Jos perustaisimme poikuudenpoistopalvelun ?

Seksiministeriö

Meitä olisi neljä seksikästä, sopusuhtaista 30-45 vuotiasta naista. Osa meistä on varattuja, mutta se ei ole ongelma. Palvelu olisi ilmainen, emme siis ottaisi mitään korvausta työstä. Vain suojaikärajan ylittäneet voisivat tulla kysymykseen. Emme siis halua sekaantua lapsiin. Yhdynnät vähenevät huolestuttavasti ja haluaisimme näin opetuksen muodossa kantaa osaltamme vastuuta tulevaisuudesta. Mottomme olisi kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta. Toisimme elämän aikana hankkimamme taidot ja osaamisen yhteisen hyvän edistämiseen.

65

5674

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neitsytpoikanen

      Laittakaa menemään vaan sitten tällanen varmaan löytyy aineski kiinnostuneita :D Olishan se ihan kiinnostus sellasten naisten käsii itsekkin kyl päästä ;)

      • FinnAnssi

        Kirjaimellisesti "Vitun hyvä idea". Palvelun voisi varmaankin luoda nettiin. Joku kokematon nörttipoika mielellään auttaisi teitä vastavuoroisesti. Ja mikä hienointa, asia leviäisi somessa valon nopeudella ja Suomi saisi nostetta... siis myös talouteen. Ulkomaiset yritykset uskaltaisivat siirtää toimintaansa Suomeen, kun syntyvyys nousisi. Nythän tänne ei kannata rakentaa, kuin vanhainkoteja.


      • Jutaa

        Ei, kyllä tuohon kehitykseen pitää tulla loppu. Avauksen naiset ovat oikealla asialla. Suomi nimisen maan yhteisöllisyys pitää palauttaa ja siinä ovat kaikki keinot sallittuja. Pankaa ihmeessä toimeksi.


    • mies-uudeltamaalta

      Tuohan kuulostaisi kerrassaan loistavalta. Onhan se vissiin ainakin puoliksi tutkittua, että kiimaiset uroot ovat helposti masentuneita yms jos eivät voi purkaa paineitaan luonnollisin menetelmin.

      Miten tutkitte että miehellä on vielä poikuus tallella? Ottaisitteko miehiä myös uusinta kierrokselle, jotta voisi verestää muistia tai jos jonkun vaimo pihtaa?

      Kannatan!

      • HenkseliHorton

        Tuo poikuuden varmistus on varmasti haastava juttu. Mutta toki mahdottomiampiakin juttuja pystytään selvittämään. Olisko hyvin laadittu kyselykaavake mitään ? Noita vaimon pihtaamia säälittäviä tapauksia ei kyllä kannata ottaa lukuun, niitä kyllä piisaa. Ja sitten nämät toivottomat tapaukset, joille ei tuosta olisi mitään hyötyä, esim yli 25v. kaverit. He ovat siinä määrin jo päässeet syrjäytymään että ei kannata myöskään heihin uhrata aikaa. Loistava idea, paras tällä palstalla pitkään aikaan.


      • mies-uudeltamaalta

        Äh, kauheilla kaavakkeilla saadaan hätisteltyä vain hyvä kul.., jäisi opettamatta hyviä nuoria poikia kun eivät osanneet täyttää kaavaketta oikein.

        Mieleeni tuli myös, että naisethan voisivat perustaa poikuudenpoisto säätiön ja hakea valtiolta apurahaa ja tukiaisia. Kiva saada tukea toiminnalle ja onhan se ikävä jos hyvät lastit ovat lentäneet huti (mielipaha) tai tapahtunut jotain perin ikävää.

        Tällä saataisiin myös nuoria sohvaperunoita hyvin liikkeelle. Kunhan vain naiset eivät tekisi kaikkia akrobaattisia temppuja vaan laittaisi myös pojanklopit tekemään. Toki apurahoja ja tukia olisi hyvä saada myös sen verran ettei naiset käy liian passivisiksi.

        Tähän voisi myös hyvin soveltaa tämmöistä valtion tyyppistä "tule 3kk välein työkkäri ohjaukseen" eli piristettäisiin ihmisten mieltä ja laitettaisiin vanhemmatkin miehet töihin. Eikö olisi hyvä saada kirje kotiin, jossa kehotettaisiin tulemaan nussimaan. Siinä lapussa voisi olla sitten mieltymyksistä jotain diipadaipaa, esim,
        [ ] brunette
        [ ] blondi
        [ ] 30v
        [ ] mature
        Siinä tyttöystävä/avokki/vaimo voisi vielä kehaista, että meneppäs isäntä nyt siitä naitavaksi kun tuli ukaasi. Etpähän nyrpistele enää sitten eikä talokaan lähde alta.


      • SeisokkiRy

        Toi säätiö olis kyllä hyvä juttu, ei menisi veroja ollenkaan. EU- rahoitus voisi kattaa välttämättömimmät hankinnan, omaa työtä noissa kyllä katsotaan nihkeästi. Ja siinä tapauksessa voisi poliisikin kiinnostua.
        Erilaisia kuntoutusmalleja syrjäytyneille nuorille ja kyllä se ikäraja pitää myös olla. Mahdollisimman pian koulun jälkeen. Kaavakkeiden täyttäminen olisi hyvää harjoittelua tulevaa varten, joten se pitää ehdottomasti olla. On olemassa monia naisjärjestöjä, jotka saattaisivat lähteä mielellään talkoisiin mukaan.


      • mies-uudeltamaalta

        Ei se mitään vaikka poliisikin innostuis. Onhan niillä kokemusta - kertoohan aarnio tapauskin - että joka toinen kävi tyhjentämässä pussukat sen misukan luona.

        Tämähän voisi olla vähän niinkuin intti miehille, niin naisille 'pakollinen hoidokki'. Vieläköhän ap:n misukat ovat kosteina, ei ole kuulunut niistä...?


    • Junnuna

      Vapaaehtoistyötä parhaimmillaan. Kristillistä läheisten auttamista. Tuon kuultuaan Hurstikin hymyilee. Ei ole se leipäjono ainoa jono tässä maassa. Laittakaa toimeksi ja poistakaa tämä kansallinen häpeätila. Kiitos.

      • partenos

        Ines oli 40 vuotias Neitsyt, Kun hän sai lapsen, Tavalliset lapset syntyvät biologisesti .mutta nerot syntyvät Neitseellisesti,


    • VelttoV

      joopas joo, ei sen opastuksen tarvitse niin perusteellista olla, kunhan saatte jonkinlaisen kiinnostuksen heräämään nuorissa miehissä. siitä sitten kyllä kukin opiskelee itsekseen. ja lopussa seisoo...Kiitos !

    • heiheih

      Mahtavaa ja ilman muuta varmaan saisi panna kaikkia vuoronperään erikäynneillä toki.
      Tuossahan on vaan se ongelma, että näitä joilla poikuus tallella alkais tulla reilumminkin. Omani jäi 90-luvulle, mutta ilman muutahan se on tallella kun tälläinen tarjous annetaan:)

      • iopjh

        Mut hei, ei säälittäviä tapauksia... oli tuolla viestiketjussa... sä kuulut tuohon runkkuluokkaan:)


      • ToivoOn

        hei, ei se ollut , kuin "ei toivottomia tapauksia".


    • srfedrgrd
    • Kalle_kai

      Kyllä jotai pitäis tehdä 35000 syrjäytynyttä miesouolista kansalaista istuu kotona peruspäivärahalla, tumputtaa ja lääppii pillua älypuhelimesta. Ja se ei maailmaa pyöritä. Oikea seksi sen sijaan pyörittää ja saa ihmeitä aikaan. Tuo naisten avaus ja tapa "panna" asia järjestykseen on todella hieno.

    • poekuuskunniaan

      Hienoa, että olette sisäistäneet sote-uudistuksen noin henkilökohtaisesti. Voisitte vielä laajentaa palvelukonseptianne POIKUUDEN PALAUTUS terapialla. Naisille on jo tarjolla neitsyyden palautushoitoja. On hirvittävä vääryys tasa-arvoisuuden kannalta, ettei miehille ole tarjolla vastaavaa hoitoa. Ajatelkaa myös miten paljon hyvinvointia lisää voisitte tarjota.
      Ottakaa mitä pikimmin yhteys ministeri Rehulaan ja menkää esittelemää projektinne hänelle. Olen varma, että saatte ministeriltä runsaan määrärahan projektianne varten.

    • WäinöOrhimus

      tässä Wäinö 83v.. en oo ikinä suanunna pilluva, ja koska poikuus, kun se näin vanhaksi piäsi, on varmaanni lujassa, pittää miun nussija teitä jokkaista ainaskii kahesti.. sittänpä huomoo, onko poikuus lähtennä.. mistä sen muuton tietee?? Suur on miulla lemmenoksa, vuan käyttämätön, antakkee yhteystietojanna..

      • paukkis

        Hyvä kusetus "Wäinö". Taidat olla 30v Helsinkiläinen trolli. Päivää vaan.... :D


    • epätoivo2

      Jos sellainen palvelu tulisi käytäntöön niin minä tulisin teille asiakkaaksi.Olen pikkuisen teitä vanhempi mies ja minulla on tuo kyseinen ongelma joka minua kovasti jo huolettaa.Olen ihan ok tyyppi mutta olen vaan niin ujo ja arka ja kärsin jonkinlaisesta jännittämisestä ja asustelen Itä-Suomessa.Jos viestin aloittaja laittaisi vaikka meilin niin siitä asia eteenee ja olisi teille sitten 1 tyytyväinen asiakas.

    • Tietoaforu

      Muistaakseni japanissa on jo eräs kahvila, jossa kyseistä palvelua jo tarjoillaan. Sielläkin on syntyvyys ongelmana.

    • KokematonMies89

      Itsekkin tulisin mielelläni asiakkaaksi vaikkei poikuus enää olekkaan tallella. Hyvin kokematon ja epävarma kuitenkin olen edelleen näissä seksi asioissa eikä se koskaan tekisi pahaa saada kunnon kyytejä kokeneelta naiselta.

    • rauno-uolevi

      Kelpaisiko tämmöinen ujo nelikymppinen nörtti?

    • kerrontotuuden_

      Varmaan tyhmemmänkin luulisi tajuavan, että tämä aloitus on poikain tekemä.
      Sen verran kumminkin naisia tunnen, että voin sanoo, että tuo ei ensinnäkään ole naisen kirjoittamaa tekstiä ja toisekseen he eivät tarjoa mitään palveluita ilman rahanvaihtoa.
      Naisen ja miehen seksuaalisuus on erilainen. Nainen tarvitsee paremman syyn harrastaa seksiä, kun taasen mies voi naida ilman mitään syytäkään, ihan vaan naimisen ilosta ja koska se on pakkokin tyhjentää ns. kassit aika ajoin.
      Ihan turhaa jätätte sähköpostejanne siihen ainakaan siinä toivossa, että ketjun aloittaja vastaisi.

      • Tuttujuttutää

        Ei pidä paikkaansa tuo, kyllä naisetkin haluu ihan ilmaiseksi.... no ei varmaan sulle, mutta :)
        Mä tunnen monia kanssasisaria, jotka ihan mielellään keräävät noita päänahkoja, vai pitääkö tässä yhteydessä sanoa esinahkoja.


      • rahakirstunainen

        Kas, enpä tiennytkään, että asia on oikeasti noin. Minä hölmö olen pitänyt hauskaa rakastajieni kanssa ahkerasti viimesiten vuosien aikana ihan vain seksin ilosta ja nautinnon takia. Pitääkin jatkossa muistaa pyytää maksu jokaisella tapaamisella. Kiitos vinkistä, minusta on tulossa rikas nainen. :)


    • En ole kokematon mutta tällä hetkellä kotona hiljaista ja haluan nussia vanhempaa naista, niissä on vaan sitä jotain... jos kiinnostaa multa löytyy suomiposti tällä tunnuksella

      • ellunkanala

        Kuules poju. Jos sua ei kotonakaan kukaan halua, niin todellakaan kukaan mature ei sua huoli. Nyt järki käteen paviaani


    • PPaha.Susi

      Hyvä idea. Poikuus on menetetty ja naimisissa, mutta tulisin kyllä mukaan. Ikää tosin 50 ja naimisissa. Voisiko mummut tehdä saman tällaisille parantumattomille tapauksissa jälki-istuntossa. Näyttäisivät vaikka siinä miten yhdyntä tapahtumat ja muut mummut ottaisivat sitten jälki-istuntolaiset käsittelyyn.

    • Aaasauna

      Sauna2 kampissa tarjoaa homoseksuaaleille hyvän tavan päästä poikuudesta, suosittelen

    • Regor

      Olen syntynyt Italiassa ja kun olin 15 vuotias, isäni vei minut bordelliin. Siis salaa äidiltäni. Äitini on Suomalainen, eikä olisi kuitenkaan ymmärtänyt tuollaista miesten juttua. Sain valita mieleiseni naisen ja isäni maksoi. Siinä meni puheineen melkein tunti, mutta sinne se poikuus jäi. Ja oli todella ikimuistoinen tapahtuma. Ammattilainen on ammattilainen....

      • AinaJosk

        Mä oon aina antanut ihan ilmaiseksi, jos joku junnu on halunnut.


    • OnhanNoit

      Kun mä oli lukioikäinen, Kouvolassa, joka muuten on maailman turhin kaupunki, asui pariskunta, jonka rouva harrasti noita nuoria poikia... tai siis meitä. Sopusuhtainen ja mukava kotirouva, joka osasi kanssa asiansa. Ei pienestä säikähtänyt, eikä isommastakaan. Koulupojat olivat hänen "best".
      Sinne kolmioon jäi monen pojan poikuus. Ja kaverinkin sai viedä mukanaan.
      Hänen miehensä oli varmaan tietoinen rouvan touhuilusta, mutta ei välittänyt siitä.
      Se oli sellaista vapaaehtoistyötä parhaimmillaan.

    • 166

      Jos tuo poikuudenpoistopalvelu olisi ilmaista ja ei kohdistuisi alaikäisiin, niin ei tuohon poliisilla tai oikeuslaitoksella ole mitään sanomista. Jokin yläikäraja ja alaikäraja pitäisi kyllä olla, vaikka 16 v. - 25 v. Voisin harkita mukaan tulemista järjestöönne. Olen 40v. sopusuhtainen nainen.

      • LisääläheisyyttäRy

        Ei pojat nykyisin enään pane, ne katselee pornoa ja tumputtaa. On se niin hirveää:)


      • niimpäsjuu

        tai homoilee


    • Kokematon_Mies_

      Olisiko 29-vuotias mies jo liian vanha puuman koulutettavaksi? Aika masentavaa jos juna meni jo kun nuorempana oli liian heikko itsetunto ja tuli keskityttyä muihin juttuihin kun olisi pitänyt seuraa etsiä. Ei se itsetunto kyllä vieläkään ole parantunut. Kaippa se sitten on minun kohtaloni kuolla yksinäisenä katkerana erakkona.

    • Antsa00

      Mä haluun tulla panemaan niitä missä ja milloin voi panna

    • KokoKesänKivaa

      Luettiin tuo aloitus kolmen ystävättäreni kanssa, ja huh, tuossa on ideaa. Hauskaa ja kivaa turhautuneille kotirouville. Ja innostavia kokemuksia nuorille pojille. Mikä mainio yhtälö, eikä maksa mitään. Ja eipä nuo meidän vakituisetkaan, yhtä lukuunottamatta suhtautuneet ,ainakaan kysyttäessä asiaa suoraan... negatiivisesti.
      Eikä tarvitse ilmoitella missään, pojat kertoo toisilleen ja tuovat kavereitaan kylään. Halukkaita kyllä piisaa, joten valinnan varaa on.

      • Saba19

        Jo on monta innokasta löytynyt ?


      • KokoKesänKivaa

        Noita " tumputtajia kyllä on " mutta ehkä vain joka neljäs on oikeesti asialla. Minä voin antaa täsmällisen vastauksen vain omasta puolestani. Yksi kuukausi ja viisi eri "tapausta". Tiedän kyllä, että tuolla aktiivisemmalla ystävättärelläni on noita ollut tupla määrä.


    • dream19

      mistähän 19v löytyisi poikuuden viejiä? onko jotain tiettyä paikkaa mistä voisi seuraa saada kokemattomampikin kaveri?:)

    • Sexope

      Hämeenlinnassa asui vuosia sitten pariskunta, jonka abaut 45v. rouva harrasti kimppaseksiä muorempien miesten kanssa. Oma mies katseli tai oli samassa huoneistossa kuitenkin. Ilmoitus hänellä oli silloin jossain miestenlehdessä. Ja kyllä meno oli vauhdikasta, minäkin kävin parikin kertaa oikein varmistamassa, että poikuus oli varmasti mennyt. Kun ei ollut humalassa ja muutenkaan törkyillyt, rouvaa sai nussia ihan niin paljon kuin vain halusi. Ja oli sitten niin nahdottoman hyvän näköinen täti, että...

    • Puuma_Marjut

      Ihana ajatus! Olen 48-v täti ja tulisin mielelläni mukaan! Tosin haluaisin nuorimmat ja söpöimmät pojut....

      • toyboysi

        Missä asunet, Marjut? :)


    • paukkis

      Aikas hyvän jutun ootte POJAT keksineet, en usko hetkeäkään, että asialla olisi joku nlejän akan "poikuudenpoistotiimi". Itseltäni se poikuus lähti 14-vuotiaana ja senjälkeen on ollut seksikumppaneita jotain 20 ja 30 väliltä. Minäkin olen jkv ujo ja hiljainen, mutta omasta kokemuksesta tiedän, että jos vaikka ujollakin miehellä on poikuus tallella vielä 20-vuotiaana, on kyse omasta saamattomuudesta. Kyllä sitä pillutarjontaa on meillä niin paljon, ettei kenenkään tarvitse ilman olla jos se ei ole oma valinta.
      Jatkakaa pojat valitsemallanne huijauksen tiellä :D

      • 169-69-C

        Mä annan aina, jos se vain on jotenkin mahdollista. Ikähaitarini on kyllä tiukka, tai siis kummatkin ovat. 16 -20v. En ole vapaa, mutta lupa on mieheltä. Eli kyllä tarjontaa on. Ja useimmilla kalutkin... mutta ei haluja:) Ei mun kohdalla ole kysymys poikuuksien keräilystä, vaan seksistä yleensä.


      • 169-69-C kirjoitti:

        Mä annan aina, jos se vain on jotenkin mahdollista. Ikähaitarini on kyllä tiukka, tai siis kummatkin ovat. 16 -20v. En ole vapaa, mutta lupa on mieheltä. Eli kyllä tarjontaa on. Ja useimmilla kalutkin... mutta ei haluja:) Ei mun kohdalla ole kysymys poikuuksien keräilystä, vaan seksistä yleensä.

        laita mulle viestiä jos mahkui tehä tuttavuutta nuorempaan kundii:3


    • lokilo

      Oon 19v neitsyt ja oisin kyllä tosi kiinnostunut puuma-marjut ja 169-169-C

    • dream19

      edelleen haussa kokeneempi nainen opettamaan nuorta, onko täällä ketään joka voisi auttaa?

    • Poispoikuus

      Joskus aikoinaan Suomalaisessa seksilehdessä oli pitkään ilmoitus tuollaisesta palvelusta. Olisko ollut -70 luvulla. Lehti etsi sekä poikuuden, että neitsyyden poistajia ja tietenkin niitä poistettavia. Silloinen vaimo tarjoutui uteliaisuuttaan tuohon poikuuden poistajien ryhmään.
      Hakemukseen piti kavereiden laittaa valokuvat " asiaan orjentoitumisen vuoksi ". Ja kyllä niitä tulikin.
      Että... ei mikään uusi idea tuo.

    • dream19

      Eikö nykyään oo naisia jotka ottaisivat oppiinsa nuoremman pojan?

    • vajaakki

      Itse olen vajaa 50v mies. En ole kokematon, mutta edellisestä kerrasta on aikaa jo yli 20v, ja sitä aiemmasta kerrasta aika tarkkaa tässä ajassa 30v.

      Tunnen kyllä naisia jotka ainakin osaavat esittää ystävää ja olla rakkaita. Kysyinkin tässä kerran seksiä eräältä tälläiseltä naiselta joka aiemmin sanoi, että jos elämä sallisi niin.... No, hänen elämäntilanne oli muuttunut, mutta vastaus olikin ettei hän tarvitse. Häntä ei kiinnosta. Toinen taas pyrki kaveriksi, mutta ei kuitenkaan ole aloitteellinen edes keskusteluun.

      Teille arvon aloittajat. Kannattisko kuitenkin mennä juttelemaan itsellenne mieluisille kavereille, ja tehdä asioitten eteen jotain....

    • pyöriikö täälä naisia jotka ottais oppiinsa nuoremman? :3

    • arttu5

      Missä päin suomea tälläinen palvelu olisi? uudelamaala`?

    • isantarenki

      Mutta lentolupakirjakin pitää uusia , myös auton ajokortti. Minä voisin suorittaa tutkinnon jossa tutkittaisiin onko laatu tallella. Tarkastus voisi olla puolivuosittain. Ei maksaisi mitään tarkastus per nenä, noin tunnin toimenpide.

    • dream19

      selaako tätä palstaa yksikään nainen jolta voisi saada apua poikuudesta eroon pääsemiseksi?

    • Pojat kanssa samaan palveluun, kyllä ne neitsytpojat haluaa poikiakin panna ja että niitä pannaan. Kokemusta on :-o

    • kesäkuu27

      Hei . Olen 60 suomalainen mies ja kiinnostui suuresti ideastanne, todella haluan mukaan projiktiinne, ns. vieras virkistää. Olen avosuhteessa mutta kyllä parittelut on vähissä. En tiedä käykö naiseni vieraissa tai tyydyttääkö itse itseänsä. Minä en runkaa, sen jätän naiselle, tai aito orkkuhan se parhain on , eli siittimet sisään. Haluaisin kuulla teistä enemmän. T. Hemppa

    • PoikuustallellaM

      Onko aloituspostaaja laittanut toteen kuvauksen mukaisen palvelun?

    • olispa tälläinen olemassa, osallistuisin mielelläni opetuksee:3

    • Uteliaspoika

      "naapurisivustolla" missä ilmoitellaan maksullisista palveluista on sellainen ilmoitus kuin poikuuden poistoa, jossa 48v nainen tarjoaa tätä palvelua hotellissa. Puumatar nimimerkki. Liekkö kukaan käynyt tai kokemusta?

      itse 19v ja poikuus tallella ja palleissa painetta

    • Sinkku42n

      Itse voisin erittäin mielelläni toimia kokemattomille pojille "patjana" ja antaa tehdä mitä haluavat. En opettaa vaan ikäänkuin seksinukkena ja toiveista tehdä mitä vain. Tämä tosin pitäisi olla 110% anonyymisti kasvomaskilla eikä kotonani. Olisi ihanaa löytää mies, joka järjestäisi vastaavia tapahtumia.

      • Kokematon_

        Itselleni kelpais tällainen. Vaikka en neitsyt ole ei kokemusta ole kuin parista kerrasta ja opettelu olisi tulevia suhteita kohtaan erittäin hyödyllistä.


      • Anonyymi

        Ootsä jo toteuttanu tälläsii tapahtumii? haluisin pääst aikuisen naisen oppii.
        oon 23


    Ketjusta on poistettu 25 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      285
      3147
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1575
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1301
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1215
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe