Liha on heikkoa nyt myös Suomessa

Pir jumalat mielessä ja housut jalassa.
Ilmianna
Jaa

6 Vastausta



Heikkolaatuinen brassiliha on mennyt jo kaupaksi, jos siihen viittaat. Snagareissa ja burgereissa se on jo syöty pienessä päihdepöllyssä.
Ilmianna
Jaa
Nakki lihassa o ku kakki brassilihassa. HÖHÖ!
Ilmianna
Jaa
Brassiliha on aina ollut hikistä ja ruskeaa ja sillä on iso ahteri. Nopeasti siellä liha vanhenee auringon paahteen ansiosta.
Ilmianna
Jaa
Toivotonta tosiaan. Pitäisiköhän alkaa kasvissyöjäksi? Vaan kyllä minä mieleni pahoitan, jos en kesällä saa edes grillimakkaraa popsia hyvällä omallatunnolla. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
On kyllä syytäkin. Heti brassilihalle tuontikielto. Maahan tuodut syötettäköön minkeille ja ketsuille.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Elä ala ihmeessä. Nainen voi aina purasta makkaraa. Tai hompsulit.Mut minä naisista tykkäävänä heterorona ei missään nimessä. Hitsi kun nuo ryynimakkarat oli sitten riista tai verimakkasra jos elelsta maistas niin jotku koiranleuat laukois ja aukois päätään. Pidetään makkarat houduissa ja ollaan sen toisen perään. Das boot.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Liha on heikkoa nyt myös Suomessa

Pir jumalat mielessä ja housut jalassa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta