Scandinavian Outdoor Store

Onko kokemuksia kyseisestä kaupasta? Millaista palvelua, saitko mitä halusit, löytyykö ko. kaupasta se mitä tarvitset?
Ilmianna
Jaa

9 VastaustaHyvä kauppa, hyvä palvelu, nettikauppakin toimiin, mutta hinnat vaan tällaselle työttömälle retkeilijälle liian kalliita :(
Ilmianna
Jaa
Entinen Partiovaruste. Osaavat asiansa. Palvelu pelaa sekä kivijalkakaupassa että netissä.
Ilmianna
Jaa
No ei ole hyvä palvelu. Ei tiedä myyjät ollenkaan mitä myyvät ja muutenkin tuntuu olevan koko myymälässä (Helsingissä siis) mälsä ja nuiva asenne asiakasta kohtaan. Ainoana plussana on jotkut tuotteet tai tuotteiden mallit/värit joita ei satu saamaan muualtakaan.

Lisäksi kyseinen putiikki myy paljon sellaista mikä ei liity outdooriin mitenkään, mm. farkkuja on ollut myynnissä.

Pitkin hampain suostuu joku myyjä tuomaan hirveän tuskailun ja puhinan kanssa varastosta jonkun tuotteen asiakkaalle kokeiltavaksi. Tulee fiilis että pitäkää tunkkinne. Ostan naapurista kuten ennenkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jotain olen ostanut kuten pipoa ja taukotakkia. Netistä kaikki toimi hyvin mukaan lukien vaihto. Kaupassa sitten vartija tuli kyttäämään viereen eli kai sitten näytin varkaalta. Enää en osta mitään kyseisestä puljusta vaan tilaan netistä (mm. Outdoorexperten jne).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Niiden myyjistä tulee käsitys että eivät tiedä ollenkaan mitä myyvät. Eivät vaikuta lainkaan oman alansa asiantuntijoilta. Olen asioinut Helsingin keskustan ja Tammiston myymälöissä. Keskustassa ainakin on todella väsynyt henkilökunta. Varmaan on joukossa ihan hyviäkin tyyppejä (?) mutta tuntuu että suurin osa on kuin jostain sketsisarjasta.
Ilmianna
Jaa
Semmoset 5-6 tonnia tänä vuonna käyttänyt vaelluskamojen uusimiseen. Paljon olen ostanut tästä kaupasta ja erittäin tyytyväinen palveluun. Asiantuntevaa porukkaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Melko mukavan summan olet saanut menemään. .... Tai no meneehän sitä jos uusii jotakuinkin kaiken alkkareista kanoottiin.

Samaa mieltä siitä, että kyseessä on laadukas (joskaan ei se halvin) toimija. En ole asioinut liikkeessä, mutta nettikaupan kautta on ainakin kaikki sujunut todella hyvin ja joutuisasti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hinnat saattavat olla ja ovatkin (kuten useimmissa muissakin "eräretkikaupoissa") ainakin netissä liian usein kivijalkakauppoja suuremmat. Poiketkaa ihmeessä kyselemässä nettohintoja omalla paikkakunnallanne ennenkuin tilaatte yhtään mitään nettikaupoista - ainakin erästelyyn liittyen.
Ilmianna
Jaa
Eilen käytiin Tammiston kivijalkakaupassa, iso oli ja paljon hyvää tavaraa. Kesävaatteet -20% ja "outlet -seinällä" ja Haglöfsin poistopuodissa vissiin -30%. Ei mitään moittimista, yksi alepaita -40% (lisäalennus ja partioalennus) tarttui mukaan vaikka olin vain kuskina vaimolle.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Scandinavian Outdoor Store

Onko kokemuksia kyseisestä kaupasta? Millaista palvelua, saitko mitä halusit, löytyykö ko. kaupasta se mitä tarvitset?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta