Suomen Posti ja Sinebrychoff yhteistyöhön

Käkriäinen

Tänään YLE 1 uudenmaan uutiset klo 18 kertoi oikein haastattelujen kera kuinka KOFF on antanut jakelutoiminnot jatkossa Postin hoidettavaksi. Ainoastaan pääkaupunkiseudun jakelu hoidetaan omien kuljetusyrittäjien voimin jatkossa.
Eli kaikki Koffin kuljetusyrittäjät on irtisanottu samoin heidän kuljettajansa kehä-3 ulkopuolella. Posti-Pate hoitaa jatkossa jakelun ja hyllyttää myös kaupoissa. Haastattelussa postimies kertoi ettei uusi työtehtävä vaaranna millään lailla varsinaista työtä eli postinjakelua.Kaikki pystytään hoitamaan särmästi.
Postin johtaja totesi,että seuraava askel on Thermo-kuljetukset eli lämpösäädellyt kuljetukset. Posti osti jo Veiste Oy(ent.Plus 2 kuljetuksen) merkittävä tekijä tällä sektorilla.Yrityskauppojen avulla Posti tulee jatkossa valtaamaan alaa merkittävästi.
Onko ostolistalla seuraavaksi Kovanen Oy ja Esa Kuokka jne.......... ympäri Suomen ???
Mitä mieltä olet kun valtion yritys on aloittanut agressiivisen nurkan valtauksen kuljetusalla? Onko oikein ,että valtion yritys kilpailee markkinoista vaikka suuntaus pitäisi olla juuri päinvastainen? Pelottaako pienyrittäjää tulevaisuus??Jos oikein arvaan niin seuraava askel on leipomot ja niiden kuljetukset haja-asutusalueilla.
Kommentoikaa asiallisesti,synnyttäkää hyvä keskustelu aiheesta. Keskustelu on ollut ala-arvoista tällä sivustolla viime aikoina.Nyt olisi hyvä tilaisuus näyttää,että myös kuljettajat pystyy asialliseen mielipiteen vaihtoon.

9

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • StigallaNurmetSileeksi

      Hyvät alkusanat veliseni.Kaikissa muissa maissa euroopassa postia tuetaan valtion taholta. Jopa Jenkeissä postilaitos toimii valtion laitoksena vaikka on vapaan kilpailun tyyssija.Meillä maanviljelystä on tuettu isolla rahalla iät ajat. Miksi postilaitosta ei voi myös tukea valtion varoin,jotta sen ei tarvitsisi sotkea jo muutenkin ylikilpailutettuja kuljetusalan markkinoita. Posti voisi keskittyä palvelemaan kansalaisiaan tekemällä sitä työtä mikä sille kuuluu.. Tuki jakautuisi kaikille suomalaisille tasapuolisesti ja mikä parasta se olisi sitä rahaa jonka jokainen on itse maksanut veroina.Mutta kun meidän päättäjät on niin puupäitä,että ainoa lause mikä tulee suusta on"Emme halua luoda uutta tuki automaattia" joten posti pärjätköön yhtiönä ilman tukia.
      Tyhmät päättäjät=koko kansa kärsii varsinkin kuljetusala/vanhushoito sektori/puutarha-ala/lumenluonti.

    • PostipateSatusetä

      Mikä voi olla hienompaa kun rakas posti-Pate vaihtaa vaipat Selma rouvalle ja kertoo kuinka hyvää puuroa löytyy tyrox pakkauksesta eli "aromipesästä"jonka Suomen posti on toimittanut.Tämän jälkeen nurmenleikkuu tai vaihtoehtoisesti lumen luonti seuraavalla kadulla.Iltapäivällä riennetään läheiseen K-kauppaan hyllyttämään KOFF
      yrityksen juomia ja siinä sivussa avustetaan teini tyttöä joka etsii hyllyä missä on kuukautissiteitä(tyttö nyt luulee,että Pate on henkilökuntaa)Nämäkin hommat hoituu
      ammattitaidolla.Aika hyvä homma ei pääse tylsistymään jos vain palkka olisi kohdillaan. No ei ole.....

    • NytMättää

      No mitä voidaan päätellä. postin leipälaji on toímittaa viestit ihmisille.Se on ollut jo sitä satoja vuosia.Mitä tästä päättelemme? postin tulisi olla tulevaisuudessakin se one and only joka toimittaa viestit perille. Digitalisaatio ja kaikki se muu..............
      Mutta meidän ikioma Posti ei halua olla digitali ajan uran uurtaja vaan hamuaa ne työt pienyrittäjiltä joissa ei vaadita juuri mitään koulutusta. Nurmen leikkuu,lumen luonti,ruokaboxin toimitus vanhukselle ja jos vielä löytyisi sellainen yksinkertainen duuni jossa ei tarvitse kouluttaa ketään vaikka jäätilanteen kartoitus Ahvenanmaalla niin se olisi Suomen postin ykkösalaa.Päättäjät päättää ja Posti toteuttaa.

    • namnamm

      Käykö posti pate tauolla, likööri kuorman kanssa?

    • Käkriäinen

      Namnamm on näitä honkkeli-äijiä lipittää likööriä pikkusormi pystyssä.Vähemmistöjä ei saa syrjiä joten jätän sanomatta sen enempää, tämän hepun lähettyvillä ei kannata kuitenkaan saippuaa lattialta etsiä suihkussa.valtio on ovela veijari valtion laitokset yhtiöitetään sen jälkeen pestään kädet koko hommasta. Onko reilua ,että entiset armeijan varuskuntakeittiöt on yhtiöitetty Leijona cateringiksi ja nyt valtaa alaa yksityispuolella polkemalla hinnat tarjouskilpailulla.Nimimerkki namnamm olisit voinut antaa jotain rakentavaa kommenttia asiasta. Oletan ,että et ole humalassa klo 10.05 aamulla(jos olet niin olen kyllä huolestunut puolestasi) Ilmeisesti olet niin pinnallinen ihminen ettet edes tajua asian vakavuutta. Valtion ainoa tavoite on saada osinkotuottoja kyseisistä yhtiöistä.Yhtiönjohdon ainoa tavoite on pitää oma työpaikka.Työpaikkahan lähtee alta jos ei tulosta synny(johtoportaallahan ei ole edes irtisanomisaikaa) Se on laakista vainaa kuten vanha sanonta sanoo.

    • RalfGoduuni

      Ymmärrän ja olen 100% samaa mieltä kanssasi Käkriäinen. näitä sivustoja ei vain lue älyköt eli omilla aivoilla ajattelevat ihmiset.Siksi on turhaa edes kuvitella saavan aikaan järkevää keskustelua mistään asiasta.Suomi 24 on puupäiden klubi .

      • KavereittesiParissaOlet

        Sinäkin olet päässyt kaltaistesi joukkoon.


    • entinenpostilainen

      kuusipuuta ovat kaikki... Koivu sentään palaa uunissa kunnolla.

    • ValtteriPotta

      No ,jotta nyt oman sanasen kerron. Kun tuo Sinebrychoff oli vielä ihka suomalainen yritys 1980-luvulla niin me nuoret juuri kortin saaneet pojan kollit aina ihailimme Koffin autoja josko joku päivä pääsisi noita ajamaan.Sellaisia puhtaita ja uuden karheita ei muilla ollut.Mersuja,runko oli maalattu tumman siniseksi ja punainen kori ja ohjaamo.Kyljessä luki Koff.Aina oli pestyjä ja ylväitä sellaisia sotaratsuja.Sitten tuli uusi omistaja ja siitä se alamäki alkoi ei siis kaljan myynnissä vaan kuljetuspuolella.
      Tämä postin kanssa tehtävä yhteistyö on oiva päätös koko hommalle.
      Toivottavasti Postin thermokuljetus tuo minulle 2 asteiset oluet suoraan grillipaikalle.
      Tietysti olen kaljat netissä tilannut ja maksanut etukäteen. Näinhän homma halutaan pelata jatkossa.Vanha vaan ei ole kovinkaan innoissaan koko asiasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe