Kiinni jäitte Jassun kiusaajat

jollöikko

Jassun Facebookissa tilitys teistä vainoharhaisista kyttääjistä. Aikaisemmassa ketjussahan joku oli kertonut laittaneensa Rikulle viestiä. Ei tainnu homma onnistua. Käykääs kattoo. Joko nyt uskotte, että Riku on Suomesssa? Vai onko tämäkin osa Jassun huijaamisyritystä? :D

215

5684

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OmpasTouhuaJossain

      eipä ollut näytillä yhtään emailia, joka on rikulle lähetetty, jos yleensäkään kukaan on hänelle mitään lähettänyt.
      Kuka vaan voi tekaista naamakirjaan minkä vaan profiilin ja väittää sen tehneen vaikka mitä.
      Aussien matkaa odotellessa, on hyvä ihmetellä kenenkin motiiveja tehdä kaikenlaisia juttua.

      • tsiiisus

        Eikä. Harmittaako kun jäit kiinni? Mistä oletit, että viestit olisivat e-maileja? ;)


      • Tietotekniikkaako

        No miten ajatelit noin yleensä että yhteyttä otetaan, soittamalla, tekstaamalla, whatsappaamalla, snäppäämällä, viperillä, emaileilla vai millä? Mieti nyt itsekkin, että oliskohan se email mahdollinen yhteydenotto väline?


      • Rikosilmoitusko

        ja yleisesti ottaen, henkilö joka saa kunnianloukkauspostia, tekee siitä rikosilmoituksen poliisille joka joko tutkii asiaa tai sitten ei tutki. Facebook ei ole oikea paikka selvitellä asiaa, miksi ei mene tekemään rikosilmoitusta saamastaan postista, vai eikö sellaista postia olekkaan?


      • boikko

        Ja mistä tiedät, että sellaista ei ole tehty? Eikö ole tullut vielä kutsua laitokselle? Onko sitten mielestäsi oikein selvitellä Jassun asioita täällä? Monet kommentit tälläkin palstalla täyttäisivät kunnianloukkaus kriteerit. Sairasta touhua teiltäkin. Kattokaas joskus peiliin.


      • Hohohohohoho

        Jasminin Facesta poimittua:

        "Joka ikinen päivä saan lukea kaikkea roskaa liittyen minun ja rakkaani suhteeseen. Totta helkkarissa sellainen satuttaa joskus, mutta meidän kahden yhteys/side on paljon vahvempi kuin mitkään haukut."

        Muistaakseni aivan saman tyyppistä pulinaa Jasmin pulisi myös Englannin papparaisesta. On sillä vaan vahvat nuo tunnesiteet tuolla Jasminilla.

        Kuinkahan pian taas saadaan lukea uusita vahvoista tunnesiteistä...


    • UuninpankonPanomies

      Moi Jasmin. Toivotamme jaksamista sinulle. Puhut kuin pakaroiden välissä oleva reikä. Välillä olet yhdessä aboriginaalin kanssa. Välillä et ole yhdessä. Välillä hän on mielestäsi mielenterveysongelmainen. Välillä kutsut luoksesi muita "varakkaita" ja "ihania" aasialaiselta nettipalstalta bongaamiasi ausseja. Välillä kerrot olevasi menossa Malediiveille. Välillä julistat palanneesi (Skypessä) yhteen jonkun kanssa...

      Sitten kun ukko on tyhjentänyt kassit, pakolliset selffit on otettu, kissankultarannekoru saatu ja äijä hypännyt lentokoneeseen, onkin tullut Facebook tilityksen aika.

      Olisiko aika hankkia oma asunto ja työ? Kuulostaa siltä että olet vieraantunut arkielämästä siellä uuninpankolla.

    • riennäjoperthiin

      Siis Jassoo ihan oikeasti luulee, että on vain muutama häntä kriittisesti arvosteleva ("vihaaja")! Voi että, kyllä nyt puhutaan sadoista... Luulee ihan tosissaan, että SeiskaLiven aikaan yksi ja sama tyyppi pyöritti niitä kaikkia profiileja, jotka kävivät vähän antamassa Jassoon blogiplöräyksissä palautetta! Kai muuten Richard tietää siitä mielisairas- vihjailusta blogissasi (minkä jo poistit)? Oloneuvoksen elämä Ausseissa, kyllä mullekkin kelpais, ei tosin kiitos noin vanhan ja turvonneen sedän kanssa.

      • 345www

        Vai satoja, taitaa olla muutama , ehkä pari kirjoitustyylistä päätellen, piiriltä karannutta. Kaikkea hyvää Jassulle!


      • Helkanpumppaaja

        Jassun elämässä on uutta sisältöä. Aboriginaali on varmaan kysynyt että jos jassu tulee patjaksi ausseihin niin mitä muuta hän siellä tekee ja miten saa päivänsä kulumaan. Tähän jassu on kertonut että hänellä menee runsaasti aikaa instagramin ja Facebook messengerin koodaamiseen ja vihaajille vastaamiseen. Tämän jälkeen vainoharhainen jassu on pyytänyt saada nähdä aboriginaalin mesen, ei sen takia että hän näkisi vihaajien viestejä vaan sen takia että hän saisi itse stalkattua aboriginaalin mesen. Jassuhan se on itse luonut nuo jokaisen esittelemänsä "vihaajaprofiilin"


    • hei_hoi

      Lopeta jo ketjujen väsääminen. Todistat yhä selvemmin omaa typeryyttäsi ja kateellisuuttasi. Sanonnan mukaisesti: hanki elämä.

      • Ollokki

        Kiitos, saman voisit tehdä itse. Tämä oli ihan ensimmäinen ketju, minkä tänne aloitin. Johtunee kuumeen aiheuttamasta väliaikaisesta typeryydestä. Olen tässä sairastaessa lukenut näitä teidän järkyttävän vainoharhaisia kirjoituksia Jassusta ja myönnän, on hauskaa ärsyttää hulluja.
        Kateellinen en ole. En Jassulle, enkä etenkään teille, jotka täällä kirjoittelevat ja ilmeisesti ovat tosissaan. Ei nämä teidän jutut ole yhtään sen järkevämpiä kuin Jassullakaan. Luultavasti jopa sairaampia.


      • Ollokki kirjoitti:

        Kiitos, saman voisit tehdä itse. Tämä oli ihan ensimmäinen ketju, minkä tänne aloitin. Johtunee kuumeen aiheuttamasta väliaikaisesta typeryydestä. Olen tässä sairastaessa lukenut näitä teidän järkyttävän vainoharhaisia kirjoituksia Jassusta ja myönnän, on hauskaa ärsyttää hulluja.
        Kateellinen en ole. En Jassulle, enkä etenkään teille, jotka täällä kirjoittelevat ja ilmeisesti ovat tosissaan. Ei nämä teidän jutut ole yhtään sen järkevämpiä kuin Jassullakaan. Luultavasti jopa sairaampia.

        Hyävä kommentti Ollokki.


    • Niinmuah

      Mikäs se on tämä tälläinen Nina? En ole koskaan kuullutkaan, ettei olis Jaskan toinen mielikuvitusystävä. Jaska nostaan nyt sitten kunnianloukkaussyytettä, hopihopi, jos sellaiseen on aihetta. Törkeitä seksiehdotusviestejä kyllä julkaistaan blogissa, julkaiseppas nyt sitten näitä muitakin törkyviestejä, mitäs niitä piilottelet?

      Jaska se taas taitaa keittää vaan uutta soppaa, aussi ei ollut käymässä, patiolle ei oo pääsyä, ja veetuttaa taas kerran ihan kaikki. Johonkihan se on purettava ja nyt sitten siis johonkin Ninaan.

    • Vxvxvvxczczzc

      Jos ne "Ninan" viestit vaan naurattaa muah ja mun "miesystävää", niin eihän niissä mitää loukkaavaa sitten edes ole. Eikä näytä olevan mitään näytettävääkään...Jassun uusi kohuyritys kun jäi feikkikuvasta kiinni.

    • meisy

      kyllä näyttää siltä että joku/jotkut näkevät kohtuuttoman paljon vaivaa Jasminin stalkkaukseen, mustamaalaamiseen ja asioiden puimiseen. sitä suren että kyllä täytyy oikeasti olla asiat huonosti ihmis -raukoilla jotta tällaiseen pakkomielteeseeen päätyy.

      näitä ketjuja lueskelleena uskon että kyseessä on yks tai 2 tyyppiä jotka keskenään keskustelee. tunnusomaisia piirteitä on niin paljon: etnisyyden korostaminen negatiivisesti, äidin kanssa asuminen, kuvitelmat siitä että jasmin täällä kirjoittelee...lista ois pitkä. sama ressukka reuhaa myös saara aalto keskusteluissa kuvitellen että Meri siellä rakastaan puolustelee. jep jep...

      se on vaan ikävää että vaikka ihmiset tiedostaa että kyseessä ei ole terveet ihmiset niin tällainen aina loukkaa ja aiheuttaa huolta stalkatulle ja lähipiirille.

      mitähän ihmettä jasmin on stalkkerilleen tehnyt kun näin menee tunteisiin? tai mitä stalkkeri kuvittelee hänen tehneensä? jotenkin henkilökohtaista sen täytyy olla. ei kukaan random lööppijulkkis voi aiheuttaa tällaista vihaa kellekään.

      • Ollokki

        Samaa mieltä täysin!


      • sellainenkirjainnina

        Sehän on tiettävästi tämä "kirjain" nimimerkki, joka aneli palstalaisilta ymmärrystä 27.8.16 sanoen "ymmärtäkää, mua vituttaa kun Jassu vei mun miehen". Nyt sitten tiedetään hänen nimensäkin.


    • Jassuparka

      Jättikö aussi Jaskan taas Ouluun eikä ottanut lentopelkoista morsianta mukaansa? Mikä siinä on ettei rakastunut ja vapaa(?) pariskunta vaan pääse yhteen eikä Jassu makoileen Perttulan patiolle? Jassuhan pitää itsensä vapaana kaikista sitoumuksista ja velvoitteista juuri siksi että vois koska vaan lähtee milloin kenenkin rakkaan matkaan. Ei vain näytä onnistuvan, hahahah!

      • PatalaiskaJassu

        Niinpä. En voi mennä töihin kun asun puolet vuodesta ulkomailla mutta en voi mennä töihin silloinkaan kun asun koko vuoden Patalaiskantiellä Oulussa!


    • KaikkiEiOleFacessa

      Kopioikaa teksti tänne, kiitos!

    • kalapäre2016

      Tampio, luuletko, että jos samat aiheet esiintyy henkilöstä puhuttaessa tuon tuosta, niin puhujan täytyy olla yksi ja sama? Ei suinkaan niin, että nuo esiin nousevat piirteet olisi keskustelun aiheena olevan TYYPIN ominaisuuksia?

      Toisekseen, jos et ole tajunnut, niin alakulttuuri synnyttää kieltä. Vai uskotko, että Tuksullakin on vain yksi näätä, koska joka viestissä sitä sanotaan Tuksuksi?

      Jassoon salapoliisityö ei nyt oikein ota sujuakseen.

      • huiisd

        kalapäre2016 : unohditko lopusta hahhaaa:n?


      • Idioottitaasvauhdissa
        huiisd kirjoitti:

        kalapäre2016 : unohditko lopusta hahhaaa:n?

        ???????????


    • näinsemeni

      Richard Tester ei käynyt Oulussa. Kukaan ei nähnyt häntä koko visiitin aikana.

      "Todisteena" on vain jaskan ja yksinkertaisen, tyttärensä harhoja puoustavan äidin rustaama tönkkö manipuloitu kuva. Muuten mies oli näkymätön koko reissun ajan.

      • jyttese

        Kellähän niitä harhoja oikeasti on? :)


      • lokkii

        Kukaan ei nähnyt? Tarkoitat siis, että kukaan teistä muutamasta vainoharhaisesta hullusta ei nähnyt? Muita tuskin kiinnostaa kytätä Jassun asioita.


      • näinsemeni

        Mäntylällä. Tai sanotaan niin, että hänellä on mielikuvitusrakas.


      • gilloooo

        Kertokaapa miten te hullut uskoisitte, että Jassu on Rikun kanssa? Ei riitä todisteeksi edes kuva. Sehän on totta kai muokattu. Ei riitä todisteeksi facebook-päivitykset. Jasmin tottakai valehtelee ja yrittää kääntää huomion pois feikki valokuvasta. Tajuatteko miten sairaalta kuulostatte?


      • näinhänsemeni
        lokkii kirjoitti:

        Kukaan ei nähnyt? Tarkoitat siis, että kukaan teistä muutamasta vainoharhaisesta hullusta ei nähnyt? Muita tuskin kiinnostaa kytätä Jassun asioita.

        Vedä happee.

        Richard Tester ei käynyt Oulussa. Jasmin lavasti koko jutun, kuvineen päivineen.


      • manipulaattori
        gilloooo kirjoitti:

        Kertokaapa miten te hullut uskoisitte, että Jassu on Rikun kanssa? Ei riitä todisteeksi edes kuva. Sehän on totta kai muokattu. Ei riitä todisteeksi facebook-päivitykset. Jasmin tottakai valehtelee ja yrittää kääntää huomion pois feikki valokuvasta. Tajuatteko miten sairaalta kuulostatte?

        Oikea kuva.

        Se tarkoittaa suomeksi, että ei feikki.


      • ollikio

        Todistakaapa itse se, että Riku ei ollut Suomessa. Onko oikeita valokuvia yksinäisestä Jassusta viikonlopulta tms.? Todistamistahan te vaaditte Jassultakin.


      • titityytjaletku
        gilloooo kirjoitti:

        Kertokaapa miten te hullut uskoisitte, että Jassu on Rikun kanssa? Ei riitä todisteeksi edes kuva. Sehän on totta kai muokattu. Ei riitä todisteeksi facebook-päivitykset. Jasmin tottakai valehtelee ja yrittää kääntää huomion pois feikki valokuvasta. Tajuatteko miten sairaalta kuulostatte?

        Eihän näitä "hulluja" ole kuin 2-3 jotka eivät voi myöntää olleensa väärässä tässä Rikun Ouluun tulossakaan. Kaikki mitä Jassu tuo esiin, on heidän mielestään valhetta. On ne niin ääliö porukkaa.


    • Tuituituut

      Jaska yrittää kovasti siirtää huomiota muualle sen feikkikuvan vuoksi, ei tässä muuta. Jos jotain meilejä olis, niin olishan se ne nyt jo julkaissut ajat sitten ja viimeistään nyt. Ei oo kanttii kehitellä niitä kuitenkaan taas itse?

    • kerro.nyt

      Miksei Jaska lähtenyt Rikun kanssa nyt samaa matkaa ausseihin? Olisi ollut matkaseuraa eikä mikään pidättele Suomessa. Viisumin olis voinut hankkia ajoissa valmiiksi eli ei se siitäkään voi olla kiinni. Eikä rahasta koska Jaska itse sanoo blogin kommenteissa ettei hänen tarvi huolehtia lentolipuistakaan, ei edes tiedä mitä lippu ausseihin maksaa. Työtkään ei estä matkustamista ja äitikin varmaan pärjää ihan hyvin ilman tyttären paikallaoloa. Niin Jaska: MIKÄ ESTI LÄHTEMÄSTÄ MUKAAN?
      Onko niin että Riku ei halua?

      • voiuy

        Onko se sinun asiasi? Mietitkö oikeasti tämmöisiä? Miksi?


      • kerro.jo

        #justasking#kunhankysyn :))


    • ritsuuna2

      Voi Luoja ja kaikki maailman Haltijat, Menninkäiset ja Pyhät Lehmät. ei näille kommenteille epäilyineen ja perusteluineen voi muuta ku huutonauraa ( =

      • itsellinendingdong

        HEH, HEH älä muuta sano.


      • ratsuuna

        Naura rauhassa. Richard Tester ei käynyt Oulussa.


      • Hupiariittää

        Niinpä. Kommentit kumpuaa kuitenkin Jaskan omasta elämästä, joten on tässä huutonaurua nyt kerrakseen!

        Jaska pitää itsensä vapaana töistä ja kaikesta muusta että voisi milloin vain lähteä milloin kenenkin rakkaansa mukaan. Matkaan vaan ei pääse koskaan eikä kenenkään kanssa! Huutonaurua!!


      • kollikki
        ratsuuna kirjoitti:

        Naura rauhassa. Richard Tester ei käynyt Oulussa.

        Todista se.


      • ratsuuna
        kollikki kirjoitti:

        Todista se.

        Feikki/leikkikuva. Mitä muuta tarvitset.


      • kollikki

        Ei ole mun mielestä feikki. Keksi jotain parempaa. Huono todiste kuva, jossa Jassu on Rikun kanssa. Todista paremmin, että Jassu oli ilman Rikua viikonlopun.


      • titityyjaletku
        Hupiariittää kirjoitti:

        Niinpä. Kommentit kumpuaa kuitenkin Jaskan omasta elämästä, joten on tässä huutonaurua nyt kerrakseen!

        Jaska pitää itsensä vapaana töistä ja kaikesta muusta että voisi milloin vain lähteä milloin kenenkin rakkaansa mukaan. Matkaan vaan ei pääse koskaan eikä kenenkään kanssa! Huutonaurua!!

        Toukokuussa Jassu sanoi lähtevänsä pidemmäksi aikaa Ausseihin. Saas nähdä onko sekin feikkireissu, kuten mielestänne kuvat ovat. Kuinkahan se täällä selitellään ?


      • kollikki
        ratsuuna kirjoitti:

        Feikki/leikkikuva. Mitä muuta tarvitset.

        No? Loppuiko mielikuvitus?


    • Sekasin.on

      Hahahaa! Papsun ja Jassun onnellisesta avioliitosta ja täydellisestä rakkauselämästä ei aikoinaan riittänyt todisteeksi Jassun valheet instassa, facessa ja blogissa eikä riitä nytkään jassun valheet että mitään suhdetta aussiin edes olis!

      Aikoinaan Jassu myönsi ettei pystynyt edes itselleen myöntämään että oli taas epäonnistunut (suhde papsuun) ja nyt ei vaan pysty taaskaan hyväksymään tosiasioita eli ettei minkäänlaista suhdetta aussiin ole ollut enää liki vuoteen.

      • kollikki

        Kuinka moni muu valehtelee suhteensa tilasta esim. facebookissa? Tuskinpa Jassu on ainoa, joka on joskus pitänyt kulisseja yllä. Ja tällä tarkoitan, nyt edellistä suhdetta.


      • tilannetulkinta

        Melkoista kalabaliikkia ilmassa. Itse mietin, miksi tällainen epätietoisuus suhteen olemassaolosta saattaa syntyä. Ymmärtääkseni asian ydin on siinä, että Jassu on jäänyt kiinni monistakin eri valheista, jotka jälkeenpäin on myöntänyt. Avain ehkä lienee kuitenkin siinä, että hänen on vaikea myöntää epäonnistuneensa. Se voi tietty olla kova pala, mutta yleensä ihmiset jää kovin kauan junnaamaan, vaan haluavat mennä elämässä eteen päin. Jassu näyttää jumittuneen johonkin ja näyttäisi siltä, että hän itse asiassa yrittää todistella itselleen erilaisia asioita tosiksi. Asiaa ei auta tökerösti esiin tuodut kuvat, jotka todella aiheellisesti herättävät epäilyjä photoshoppaamisesta. Asiaa oikeasti auttaisi reilu jonkun toisen ottama lähikuva, jossa suhteen osapuolet ovat lähekkäin hymyilevinä. Voisi jopa tulkita, että kuvat ovat sen vuoksi epäaidon näköisiä, että joku ulkopuolinen osaisi panna pelin poikki, mutta empaattisesti ja kuitenkin Jassun parasta ajatellen.


      • Lovviisaa

        Jassuhan myönsi aiemmin suhteen loppuneen. Ei yrittänyt todistella muuta. Miksi hän olisi alkanut nyt valehtelemaan?


      • Tottumus

        Ehkä siksi, kun se tulee ensimmäiseksi mieleen, että jospa pikku valheella selviäsi. Se on hänen tapansa.


      • koööki

        Selviäisi mistä? Ensin kertoo eronneensa ja puoli vuotta myöhemmin kertoo heidän palanneen yhteen? En nyt näe tässä logiikkaa selviämisestä, mutta onhan teillä selitys varmasti tähänkin valmiina.


      • josjakunja
        tilannetulkinta kirjoitti:

        Melkoista kalabaliikkia ilmassa. Itse mietin, miksi tällainen epätietoisuus suhteen olemassaolosta saattaa syntyä. Ymmärtääkseni asian ydin on siinä, että Jassu on jäänyt kiinni monistakin eri valheista, jotka jälkeenpäin on myöntänyt. Avain ehkä lienee kuitenkin siinä, että hänen on vaikea myöntää epäonnistuneensa. Se voi tietty olla kova pala, mutta yleensä ihmiset jää kovin kauan junnaamaan, vaan haluavat mennä elämässä eteen päin. Jassu näyttää jumittuneen johonkin ja näyttäisi siltä, että hän itse asiassa yrittää todistella itselleen erilaisia asioita tosiksi. Asiaa ei auta tökerösti esiin tuodut kuvat, jotka todella aiheellisesti herättävät epäilyjä photoshoppaamisesta. Asiaa oikeasti auttaisi reilu jonkun toisen ottama lähikuva, jossa suhteen osapuolet ovat lähekkäin hymyilevinä. Voisi jopa tulkita, että kuvat ovat sen vuoksi epäaidon näköisiä, että joku ulkopuolinen osaisi panna pelin poikki, mutta empaattisesti ja kuitenkin Jassun parasta ajatellen.

        "Asiaa oikeasti auttaisi reilu jonkun toisen ottama lähikuva, jossa suhteen osapuolet ovat lähekkäin hymyilevinä." Eiköhän sekin kuva väitettäisi feikiksi?


      • äkkkiiikuviii
        josjakunja kirjoitti:

        "Asiaa oikeasti auttaisi reilu jonkun toisen ottama lähikuva, jossa suhteen osapuolet ovat lähekkäin hymyilevinä." Eiköhän sekin kuva väitettäisi feikiksi?

        Olet oikeilla jäljillä, näinhän siinä tulee käymään. Jasminkin tietää, että palsta kuivuu kokoon, jos julkaisee Richardin päivämäärällä varustetun iltapäivälehden kera. Niin tai kaleva kädessään katsoen samalla rakastuneena Jasminiin. Tavan valokuva päivämäärineen ei tietenkään kelpaa, koska niitähän osaa kuka vaan käsitellä.


    • Vompattl

      Mun serkku asuu Oulussa ja tietää Jassun ulkonäöltä. Kertoi eilen mulle että oli nähny Jasminin sushilla muutama päivä sitten. Minä sitten heti uteliaana kyselemään että kenen kanssa (oli hankalaa kun ei serkku tiedä tästä vompatti-harrastuksesta) ja näytin lopulta Rikun kuvaa. Serkku oli melko varma että kyseessä sama mies. Englantia olivat puhuneet.

      • sivustatuki

        Ja sulla sattui just olemaan takataskussa sattumoisin se Rikun kuva, olipa tuuria.


      • voevoevoeee
        sivustatuki kirjoitti:

        Ja sulla sattui just olemaan takataskussa sattumoisin se Rikun kuva, olipa tuuria.

        Takataskussa älypuhelin?


      • Vompattl
        sivustatuki kirjoitti:

        Ja sulla sattui just olemaan takataskussa sattumoisin se Rikun kuva, olipa tuuria.

        Seiskan sivuilta hain puhelimella. Näppärä tosiaan tää älypuhelin.
        Joo, ei oo tapana kanniskella Rikun kuvaa lompakossa.
        Käsittääkseni toin kuitenkin uutta infoa tälle palstalle?


      • Hullujakaikki

        Ei nää hullut tämmösiä usko. Pitää olla valokuva. Oikea valokuva. Ei feikki. Mut vaikka oliskin se valokuva, niin silti sitä ei uskottais. Niitä voi muokata. Ihan kuten tatuointejakin. Ne piirretään tussilla.


    • Logiikanpuute

      Miksi jasminen tarvis keksiä tollasia viestejä kun tälläkin palstalla on ihmiset kertonu olleensa yhteydessä Rikuun ja sen ex-vaimoon?
      Todella naurettavaa puuttua tuolla lailla vieraiden ihmisten asioihin ja totuus kuitenkin se että tuo vaan vahvistaa Rikun ja jasminen suhdetta...

      • fiikkki

        Aivan. Nää idiootit puhuu itsensä pussiin enemmän ja enemmän koko ajan. Jos Jasmin olisi niin tyhmä kuin näissä keskusteluissa haukutaan, niin tuskin hän olisi tämmöistä huijausta edes älynnyt kehitellä.


    • moujou

      jaa että nyt jasminin pitäisi julkiasta tietynlaisia kuvia murun kanssa että uskottaisiin suhteeseen? mikä teillekään kahjoille todisteeksi riittää.

      ja vaikka suhde ei olisikaan totta niin mitäs sitten? se on sittenkin meidän palstalaisten kannalta vaan ex-miss mikälie joka harhassaan elelee. ei sen pitäis näin suuria tunteita herättää. juoruilu on niin eri asia kuin stalkkaaminen ja vainoaminen...

      kyllä se ruuvi on enemmän löysällä niillä jotka elämäntehtävän tekevät "tapauksen" selvittämisestä ja esim R:n ja exän lähestymisestä. ei niin mitään järkee. kyllä minä vaan teidän puolesta häpeän.

      • kooliox

        Eikä näillä pahimmilla vainoajilla ole edes todisteita omien juttujensa perusteeksi. Hyvin äkkiä liukenevat paikalta, kun niitä vaaditaan :)


      • Tyhmääsakkia
        kooliox kirjoitti:

        Eikä näillä pahimmilla vainoajilla ole edes todisteita omien juttujensa perusteeksi. Hyvin äkkiä liukenevat paikalta, kun niitä vaaditaan :)

        Eikö näillä pahimmilla woohottajilla ole todisteita juttujensa tueksi? Papsun ja Jassun yhdessäoloakin kiven kovaan väittivät onnelliseksi vaikka koko juttu paljastuikin feikiksi ja avioliittokin pelkäksi seiskan järjestämäksi kulissiksi, Jassu petturiksi ja valehtelijaksi. Nyt sitten uskovat taas Jassun uusiin valheisiin. Huoh.


      • koihgf

        Huoh. Miten te jaksatte vielä jauhaa edellisestä suhteesta? Ai niin. Kun ei ole todisteita, että nykyistä ei olisi.


    • TotuusOn

      Miksikö Jassu ensiksi kertoi panneensa kaukosuhteen poikki ja heti perään kertoi että kaukosuhde jatkuukin? Siksi että se kesällä sekos, ettekö muista? Sekos siitä että Riku otti toukokuussa jalat alleen ja jätti Jassun Ouluun, Jassu lähti perään mutta ei päässytkään tekemisiin Rikun kanssa, koko kesän, syksyn ja talvenhan se nettiaforismien kautta vannoi palavaa rakkauttaan Rikuun, mitä nyt aussi välillä olikin vähän mt-ongelmainen.

      • RichardTesticle

        Siksi että Suomi24 luoma paine kävi liian kovaksi. Jos kerran korkeintaan 2 vuodessa antaa löysää tupsua toisella puolella maapalloa elostelevalle aboriginaalille niin jopa mustalaisen mielessä syntyy ajatus että kyse on maailman vanhimman ammatin harjoittamisesta. Mutta jos pistää "suhteen poikki" 6 kuukaudeksi aina silloin tällöin niin römpsän jakaminen edellä mainitulla frekvenssillä onkin ihanalle "liikkeistään nopealle kohukaunottarelle" täysin normaalia ja hyväksyttävää ilman ilmiselvää ilolintu-titteliä.


      • hullutvainoojat

        Te ootte ihan itse kehitelleet nää "totuudet" täällä keskusteluissa. Ymmärrättekö? Mitään todellisuuspohjaa näille tarinoille ei ole. Ette niitä ole ainakaan esittäneet.


    • RichardTesticle

      Onko Suomessa olemassa muuta keski-ikäistä muijaa joka antaa sösöä Kinder muna-palkalla ja joka revittää ja huokailee instassa ja sotkee vielä toinen jalka haudassa olevan äitinsäkin kuvioon? Kuulostaa aika sairaalta perhe-elämältä jos minulta kysytään. Mustalainen lötköttää uuninpankolla ja koodaa instaa vanhalla Windows läppärillä ja sormettaa Skypen edessä toisella puolella maapalloa olevalle aboriginaalille. Ja äiti alakerrassa kuuraa lattioita.

      • taaaastätä

        sitä sitten palattiin palstalle! Letku vai laulava politikko?


      • letkunviuhahdus
        taaaastätä kirjoitti:

        sitä sitten palattiin palstalle! Letku vai laulava politikko?

        Letkuhan se on tekstistä päätellen.


    • mitenilkeää

      Ei minulle ainakaan ole mikään yllätys tuo tekaistu kuva! Eihän Jassusta ole paljastunut mitään muuta, kuin kieroutta, valheita ja tyhmyyttä. Enemmän ihmettelen, jos joskus julkaisee jutun, mikä todistettavasti on myös tapahtunut, siis päivämäärineen! Tuo kuva äidin ja rantarosvon kanssa on aivan selvästi itse askarreltu, omin "pikku" kätösin!

      • koööki

        Voi hyvänen aika. Esittäkää nyt niitä todisteita, että Riku ei ole täällä ollut.
        Luulis teidän siihen pystyvän, kun olette mielestänne niin helvetin fiksuja.


      • kaheliahommaa
        koööki kirjoitti:

        Voi hyvänen aika. Esittäkää nyt niitä todisteita, että Riku ei ole täällä ollut.
        Luulis teidän siihen pystyvän, kun olette mielestänne niin helvetin fiksuja.

        No voi jumalauta tätä jankutusta.Yks paskan maku oliko Riku täällä vai ei.


    • hullluuut

      Ottakaa äkkiä yhteys Richardiin ja ex/nykyiseen vaimoon! Jassu levittelee tekaistuja kuvia somessa ja juorulehdissä! Pitäähän Rikun nyt saada tästä tietää! Täähän on rikollista toimintaa!

    • ExxiäRannalla

      Mitä tämä Ricun ex-vaimolle kuuluu? Vai laitatko sinä kuvia myös Dennikselle Englantiin?

    • Bunban

      Olenko bannissa testi. :-/

    • ketä.uskot

      Kävikö J helmikuussa Saksan Saarlouisissa? Oliko rakas Rikukin siellä samaan aikaan ja hänen kanssaan?
      Näin J kertoi instassaan, uskommeko häntä?

      • boooring

        Jos tapaisin rrrrakastettuni kerran vuodessa muutaman päivän ajan, niin emme todellakaan käyttäisi sitä aikaa suomi24 tai facebookin luskeluun. Jassulla ja rrrrikaalla ei kai sitten ole ollut muuta keskusteltavaa ja päädytty nettiin lueskelemaan ajan kuluksi, hahahahahahaha, on siinä rrrrakastavaisilla huvit.


      • hevonkukkkuuu
        boooring kirjoitti:

        Jos tapaisin rrrrakastettuni kerran vuodessa muutaman päivän ajan, niin emme todellakaan käyttäisi sitä aikaa suomi24 tai facebookin luskeluun. Jassulla ja rrrrikaalla ei kai sitten ole ollut muuta keskusteltavaa ja päädytty nettiin lueskelemaan ajan kuluksi, hahahahahahaha, on siinä rrrrakastavaisilla huvit.

        Jos minun näppiksellä ärrä(r) jumittaisi noinkin paljon ,hommaisin uuden uutukaisen, paitsi jos pitää 24/7 päivystää....Surkea peli sinulla!


      • kukkuluurrrruu
        hevonkukkkuuu kirjoitti:

        Jos minun näppiksellä ärrä(r) jumittaisi noinkin paljon ,hommaisin uuden uutukaisen, paitsi jos pitää 24/7 päivystää....Surkea peli sinulla!

        Rrrrrrrakkaimman kanssa rrrrrrrakasteltu niin samiksina, hohohoo.


      • NoStreetSignsPlease

        Uskomme, että kävi. Ricun matka ehkä peruuntui.


      • typeriäootte
        boooring kirjoitti:

        Jos tapaisin rrrrakastettuni kerran vuodessa muutaman päivän ajan, niin emme todellakaan käyttäisi sitä aikaa suomi24 tai facebookin luskeluun. Jassulla ja rrrrikaalla ei kai sitten ole ollut muuta keskusteltavaa ja päädytty nettiin lueskelemaan ajan kuluksi, hahahahahahaha, on siinä rrrrakastavaisilla huvit.

        Mistäs tiedät, onko Jassu näitä lueskellut? :D


    • untavaaaaan

      Himokuvaaja Jassuko laittaisi vain yhden kuvan julkisuuteen, kun kerrankin saa koskettaa miestä??Ja höpö höpö! Kyllä kuvia tulisi kuin pyssyn suusta:
      varpaista, kengistä, ryppysistä lakanoista, vinkkulaseista, kaulailuista, omenaisesta olosta, jalkojen jäljistä jne. jne.....

    • EiYhtäänLiikennemerkkiä

      Jos itse niin tekisitkin, älä oleta muidenkin tekevän. Harvakseltaanhan Jassu kuvia kuitenkin postailee.

    • Eipäs.venkoilla

      Helmikuussa J kertoi instassaan, paikan päältä Saarlouisissa, että viettää siellä hotellilomaa oman rakkaan seurassa. Kertoiko J totuuden?

    • Liygvjbvgf

      Ihmettelen vain sitä, että miksi jauhaa tästä aito - feikki - kuvasta pidempään?
      Se puhe loppuisi kuin seinään, jos Jasso pystyisi esittämään sen kuvan, jossa hän, Riku ja päivän lehti! Tai joitakin muita luotettavia kuvia.

      Mutta ei. Ei pysty. Tai ei halua. Siksi että juttu jatkuisi.
      En tiedä ketään noin jästipäätä, kuin Jasso.

      Yksinkertainen kuva.

      Kaikki selviäisi siitä.

      Mutta EI!

      • jassupassu

        Miksi hänen pitäisi tehdä niin? Ehkä Jassu pilailee teidän hullujen kanssa ja antas teidän jatkaa näitä typeriä juttujanne siksi, että voisi nauraa näille.


    • Seiskaapukkaa

      Huominen Seiska kertoo totuuden yksinoikeudella😈

    • satuilu.jatkuu

      Jos on silmät päässä, näkee tekaistun kuvan. Miehestä puuttuu puolet?

      Minne jätti hartian? Ja takin kauluksen?

      Tämä riehumisketju rakennettiin, jotta saataisiin huomio pois varsin tökerösti manipuloidusta kuvasta.

      • aloittajaolen

        Olet väärässä. Tämä ketju rakennettiin ainoastaan aloittajan, eli minun huvitukseksi. Ja hauskaa on ollutkin :D Hulluja on kiva ärsyttää.


      • satuilu.jatkuu
        aloittajaolen kirjoitti:

        Olet väärässä. Tämä ketju rakennettiin ainoastaan aloittajan, eli minun huvitukseksi. Ja hauskaa on ollutkin :D Hulluja on kiva ärsyttää.

        Sillä lailla.

        Kuva on joka tapauksessa manipuloitu, siitä ei päästä mihinkään.


      • Alloittaja

        Kiitos. Otan kommenttisi koskien älykkyytäni kohteliaisuutena. Mielummin Jassun tasoa, kuin kaltaisesi vainoharhaisen ja kateellisen tasolla. Kiinni jääminen tarkoitti sitä, että olette jääneet kiinni tyhmyydestä, taas kerran. Rikua ei teidän viestit kiinnosta.
        Aboriginaalin elimistä en tiedä, mutta ilmeisesti sinulla on kokemusta, koska koonkin osaat mainita. En myöskään tiedä Jassun tai Helgan kyttäämisistä, sitä sinun pitää kysyä heiltä. Feikkinimellä lähetetyt viestit varmaan onnistuu?
        Kivaa kevään jatkoa sinulle. Muista lääkkeet.


    • yhyyyy

      Jassussa on teidän mielestä kaikki feikkiä. Tatskat, kuvat, matkat, miehet, työt, ruoka.....ihan sama mitä hän tekee, niin kukaan ei usko. Voisiko siinä olla syy, että hän ei teille kyylille mitään kerro.

      • woohoooo

        Huonoa työtä tehty, kuva on täysi feikki, eikö parempaan pystytty.


      • Idiooootit

        Tarkoitatko nyt tatuointia vai Riku-kuvaa? Kummatkin ovat mielestänne feikkejä :D


    • IsoMiesmäinen

      Vaikka Riku onkin käynyt sitä panemassa sitä oululaisessa hotellissa, niin ei se tee Jasminesta mitenkään parempaa. Loinen mikä loinen. Toki varmasti itsekin panisin häntä, ainakin anaaliin, mutta se jäis kyllä siihe.

    • Hammastahnat

      Miksi täällä edelleen jauhetaan valokuvasta? Oli aito tai ei, pariskunta oli nähty ravintolassa Oulussa.

    • paskanpuhujahekla

      Riku nähty viikonloppuna pertissä. Saatanan laiskajasso puhuu paskaa taas.

      • enudkoooo

        Kuka näki? Onko kuva? Taitaa olla niin, että ainoa paskanpuhuja olet sinä.


    • Vompattl

      Tarkennuksena vielä että serkkuni ei kuulu Jassun seuraajiin, muuten olisi tietysti ottanut kuvan :D jassu tuli sattumalta puheeksi ja vompattina tietysti höristin korviani :D hieman noloa oli kieltämättä kaivaa se Rikun kuva esille ja kysyä oliko sama mies, mutta pakkohan se oli... Eli pidän varmana että Riku oli Oulussa.

    • Tgvbhyujn

      On vissiin letku miehekkäästi vaihtanut nimimerkkiä?
      Noloa, mut ei mikään yllätys.
      Koska viuhahdus?

    • IsoTotuush

      Ihan turha tulla tänne kertomaan et joku on nähny Rikun. Ei nää palstan hullut tuu sitä ikinä uskomaan koska se pilaa heidän Jassun salatut elämät-käsikirjoituksensa jolla on hyvin vähän tekemistä oikean Jasmin mäntylän kanssa.

    • A_B_C_D
      • Plmnkoijb

        Kieltämättä se on hassua että sama ihminen näyttää samalta itsestään otetuissa eri kuvissa.


      • A_B_C_D

        Ne eivät ole eri kuvia, vaan sama kuva. Rannalla otettussa kuvassa miehen kasvot kuvamanipulaatio miehen julkisesta FB-profiilikuvasta. Siksi ne näyttävät samalta. Hassua on se, että täällä ei ole sitä huomattu.


      • pikkuisen.tarkka
        A_B_C_D kirjoitti:

        Ne eivät ole eri kuvia, vaan sama kuva. Rannalla otettussa kuvassa miehen kasvot kuvamanipulaatio miehen julkisesta FB-profiilikuvasta. Siksi ne näyttävät samalta. Hassua on se, että täällä ei ole sitä huomattu.

        On se Jasmin kyllä pätevä ja tarkka, hoksannut muuttaa Richardin kampausta;). On se hassua. Ps. Kakarat eivät näytä tajuavan, ettei noilla kilometreillä ulkonäkö sanottavasti muutu edes vuodessa.


      • aijaaha
        A_B_C_D kirjoitti:

        Ne eivät ole eri kuvia, vaan sama kuva. Rannalla otettussa kuvassa miehen kasvot kuvamanipulaatio miehen julkisesta FB-profiilikuvasta. Siksi ne näyttävät samalta. Hassua on se, että täällä ei ole sitä huomattu.

        On huomattu. Kuvat myös aijaassaa.


      • prestigesaddl
        aijaaha kirjoitti:

        On huomattu. Kuvat myös aijaassaa.

        Laitatko linkin, kiitos.


      • deadnki

        Ite oot hassu. Eihän noi nyt oo mitenkään samasta kuvasta. Ihan eri ilmekin Rikulla. Voi teitä höpsöjä.


      • A_B_C_D
        deadnki kirjoitti:

        Ite oot hassu. Eihän noi nyt oo mitenkään samasta kuvasta. Ihan eri ilmekin Rikulla. Voi teitä höpsöjä.

        Kasvojen ilme, silmät ja suu, ovat kuvassa manipuloitu.


      • hullujakaikki

        No niinpä tietysti.


    • Jassunsurkeeelämä

      Jassurassu, kaikkia feikkiä. Seiskan järjestämiä kulissiavioliittoja (ei ihme ettei Helkaa oo kiinnostanu osallistuu), seiskan järjestämiä polttareita ja nyt huippuna salainen etäsuhde Perttulan Phantomin kanssa! Eksät kieltää suhteissa ikinä olleensakaan ja jos myöntävät niin kertovat häpeevänsä koko juttua. Jassurassu se istuu kotona ollakseen valmis reissuun milloin minkin rakkauden kanssa, ei vaan koskaan pääse mukaan!

      • Ei.voi.ymmärtää

        Ei käy kyllä täysillä ellei äitinsäkään kun ei tee mitään saadakseen naisen raiteilleen. Hymisee siinä vaan mukana milloin missäkin, Vaasan reissu oli kyllä jo huippu!


      • Bcbcbcbxx
        Ei.voi.ymmärtää kirjoitti:

        Ei käy kyllä täysillä ellei äitinsäkään kun ei tee mitään saadakseen naisen raiteilleen. Hymisee siinä vaan mukana milloin missäkin, Vaasan reissu oli kyllä jo huippu!

        Siinä kuuluisassa feikkikuvassa sekä Jaska että äitinsä ovat oudon näköisiä, kummalliset ilmeet kummallakin. Ilmeisesti poseeraavat photoshoppausta varten?


    • tekemiset.tilille

      Kertoikohan Jassu Rikulle, että oli tehnyt julkisen postauksen hänen mielisairaudestaan? Tämähän tapahtui aikana, kun olivat (taas) parisuhteessa, niin ei voi pitää edes "kostona".
      Kummallisia kiemuroita nuo Jassoon touhut.
      Saarluisissa oli rakkaan kanssa viettämässä laatuaikaa hotellihuoneessa, kun ulkona satoi räntää. Paitsi ettei ollut. Yksinään saattoi olla.
      Ei ole normaalin ihmisen rehellistä puhetta tuommoinen.

    • hullujakaikki

      Näyttää siltä, että suurin osa täällä on enemmän hulluja, tyhmiä, valehtelijoita ja säälittäviä lusmuja kuin Jasmin. Mikä siinä omassa elämässä on noin pielessä, että koette Jasminin noin pahaksi uhaksi? Sairasta touhua.

      • LisääHuutonaurua

        Jassuko uhka, buahahahah! Nää Jassun nuolijat on niiin pihalla, ihan kaikesta. Elävät kai samanlaista teinipissisten woohoopoohoo-elämää prinsseineen ja alati vaihtuvine rakkauksineen kuin esiteinin asteelle jäänyt Jassukin.


    • Fotaja

      Salaliittoteoriat kuvasta menee yhä villimmäksi mikä on hassua koska jos Riku on näht Oulussa niin kuvakin lienee aito. En tajua mitä järkeä on vertailla Rikun kuvia, tottakai se näyttää samalta omissa kuvissaan. Sehän nyt vasta outoa olis jos ei näyttäisi samalta? Profiilikuva ja Jassun instakuva ei selvästikään ole sama kuva, sen voi todeta jokainen jolla on silmät päässä. Hiukset, pään kallistuma jne on ihan erilaiset. Rikusta huomaa ettei oo tottunut poseeraamaan, käytössä on vain yksi ilme ja näyttää aina hieman kiusaantuneelta kuvissa.

      • Onksrikuunäkynyt

        Salaliittoteorioita ja valheita on ainoastaan ja vain Jaskan omassa päässä ja mielikuvituksessa. Paas pistään Rikun saamia herjausviestejä someen! Et taida uskaltaa...paas tekeen rikosilmoitusta kunnianloukkauksestas! Et taida uskaltaa... Samaa huuhaata kuin aussin ööööh vierailukin.


      • A_B_C_D

        Kuva on sama. Hiukset on lisätty melko taitavasti. Pään kallistumaa on muutettu rantakuvassa, se on helppoa. Kasvojen ilmettä on muutettu silmiä ja huulia muokkaamalla. Asia on helppo todistaa.

        Merenrantakuva ei ole aito. En ota kantaa mihinkään muuhun asiaan esim. kuvamanipulaation syihin. Itse henkilöistä minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan.


      • vaivaivai

        Facen GoldDiggers-ryhmässä Rikulla on vapautunut ilme ja näyttää ihan erilaiselta kuin kuvissa Jaskan kanssa. Ei uskoisi samaksi mieheksi.


      • Intona
        A_B_C_D kirjoitti:

        Kuva on sama. Hiukset on lisätty melko taitavasti. Pään kallistumaa on muutettu rantakuvassa, se on helppoa. Kasvojen ilmettä on muutettu silmiä ja huulia muokkaamalla. Asia on helppo todistaa.

        Merenrantakuva ei ole aito. En ota kantaa mihinkään muuhun asiaan esim. kuvamanipulaation syihin. Itse henkilöistä minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan.

        Hei haloo! Typerää väittää että kyseessä on sama kuva, luettelemasi muokkaukset vaativat jo sen verran osaamista ettei varmasti löydy jassulla tai lähipiiristä. Todista nyt ihmeessä miten hiukset on lisätty ja ilmettä muutettu. Ja todisteeksi ei riitä profiilikuvan lätkäiseminen tänne. Rikulla on sama ilme lähes joka kuvassa, tarkoittaako se että hänestä on otettu vain yksi kuva ikinä? Valoja päälle nyt!
        Lisäksi Riku on nähty Oulussa, ei tarvi muokata kuvia kun tyyppi itse paikalla.


      • Ehhehhee
        Intona kirjoitti:

        Hei haloo! Typerää väittää että kyseessä on sama kuva, luettelemasi muokkaukset vaativat jo sen verran osaamista ettei varmasti löydy jassulla tai lähipiiristä. Todista nyt ihmeessä miten hiukset on lisätty ja ilmettä muutettu. Ja todisteeksi ei riitä profiilikuvan lätkäiseminen tänne. Rikulla on sama ilme lähes joka kuvassa, tarkoittaako se että hänestä on otettu vain yksi kuva ikinä? Valoja päälle nyt!
        Lisäksi Riku on nähty Oulussa, ei tarvi muokata kuvia kun tyyppi itse paikalla.

        Ai kuka näki Richard Testerin livenä Oulussa?

        On se vaan merkillistä, että seiskan papparatsi (=helka) oli sattumoisin paikalla, kun Derek hylkäsi jassun kuin vanhan lapasen, mutta kun itse elämänsä rakkaus tulee päiväkausiksi kylään, ei kukaan saa kuvan kuvaa.

        Ns. todisteena on vain Mäntylöiden heikonlaisesti muokattu kuva.
        Ja mistäs sinä tiedät Mäntylöiden osaamiset huijauksien alalta. Minusta varsin taitavia ovat.

        Richard Tester ei ollut Oulussa.


    • JotakinUuttaPlease

      Instassa Seiskan juttu... Se on kyllä nähty jo...

      • Mäntylä.yök

        Blogissaan Jaska haukkuu, yllätys, yllätys, noin sadannen kerran nettikiusaajat. Vois akka katsoo joskus peiliin ja haukkua myös itsensä, sen verran törkeesti on haukkunut muita ihmisiä, ja oikeen antaumuksella. Mut hänellähän on oikeus sanoa suoraan mitä ajattelee, muilla ei. Huoh.


      • TyhjiäViestejä

        juu niin haukkuu ja sanoo tekevänsä kaikkensa että saa viestin lähettäjän selville.
        Kunnianloukkausviestit viedään yleensä poliisille ja poliisi selvittää kirjoittajat.
        Ihmettelempä ettei niin ole toimittu kertaakaan. Miksi ei?


      • Räksyttävärakkki
        TyhjiäViestejä kirjoitti:

        juu niin haukkuu ja sanoo tekevänsä kaikkensa että saa viestin lähettäjän selville.
        Kunnianloukkausviestit viedään yleensä poliisille ja poliisi selvittää kirjoittajat.
        Ihmettelempä ettei niin ole toimittu kertaakaan. Miksi ei?

        Kunhan taas vaan aukoo päätään ja yrittää viedä huomiota feikkikuvasta ja haamurakastajastaan. Ei haukkuva koira pure.

        Jaska huutelee Patalaiskantieltä turvallisesti äitinsä helmoissa roikkuen milloin kenellekin, mutta esim. Marikalle, Martinalle eikä Anulle ei uskalla sanoo sanaakaan face to face ja eihän se voiskaan kun ei missään liiku vaan nyhjää kotinurkissa aamusta iltaan, täysikäinen nainen.


      • Patalaiskaakka

        Ristiriitaista oli sekin erosta infoominen. Ekaks rehvasteli kuinka hän on saanut tarpeekseen köyhästä eläkeläisestä ja kuinka hän haluaa erota, seuraavaks itkee kun Dennis ei hanki sitä eroa! Papsuhan sen eron loppujen lopuksi haki, hoiti ja maksoi, Jassu ei laittanut tikkua ristiin! Jassulla ei oo muuta kuin suuri ja ruma suu. Ei saa ikinä yhtään mitään aikaan yhtään missään asiassa.


      • Idiooootit
        Mäntylä.yök kirjoitti:

        Blogissaan Jaska haukkuu, yllätys, yllätys, noin sadannen kerran nettikiusaajat. Vois akka katsoo joskus peiliin ja haukkua myös itsensä, sen verran törkeesti on haukkunut muita ihmisiä, ja oikeen antaumuksella. Mut hänellähän on oikeus sanoa suoraan mitä ajattelee, muilla ei. Huoh.

        Kenenkähän pitäisi oikeasti katsoa peiliin? Kyllä täällä tuo haukkuminen Jassua kohtaan on pahempaa, kuin Jassun haukkuminen teitä idiootteja kohtaan. Ja sitäpaitsi ootte haukkunne ansainneet.


      • Hyihelvetti

        Jassu vaikuttaa kun muutaman viestinsä olen nyt käynyt blogeistaan katsomassa, aivan tyypilliseltä siipeilijä naiselta, jonka laisia on nähty myös urheilijoiden ympärillä perskärpästelemässä, ja siipeilemään pyrkimässä.

        Taisi siipeillä aikoinaan Tabe Slioor samalla tavalla, omaan ulkonäköönsä luottaen, ja mikäs siinä, jos näille siipeilijöille aina maksajia löytyy.

        Oksettavaa on kuitenkin katsella puheita Jassulle "rakkaista" ja muuta vastaavaa.
        Jassu on tasan niin rakastunut, kun elättäjä löytyy, tasan niin kauan, kunnes elättäjä alkaa kiristää rahahanojaan tai sulkee hanat.

        Silloin tulee taas aika löytää uusi "rakas" ja olllaan taas niin rakastuneita niin rakastuneita että.

        Olematon turha julkkis koko siipeilijä.


    • Haamurakastaja

      Miten kummassa seiskassa ei oo rakkaanrikun ja Jaskan haastista eikä edes kuvan kuvaa vaikka kohupari on palannut niin näyttävästi yhteen! Nyt meni viimeinenkin uskottavuus et rakastaja olis vilahtanutkaan Suomessa päin. On ja pysyy Jaskan ikiomana haamurakastajana kun seiskakaan ei ole saanut kuvan kuvaa, hahahah!

      • Nauttavaa.puuhaa

        Voi, voi ketään ei kiinnosta stalkata Jassuu. Mihin katos se Patalaiskantien oma paparatsi, se joka käskystä stalkkas ravintoloiden ulkopuolella ja postaili kuvia seiskaan?


      • MikseiLehdetKirjoita

        pitäisikö vinkata is ja il viihde uutisiin, että ylkä on ollut kyläily reissulla suomessa.
        Tekisivät nyt jutun tästäkin asiasta :-)


      • voisentään

        Askarruttaa tuo instaan täräytetty juttu,
        ihme pelleilyä, jopa sairasta tuonkin ikäiseltä matamilta.
        Kiusantekoo näädille, mitäpä muuta, mutta nautintonsa kullakin.
        Vanhaksipiiaksi jäänee tääkin eukkorääsy, kun aikansa vehkoo
        siellä täällä.
        Hotellien auloissa loisii kuten Tunkerokin jne........


    • jasminlukeelehdestä

      Kyllä seurustelu on totta, tuumi Jasmin kun löysi jutun seiskasta instaansa. Mitä lehdessä lukee, se on totta.

    • voijassurassu

      Voi noita Jassurassun juttuja!! Naurattaa niin pirusti tuo kirjoittelu, kuinka hän rrrrakkaansa kanssa lukee mielipiteitä suhteestaan! Eikö todella ole muuta tekemistä rrrrrakkaan kanssa, kun noin harvoin (leikisti) tavataan?
      Jos ihminen olisi OIKEASTI rakastunut, niin kyllä piut paut välittäisi mistään kirjoituksista! Jassu ei vaan pystynyt taaskaan todistamaan harhojaan, niin kiukuttelee, itseään kehuen, entiseen malliin! JASSU OLET SÄÄLITTÄVÄ!

      • JassunTarinat

        Rakashan on pyytänyt jo ajat sitten että Jassu jättäisi moisen roskajulkisuuden, jota Riku itse halveksii, niin miksi nyt sitten yhdessä oikein tiiminä juttuja luettaisiin ja naureskeltaisiin? Eikö Jassulla oo muuta näytettävää ja kerrottavaa rakkaalleen kun liki vuoden eron jälkeen tavataan? On taas niin outoja noi Jassun tarinat.


      • vanhasanonta

        "Köyhän ainut huvitus on vilkas mielikuvitus."


      • AussiParka

        No tulipahan taas Rikullekin kertauksenomaisesti selväksi, millaisen julkisuusriippuvaisen tyrkyn kanssa onkaan tekemisissä. Jassuhan on tämänkin "suhteen " aikana moneen kertaan vakuutellut läheisilleen ja ennenkaikkea itselleen, ettei tarvitse kohujulkisuutta mihinkään...mut eiköhän taas laatujulkaisu Seiskassa informoida suhteen nykytilasta. Yhteisestä lomasta on Instassa kuvakertomuksena raportoitu, et Scandicissa ollaan, pantu on, välillä käveltiin äitin kans jäällä ja sushillekin ehdittiin. Sit tiiminä ruodittiin mitä pitäis tehdä, kun joku seinähullu lähettelee Aussille sähköposteja. Onko tuo Aussi oikeesti niin tyhmä, ettei tajua, et elämä Jassun kanssa on jatkuvaa kohua toisensa perään. Jos uusia kohuja ei ole, niin niitä kehitetään(vrt. skottijuttu) tai kaivetaan vuosien takaiset nolot jutut esiin (Danny, opettaja, rattijuoppous ym. ym. ym.). Näillähän Jassu tienaa ne pikkuiset tulonsa, eikä taatusti pysty julkisuudesta luopumaan, vaikka jonkun elätiksi pääsisikin.


    • Plmnkoijb

      Mikä on motiivina tällä niinallalähettää tuollaisia viestejä Rikulle?
      Ei varmasti tunne Rikua eli kyseessä aivan vieras ihminen toisella puolella maailmaa. Kokee tekevänsä jonkinlaisen "palveluksen" kun kertoo Rikulle mitä mieltä on jassusta? Noh, Rikua tuskin jonku sekopään viestit kiinnostaa, lisääntyy vaan Rikun sympatiat jassua kohtaan kun näkee millaisia hulluja on tyttöystävän stalkkerit. Mut niinalle naureskellaan Australiassa asti!

    • boikko

      Ei voi ymmärtää mitä näillä harhaisilla tyypeillä päässä liikkuu. Kyllä minunkin sympatiat alkaa olla Jassun puolella, kyllä nää "kiusaajat" ovat ihan sairasta porukkaa. Mitään he eivät usko, vaan kaikki asiat väännetään väkisin ja vainoharhaisesti valheiksi ja Jassua haukutaan vaan enemmän. Mutta itse he ovat pyhimyksiä. Kaikki Jasdun tekemä on feikkiä ja valhetta. Oli se sitten avioliitto,parisuhde, tatuointi, valokuva, blogikirjoitus...johan tämä Ninakin julistettiin Jassun itse tekemäksi feikkiprofiiliksi, jotta hän voisi jatkaa feikkisuhdettaan Rikuun.

      • voisentään

        Pimpeli pompeli.
        hiiri se kissalle takkia ompeli.


    • riemurasia0

      Voi herranduuleli sentään

    • A_B_C_D

      Kiusaaminen on tietenkin väärin. Ei ole kuitenkaan vainoharhaista väittää, että Seiskan valokuva on feikki. Se on sitä.

      Mies on istutettu kuvaan. Hänen kasvoja, hiuksia ja kaulaa on kuvassa manipuloitu selvästi.

      Kuvamanipulaatiossa on käytetty miehen julkista FB-profiilikuvaaa. Kuvavertailu avaa myös syitä manipulaatiolle niissä kohdissa, joissa se on tehty. Silmien ja huulten ilmettä on muutettu. Kaulan alueen alueet on käsitelty vahvasti. Kaikista näistä on jäänyt selvät jäljet. Hiukset on manipuloitu melko taitavasti.

      Kuvissa osa niihin lankeavista valoista ja varjoista ovat identtisiä. Tämäkin paljastaa manipulaation.

      Ehkä vahvin todiste manipulaatiosta on kuitenkin pään asento ja etäisyys kamerasta. Ne ovat millilleen samat molemmissa kuvissa. Tämä paljastuu, kun molemma kuvat suurennetaan samaan kokoon.

      En ota kantaa kuvamanipulaation syihin. Se on minulle yhdentekevää. Itse henkilöistä minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan. Kirjoitan tämän ainoastaan kuvajournalistisesta mielenkiinnosta.

      • voisentään

        Hih, hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hi,hiii......miks mun armaani ei
        lemmi tummaaaa, miks hää lempii vuan vaaleataaa......!!!!!!!!!


      • täyttäasiaa

        ABCD kiitos asiallisesta kommentista, joita täällä harvoin näkyy.


      • voemahotonpaikka

        Ja kaiken tämän on tehnyt Jasmin, joka on mielestänne laiska, tyhmä, saamaton ja hullu? :D


      • ihmetyyppisaatana

        Ja sitä se on, painuhan vittuun perserunkkari.


      • Bjuyghh
        täyttäasiaa kirjoitti:

        ABCD kiitos asiallisesta kommentista, joita täällä harvoin näkyy.

        Kaikki muut asialliset kommentit, jotka ovat Jasminin puolesta ja teitä vastaan sivuutetaan täysin. Mutta kun joku olevinaan asiantuntija on teidän kannalla, niin hallelujaa.


      • A_B_C_D
        voemahotonpaikka kirjoitti:

        Ja kaiken tämän on tehnyt Jasmin, joka on mielestänne laiska, tyhmä, saamaton ja hullu? :D

        En tietenkään tiedä kuka manipulaation on tehnyt, mutta selvästi joku, jolla on kuvankäsittelyn perusteet melko hyvin hallinnassaan ja vähintäänkin kohtalaiset työvälineet.

        Kuvamanipulaatiot ovat hyvin tavallisia. Julkisuuden henkilöt, mallit artistit ja näyttelijät ympäri maailmaan muokkaavat kuviin vartaloitaan ja kasvojaan. Tätä tehdään myös esim. muotiehtien toimituksissa.

        Sen sijaan on harvinaisempaa, että kuvaan tuodaan manipuloimalla kokonaan toinen henkilö. Tällainen manipulaatio on hyvin paljon vaikeampaa kuin pelkkä kasvojen tai vartalon manipulointi. Se vaatii kokemusta ja taitoa, sekä erinomaisia ammattitason kuvankäsittelyohjelmia. Käsittelyn jälkien peittäminen on ammattilaisellekin kaikkein vaikeinta. Tässä ei siinä suhteessa ihan onnistuttu.


      • Kjhgff
        ihmetyyppisaatana kirjoitti:

        Ja sitä se on, painuhan vittuun perserunkkari.

        Noh noh. Eikö älykkyytesi riitä käsittelemään tätä ongelmaa? Miten joku niin tyhmä kuin Jasmin osaisi muokata kuvia noin ammattimaisesti? Onko Jassu sittenkin fiksu? Vai onko kuva sittenkin aito? Vai oletko sinä idiootti? Siinäpä sulle pohdittavaa.


      • Voiviineri
        A_B_C_D kirjoitti:

        En tietenkään tiedä kuka manipulaation on tehnyt, mutta selvästi joku, jolla on kuvankäsittelyn perusteet melko hyvin hallinnassaan ja vähintäänkin kohtalaiset työvälineet.

        Kuvamanipulaatiot ovat hyvin tavallisia. Julkisuuden henkilöt, mallit artistit ja näyttelijät ympäri maailmaan muokkaavat kuviin vartaloitaan ja kasvojaan. Tätä tehdään myös esim. muotiehtien toimituksissa.

        Sen sijaan on harvinaisempaa, että kuvaan tuodaan manipuloimalla kokonaan toinen henkilö. Tällainen manipulaatio on hyvin paljon vaikeampaa kuin pelkkä kasvojen tai vartalon manipulointi. Se vaatii kokemusta ja taitoa, sekä erinomaisia ammattitason kuvankäsittelyohjelmia. Käsittelyn jälkien peittäminen on ammattilaisellekin kaikkein vaikeinta. Tässä ei siinä suhteessa ihan onnistuttu.

        Really? Siis julkkikset muokkaa kuviaan? Eikä!


      • halvatunhömppä

        Eipä ehtinyt uusia kuvia Seiskaan.


      • voisentään
        A_B_C_D kirjoitti:

        En tietenkään tiedä kuka manipulaation on tehnyt, mutta selvästi joku, jolla on kuvankäsittelyn perusteet melko hyvin hallinnassaan ja vähintäänkin kohtalaiset työvälineet.

        Kuvamanipulaatiot ovat hyvin tavallisia. Julkisuuden henkilöt, mallit artistit ja näyttelijät ympäri maailmaan muokkaavat kuviin vartaloitaan ja kasvojaan. Tätä tehdään myös esim. muotiehtien toimituksissa.

        Sen sijaan on harvinaisempaa, että kuvaan tuodaan manipuloimalla kokonaan toinen henkilö. Tällainen manipulaatio on hyvin paljon vaikeampaa kuin pelkkä kasvojen tai vartalon manipulointi. Se vaatii kokemusta ja taitoa, sekä erinomaisia ammattitason kuvankäsittelyohjelmia. Käsittelyn jälkien peittäminen on ammattilaisellekin kaikkein vaikeinta. Tässä ei siinä suhteessa ihan onnistuttu.

        Selvähän tää, mut jos näössä ei kummoista vikaa,
        me tyhmät näädätkin ollaan kyllä havaittu,
        et eukon pläjäykses ei kaikki ole kondikses, mut eukon hahmottamises
        on kyllä parantamisen varaa, tai kuka sitte töhertänytkin.


    • aabeeceedee

      A_B_C_D on nähnyt sen, minkä monet muutkin ovat nähneet: kuva on käsitelty. Lisäksi hänellä ilmeisen hyvää tietoa siitä, miten kuvia ylipäänsä käsitellään.

      Hankalaa tietoa niille, jotka haluavat uskotella, että Tester oli Oulussa. Ja niille, jotka haluavat siihen uskoa.

      Jasmin Mäntylän mielikuvitusrakas voi olla tietenkin ihan missä hyvänsä ja milloin tahansa.
      Oikea Richard Tester ei ollut Oulussa.

    • nytriittää

      Mulle on aivan sama, onko Riku ollut Oulussa vai ei. Ihmetyttää vain se, että teillä ei ole esittää mitään todellisia todisteita mielipiteidenne puolesta. Ja ei, se "feikki"kuva ei ole todiste. Eikä myöskään Jasminin aikaisemmat suhteet tai puheet todista sitä, että hän nyt valehtelee. Joten te älykkäinä itseänne pitävät huutelijat, todistakas asia, niin loppuu tää saatanan jankkaaminen.

      • oliks.se.tsäs

        Vaikka kuva onkin feikki. Mitä muuta tarvitset, jäz?

        Ja ei, todistustaakka ei ole muilla, se on sulla. Kukaan ei nähnyt. Ei kukaan. Jonkun olemattomuutta ei tarvitse todistaa. Miten todistetaan se, että Lumikkikaan ei käynyt Oulussa? Koska ei kukaan nähnyt. Jos väittää nähneensä Lumikin, on todistustaakka näkijällä.
        Mutta se, että koko kaupungissa kukaan ei näe Richard Testriä livenä, vaikka jäzin mielestä ukko on kaupungissa, se on outoa. Miksi et otattanut oikeaa kuvaa, kun kerran olette mielestäsi yhdessä. Sellaisia kuin Australiasta? Oikeita kuvia.

        Muuten, kukas se aloittikaan lauseensa: Ja ei, se ei jne...


      • Idiooootit

        Ei. Kyllä se todistustaakka on niillä, jotka keksivät juttuja ja väittävät muita valehtelijoiksi.


    • entiijämitään

      Kuva on aito. Neidolla ei riitä varat lentää perässä Ausseihin. Neito vissiin kirjoittanut/ viimeistellyt viimeisimmän bloginsa kännissä, ei voi muuten olla noin haparoivaa settiä. Huokaus!

    • Oknbjiuhv

      Johan täällä on moneen kertaan todettu että Riku ja jassu oli nähty syömässä jossain ravintolassa Oulussa. Ja haloo, ei mitään tsäänssejä että jäääz olis saanu tehtyä tuollaisen photoshoppauksen, kuva on aito. Ettäkö olis osannu muutella Rikun ilmettä, hiuksia ja vieläpä laittaa sille talvivaatteet? Ihan varmasti joo. Minäkin suurensin kuvan, en löytänyt käsittelyn jälkiä.
      Todella kummallista että sama ihminen näyttää samalta eri kuvissa. Lienee ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa kun näin on käynyt.
      Jospa Nina ja kumppanit vaan hyväksyis että Riku oli Oulussa, tai on ehkä vieläkin. Tässähän nyt vaan odotellaan letkun raporttia aiheesta, uskon sen olleen paparazzina pariskunnan kannoilla, eihän tätä poissaoloa muuten voi selittää...

      • nöösipoika

        Vitun nöösipoika! Kuva tai ei tapahtunut. Jasson kuva oli manipuloitu, jasso sitä ei tietenkään osaa/laiskuuttaan jaksa tehdä, sen teki hötööthehtee, fakta. Nyt nöösipoika turpa kiinni.


      • A_B_C_D

        Kommenttisi kertoo paljon siitä, miten helppoa meitä ihmisiä on huijata kuvamanipulaatioilla. Suurimmalle osalle Seiskan lukijoista kuva meni täydestä.

        En ajatellut jakaa julkisesti analysoimiani kuvia, mutta asialla on juuri tässä mielessä myös yleistä yhteiskunnallista merkitystä ja muutan mieleni.

        Kuvavertailuni ei todista mitään muuta kuin sen, että Seikassa julkaistu kuva on manipuloitu. Tähän asiaan liittyvistä henkilöistä ja heidän motiiveistaan minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan.


      • Jokolopetat

        Älä jaksa. Muissakin ketjuissa olet käynyt mouhoamassa Jassua vastaan. Ai ei muka ole mielipidettä? Hah :D


      • Joopajoooop
        A_B_C_D kirjoitti:

        Kommenttisi kertoo paljon siitä, miten helppoa meitä ihmisiä on huijata kuvamanipulaatioilla. Suurimmalle osalle Seiskan lukijoista kuva meni täydestä.

        En ajatellut jakaa julkisesti analysoimiani kuvia, mutta asialla on juuri tässä mielessä myös yleistä yhteiskunnallista merkitystä ja muutan mieleni.

        Kuvavertailuni ei todista mitään muuta kuin sen, että Seikassa julkaistu kuva on manipuloitu. Tähän asiaan liittyvistä henkilöistä ja heidän motiiveistaan minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan.

        Ja Seiskassa ammattilaiset eivät ole tätä huomanneet, vaan julkaisevat feikkikuvia? Pitääpä ottaa yhteys Seiskaan ja pyytää heitä olemaan jatkossa tarkempia.


      • TeeppäNiin

        ota ihmeessä yhteyttä seiskaan :-)
        julkaiseehan ne wannabe julkkisten insta ja blogi juttujakin uutisina, tarkastamatta sen kummemmin pitääkö jutut paikkaansa. 5 2 edustaa ihan huippu journalismia jossa kaikki jutut on tottakai 100% faktaa.

        Kyseessä olevassa kuvassa minua häitisee valot ja varjot...


      • aussiposti

        Jassukka mussukka, pirauttapa "tiimi"kaverillesi, että hommaa isomman postilaatikon, nimittäin nyt pukkaa Seiskoja.


      • hutkiva.journalisti

        Julkkikset ottaa itse yhteyttä Seiskaan ja lehti julkaisee kuvia ja juttuja ilman mitään sen kummempia tarkistuksia todenperäisyydestä. Monet kääk-juttuvinkit ja kuvatkin on julkkujen ihan itse junailemia. Suomessa tuskin "ammattipaparazzit" viittii lymytä puskissa kyttäämässä. Seiska pitää keinotekoisesti julkkiksia otsikoissa ihan vaan lehdenmyynnin takia. Ja hyväuskoiset hölmöt ostaa niitä lehtiä.


      • Iinezparka
        A_B_C_D kirjoitti:

        Kommenttisi kertoo paljon siitä, miten helppoa meitä ihmisiä on huijata kuvamanipulaatioilla. Suurimmalle osalle Seiskan lukijoista kuva meni täydestä.

        En ajatellut jakaa julkisesti analysoimiani kuvia, mutta asialla on juuri tässä mielessä myös yleistä yhteiskunnallista merkitystä ja muutan mieleni.

        Kuvavertailuni ei todista mitään muuta kuin sen, että Seikassa julkaistu kuva on manipuloitu. Tähän asiaan liittyvistä henkilöistä ja heidän motiiveistaan minulla ei ole mitään mielipidettä puolesta eikä vastaan.

        Tää on totta. Kuviin uskotaan sokeasti. Ei pitäisi.


      • Olipahärskii
        Joopajoooop kirjoitti:

        Ja Seiskassa ammattilaiset eivät ole tätä huomanneet, vaan julkaisevat feikkikuvia? Pitääpä ottaa yhteys Seiskaan ja pyytää heitä olemaan jatkossa tarkempia.

        Seiskan AMMATTILAISET! Buahahahhahhaa! Seiskan AMMATTILAISET eivät nyt osaa edes oikeinkirjoitusta!


      • kynäion
        TeeppäNiin kirjoitti:

        ota ihmeessä yhteyttä seiskaan :-)
        julkaiseehan ne wannabe julkkisten insta ja blogi juttujakin uutisina, tarkastamatta sen kummemmin pitääkö jutut paikkaansa. 5 2 edustaa ihan huippu journalismia jossa kaikki jutut on tottakai 100% faktaa.

        Kyseessä olevassa kuvassa minua häitisee valot ja varjot...

        se on tuo auringonvalo aika armoton valkeaa lunta vasten....


    • Kesnd77

      Saako niistä kuvista rahaa?

    • NoBubbles

      Kylpyammekuva on ankea, koska siitä puuttuu VAAHTO. Ajatelkaapa, kuinka ihanaa olisi kun valkoisesta vaahdosta pilkistäisivät punaiset varpaat.

      Nyt lähinnä palelee ajatus kosteasta kylppäristä, jossa sinertävät sääret huljuavat haaleassa vedessä, eikä siinä ole mitään ylellistä.

      • AnkeaAmme

        Mutta onhan kylpyyn pääseminen toki Jaskalle luksusta, siksi kuvakin. Hänhän aina tahtoo ikuistaa ne huippuhetket.


    • voihanvideo

      Rikulle?!? Pitäähän sen nyt saada tietää, mitä juoruja hänestä nyt levitellään! Kertokaa sit mitä se vastas :)

      • odotellaan

        Olen ihan samaa mieltä! Riku ei varmaan tiedä, että on suhteessa Suomessa asuvan höppänän kanssa. Jasmin on tavallaan rohkea, kun uskaltaa levitellä tollaisia satuja toisen selän takana. Toivottavasti Rikulle paljastuu, ja laittaa satutädin ojennukseen! :)


      • voisentään

        Se että Riksu ja Jaspatimiina olis nähty jossain ruokailemas
        Oulussa, voihan tietysti tuo ollut joku eri mies jota luultu Riksuksi.
        Näitä miehenlättänöitä kun matamilla varmasti riittää
        vuoden joka päiville.
        Mitä näihin kommentteihin täällä tulee, ni toinen on nähny sitä ja toinen tätä.
        Vertauksen vuoks, ni vähän sama kun Oulussa ois nähty susi puussa,
        seuraavan päivän lehdes et, sehän oli vain tyttö kiipeilly harmaa turkki päällä.
        Joten toisen silmät voi nähdä jonkun hahmon eri lailla,
        silleen niin kun äkkiselti. Kannattaa siis tsekata tarkemmin jne. juttuja.


    • Pappanäätä

      "Kiinni jäitte Jassun kiusaajat"
      Ei, minä en jäänyt kiinni! En laske itseäni kiusaajaksi, enkä laske muitakaan Patalaiskan asioista totuuksia latelevia foorumilaisia. Laskin tuossa että Patalaiskaa puolustaa 108 eri nikkiä, ja totuuden kertoo 66 oikeasti eri nikkiä. Nuo 108 nikkiä ovat ainoastaan tehtailleet Patalaiska itse äitinsä Heklan kanssa. Kumman lie "Serkku" joka näki Ricun Oulussa?
      Entisenä valokuvauksen ammattilaisena yhdyn ABCD:n mielipiteeseen kuvafeikistä. Suht.koht. hyvin tehty mut ei tarpeeks.
      Todistustaakka on yhä Patalaiskalla Ricun Oulussa olosta. Feikattu "yhteiskuva", varpaat kylpyammeessa ja raaka kala lautasella ei todista mitään.
      Olen samaa mieltä näätätoverien kanssa että tämä itsestään jatkuvasti kuvia ottava Patalaiska olisi kyllä jaksanut ottaa Ricusta kuvia Instan täyteen, ja etenkin Kirveslehteen. Mielikuvituspoikaystävästä on sit vaikeampi ottaa kuvia. Vuorotyötä ovat tehneet palstoilla Heklan kanssa. Miksi se muuten joutuis vähän väliä aloittaa kommenttinsa " En ole Jasmin......". Kuka muu tuollaista Patalaiskaa puolustaisi? Pikkukakarat ovat muilla palstoilla, heitä ei tuollainen Nobody kiinnosta, ja aikuiset muistavat Patalaiskan valheet kautta aikojen.
      Eikös tuo jo kerro jotain, jos katukin on nimetty asukin mukaan! Huolissani olen jos The Paxun (Tuksun) mukaan Albertstrasse nimettäisiin uudelleen. Fanitin ennen Paxua, mutta kun siitä tuli tylsä seurattava siirryin hiljattain tähän Patalaiskaan ja olen löytänyt heissä paljon yhtäläisyyksiä. Koomisuus ehkä paras, mutta myös samanlaiset äidit, Hekla ja Depardiu(?).
      Kommentoin Paxua sekä sevenissä että myhyssä, ja tämä on ekä kerta, mutta ei vika kun kommentoin Patalaiskaa. Seurasin toki silloin tällöin tätä tähteämme, ja silloin oli mm. jasmininstalkkeri (nimim.) jonka kommentit Patis aina poisti. Mielenkiintoni heräsi.
      Nyt kaipaisin tänne niitä Paxun parhaita, eli Strip. Pygmi ja Teuvo etc...

      Jatkakaa joku muu....

      • 23tYl

        jatka keskenäsi, LETKU, ainakin laskemista, keväisin terkuin ÄITI.


      • Pacutyttö

        Jotenkin iljettävää että aikuinen mies tulee tänne haukkumaan ihmistä, joka nyt ei varsinaisesti ole tehnyt pahaa kenellekään. Joo, Mäntylä vaikuttaa olevan vähän hukassa ja rakkauselämä tökkii, mutta ei se nyt sellainen synti ole että siitä kannattais noin innostua.
        Tuksun näätimisen ymmärrän, pahoinpitelyt, koirien laiminlyönnit ym oikeasti tekevät Tuksusta pahan ihmisen, ja on typerää väittää että Mäntylä olisi jotenkin samaa tasoa Tuksun kanssa.
        Ja ei, minäkään en ole Mäntylä, mutta olen monivuotinen näätä.


      • KärppäPappa
        23tYl kirjoitti:

        jatka keskenäsi, LETKU, ainakin laskemista, keväisin terkuin ÄITI.

        Jasmin, sisäistä lukemasi. MINÄKÄÄN en ole Letku. Tiedän että olet yhä lääpälläsi Letkuun, mutta valitettavasti.....
        Meitä on onneksi satoja muitakin.
        Nyt tonkka kiinni ja käy nukkumaan, Heklakin nukkuu jo.


      • PapKärppä
        Pacutyttö kirjoitti:

        Jotenkin iljettävää että aikuinen mies tulee tänne haukkumaan ihmistä, joka nyt ei varsinaisesti ole tehnyt pahaa kenellekään. Joo, Mäntylä vaikuttaa olevan vähän hukassa ja rakkauselämä tökkii, mutta ei se nyt sellainen synti ole että siitä kannattais noin innostua.
        Tuksun näätimisen ymmärrän, pahoinpitelyt, koirien laiminlyönnit ym oikeasti tekevät Tuksusta pahan ihmisen, ja on typerää väittää että Mäntylä olisi jotenkin samaa tasoa Tuksun kanssa.
        Ja ei, minäkään en ole Mäntylä, mutta olen monivuotinen näätä.

        Jotenkin iljettävää että aikuinen akka tulee tänne haukkumaan ihmistä jota ei tunne. Tekeekö se sinusta yhtään paremman? Mitä sinä täällä teet? Noh, tietysti, koska olet heistä kahdesta se toinen.
        Ei, en vieläkään ole Letku. Sitäpaitsi mielestäni Letkulla on ollut aina munaa esiintyä omalla tunnarillaan.
        Minäkin esiintyisin jos osaisin, mut kun tuo ei anna. Mut PappaNäätä Kärppänä.


      • Korjausta
        PapKärppä kirjoitti:

        Jotenkin iljettävää että aikuinen akka tulee tänne haukkumaan ihmistä jota ei tunne. Tekeekö se sinusta yhtään paremman? Mitä sinä täällä teet? Noh, tietysti, koska olet heistä kahdesta se toinen.
        Ei, en vieläkään ole Letku. Sitäpaitsi mielestäni Letkulla on ollut aina munaa esiintyä omalla tunnarillaan.
        Minäkin esiintyisin jos osaisin, mut kun tuo ei anna. Mut PappaNäätä Kärppänä.

        Ensiksikään tuossa ei haukuttu ketään, kommentoitiin vaan tyypin käytöstä.
        Toiseksikin se on vähän eri asia huomauttaa nimimerkkiä kuin haukkua oikeaa ihmistä. Säkin oot vissiin unohtanut, että jopa Jasmin Mäntylä on oikea ihminen, eikä mikään sun rakentama mielikuvitusolento, josta voi kirjoittaa mistä mieleen juolahtaa.
        Letku hävis palstalta samoihin aikoihin kun Riku tuli Suomeen, sattumaako?
        Ps. Minäkään en ole Jasmin tai äitinsä


      • Tyhmätyttöjassu
        Korjausta kirjoitti:

        Ensiksikään tuossa ei haukuttu ketään, kommentoitiin vaan tyypin käytöstä.
        Toiseksikin se on vähän eri asia huomauttaa nimimerkkiä kuin haukkua oikeaa ihmistä. Säkin oot vissiin unohtanut, että jopa Jasmin Mäntylä on oikea ihminen, eikä mikään sun rakentama mielikuvitusolento, josta voi kirjoittaa mistä mieleen juolahtaa.
        Letku hävis palstalta samoihin aikoihin kun Riku tuli Suomeen, sattumaako?
        Ps. Minäkään en ole Jasmin tai äitinsä

        Kukaan ei myöskään hauku Jasmineä, kommentoi vaan tyypin käytöstä, puheita ja kirjoituksia. Jokaisen nimimerkin takana on kyllä ihan oikea ihminen, vai uskotko ihan oikeesti että joku robotti tänne kirjoittelee kommenttejaan oululaisesta tyypistä. Kaikki kommentit palstalla perustuu vain ja ainoastaan oululaisen tyypin omaan ulosantiin, blogiin, faceen ja instaan sekä kohulehtien haastiksiin. Ei hän totisesti pidä kynttiläänsä, eli yksityiselämäänsä, vakan alla, hahah! Ei myöskään Helkan eikä rakkaan Rikun.

        Jasminen kommentti oli että faceen liittämänsä uutisen tyttö on tyhmä ja minä kommentoin samoin Jasminestä: tyhmä on.


      • Fuckntyhmä

        Laskit ihan itse? :D Ja mikä on nikki? Kylläpä oli todella sekavaa tekstiä. Mutta kiva kun uskot noihin omiin keksittyihin totuuksiin. Miltä tuntuu elää mielikuvitusmaailmassa?
        Ps.En ole Jasmin enkä Hekla. Tais mennä laskut uusiksi.


      • korjausta-tämäkin
        Korjausta kirjoitti:

        Ensiksikään tuossa ei haukuttu ketään, kommentoitiin vaan tyypin käytöstä.
        Toiseksikin se on vähän eri asia huomauttaa nimimerkkiä kuin haukkua oikeaa ihmistä. Säkin oot vissiin unohtanut, että jopa Jasmin Mäntylä on oikea ihminen, eikä mikään sun rakentama mielikuvitusolento, josta voi kirjoittaa mistä mieleen juolahtaa.
        Letku hävis palstalta samoihin aikoihin kun Riku tuli Suomeen, sattumaako?
        Ps. Minäkään en ole Jasmin tai äitinsä

        Richard Tester ei tullut Suomeen.

        Richars Tester on mäntylän mielikuvitusmiesystävä.

        Ikävää, että mäntylän henkinen vointi on heikko eikä lähipiirikään ihan tolkuissaan ole. mäntylän harhojen vaaliminen on ainoastaan tyhmää.


      • StadinPappaKärppä
        Fuckntyhmä kirjoitti:

        Laskit ihan itse? :D Ja mikä on nikki? Kylläpä oli todella sekavaa tekstiä. Mutta kiva kun uskot noihin omiin keksittyihin totuuksiin. Miltä tuntuu elää mielikuvitusmaailmassa?
        Ps.En ole Jasmin enkä Hekla. Tais mennä laskut uusiksi.

        Kuules nyt Jassu; Olette Heklan kanssa niin läpinäkyviä tavanomaisine kommenttienne kanssa. Nyt korkki kiinni, käy nukkumaan ja Hekla töihin.
        Sinulle kaikki on sekavaa tekstiä, etenkin jos siinä on mainittu sana TYÖ.
        Ei, ei mennyt laskut vieläkään sekaisin.


    • VitunNoloAkka

      LOL onks tää se joka halus syödä paskaa:D LOL

    • RelaaHei

      Syö paskaa. Niin tääkin syö.

    • Lovviisaa

      Kukaan ei hauku? Oikeesti oot sitä mieltä? Täällä kirjoittelut ei enää ole tosiaankaan tavallista kommentointia vaan joka ikisestä Jassun kirjoituksesta, kuvassta yms. alkaa hirveä haukkuminen. Kaikenlisäksi keksitte juttuja omasta päästänne ja kehittelette niistä älyttömiä juttuja.
      Sairasta touhua.
      Ja minäkään en ole Jassu tai Hekla.

      • Zuhhuhhhuuu

        En minäkään ole jassu enkä hekla, en hauku jassua vaan kommentoin tyypin omia juttuja eli naurettavia valheita, woohooo!

        Nauroin ihan katketakseni jassun jutuille hänen hyvästä parisuhteesta papsun kanssa, luksuselämästä Borootissa ja kaikelle muullekin mistä piti aina kuulla myöhemmin lisää! Nyt nauran katketakseni jassun olemattomalle etäparisuhteelle ja mielikuvitussuunnitelmille matkasta Perttulan patiolle! Jassuuu, kerro toki lisää vitsejäsi ja jätä nuorten blondien sekä marikoiden ja martinoiden haukkumiset, mitä se sinulle kuuluu miten he elämänsä elävät, mitä tekevät ja sanovat, sinunhan piti, omien sanojesi mukaan, keskittyä vain omaan elämääsi!


    • VoiMinkäTeitte
    • meodotamme

      Jassun seuraaminen on omaa saippua oopperaa! Kyllä on niin monet hauskat järjestänyt, kirjoituksillaan, kuvillaan ja saduillaan! Nyt on ollut vähän liian hiljaista, tämän "Riku tuli" sadun jälkeen. Laitahan Jassukka taas "ihania" luontokuvia, tai kuvia valmistamistasi "herkuista"! Meinaat vaipua unholaan,
      nyt kiireellä jotain julkaisuun!

    • Kukaas

      tää tämmöinen Jassu oikeen on ja mittöö tekköö?

    • jassufan

      Jassu ei sentään käynyt Dubaissa syömässä kakkaa, kuten tämänpäivän insta julkut.

      • rimmarikunniaan

        On saattanut kyllä papsun kakkaakin vähän herahtaa jasson huulille rimmarin yhteydessä :|


      • voisentään

        "Kukaas" ei juurikaan mitääan kehittävää.
        Instassa anoo armoa "olen mokannut".
        Ryyppyputki katkennutko rahan puutteeseen. Nyt ei jutut
        luista ei, kohmeloa pukkaa Matamille.


    • Saara-fani

      Oottekohan näitä Saaran kiusaajia, jotka taannoin kirjotteli roskaa hänestä, olipahan palstalla vain Saara kejtuja silloin, eikä näitä..

      Ihme sakkia, kirjoittajilla on kyllä aikaa tälläiseen.. Oispa jännä nähdä, millaisia poloisia te ootte ihan arkielämässä

      • Jaska.ei.mene.mihinkään

        Entäs itse? Aikaa on mollottaa joka ketjussa...

        Rakastuneeksi naiseksi ja hyvässä parisuhteessa eläväksi happybridetobeeksi Jaska on melkosen katkera, kaikki tuntuu ottavan päähän eikä Perttulaan menoa odoteta suurella innolla...


      • PappaKärppä

        Jaska, ihan itse olet niitä Saaran sekä muiden ketjuja tehtaillut, jotta huomio siirtyisi välillä muualle. Etenkin Ricun mielikuvitus reissun aikana. Feikkikuvat ei mennyt läpi, ja silloin tehtaillaan muita ketjuja.
        Kellonajasta ja tekstistä huomaa taas että viinitonkka on ollut tovin auki.


    • tietääköjoku

      Onko Australian maahantulokiellot niin ankaria, että seurustelukumppani ei voi tulla sinne koska haluaa? Pitääkö hänen aina välillä tulla takaisin omaan kotimaahansa?
      Muuttuisiko tilanne jos rakastavaiset esim. kihlautuisivat tai maassa jo asuva elättäisi muulta tulevan rakkaansa?

      • Munelämäämuntyyliin

        Niinpä. Ajatella kun seurustelee jonku aussin kanssa niin yhdessä ei saa olla kuin 3 kk vuodessa! Avoliitossa eläminen ei onnistu mitenkään ja naimisiinhan Jassu ei enää ikinä mene. Nyt onkin ihan pakko elää kahdessa maassa eikä työnteko taaskaan tule onnistumaan, Ausseissa kun ei saa tehdä töitä ja Suomessa ei voi, kun kohta on aina edessä paluu Perttulaan. Jassurassu. Ihan sääliksi käy, mutta minkäs teet kun sydän vetää milloin minnekin eikä itse pysty päättämään elämästään.


    • Hankalaa.on

      Aivan hirveetä! On ne Australian rajaviranomaiset vaan julmia. Nyt kaikkien rakastavaisten pitää elää kahdessa maassa, tulee hirveen kalliiksikin! Ja miten hankalaa! Treffeilläkin voi käydä vaan jossain puolivälin maassa, kuten nyt esim. saksassa. No, onneksi on se skype ja Jassunhan saa herättää oikein luvalla mihin aikaan vaan eikä se suutu.

    • mahdollisuuksialöytyy

      Australiaan voi hankkia;
      -Puolisoviisumin
      -Opiskelijaviisumin
      -Pidennetyn turistiviisumin (3kk - 12kk)
      Muitakin viisumin hankinta mahdollisuuksia löytyy.

    • takamaiden-juntti

      Riipputissi ei ole lähdössä Richard Testerin luo. Richard ei käynyt Oulussa riipputissin luona. Richard palautti riipputissin Helkalle pian vuosi sitten.

      Riipputissi on kehitellyt itselleen satuelämän, jossa hän suhteessa ihanaan australialaiseen ja elämä on shineshineshine. Jotta sadussa olisi jännitystäkin, riipputissi on keksinyt pahikset, joita kutsuu mielisairasmaijaksi, ninaksi ja samiksi.

      Oikeasti riipputissi on kouluttamaton yksinäinen nolla, jonka elämäntehtävänä on pyydystää elättäjä, mahdollisimman kaukaisesta maasta ja mieluiten sellainen, joka sallii riipputissin ripustautumisen ja hyväksyy vetelän ja vastuuttoman elämäntyylin.

      Lehdistö ei reagoinut riipputissin mielikuvitusmiesystävän vierailuun mitenkään, koska oli liian selvää, että tarina on riipputissin omaa horinaa vailla toellisuuspohjaa.

      Joten, kuka voisi olla kateellinen riipputissille, joka valehtelee ja bonuksena on veemäinen, ilkeä ja pahansuopa??

      • sitäkuneiole

        Jassu on yltiörehellinen, näin on kirjoitettu!!
        Jassu, todista, että näin myös olet! Kerro oikea totuus suhteestasi Rikuun!!


    • NaimisiinMenevät

      Nyt on pitkä viisumi vetämässä ja esteettömyystodistukset hankittu, puolin ja toisin. Jänskättää vaan, että kummassa maassa häät pidetään, ja pukeutuuko morsian siihen kulahtaneeseen keeppiin taas, niin kuin edellisissä häissään.

    • hienohomma

      Onko J.M. saanut töitä Australiasta, koskapa matkustaa sinne toukokuussa? Vai onko kyseessä joku opiskelu/ koulutusjuttu?

    • päissään.häissään

      Eikös Jaskalla ollut viime vuonnakin 12 kk viisumi? Miksi käytti siitä vain 3 kk, olisihan se voinut palata heti mummon hautajaisten jälkeen samoilla vauhdeilla sinne perttulaan makoilemaan 90 päiväksi.
      Taas tuli muuten todistettua että Jaska lukee tätä palstaa, kun tänään tässä ketjussa ollaan puitu viisumiasiaa niin jopas tulee linkitystä viisumisivustolle.
      Muista Jaska pakata hääpuku mukaan mutta tuuleta sitä ensin.

    • seitsemänleivänuuni

      Jumalauta, onko nyt Hymynkin sivuilla, tuo rehellisyyden perikuva.

      • samakuinedellä

        Ai niin, sehän kerää matkarahoja Perttulaan.


      • Hghghhhg
        samakuinedellä kirjoitti:

        Ai niin, sehän kerää matkarahoja Perttulaan.

        Höpö, höpö. Rikunhan piti se lippu maksaa, Jassu ei tiedä edes hintaa. Tosiasiassa ei oo menossa mihinkään. Viina ja tupakkirahat vaan on loppu. Shoppailemassakaan ei oo käynyt ainakaan pariin vuoteen, ellei nyt oteta laskuun sitä kertaa kun käytti Helkan antamat joululahjarahat pelkästään itselleen.


      • PappaKärppä
        samakuinedellä kirjoitti:

        Ai niin, sehän kerää matkarahoja Perttulaan.

        Matkarahat patalaiska saa kasaan myymällä ne Denun antamat rihkamat ja mielikuvitus-Ricun antama Oulun tuliainen. AliBabassa se maksaa melkein pari euroa mut koska se lokki ei lue palstaa, se ei tiedä sitä. Arvokoru on varmaan vieläkin arvioitavana.


    • ihmepalsta

      Iso-Arska sanoo tämän ketjun anonyymitrollista, useaa helposti tunnistettavaa nimimerkkiä käyttävää mollaajasta, julkkiksen kautta itseään ilmi tuovasta lapsellisesta henkilöstä seuraavaa:

      http://www.iltalehti.fi/urheilu/201703292200093362_ur.shtml

      "- Niin ilkeä ja typerä kuin tämä kommentti onkin, en aio poistaa sitä tai antaa sinulle pannaa (vielä), koska tämä on opettavainen hetki, Schwarzenegger aloitti.

      - Sinulla on kaksi mahdollista polkua edessäsi. Juuri nyt voin vannoa, että näillä urheilijoilla on enemmän uskallusta, myötätuntoa, aivoja ja taitoa - oikeastaan enemmän kaikkea positiivista ihmisominaisuutta kuin sinulla.

      Joten valitse heidän polkunsa - voit oppia heiltä, yrittää haastaa itseäsi, antaa takaisin ja tuoda jotain lisää maailmaan. Tai voit pysyä omalla polullasi ja jatkaa olemassaoloasi surullisen säälittävänä internet-trollina, joka ei tuo maailmaan lisää, vaan pilkkaa pienisieluisesta kateudesta kaikkia, jotka tuovat, itävaltalaisemigrantti kirjoittaa.

      - Tiedän, että haluat vain huomiota, joten sanottakoon asia selvästi. Jos valintasi on jatkaa tällä tavalla, kukaan ei muista sinua, Schwarzenegger päättää."

      Tuossa linkissä puhutaan urheilijoista, mutta samat sanat pätevät myös tänne Suomi24-kiusaajayhteisöön. On se typerän some-pilkan kohde sitten Saara, Tuksu, Jasmin tai kuka tahansa julkkis.

      Menisitte pellet ihteenne, mitä te ootte tällä hetkellä, just mitä kuvailu antoi ymmärtää. Joutavaa tälläinen.

      • PappaKärppä

        Jaska on taas löytänyt itseensä sopivan kommentin!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe