Tilastotietoja migristä

tilastonisti

Kotimajoituksessa on tällä hetkellä 3858 turvapaikanhakijaa. Kotimajoituksesta ei tule kustannuksia valtiolle tai kunnalle. Sukulaiset tai ystävät elättävät.
Vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä 17290 turvapaikanhakijaa, joista kielteisen päätöksen on saanut 11731 hakijaa (= elintasopakolaiset?) Heitä odottaa maasta poistaminen. (Valitusasteissa tosin menee muutama vuosi). Heille on oppositiopuolueitten puheenjohtajien taholta tehty vetoomus tilapäisen oleskeluluvan saannista, mikä mielestäni lisäisi valtavaa joukkoa hylyn saaneita turvapaikanhakijoita Ruotsista meille.

Karkotettujen ja vapaaehtoisesti palanneiden tilastoa vuodelta 2017 en ole löytänyt, mutta jos joku löytää, laita tiedoksi.

Tänä vuonna Suomeen on saanut rajan yli kävellä 1.1. - 19.3.2017 yhteensä 824 uutta turvapaikanhakijaa.

Forssaan kuulemma jää noin 70 henkeä, mutta montako kiintiöpakolaista Forssa on lupautunut vuodessa ottamaan, muistaako joku kaupunginvaltuuston päätöstä? Yritin sitä kaupungin sivuilta löytää, mutta hakusanalla kiintiöpakolaiset ei löydy.
Kaikki turvapaikanhakijoita koskeva tieto on todella kiven takana.

12

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tilastonistille

      Forssan lehden digilehden arkistosta löysin sellasen tiedon että Forssan seudulle otetan 20-30 kiintiöpakolaista. Vastaan äänestivät Hägman,Forsblum ja Järvinen.

      • kuntaääni

        Joka vuosi?


    • Niistäpitäispäästä

      Jokainen Matu on liikaa.

    • syy_ja_seuraus

      Suurin Suomeen tällä hetkellä pakolaisuutta aiheuttava taho on USA, joka EU uskollisena seuraneitinään on kaatanut mm. Irakin ja Libyan sekasortoon ja liudan muita Lähi-Idän maita lähes sekasortoon.

      Monilla suomalaisilla poliitikoilla olisi lähes jatkuvan Washingtonin matkailun ansiosta mahdollisuus vaatia USA:lta väkevästi pakolaisuuden ja humanitäärisen hädän tahallisen aiheuttamisen lopettamista. Viime aikoine esimerkiksi Perussuomalaispoliitikot Timo Soini ja kansanedustaja Laura Huhtasaari osallistuivat Donald Trumpin järjestämälle rukousaamiaiselle, Soini jo toista kertaa:

      http://yle.fi/uutiset/3-9433105

      Voidaan lisäksi vielä mainita vaikkapa puolustusministeri Niinistö, joka retkeilee Washingtoniin alinomaa. Täytyy ihmetellä sitä että puolueessa joka vastustaa maahanmuutoa ei vastusteta syytä eli maahanmuuton aiheuttamista?

    • rajansa.kaikella

      Maat, joissa ei ole demokratiaa, tarvitsevat vahvan johtajan, diktaattorin, joka pitää eri uskonsuunnat ja heimot kasassa pelolla. Jos tälläinen diktaattori kaadetaan (Hussein, Gadaffi) sitä tyhjiötä täytetään uskon- ja heimosodilla eli sisällissodalla. Demokratiaa ei voi tuoda maahan, siihen kasvetaan.

      Me saamme koko ajan maksaa miljoonia ja kohta jo monelle Afrikan valtiolle, että ne pitävät asukkaansa omíssa maissaan, samoin Turkille pitää maksaa miljardeja, että se pitää lähi-itäläiset rajansa takana. Näillä rahoilla EU vartioisi jo itse omia rajojaan, jos sellainen ratkaisu haluttaisiin EU:ssa.
      Koska EU ei saa tätäkään asiaa ratkaistua, niin parempi erota koko liitosta.
      Pelottaa vielä mitä Risikko tänään sanoi:
      Risikon mukaan Suomi varautuu siihen, että edessä olisi uusi turvapaikanhakijoiden aalto, koska ei ole varmaa, mihin suuntaan kehitys menee Turkissa ja Afrikassa.
      – Turvapaikanhakijoiden suuri määrä on heilauttanut yhteiskuntaa. Emme voi koskaan tietää, milloin on seuraava aalto.

      Päättäjät tietävät jo, että uusi aalto tulossa. Muistakaa äänestää!

    • hurrikaani49

      Ruotsi satava kuriin. Ruotsista ei oteta yhtään turvapaikanhakijaa. Ruotsi on turvalinen maa. Samalla tavalla kuin Venäjä.
      Tornioon on saatava rajavalvonta siltä varalta jos sieltä alkaa tulla mustia murjaaneja.
      Välimeren kumiveneistä pelastetaan pelkästään mustia väkivaltaisia miehiä Saharan eteläpuolelta.
      Ylen kuvaaja hakee aina lapsia ja naisia uutiskuviin vaikka 98 % kumiveneistä pelastetuista on mustia nuorehkoja miehiä.
      Välimereltä pelastettavat n palautettava lähtösatamiin. Yhtään taakanjakopakolaista ei tule enää ottaa Suomeen kun viranomaiset rikollisesti pelastaa kumiveneilijät Italiaan ja Kreikkaan.

    • MunkkiPossut

      "Maat, joissa ei ole demokratiaa, tarvitsevat vahvan johtajan, diktaattorin, joka pitää eri uskonsuunnat ja heimot kasassa pelolla. Jos tälläinen diktaattori kaadetaan (Hussein, Gadaffi) sitä tyhjiötä täytetään uskon- ja heimosodilla eli sisällissodalla. Demokratiaa ei voi tuoda maahan, siihen kasvetaan."

      Tuossa on osatotuus villakoiran ytimestä. Esimerkiksi Tony Blair on katunut julkisesti CNN:n haastattelussa Irakin kaatamista. Nykyaikainen ristiretkeily jossa omien etujen ajaminen on verhoiltu demokratiaviennin kaapuun, tuottaa karmeita raatoja ja suuria ongelmia. EU niittää sitä viljaa mitä USA:n kanssa kylvää.

      "Päättäjät tietävät jo, että uusi aalto tulossa. Muistakaa äänestää!"

      Ei auta tähän asiaan. Asiaan auttaa syy-seuraussuhteen oivaltaminen ja tällöin tulisi puuttua väkevästi suunnitelmalliseen, hallintojen kaatamiseen tähtäävään levottomuuksien lietsonnan ja suoranaisen sotilaallisen toiminnan harjoittamiseen, mikä tässä kontekstissa on ollut USA:n EU-apupojan agenda. Muita toimijoita ovat olleet mm. arabikiningaskunnat, Israel, Venäjä jne.

      Koska Suomi on modernisti suomettunut, eivät suomalaispoliitikot uskalla ottaa tällaisia asioita esille USA:n retkillään tai EU tapaamisissa. Ei ole minkäänlaisia tilastomerkintöjä että poliitikot olisivat millään tavoin ottaneet asiaa esiin. Puudeleiden äänestäminen ei hyödytä tämän asian suhteen jos poliitikon intressi on päästä patsastelemaan munkkipossukahveille Wossingtoniin. Noitahan on hallitus ja eduskunta täynnä.

    • tilastonikkari

      EU:n sisäisenä siirtona Kreikasta tuotu Suomeen 125 henkilöä maaliskuussa 2017. Helmikuussa 2017 tuotiin 145 henkilöä Italiasta.
      Suomeen tuotu kaiken kaikkiaan EU:n taakanjakona 1209 henkeä, vielä sovittu 869 henkilön tuomisesta. Nämä siis tulevat lentäen, mutta ovat alunperin Välimeren kautta tulleita Italiaan (Afrikasta) ja Kreikaan (Lähi-Idästä).

      Maitse tulleista, (Ruotsista Tornion rajan yli kävelleet) ei vielä maaliskuun tilastoja, eikä muuten helmikuunkaan, mutta viikkotilastojen mukaan määrät ovat noin 60-70 henkilöä viikossa.
      Migri lupasi, että piakkoin tilastot tulevat nettiin.

    • lljs123123

      Voisi niitä ottaa varmaan 100 per vuosi, asuntoja on tyhjillään ja mitään työpaikkoja ne ei vie, kun niitä ei ole. Sopeutuvat hyvin siis.

      • kysynpä.vain

        Kuka ne elättää?


      • asdasdasd77

        Poliisien tarve lisääntyy.


    • tilastonikkari

      Viikolla 12 Suomeen saapunut 229 turvapaikanhakijaa, joista 145kpl oli EU:n sisäisiä taakanjakoja (Afrikan Eritreasta kotoisin olevia).
      27.3.2017 tuli 33 turvapaikanhakijaa EU:n sisäisenä taakanjakona (Syyriasta kotoisin olevia).

      Suomeen tullut ajalla 1.1.2017 - 26.3.2017 turvapaikanhakijoita 1053 henkeä.
      Tiedot migrin tviiteistä.

      Kuntiinhan nämä on sijoitettava. Äänestä valtuusto mielesi mukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe