Juoruja, juoruja

juoruilija

Emppu on salaa naimisissa? Hietalan uusi nuorikko on kuin onkin Delainin Charlotte?

Taitavat olla vain juoruja kuitenkin...

33

1714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huhuluthhoo

      Ai. On myös huhuiltu että ovat mahdollisesti homoja molemmat.

    • Höpöjäpuhutaan

      Villein huhu, jonka minä olen lukenut oli, että Tarjan lapsen isä ei ole Marcelo. Mutta se taitaa olla aivan roskapuhetta.

      • höphöpö

        Suomalaiset naiset pettvät vain suomalaisia miehiä, eivät latinoja. Latnomiehet taas pettvät kaikkia...


    • miksimiks

      Miksi Marco Delainin kanssa kiertää? Delainhan soittaa pelkästään radioystävällistä poppia ei edes rockia. Muutenki Delainin biisit on jokainen äärimmäisen tylsää kuunneltavaa tyhjänpäiväisiä lirutuksia.

      • hmmmmh

      • lalalalaaa
        hmmmmh kirjoitti:

        Radioystävällistä poppia...niin kai...

        https://www.youtube.com/watch?v=fxzRUAXyDKw

        Ilman Marcon osuutta tuokin biisi olisi todellakin pelkkä jonnin joutava pop lallatus.


      • näinseaina

    • marconkauneus

      Marco kertoo yle uutisessa, että saa vaikka millä mitalla pitkin ulkomaita pyyntöjä sellaisiin juttuihin, joissa on bändi ja nätin näköinen nainen ujeltamassa. Minun pitäisi olla siinä kaunottaren rinnalla se peto. . . Mutta oikeastihan Marco on se "kaunotar" ei Marcosta saa mitään petoa tai no ehkä seksipeto korkeintaan, mutta ei todellakaan mitään bändin rumilusta, vaikka olisi millainen kaunotar siellä laulamassa. Ja jos nyt suoraan sanotaan Marco on jo NW:ssä oikeasti se kaunein ilmestys ja ihmiset varmasti katselee/ihailee konserteissa juuri Marcoa ja sen hiuksia ja partaa siinä jää Floor tai kuka tahansa naikkonen Marcon ylivoimaisen ja uniikin kauneuden varjoon.

      • ihmettelen-kans

        Totta Marko on todella pysäyttävän kaunis vähän liianki kaunis perinteiseksi hevi körilääksi.


    • siinäpäpari
      • singtomeeeee

        Delainin musiikki laulajan laulutaitoja myöten on pelkkää kuraa. Mutta selvästihän musiikilla ei olekaan väliä, pääasia, että tämä kiekuja miellyttää ulkoisesti, ihan sama, vaikka tuo strippaisi lavalla. Miehethän sitä on tullu pelkästään vaan oikeasti katsomaan eikä kuulemaan. Samoin bändin miespuoliset soittajat on vittuuntuneen oloisia ja Marcon mukana olo näyttää tympäsevän niitä ihan selvästi ja samoin tympäsee yleisön miehiäkin kun solistin huomio on uljaassa viikinkiprinssissään . . Näkeehän tuon kemian noiden rakastavaisten välillä sokeakin.


    • JebaJep

      Netin syövereissä pyöri joskus sellainen teoria, että näiden "Cabuleiden haukkumis-biisien" eli Bye bye beautiful ja Master Passion Greed julkinen soittaminen on bändiltä pannassa. M. Cabuli oli siis kaikessa hiljaisuudessa ja julkisuudelta piilossa haastanut bändin oikeuteen kys. biisejen osalta ja näin bändiltä on kielletty niiden julkinen esittäminen. Onhan ne biisit vedetty livenä, mutta tämä juttu on tullut vasta paljon Dark Passion Play- albumin julkaisun jälkeen ja keikoilla oli kierretty jo pitkään. Sittemmin Holopainen olisi siis peitellyt koko asiaa ja sanonut vain, että ei haluta vetää enää niitä ralleja.

      Jos tuo on totta, niin en ylläty yhtään M. Cabulin kohdalla. Välillä myös tuntuu, että Tuomas on jo oman luomuksensa sätkynukke ja joutuu taipumaan totuudessa pysyäkseen Nightwish-hirviön satulassa.

      • täyttäroskaa

        Bye Bye Beautifulilla on utubessa yli 70 miljoonaa katsomiskertaa ja lisää vaan tulee.

        Floor ei ko biisiä kyllä suostu laulamaan, kun o Turusen vanha kaveri...


      • Punkanpohjalta

        JebaJep tuntuu olevan hyvin perillä Nightwish historiikistä. Odotan innolla lisäpaljastuksia netin syövereissä liikkuvista teorioista.
        Ensivuotta odotellessä herkutellaan vaikka toisella suomalaisella eeppisellä bändillä eli Wintersunilla joka on tällä hetkellä kiistatta suomimetallin kuumin bändi ja bändin liideri Jari Mäenpää on vielä moninverroin monimutkaisempi persoona kuin Holopainen koskaan.


      • sallinappanahka

        Minua ei katkeruudessa rypeminen viehätä, oli rypijänä kuka tahansa, mutta innostuksensa kullakin. Masentavaa, että taiteilijat julkaisevat suorasukaisia henkilöihin kohdistuvia patoutumiaan, vaikka minun ei tarvitse niistä välittääkään. Kele!
        Wintersun näkyy olevan Suomipoplistan kärjessä. Tuubista vilkaisin joskus menoa, mutta en isommin innostunut. Floor ja Pojat on vetävin sakki ikinä vahvistettuna Kai Hahdolla.:)


      • saahansitätoivoa

        Onko Master Passion Greed joskus esitetty livenä? En ole löytänyt. Olis kyllä mahtavaa kuulla se joskus, bändin raskainta materiaalia, siinä kyllä areenat ja stadionit hytkyisivät! Mutta kun ne sanat... Voiskohan niitä muotoilla uusiksi?


      • Punkanpohjalta
        saahansitätoivoa kirjoitti:

        Onko Master Passion Greed joskus esitetty livenä? En ole löytänyt. Olis kyllä mahtavaa kuulla se joskus, bändin raskainta materiaalia, siinä kyllä areenat ja stadionit hytkyisivät! Mutta kun ne sanat... Voiskohan niitä muotoilla uusiksi?

        MPG:tä ei ole koskaan esitetty livenä ja mitäs vikaa sanoissa on? Suoraan sydämmestä tulevaa runoutta ;).


    • Itämaamtietäjä

      Syntyikö Nightwish-vauvoja viime vuonna kaksi, tietäjät tietää????

      • Hah

        Eipä oo Kurkelalla ollut keikkoja pitkään aikaan. Freyjalle leikkikaveri ;)


      • enoletästävarma

        Muistaakseni on sanonut ettei halua lapsia enää...


    • sallinappanahka

      Tarja sanoi maikkarin aamutelkussa olevansa sähköpostiväleissä Holopaisen kanssa.:)

      • fakenewsmtv

        Vittu mikä kuvottava hyypiö oli kyselemässä...

        Ja huvittavaa miten ne aina puhuu Turusen erottamisesta, mutta jättävät aina mainitsemtta että "niin, sinähän halusit erota bändistä"


      • sallinappanahka
        fakenewsmtv kirjoitti:

        Vittu mikä kuvottava hyypiö oli kyselemässä...

        Ja huvittavaa miten ne aina puhuu Turusen erottamisesta, mutta jättävät aina mainitsemtta että "niin, sinähän halusit erota bändistä"

        Kyllä tuo haastattelijankloppi joutaisi käytöskouluun. Ulkomailla ei tulisi kuuloonkaan täkäläinen epäkohteliaisuus.

        Yhä jonkunasteisena Tarjistina haluaisin kuulla Tarjalta päivän ja lähitulevaisuuden kuulumisia. Ylen aamutelkussakaan ei ehditty päästä oikein asiaan, itse musiikkiin. Kun Suomen tunnetuin naisartisti kerrankin saadaan tv-studioon, soisin hänelle varattavan vähintään oman tuntinsa hätäisen muutaman minuutin sijasta. Mikään kiirehän ei ole jälkiviisastelemaan, aamupalalle tai muuhun rutiinihömppään.:)


      • AtSiUh

        Köykäistä tuntuu olevan toimittajien/juontajien taustatyö. Ilmeisesti artistin omien sivujen ja muiden asiallisten lähteiden sijasta tietolähteinä ovat iltapäivälehtien lööpit.

        Eikös se "Tarjan uusi albumi" ollut kuitenkin live-julkaisu.

        YLEn puolella oli paljon asiallisempi haastattelu.


      • olismennytmuutoinohi

        On nämä toimittajat niin saakutin pinnallisia ja suorastaan säälittäviä . Pääsisipä ite haastattelee edes tunniksi,


    • Lahdenkeikkaoliparas

      Kävin tässä läpi keikkakuviani Lahden showsta ja Marcolla on sormus nimettömässä. Ukkomieskö se on taas? Tai ainakin tuleva.

      • Seiskatietää

        Jo ties Seiska kertoa, että Marco on mennyt brasilialais nuorikkonsa kanssa naimisiin tässä hiljattain. Kaikkea se viienkympin villitys teettää, vaan eihän sille mitään voi, jos rakastuu...


      • onneanuorelleparille
        Seiskatietää kirjoitti:

        Jo ties Seiska kertoa, että Marco on mennyt brasilialais nuorikkonsa kanssa naimisiin tässä hiljattain. Kaikkea se viienkympin villitys teettää, vaan eihän sille mitään voi, jos rakastuu...

        No Marco on vielä viriili ukkeli. Mahtaakohan ensi vuonna putkahtaa uusi pikku Hietala maailmaan?


    • Mitäehmettiä

      Mikä on tämä myytti, että Tuomas ois ruennu isäks Johannan muksulle, joka entisestä liitosta? Tästä on ollu juorua useamman kerran, mutta onko tosi? Media ei ainakaan asiasta ole julkaissu mitään. Jotenkin en näe, että Tuomas paljon isäilis varsinkaan toisen miehen penskaa.

      • Kelopertta

        Ei ole totta. Trollien juoruja vaan.


      • Jurjur

        En ole kuullut tuollaisesta, että olisi isäksi ryhtynyt (= adoptoinut?), mutta kai sitä jonkin verran faijailua kuuluu väistämättä toimenkuvaan, jos omalla vaimolla on alaikäinen lapsi. Mutta tosiaan tuollaista juorua en ole kuullut.


      • Mitäehmettiä

        No minä jo aattelin, että onko Johannalla ees koko muksua. Jos on 2008 menneet Tuomaksen kanssa yhteen, niin Kurkela on ollu parikymppinen mimmi. Taitaa olla tosiaan vaan trollien juoruja koko roska.


      • Mössyli
        Mitäehmettiä kirjoitti:

        No minä jo aattelin, että onko Johannalla ees koko muksua. Jos on 2008 menneet Tuomaksen kanssa yhteen, niin Kurkela on ollu parikymppinen mimmi. Taitaa olla tosiaan vaan trollien juoruja koko roska.

        Mimmi on mennyt 19-vuotiaana ensimmäistä kertaa naimisiin (2004?), joten on ehtinyt paljon jo nuorella ikää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1419
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe