla tarkoituskaan. On pakko vain tyytyä osaansa ja antaa naisen tehdä aloite edes kaveruuteen ja harvassa sekin on. Kaveruutta ei sovita se on vaan asia joka tulee.

      Tekopyhää kaveruutta en myöskään tajua. Joku saattaa antaa luvan ottaa yhteyttä jos haluaa mutta toisesta suunnasta ei koskaan tule mitään tai jos tulee, niin se tulee nimenomaan siltäpuolen.

    • Anonyymi

      Rikolliset saa naisia kaikenlaiset juopot ja nistit. Kunnollinen työtön ei saa vaikka elämäs olis kaikki hyvin muuten. On se monta kertaa nähty että nainen kiinnostuu siitä pahiksesta.

      • Anonyymi

        Mitäs jos on juoppo sairaseläkeläinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs jos on juoppo sairaseläkeläinen?

        Sitten pitäisi varmaan auttaa juoppoa pääsemään juoppoudesta eroon, jos hän sitä itse tahtoo.


    • Anonyymi

      Onneksi juoppous ei ole turn off. Siksi kannattaa käydä baareissa juomassa viinaa niin naiset kyllä kiinnostuu.

    • Anonyymi

      Mikään ei ole niin iso turn off kuin putkiaivoinen suorittaja oli se sitten nainen tai mies.

    • Anonyymi

      Liiallinen ahkeruus suvaitsee pettää vain itseään antaen syyn isommalle valheelle.

    • Anonyymi

      Olette kaikki köyhiä laiskureita se surettaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      273
      2843
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1240
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1170
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      19
      1036
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe