Olisi kiva

mietiskelijä1

jos ihmiset voisivat lähestyä vastakkaista sukupuolta ilman että tarvii olla kännissä ja baarissa. Vaan mielummin esim. kadulla, bussipysäkillä, kirjastossa, kaupassa jne jne..Miksi tällainen iskemiskulttuuri ei ole vieläkään rantautunut suomeen?

23

543

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suomiämmätsuohon

      Koska naisten suhtautuminen on yrmeää.

      On täysin mahdoton lähestyä norsun vitun ilmettä pitävää ylpeän oloista nirppanokkaista ja kylmää eukkoa joka odottelee jotain adonista itselleen vaikka ei ole sellaiseen mitään mahkuja.

      Ei huvita antaa naiselle sitä tyydytystä että edes olisi mahdollisuus antaa pakit.

      Suomessa naiset eivät ole avoimia, sensuelleja eivätkä osaa ottaa vastaan tai osallistua flirttiin.

      Kylmiä kunttuja jotka muuttuvat haarat auki vain kenelle tahansa huoriksi kun vähän alkoholia on nautittu.

    • mietiskelijä1

      Onko tosiaan niin, että KAIKKI suomalaiset naiset ovat tällaisia?
      Oletko sinä itse avoin ja osaatko ottaa vastaan flirttiä? Kyllä varmaan miehetkin harrastavat seksiä humalassa?

      En ainakaan tunnista itseäni noista sun kuvailemista ominaisuuksista. Täällä valitettavasti pidetään vieraille juttelemista ylipäänsä jotenkin outona. Näin ainakin pk-seudulla.

      • Suomiämmätsuohon

        Pk-seudusta puhun.
        Ei välttämättä KAIKKI, mutta mistä helvetistä sinä tunnistat ne jotka eivät ole jos 80-90 prosenttia naisista on tuollaisia?

        Nainen saattaa jutella iloisesti kaverilleen ja kohta on naama norsun vitulla antamassa pakkeja miehellä.
        Hyvä etteivät kutsu poliiseja kun joku häirikkö heitä häiritsi.

        Naiset ovat äärimmäisen epämääräisiä aiheessa. Kännissä tai muulloin ulkkisten tekemät lähentelyt ja lääppimiset huomioidaan mutta suomalaisen miehen lähentely on suurin piirtein seksuaalista ahdistelua.

        Itseäni ahdistaa se tunnekylmyys joka naisista hohtaa ulospäin. Ei kiinnosta sanoa sanaakaan kun vastaanotto on valmiina sellainen.

        Puhumattakaan että lähestyisi.

        Eilen ratikassa naisia katseli minua avoimesti, hymyili ja oli ns. silmäpeliä.
        Teki mieli lähestyä.
        Mutta yllätys! Olivat ulkomaalaisia turisteja tulossa laivalta!

        Suomalaiset muijat ovat noiden vastakohta.


      • Mietiskelijä1

        Hmm jaa. Sulla on vissiin sitten ollut useampi huono kokemus. Muistuttaisin kuitenkin ettei kaikki tosiaankaan ole tällaisia!
        Menitkö juttelemaan turistinaisille?


    • oldfucker

      Lähestyisin naista kuumalla kalliolla, divarissa tai taidenäyttelyssä, ei siinä mitään. Baari-ajat jo niiin mennyttä.

      • mietiskelijä1

        Hieno homma oldfucker. Kaikki vaan rohkeesti lähestymään toisiaan. Kevätkin kolkuttelee jo kivasti ovea!


    • kokeiltu_on

      Kyllähän tuota on tullut tehtyä aika paljonkin. Itse en yleisesti ole kovin sosiaalinen enkä osaa jutella "niitä näitä", vaan mun lähestymiset on yleensä muotoa "Moi, näytät kivalta, ja halusin tulla jutteleen. Ootko säkin matkalla paikkaan X / Miten sun päivä on mennyt?" jne..

      Ja tosiaan, olen mennyt juttelemaan tuolla tavalla paljon, kaikkineen varmaan lähes 1000 kertaa. Joitain havaintoja: yli 99% vastaa seurustelevansa. En ota kantaa siihen, kuinka moni sanoo niin vain päästäkseen helposti ulos keskustelusta. Ehkä valtaosa kuitenkin suhtautuu positiivisesti: "Olipa kiva että tulit jutteleen!" . Moni vastaa kyllästyneen oloisesti "ai, vai niin", tai jatkaa matkaansa sanaakaan sanomatta. Muutama on jopa suurin piirtein lähtenyt karkuun, vaikka mielestäni mun lähestymiset ovat aina olleet hyvinkin ystävällisiä.

      Onko aloittajalla joitain vinkkejä, kun kerran toivot tällaisten lähestymisien yleistyvän? ;)

    • mietiskelijä1

      Hienoa!
      No vois vaikka jutustella Ihan vaan jotain simppeliä. niinku esim. "Moi miten menee, mitää kuuluu, nätti päivä tänään... Toi "minkälainen päivä sulla on ollut tänään" ja näytät kivalta" oli myös tosi kivoja aloituksia. Sitten kun vielä muistaa tosiaan olla ystävällinen ja hymyilläkkin välillä niin nainen tajuaa, että kyse ei oo mistään sarjamurhaajasta vaan jostain ihan muusta.

    • hiujkiu

      vaikka sarjamurhaaja oonkin niin lähestyn kyllä swkä miehiä.että naisia.
      oon kait jotenkin lähestyttäväkin koska kaupoissa saan usein katseita samoin kirjastoissa mut bussipysäkillä miehet on nihkietä.
      lisäks en mä haluu tavata ikinä ketään uudestaan, ei sytytä oikeen nykyään kukaan,
      parimnuoruudenihastusta on jäänyt mieleen muut ei vedä.vertoja

    • lelumies--

      Heippa,
      Päätin pistää pienen raapustuksen.
      Osan teksteistä olen kopioinut blogistani, mutta toivottavasti jaksat lukea loppuun vaikka ehkä hieman sekavaa settiä onkin. Tekstissä tuon joitain seikkoja yön ja päivän välisistä eroista ja kirjoitukset suuntautuu hieman jopa pokaamisen puolelle.
      pidemmittä puheitta enjoy:

      Tämä Suomen sosiaalinen kulttuuri on tehty aika paljon alkoholin tuottaman itsevarmuuden nostamisen varaan.
      Itse olen sitä mieltä, että me ihmiset elämme eri ajatus-maailmoissa ja setamme omat arvot ja tavoitteet elämässä. Jos joku opettelee jotain viettely tekniikoita niin en voisi sanoa, että käyttääkö tai tekeekö hän oikein tai väärin. En laita ihmisiä samaan lokeroon joten jokainen ihminen on vastuussa omista teoistaan siitä miten hän päättää toimia itsensä tai muiden kohdalla. Tässä kohtaa haluan myös sanoa, että meidän jokaisen ihmisen luonne ja mieli, toisin sanoen erilaiset tunne-tilat sekä elämäntausta vaikuttaa omaan tekemiseen.
      Huomasin ja totesin sen, että asunnon ja baari-yökerhon etäisyydellä on väliä. Jos oma asunto sijaitsee ravintoloiden tuntumassa niin naiselle on helppo tehdä jossain vaiheessa suora ehdotus ja ohjata hänet asunnolle mikäli etsii yhden illan juttua.
      Itsesuojeluvaistoa ja harkintaa kannattaa kyllä myös miesten käyttää, sillä itse olen eksynyt useamman jos kerran, mitä ihmeellisempään päämäärään paikkaan x.

      Koskaan ei voi tietää mitä siellä tuntemattomassa määränpäässä voi odottaa esimerkiksi vaikkapa asunnossa nukkuva äijä jonne olen naisen/naisten matkaan lähtenyt.Yleensä on annettu ymmärtää, että vain miehiä kannattaa varoa, mutta voin sanoa tässä tapauksessa, että kyllä niitä naisiakin löytyy laidasta laitaan jotka eivät vedä ihan täydellä pakalla. Meitä miehiä kuin naisia on moneksi.

      Mutta toisinpäin taas:

      Ajatellaanpa sitä miten moni nainen olisi valmis lähtemään aamuyöstä jonkun täysin ventorieraan matkaan asunnolle yhden illan jutulle selvinpäin. Voisin veikkaa, että prosentti määrä on suhteellisen pieni. Tässä sen huomaa miten suuri ero on alkoholin vaikutuksen voimalla joka tuottaa ihmisille mielihyvää ja hetken huumaa joka sitten katoaa viimeistää aamulla, kun lähdetään kipin kapin asunnosta ulos. Puuma naiset taas saattaa olla valmiita lähtemään selvinpäin nuoren miehen asunnolle, koska sehän sen illan tavoite onkin.

      Alkoholin vaikutuksenalainen voi olla helposti johdateltavissa tai sitten itsesuojelu vaisto katoaa ja otetaan riskejä. Eli ei ajatella vaan asiat tehdään heti mitä ensimäiseksi mieleen tulee. Siksi tässä yö ja päivä hurmaamisessa on suuri ero.
      Sitten vielä se mitä tulee todelliseen pokaamisen elämään on seuraava asia mitä ihmettelen suuresti. Se on alkoholi ja pokaaminen. Aina kun luen jostain pokaamiseen liittyvistä asioista niin kyseessä on yökerho-baari pokaaminen.

      Yökerhoissa ja baareissa alkoholissa on aina vahvasti läsnä hetkessä joka ei mielestäni vastaa todellisuutta. Ilta on kuin illuusio jossa ventovieraat ihmiset viettävät aikaa saman katon alla. Vaikka itse ostaisin limun tai vissyn johon tulee muutama sitruunapala muistutaakseen GT juomalta niin todellisuutta ei silti ole, koska suurin osa muista ihmisistä siitä huolimatta nauttii alkoholia. Humalassa ihastuminen voi loppua yhtä nopeasti, kuin alkoikin jossa henkilön todellisuuden mielialat voivat vaihdella voimakkaammin ja nopeammin.

      Sanotaan, että olet silloin kuulemma vahvempi ja itsevarmempi henkisesti, kun menee selvinpäin yökerhoon. Minulla tosin ei tulisi mieleen lähteä pokaa kännisiä naisia. Se voi lisäksi olla rasittavaa ja raskasta kuunnella jonkun kännisen naisen elämän tarinaa siitä miten hänellä tuli juuri ero miehensä kanssa ( kaivaten lohtu seksiä myöhemmin illalla ? ).
      Sitten taas syy juomattomuuteen:
      Nykyään pitäisi olla jonkinlainen syy siihen, että miksi ei juo jos joku tulee esim juhlissa tenttaa tähän tyyliin:

      - Oletko uskossa ?

      - Vahvalääkitys joka ei sovi alkoholin kanssa ?

      - Vanha holisti ?

      - Mahako ei kestä vai pää ?

      Minä kun luulin, että alkoholistilla löytyy tuhat syytä, että miksi hän juo mutta nykyää se näyttää olevan toisin päin. Ihmiset kattoo bileissä kieroon jos tilaat cocacolaa.
      Monesti aluksi mietin, että mitähän baarimikko miettii kun menee selvinpäin tilaamaan alkoholittoman juoman, että katsooko hän hieman kieroon ja toteaa takaisin:

      " laitanko seuraavalla kerralla maidon sinulle johon tulee pilli ? ".

      Humalaiselta naiselta voi saada yhteystiedot melko helposti, mutta kun häneen ottaa yhteyttä 1-2 päivän sisällä niin nainen ei edes muista välttämättä olisit jutellut hänen kanssaan. Lisäksi hän on saattanut jutella usean eri miehen kanssa antaen numeronsa joka varmasti myöhemmässä ajankohdassa vaikeuttaa hänen tilannetta.

      Kukapa nainen haluaa, että viisi eri miestä on ottamassa yhteyttä samaan aikaan krapula aamuna. En väitä, että yhden illan panoja ei ykerhosta saisi. Niitä on varmasti monella kokemusta. alkoholi on kumminkin semmoinen aine, kun päästään asunnolle ja aamulla herää siihen karuun todellisuuteen -> jatkuu

    • lelumies---

      Jatkuu yllä olevaan tekstiin ( lelumies ).

      " Mitä ihmettä mä täällä oikein teen ja missä ylipäätään oikein olen?".
      Päivänvalon ( kahvilat, rannat, kurssit, harrastukset jne.. )
      ja
      yön ( kännibaarit)
      Välillä on todella suuri ero ja ihmisten suhtautuminen eri tavalla selvinpäin asioihin. Ulkomailla tämä sosiaalinen kulttuuri on paljon vahvempi, kuin Suomessa.

      Esimerkiksi basaarit, eli kauppakadut ja torit jossa myös paikalliset viettävät paljon aikaa keskenään pelaamalla erilaisia kortti ja lautapelejä kahvilassa tai kadun varressa turistien lisäksi. Se on heidän tapa ylläpitää sosiaalisia suhteita toisiinsa, mutta löytyykö tämmöisiä Suomesta ? ei.
      Suomessa on kirpputoreja ja kirjastoja jonne he menevät viettämään aikaa, mutta kuinka moni siellä juttelee ventovieraiden ihmisten kanssa ? Suomessa on jotenkin se tapa, että ensin täytyy tuntea toinen jostain entuudestaan ennen kuin menee juttelemaan esimerkiksi kirjastossa.

      Tutustuminen on alun perin saattanut tapahtua jossain kolussa, kurssilla tai työpaikalla jossa on tehty jonkilaista tiimityöskentelyä. Toisin sanoen tutustuminen on tapahtunut luontevasti, mutta jos joku henkilö menisi juttelemaan kauppakeskusessa jollekkin täysin ventovieraalle henkilölle niin se voisi tuntua oudolta tai vaivaantuneelta miettien, että mikä on tämän ihmisen lähestymisen tarkoitus.

      Tämmöiset lyhyet small talk ns hissikeskustelut ovat todella pientä verrattavissa jenkkeihin. Siellä ihmiset moikkaavat ja saattavat tulla juttelemaan niitä näitä, sen kummempia tarkoitusperiä. Suomalainen varmaan saa paniikkihäiriön tai lähtee juoksee karkuun miettien: "herranjumala, sehän puhui mulle".

    • lelumies----

      Suomessa ihmiset usein liittyvät erilaisiin ohjattuihin ryhmäliikunta tunteihin tai erilaisiin kursseihin jossa saadaan luotua yhteen kuuluvuuden tunne ja tapa tehdä sillä tavalla samalla keskustellen luontevasti asioista.
      Asiakaspalvelun myyjän lähestyminen ei ole sama asia vaikka hän olisikin ventovieras, koska hänen työhönsä kuuluu asiakkaiden kanssa pieni small talk luontevasti, mutta jos tämän saman teksi taas yksin istuvalle puistonpenkin henkilölle niin kaikkien ihmisten kohdalla se ei tunnu miellyttävältä ja luontevalta.

    • juuuuuuuuuuuuuuuuuu

      Juu. Suomalaiset on erilaisia ja sitä rataa. Toivottavasti tai ehkä meno muuttuu tulevaisuudessa.
      t.ap

    • Iskeitsesi

      Julkisissa paikoissa juttelu ei ole iskemistä, jos joku tulee puhumaan ajattelen että sillä oli vaan tarve sanoa jotain sillä hetkellä, sama jos itse sanon jollekin jotain jossain. Jos olettaa että juttelu on flirttiä niin suksikoon kuuseen.

      Ylipäätänsä kaikenlaiset iskemiset on idioottimaista toimintaa.

      • lelumies-----

        On totta, että kaikki juttelu ei ole iskemistä, sillä eihän naispuolinen myyjäkään yleensä flirttaile jos hän hymyilee kauniilla hymyllään miespuoliselle asiakkaalle, koska hymy kuuluu asiakaspalvelutyöntekijän perus ominaisuuksiin.
        Toinen vertauskuva taas voisi olla naisen pukeutuminen esim jos nainen pukeutuu hyvin huomiota herättävästi joka saa miesten päät kääntymään ja sukat pyörimään jaloissa niin on taas eri asia onko hän varattu sekä haluaako hän yli päätään, että häntä lähestytään.

        Olen jutellut monen naisen kanssa yökerhossa aivan neutraalisti ilman mitään sen kummempia tarkoitusperiä, mutta silti siellä voi hänen seurassa olla ylisuojeleva kaveri joka tulkitsee tämän tunkeilevaksi pokaamiseksi.

        Huomasin, että jotkut ihmiset yksinkertaisesti tulkitsevat pelkän juttelun pokaamiseksi. Eihän mies nyt voi jutella ihan muuten vaan hänelle.
        " Hänellä täytyy selvästi olla jokin taka-ajatus" ajatelee moni nainen.

        mutta ehkä siihen on syynsä. Yökerhossa jotain naista sattaa lähestyä yhden illan aikana kymmenen eri jätkää joten ei ihme jos alkaa jossain vaiheessa tulla vaivautunut olo naisella sillä en ole vielä nähnyt sellaista yökerhoa missä olisi naisten ja miesten puoli erikseen, ettei miehet pääse vahingossakaan juttelemaan naisten kanssa.

        En usko että se tulee naiselle täysin yllätyksenä, että häntä tullaan lähestymään.
        Se taas millä tavalla jokainen lähestyy on sitten ihan eri asia, eli pystyykö asiat tekemään hienovaraisen kohteliaasti ja poistuu mikäli häntä ei kiinnosta.

        Kerran juttelin huomattavasti itseäni vanhemman naisen kanssa joka oli mukava ja aiheet lensi laidasta laitaan, kunnes eräs tuttuni tuli minulle sanomaan
        " mitä sä yrität pokaa tota vanhaa naista ?".
        Vastasin vain " mistä sinä olet semmoista päätellyt ?". Jos juttelet niin sinä pokaat joidenkien ihmisten silmissä niin yksin kertaista se näyttää vain olevan.


      • hercules.boy
        lelumies----- kirjoitti:

        On totta, että kaikki juttelu ei ole iskemistä, sillä eihän naispuolinen myyjäkään yleensä flirttaile jos hän hymyilee kauniilla hymyllään miespuoliselle asiakkaalle, koska hymy kuuluu asiakaspalvelutyöntekijän perus ominaisuuksiin.
        Toinen vertauskuva taas voisi olla naisen pukeutuminen esim jos nainen pukeutuu hyvin huomiota herättävästi joka saa miesten päät kääntymään ja sukat pyörimään jaloissa niin on taas eri asia onko hän varattu sekä haluaako hän yli päätään, että häntä lähestytään.

        Olen jutellut monen naisen kanssa yökerhossa aivan neutraalisti ilman mitään sen kummempia tarkoitusperiä, mutta silti siellä voi hänen seurassa olla ylisuojeleva kaveri joka tulkitsee tämän tunkeilevaksi pokaamiseksi.

        Huomasin, että jotkut ihmiset yksinkertaisesti tulkitsevat pelkän juttelun pokaamiseksi. Eihän mies nyt voi jutella ihan muuten vaan hänelle.
        " Hänellä täytyy selvästi olla jokin taka-ajatus" ajatelee moni nainen.

        mutta ehkä siihen on syynsä. Yökerhossa jotain naista sattaa lähestyä yhden illan aikana kymmenen eri jätkää joten ei ihme jos alkaa jossain vaiheessa tulla vaivautunut olo naisella sillä en ole vielä nähnyt sellaista yökerhoa missä olisi naisten ja miesten puoli erikseen, ettei miehet pääse vahingossakaan juttelemaan naisten kanssa.

        En usko että se tulee naiselle täysin yllätyksenä, että häntä tullaan lähestymään.
        Se taas millä tavalla jokainen lähestyy on sitten ihan eri asia, eli pystyykö asiat tekemään hienovaraisen kohteliaasti ja poistuu mikäli häntä ei kiinnosta.

        Kerran juttelin huomattavasti itseäni vanhemman naisen kanssa joka oli mukava ja aiheet lensi laidasta laitaan, kunnes eräs tuttuni tuli minulle sanomaan
        " mitä sä yrität pokaa tota vanhaa naista ?".
        Vastasin vain " mistä sinä olet semmoista päätellyt ?". Jos juttelet niin sinä pokaat joidenkien ihmisten silmissä niin yksin kertaista se näyttää vain olevan.

        mutta ehkä siihen on syynsä. Yökerhossa jotain naista sattaa lähestyä "yhden illan aikana kymmenen eri jätkää joten ei ihme jos alkaa jossain vaiheessa tulla vaivautunut olo naisella sillä en ole vielä nähnyt sellaista yökerhoa missä olisi naisten ja miesten puoli erikseen, ettei miehet pääse vahingossakaan juttelemaan naisten kanssa."

        Hyvin harva lähtee yökerhoon pelkästään tapaamaan oman sukupuolen edustajia, vaikka sukupuolineutraalina aikana heitäkin on.


    • Huomioita

      No ei se aina baarissakaan mene niin, että naiset jotenkin positiivisesti suhtautuisivat siihen kun menet juttelemaan. N. 6 vuoden kokemukseni perusteella n. 90 % naisista suhtautuu suoraan, rehtiin kysymykseen, kuten "Voisinko istuutua", "Mitäpä mieltä mieltä oot tästä biisistä" ym. todella kalseasti. Viimeistään siinä vaiheessa naisilta loppuu kiinnostus, kun yrität jonkinlaista järkevää keskustelua saada aikaan.

      Pitäisi ilmeisesti vaan puhua härskejä ja läpsiä pyllylle niin voisi onnistaakin. Parilla kaverilla se näkyy toimivan, itse en vain tuon tyyppinen ihminen ole.

    • Edelleen.sinkku

      Ei ole tarvetta "tarkoituksella" lähestyä naista iskemistarkoituksessa !! kun tietää kuinka herkästi tulee "haaste" ystävällisistä lähentelyistä huolimatta.

    • HistoriaToistaa

      Aloittajalle: Suomessa mies saa niin monet pakit ja nöyryytykset julkisesti elämänsä aikana, että vastakkaisen sukupuolen lähestyminen vaatii rohkaisua. Suomessa alfa-uroksia (jotka käyttävät naisia vain hyväkseen) on pieni osa. Heillä ei ole ongelmaa koska eivät halua sitoutua. Mutta normaali suomalaisinen mies joka tietää loppuelämänsä olevan yhdestä lauseesta kiinni, hermoilee. Ja siihen hermoilun haetaan apua alkoholista. Niinhän elokuvatkon jo opettavat.

      Vastasiko aloittajan kysymykseen?

      • MIetiskelijä1

        Eli toisin sanoen suomalaiset miehet on ujompia kuin muualla? En usko, että olisi naisten vika yksinään :P Mikä ihme on alfa-uros? :D


    • Oikeastaan naista ei tarvitse taikka edes pidä yrittää "iskeä" millään tavalla. Luonteva kanssakäyminen ja rauhallinen tutustuminen ovat parhaita tapoja päästä tekemään lähempää tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen.

      Kukaan ei odota taikka halua, että aamuruuhkaisessa junassa häntä aletaan lähestyä romanttisin aikein. Kaikelle on oma aikansa ja paikkansa.

      Joku saattaa nuorisoa katsellessaan kuvitella, että vastakkaisen sukupuolen kiinnostus herätetään vielä aikuisten keskuudessakin kadulla härnäämällä. Nuoret kokoontuvat eri paikoissa kuin aikuiset ja heillä julkinen paikka saattaa olla ainoa paikka tavata toisiaan ja vastakkaista sukupuolta.

      Aikuisilla luontevia tapaamispaikkoja ovat työ-, opiskelu- ja harrastuspaikat. Näiden lisäksi on olemassa baareja, yökerhoja ja sen sellaisia, joissa toisiin tutustutaan alkoholin pyörryttäminä. On selvää, että tällaisissa paikoissa etsitään nopeaa seuraa ja kilpailu on kovaa.

      Nykyään vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen ei ole ongelma moraalin kannalta kuten aikoinaan. Se on ongelma lähinnä siksi, ettei sopivaa paikkaa siihen oikein vaikuta olevan missään. Jos töissä on tekemisissä lähinnä oman sukupuolensa kanssa, ja harrastukset hoidetaan samaisessa työporukassa, ei kontakteja juuri muodostu. Työttömällä taas ei ole minkäänlaisia työporukoita, joiden kanssa kontakteja solmisi.

      Aikoinaan tanssilavat ja tansseissa käyminen olivat erinomaisia tapoja kontakteihin. Tosin kilpailua niissäkin oli, mutta jos uskalsi naista pokata ja hän tanssiin suostui, saattoi sen aikana jutellakin jonkin verran. Nykyisissä yökerhoissa puolestaan keskustelu on täysin mahdotonta, koska musiikki pauhaa korvia särkevällä voimakkuudella. Korvaan huutamisesta on romantiikka kaukana.

      Sanoisin, että nykyäänkin tansseissa käyminen on hyvä tapa tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. Tansseissa ei tarvitse juopotella, vaikka siihenkin on tietysti mahdollisuus. Koska kumpikin sukupuoli on paikalla harrastuksen vuoksi, ei kanssakäyminen ole kiusallista. Ei ainakaan niin kiusallista, kuin jossain yökerhossa, missä ollaan arvostelevien katseiden alla, jos vilkaiseekin toista sukupuolta.

      Tansseissa voi aina voi tanssia vain tanssimisen ilosta, mutta siitä saa helposti syyn jutella lisää ja tutustua toiseen vähän paremmin.

    • Yksinäinen.maalta

      mietiskelijä1 !! Oletko sinä niitä "Baarikärpäsiä" ??? kun kirjoittelet tähän sävyyn? itse en käy baarissa harvoin "siis" harvoin... koska baarissa on niiin kallista.
      En pyri naisen seuraan "kun" näen etten ole tervetullut selvänäkään. Nytkin on töihin lähtö edessä ,joten ei ole aikaa nauttia "ALKO:a" viikollakaan.

    • LaiskMees-92

      Vähän samaa toivoisin itsekin. Baarissa tai yökerhossa naisen lähestyminenkin monesti hankalaa, kun ihmiset kulkee niin isoissa kaverilösseissä, että mee nyt sitten muutenkin ujona ihmisenä koittaan onneas, kun se Maija istuu kauimpana pöydässä 7 ihmisen piirittämässä pöyässä tai tanssii piirissä 4 ystävättärensä kanssa.
      Yökerhot omasta mielestä muutenkin ahdistavia, kun siellä ihmiset yleensä nääkkään eikä kuule mitään, kun musiikit pauhaa niin kovalla ja ihmisiä niin paljon, että tahdo itteäänkään löytää.

      Periaatteessa jossain arkisessa tilanteessa vois paremmin lähestyminen onnistuakin, kun monesti ihmiset onkin yksin liikenteessä esim. kaupassa tai ostoskeskuksissa, kadulla tai kuntosalilla.
      Kuntosalilla itse olen 3 vuotta jo aktiivisesti treenannut ja ne sosiaaliset kontaktit on lähinnä naisten kanssa se, kun minä tai nainen kysyy, että tekeekö tässä laitteessa kukaan ja napit takasin korville. :D
      Aivan toivotontahan tää on.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe