Rahoita sinäkin: Veikkauksen kakkosmies sai 50 pro

EipäVoitaEi

Veikkauksen kakkosmies sai 50 prosentin palkankorotuksen siirryttyään toimitusjohtajasta varatoimitusjohtajaksi - kuukausipalkka 24 000 euroa

Tiistai 14.3.2017 klo 21.10

Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski sai 8 000 euron palkankorotuksen siirryttyään Veikkauksen varatoimitusjohtajaksi.

Fintoto, RAY ja Veikkaus yhdistyivät vuoden alussa uudeksi rahapeliyhtiöksi (Veikkaus).
Uuden rahapeliyhtiön toimitusjohtajaksi nimitettiin Veikkauksen entinen varatoimitusjohtaja Olli Sarekoski ja varatoimitusjohtajaksi RAY:n entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski.
Sarekosken palkaksi ilmoitettiin 32 000 euroa kuukaudessa. Iltalehden tietojen mukaan Nummikosken palkka on 24 000 euroa kuukaudessa.

RAY:n entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski on nykyään Veikkauksen varatoimitusjohtaja.
RAY:n entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski on nykyään Veikkauksen varatoimitusjohtaja. (RAY)

Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) entinen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski sai 8 000 euron palkankorotuksen siirryttyään Veikkauksen varatoimitusjohtajaksi.

Iltalehden tietojen mukaan Nummikosken palkka on vuoden alussa toimintansa aloittaneen Veikkauksen varatoimitusjohtajana noin 24 000 euroa kuukaudessa.

RAY:n toimitusjohtajana Nummikoskelle maksettiin noin 16 000 euroa kuukaudessa.

Nummikosken kuukausipalkka nousi Veikkauksen, RAY:n ja Fintoton yhdistymisen myötä noin 50 prosentilla. Nummikoski ei halunnut kommentoida asiaa Iltalehdelle tiistaina.

Nummikosken ja muun Veikkauksen johtoryhmän nimittämisestä ja palkitsemisesta päätti Nokian entisen toimitusjohtajan Olli-Pekka Kallasvuon johtama hallitus.

Iltalehti tavoitti Kallasvuon tiistaina iltapäivällä, mutta hän ei halunnut kommentoida johtoryhmän palkkioita.
Nokian entinen toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo johtaa Veikkauksen hallitusta.
Nokian entinen toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo johtaa Veikkauksen hallitusta. (JENNI GÄSTGIVAR)

Kataisen ja "Palkkamaltti-Mattilan" tiimissä

Iltalehti pyysi Veikkaukselta tiedon johtoryhmän palkitsemisesta alun perin jo helmikuussa.

Toimitetuista tiedoista kävi ilmi vain toimitusjohtaja Olli Sarekosken palkka, 32 000 euroa kuukaudessa. Muun johtoryhmän palkat ilmoitettiin yhtenä "könttänä".

Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston finanssineuvos Petri Vihervuoren mukaan Veikkauksen ei tarvitse kertoa, mitä yhtiön johtoryhmän jäsenille maksetaan.

Vihervuoren mukaan Veikkaus toimii asiassa valtion omistajapoliittisen periaatepäätöksen sekä Arvopaperimarkkinayhdistyksen hallinnointikoodin mukaisesti.

EK:n uusi puheenjohtaja Veli-Matti Mattila kohahdutti viikonloppuna Helsingin Sanomien haastattelussa toteamalla, että suomalaisten palkat ovat 10-15 prosenttia liian korkeita.

Mattila on toiminut pörssiyhtiö Elisan toimitusjohtajana vuodesta 2003. Nummikoski toimi Elisan viestintäjohtajana vuosina 2000-2007, joista vuodet 2003-2007 siis Mattilan alaisena.

Nummikoski nimitettiin RAY:n toimitusjohtajaksi kesäkuussa 2011. Kokoomustaustainen Nummikoski toimi tuolloin Jyrki Kataisen (kok) valtiosihteerinä valtiovarainministeriöss

10

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Upeaahienoakiwaa

      Hienoa että jollakin on sopiva, ehkä jopa "riittävä" palkka. Ei kun pelaamaan, tukemaan ja kohta pääsee taas äänestämäänkin. Mahtawaa!

    • 1532017

      Kyllä olisi oikeasti kirveellä töitä, Samaan aikaan tavalliselta duunarilta vaaditaan palkkamalttia ja palkkojen alennusta 15 pinnaa jne, jne .

      Rehellisyys sitä ei ole ollut tuossa monopolissa yhtään. Ahneus

    • junkki

      sillä lailla näitä valtion rahoja jaetaan nämäkin johtajat kohta poliittisia nimityksiä eli palkintoja nuolemisesta

    • bbbx

      lopettakaa pelaaminen ja vaihtakaa elisasta pois

      • Veikkauksen_ex_asiakas

        Ei pelaamista tarvitse välttämättä lopettaa. Urheiluvedonlyöntiä voi pelata vaikkapa Unidetilla netin kautta. Muutenkin vedonlyöntipelit ovat järkevämpi vaihtoehto noihin salaisiin tietokonearvontoihin perustuviin Veikkauksen hämäräperäisiinonnenpeleihin verrattuna.

        Unidetilla on toimivat Suomenkieliset verkkosivut ja myös asiakaspalvelu, joka puhuu Suomea. Maksuliikenne hoituu verkkopankin kautta.
        Veikkausta paremmat pelien kertoimet, eikä se harrasta Veikkauksen tapaista ja Suomen maksuliikennelain vastaista senttien alaspäin pyöristystä, vaan tilittää voitot sentin tarkkuudella.
        Usein siellä myös on myös pelaajille tarjolla viikottaisia riskittömiä 10 euron ilmaisvetoja, joissa voiton saat pitää, mutta jos häviät, et joudu maksamaan vetoasi.

        Meitä nykyisin Unidetilla pelaavia Veikkauksen entisiä asiakkaitaalkaa olla jo aika iso joukko, jotka olemme kääntäneet selkämme Veikkaus Oy:n monopolille tuskastuneena sen huijarimaisuutta hipovaan toimintaan ja poliittisiin palkkiovirkoihin.


    • nyyyhh

      Pelasin unbetiin jalkapallopelin ja ne laskee sekunneissa peliajan ja sen mukaan asettavat tulokse välittämättä virallisista tuloksesta ,yritin korjausta. sanoivat päätö on lopulline .Vastuullisesta vedolyönnistä Unibet ei tiedä mitään.Kun pelaaja lukee unibetin säännöt menee siinä aikaa 1 tunnista 2 tuntiin säännöt voi kirjoitaa yhdellä virkeellä.unibet omaa oikeuden yksin päätää maksaako se voiton vai ei halutessaan .esim live-veikkauksessa pelaaja pelaa 500e panoksen kertoimella ...2,2 ja kun on voiton maksun aika tuleekin palautus ja kysyt ,vastaua annetiin väärä kerroin meillä on jumala töissä kun se tietää oikeat kertoimet kas kun oikeasti ei ole oikeita kertoimia eikä vääriäkertoimia on vain joku kerroin . Unibet käytää siinäkin kun hylkää pelaajan voitollisen pelin väärää sana muotoa heidän pitäisi ilmoitaa rehellisesti kerroin jonka annoimme on meille epämieluisa ja palautamme panoksen voiton siasta ,vaikka peli on vahvistettu,kettumaista toimintaa, SEMMOISTA PELIÄ UNIBETTI HARRASTAA PELAAJA EI KOSKAAN TIEDÄ ONKO PELI VEDENPITÄVÄ
      UNIBET on rehellinen virma,mutta sen suomalaiset työntekiä varastavat pelaajien voitto rahoja itseleen,laittavat väärän tuloksen pelaajan voitolliseen peliin ja pelaaja ei saa voittoa,sähköisesti se näkyy ,ei voittoa pelaajan pelitilissä,mutta he ovat koplaneet oikeasti voiton omille anonyymisille pelitilille.....SITTE pelaaja pääsee heidän jäljileen S U L K E V A T asiakaan P E L T I L IN ja yhteyden otto katkeaa puhelimitse ,.lakimiehen yhteyden otoon eivä vastaa eivätkä siten avaa tietysti pelitiliä josta voi todistaa heidä toimintansa,he itse lukevat unibetille laitetu sähköpostiin jätetyt viestit ja tuhoavat ne,näin he peittävät jälkiään ja toiminta jatkuu....vedolyöntiin kuuluu näköjään vilppi ja sitä on olemassa monenlaista kun kysymyksessä on raha,kun tulee tilaisuus se tekee helposti rikollisen......ASIA ON TULOSSA JULKISUUTEEN ja se on kiusallinen tapaus vedolyönti virmalle joka mainostaa vastuullista VEDOLYÖNTIÄ ja varsinkin sille jotka ovat rikollista toimintaa harrastavan porukan esimies,tietämättä heidä puuhsteluistaan....Vuodessa tulee melkoinen potti kun laittavat vääriä tuloksia ja pienistä voitoista jota pelaaja ei huomaa ,menee ne voito unibetin rikollisen henkilökunna taskuihin,,Että se siintä kun eivät korjaa vääriä tuloksia ja tulkintoja se on syy...

      • kikkeliskokkelis2

        Ja veikan pointsi-peli vei multa rahaa vaikka piti olla ILMAINEN !!!!

        ... mix pelasit, nii......


    • Veikkaukse.ex.työntekijä

      Veikkaus on ahne roisto, sen jälkeen kun noi RAY:n tomaatit liittyi yhdeksi veikkauksen kans, samantien loppui ne vähäset voitot mitä saanut, hävetkää. Lopettakaa ihmiset niihin se rahan laittaminen! Se ei kannata.

    • Fkfkdkdk

      Ei mikään ihme cv.. kaverilta kaverin juokse hommiin ja palkkivirkana feikalle asnomaan joojoo ohjelmille, jotma ryöstää suomalaisten rahat

    • ihihihihihiiiii

      tavallaan pelaajat ovat Veikkauksella töissä sijoittajina, ja maksavat veikaukselle siitä että saavat hävitä rahansa veikkauksen kassaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe