Kamux tienaa noin 6-7t euroo per Opel Ampera

AutoHollannista

Eli olen seurannut hybridi autojen hintoja suomessa ja yrittänyt selvittää miten löytäisi halvimman tavan päästä liikenteeseen. Mielestäni kannattaa satsata hybridiin, varsinkin sellaseen mikä tukee sähköllä ajamista noin 50-100km säteellä.

Päädyin tarkastelemaan automalleja nettiauto.comista josta löysin Opel Ampera nimisen auton. Auto ei minulle ole tuttu ennestään ja en tiedä jos on hyvä/huono auto, siihen tämä keskustelu ei ota kantaa.

Opel Ampera autot ovat hinnaltaan 18t-25t nettiautossa. Voimme vahvistaa tämän tekemällä nopean haun nettiautossa: https://www.nettiauto.com/opel/ampera?id_vehicle_type=1

Kamux nimisessä liikkeessä on kaksi Opel Amperaa, molemmat tuontiautoja hollannista. Kiinnostus syttyi miksi molemmat ovat juuri hollannista. Näköjään hollanti on hybridi/sähkö-autojen paratiisi euroopassa. Jos haluat löytää halvan hybridin, suuntaa katseesi hollannin markkinoille. Nopea haku googlesta ja päädymme autoscout24.com nimiselle verkkosivulle. Täältä voimme etsiä autot jotka ovat myynnissä hollannista. Ei muuta kuin hakukriteerit sisään ja etsimään: https://www.autoscout24.com/results?mmvmk0=54&mmvmd0=19749&mmvco=1&pricefrom=500&powertype=kw&atype=C&ustate=N,U&sort=price&desc=0

Hollannissa vastaavan auton voi ostaan hintaan 10t-40t. Valitsemme esimerkiksi seuraavan auton: https://www.autoscout24.com/offers/opel-ampera-1-4-150-pk-leder-navigatie-ex-btw-electric-gasoline-black-5ec4723f-b282-44f5-9a44-974bc6849b6a?cldtidx=9

Päätös on tehty ja nyt haetaan auto. Autonhaku sisältää, auton hinta, meno/tulo-matkat, hotellit, ruuat, autoveron, katsastuksen, jne.

Auton hinta hollannissa on 11,450e. Menomatka kestää noin 5h lennolla ja maksaa noin 150e jos teemme varauksen EBookers sivuston kautta. Lennämme yöllä ja saavumme paikanpäälle ostamaan auton samana päivänä (11600e). Bussi/Juna ruokailu maksaa noin 100e (11700e). Noudamme auton ja alamme ajamaan tukholmaan. Matkan pituus on 1435km joten tarvitsemme hieman bensarahaa. Voimme olettaa että emme lataa autoa jolloin kulutus on noin 6L/100km, eli tarvitsemme noin 150e bensarahaa (11850e). Yöpymiseen menee kaksi yötä jossa nukumme hotellissa, tämä kustantaa meille 200e (12050e). Laivamatka suomeen auton kanssa kustantaa meille noin 100e (12150e).

Saavumme suomeen ja nyt alkaa paperisota. Veron maksaminen maksaa meille noin 1500e olettaen että vero on sama kuin mitä tulli on antanut muissa samantyyppisissä tapauksissa (13650e). Verotus päätös perustuu auton CO2 päästöihin ja tiedämme että Opel ilmoittaa tämän olevan erittäin alhainen (24/27 g CO2/km) Ampera mallistossa. Voimme käyttää suuntaanantavana laskelmana ST-Tuontipalvelun autoverolaskuria joka antaa autolle autoveron määräksi 1020e. http://www.auto-saksasta.fi/car_tax_calculator.php

Rekisteröintikatsastus pitää myös suorittaa ja kustantaa meille noin 200e (13850e). Oletamme että olemme unohtaneet jotain ja lisäämme menoihin noin 500e jotta voimme olettaa että saamme auton rekisteriin (14350e).

Hintaero on 19800-14350=5,450e.

Eli jos haluat Opel Amperan tai jonkun muun hybridi auton, suuntaa katseesi hollannin markkinoille ja hae sieltä. En näe mitään järkeä maksaa Kamuxille tai muille lasipalatseille noin 6000e siitä että hakevat auton minun puolesta. Tee järkevä valinta ja säästä tämä raha. Tämän myötä opit myös verotuskäytännön tulevaisuutta varten sekä saat hieman lomaa suomen harmaasta säästä. Tärkeintä on että autat suomea uusimalla autokantaa sekä laskemaan autojen hintoja järkevälle tasolle.

Mitä mieltä olet?

Kiitos.

39

2421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näpitpaloi

      Kamuxista ostettu auto kerran ja sitä virhettä en tee toisten.

    • AutoHollannista

      kamux yrittää postaa viestiä

      • KamuxinAsiakas

        Kannattaa varoa sitä huijari firmaa.


    • Hinttiautot

      Kuka hitto haluaa jonkun sähköauton? Hybridit ja sähköautot on ihan ämmien pelejä. En kehtaisi ajaa sellaisella. Kunnon bensa tai iso kutosdiesel se olla pitää. Kunnon päästöt eli tehoa paljon.

      • AutoHollannista

        Kyllä sinä saat ajaa sinun bensa/diesel-koneella jos se sinusta on kiva ostaa bensaa/dieselii. Onhan tietysti sähkömoottori huomattavasti tehokkaampi kuin bensa/dieselkone joten kai se on se bensa/diesel auto joka on hinttien auto tällä logiikalla...


      • hohhoijaa22

        Kamuxin myyjä yrittää saada pois keskustelun. Tästä sen niitten marginaalin näkee...


    • TuttuTunne77

      Automyyjät ovat tuttuja huijareita, ei kannata stressata.

    • kamuxw

      Missä kamuxin myyjät luuraa?

    • Puutarhasetä

      Käytiin kamuxissa eilen, en mene toisten.

    • Mittariväärä

      Kamux möi meille ruuvatun auton...

    • Teväntijärvenerakko

      Ihmettelen Kamuxia moittineita asiakkaita, itselläni on usean (reilu 10kpl) auton myynnin ja oston kokemus, kertaakaan en ole pettynyt toimintaan. Mielestäni se on poikkeuksellisen rehellistä, auton kuvaukset ovat oikeita, paperiasiat ja myynti / osto hoituu kivuttomasti. Ensimmäiset kaupat tein Juhan kanssa kun hän oli vielä automyyjänä Forssassa.
      Tällaisia tosi yrittäjiä Suomi tarvitsee noustakseen suosta. Onnea ja menestystä Juhalle ja Juhan porukalle T. Teväntijärven erakko

      • AutoHollannista

        Niin tietysti jos olet siellä töissä ja tunnet kaverit niin olet itse se huijari. Kyllä se varmaan hyvin toimii siinä tapauksessa. Toisilla voi olla toisenlainen kuva tästä firmasta... (sanotaako että ei ehkä ihan yhtä hyvä kuva kuin sinulla)...


    • Ammattimiesliikenteessä1

      laskukaavasta unohtuo hollannin vero? 2000-4000e

    • Vanhamuttaruma

      Totuus tulee esiin. Huijari firma mikä yrittää saada autoista tuplahinnan kuin mitä itse on maksanut. Mielestäni erittäin hyvin kirjoitettu ja asiallinen, tuokaa tätä eteenpäin ja kertokaa ihmisille, ehkä me vielä saadaan autojen hinnat terveellisellä tasolle.

    • Ämpäsi

      Alkaa Hollannissakin olla vähänajetut Amperat kortilla kun Nörttiautossa on lähes kaikki yli satatonnia ajettuja ja 5-6000 liian kalliita. Kas kun Sähkölaitetakuut on 8 vuotta tai 160.000 Km joten ei kukaan täysjärkinen osta noita riesaksi isolla riskillä noilla hinnoilla.

      Aika moni yksityinenkin tuonut noita paljonajettuja Ämpäreitä, kai busines mielessä..

      • AutoHollannista

        Näin on mutta tälläinen rahastus on kyllä ihan älytöntä. Pitäis jonkunlainen järki olla näilläkin myyjillä mutta valitettavasti ei... Sitten mietitään miksi autokanta ei uudistu...


      • Vääräosoite

        Eihän se autokauppiaan tehtävä ole autokantaa uudistaa. Autokauppiaan tehtävä on tehdä rahaa omistajilleen, oli se sitten kauppias itse tai monikansallinen sijoitusryhmä. Automyynti on vain väline rahantekoon.
        Eduskunta ja hallitus on se taho joka luo pohjan autokannan uudistamiseen, työvälineinä keppi ja sillointällöin porkkana.


      • SuolanenAutoMyyjä

        Moi Kamuxin myyjä, valitettavasti olet väärässä. Kyseinen auton hinta on sijoitettu noin 5k e liian korkeelle, eka kirjoittaja on toimittanut faktat pöytään ja totuus on että teiltä ei näitä suolapurkkeja kannata ostaa. Jos haluu samanlaisen itse kannattaa lähtee matkalle ja te saatte pitää ylihintaset suolapurkkinne.


    • Ämpäristi

      Älkäähän nyt, kauppa ja merenkulku on se joka kannattaa. Eihän se hölmö ole joka pyytää, mutta se on tosityhmä joka noilla hinnoilla jotain ostaa.

      Ihan hyvä "vaivanpalkka" jos saa viistonnia / tuotu takuuloppu ropponen..

      Erityisesti Holladiasta tuodut olleet alttiina meri-ilmastolle koko ikänsä, eikä minkäänlaista r-suojausta..

      • kurkkusuunam

        Ei voi muuta kuin olla samaa mieltä. Jos vain saatais se tilapäinen autovero poistettua niin hinnat olisivat kohdallaan.


    • kamuxeiolekaveri

      Käytiin tänään katsomassa Kamuxissa Amperaa, oli kyllä huonossa kunnossa oleva auto. Ostavat varmaan halvimman mahdollisen ja näyttää siltä että tuovat tänne ja laittavat kalliin hinnan romulle...

    • sähköopeli

      Kamuxin ooppelit on ruostunut, varmaan merivesi on syövyttänyt hollannin autot! Ei sellasta sähkökärryä kukaan halu!

    • kaaaaasuks

      missä kamuxin persereiät luuraa?

    • kaaaaaaaasuks

      miksi kamux kaasuttaa niitten asiakkaita? ei ihme että ihmisillä on huonosti rahaa kun kamu tappaa kaikki niitten hinnoilla, hakee ruostekasoja hollannista ja myy kalliilla, hinnat alas

    • kumixkamux
    • kamuxkaasuttaasinut

      kumikamuxx, miksi te vedätätte ihmisiä??? älkää menkö kamuxiin

    • Sähköllämennään

      Ostin Amperan Hollanista reilu 3kk sitten Belcarin kautta. Auto 111tkm ajettu 3/2012 käyttöönotettu. Kaikineen kuluineen ilman talvirenkaita n. 16t€. Oli todella hyvässä kunnossa, nyt lommo takapuskurissa... Olen ajellu n. 7tkm ja bensaa menny n. 70l (työmatka 25km yhteen suuntaan).
      Lyhyeasti: olen ollut tyytyväinen autoon. Kannattaa huomioida että 5 vuoden välein pitää tehdä jäähdytysnesteiden vaihto akustoon ja ajomoottoriin, maksaa n. 400 euroa.
      Talvi näyttää ajelenko tällä talvet vai 4-veto Volvolla vm. 2007, joka nyt ns. seisoo. Amperassa verot ja vakuutukset täysillä bonuksilla n. 600€/v. ja Volvossa vastaavat n. 1450€/v.

    • kymppionisoraha

      Varokaa, autolle.com alkanut tuomaan näitä happamia kymppitonnilla suomeen.

    • kamuxinmyyjamenilankaan

      Näin toimii Kamuxilla

      10:03
      Kirjoita tähän...keskustelu.suomi24.fi/t/14774997/kamux-tienaa-noin-6-7t-euroo-per-opel-ampera#comment-91317457
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:04
      Moi
      Oisko miten voinut auttaa?
      10:04
      löysin tuommosen, pitääkö paikkansa?
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:05
      niin mikä pitääkö paikkansa?=D
      10:07
      auton kustannus jos itse hakee on noin 14kilo euroo kun teillä maksaa sama auto lähemmäs 20kilo euroo
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:08
      ei kyllä pidä
      oiski tommosia katteita ni ois kiva tehdä töitä
      10:08
      ok, mikä laskelmissa on väärin?
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:10
      laskelmasta puuttuu esim alvit kokonaan
      näyttää hinta siltä että laskettu tyytyväisenä nettohinnoilla osto
      10:11
      en oikeen ymmärrä
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:12
      eli en oikeen usko että 11500EUr saisihollannistakaan fiksua amperaa ostettua
      Rahteineen meille tuo maksaa 15700EUR mitä itse kattelet
      verot siihen päälle
      10:13
      autoscout24.com/offe...
      10:13
      10,880.-
      10:15
      mikä ero tuossa autossa on teidän autoihin verrattuna?
      10:16
      tässä toinen siisti yksilö autoscout24.com/offe...
      10:16
      10,999.-
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:16
      En hollannin murretta ihan niin hienosti puhu että kaikkea sisältöä tosta saisin irti
      Kannattaa ainaki historiat tsekata ettei oo kolhittu saksan maalla ja eipä topssa näy huoltokirjastakaan mainintaa olevan
      10:17
      se voi pitää paikaansa, olisin kummiskin halunnut tietää mikä sen kaverin laskelmissa ei pitänyt paikkansa? tarkoitan voin ostaa auton teiltä tai tehdä niin kuin tuo suomi24 kaveri suositteli
      säästöä minulle tulisi about se 5-6k joten ymmärrät varmaan yskän
      Juuso Kainulainen 0401305520
      10:18
      joo tietty
      jos saa halvalla tuolta niin miksei sitä ostais

    • Ämpäritön

      Kuka helvatan tollo ostelee noita 160.000 ajettuna Ämpäreitä. Takuut loppu ja hinnat taivaissa..

      Akkupaketin vaihto kymppitonnin luokkaa ja silti sama vanha 2012 raami kaikkine iloineen..

      Alkaa Hollannissakin olla vähänajetut Amperat kortilla kun lähes kaikki yli satatonnia ajettuja ja 5-6000 liian kalliita, kukaan täysjärkinen osta noita riesaksi isolla riskillä noilla hinnoilla.

    • Pukkiontulossa

      Kamuxissa käytiin tänään, pyysivät melkein 19t loppuun ajetusta amperasta. Oma auto jonka ostin sieltä 3v sitten olisivat hyvittäneet 2000e josta itse maksoin 8000e!!! Kotiin tultua soitin ja kysyin amperan hintaa, olisin saanut sen sillä -2t käteisellä. On kyl paska firma.

      • Jussi19711

        Ostin auton noin 2v sitten ja maksoi reilut 10t, sain juuri huiman tarjouksen 2.5t vaihdossa amperaan.


    • Ampperi

      Eihän Kamukis ole Amperoille nylyisin edes härskein hinnoittelija.

      Hollannista roudaa nykyisin liian moni autokauppuri ja koittaa lottovoittoa hinnoittelussa. Tuplat lähtöhintaan laittaa Autotalo Ampperi jossain maalaiskylällä. Eikö ne ole kuulleet netistä tai että asiakkaillakin on netti käytössä ja hinnat voi katsastaa sieltä..

      Hiukka mallia hinnoittelusta

      http://www.ooyyo.com/netherlands/c=CDA31D7114D6854F111BFA6F9D671453/#_

    • Minäkötyhmänytenymmärrä

      Hyvin on katteet noussut Amperapyynneissä. Hollannissa 12-14 tonnia pyynneillä niin täällä laitetaan hinnat tuplaksi. Eikai kukaan ole ostamatta Amperaa suoraan Hollannista tai jopa Germaaniasta. Samoten suurin osa tänne tuoduista yli 150.000 ajettuja ilman voimalaitelinjatakuuta olevia.. Kuka perskeles niitä hommaa..

      https://www.nettiauto.com/opel/ampera?show_search=1&mileageTo=80000

    • hollandia55

      Muutkin alkanut käymään hollanlandiassa...

    • PekkaNiskanen

      Kävin katsomassa Amperaa Kamux liikkeessä. Kysyin mistä maasta auto oli tuotu mutta eivät vastanneet. Näytin heille tämän keskustelun ja myyjä raivostui...

      • asdaasdasrvcxc

        kannattaa varoa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe