Ajattelin hakea naisen Thaimaasta

Vaihtoon

Olen suunnitellut naisen hakemista Thaimaasta. Katselin deittauspalstaa ja hyvin kauniita ja söpöjä ovat. Onko kenelläkään tietoa, ovatko Thai-naiset noin yleisesti ottaen lempeitä ja mukavia, vaikka olisivat korkeasti koulutettujakin.

13

498

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brush-Uncle

      Kateus vie kalatkin järvestä ja saa puhumaan perättömiä. No, edellinen viesti tuskin vaikuttaa aloittajan päätöksentekoon. Naista ei kuitenkaan noin vain Thaimaasta haeta. Täytyy ensin heittää pari, kolme reissua sinne. Sitten on kaksi vaihtoehtoa. Mennä namisiin siellä ja jättää vaimolle oleskelulupahakemus Bangkokin Suomen suurlähetystöön. Toinen vaihtoehto on muutaman Thaimaan reissun jälkeen kutsua nainen Suomeen turistiviisumilla ja mennä täällä naimisiin. Sitten voi täällä jättää oleskelulupahakemuksen poliisille ja vaimo saa jäädä Suomeen odottamaan päätöstä.

      Thaimaalaiset naisethan ovat varsin ihania ja omalla tavallaan söpöjä. Mustat hiukset ja kulmakarvat ja silmäripset. Eivät tarvitse väriä purkista, eikä mascaraa. Tumma, tasaisen kaunis iho. Ei tarvitse puuteria/meikkivoidetta. Eivät tupakoi, eikä siideri/bissekään maistu. Pitävät huolta siitä, että mies ei lähde kotoa ulos vatsa tyhjänä ja pussit täysinäisinä. Epäilen kyllä, että koulutettuja naisia on vaikeampi saada Suomeen.

      • ihmettelen-vaan

        Miten ne ehtii pelaamaan rahapelejä, kun kaikkien väitetään olevan hieromossa?


      • jorezx

        Jo herätti palstahorojen raivon. Alkoivat kirkua ja kiekua ja takoa päätään seinään, sillä kellään muulla ei ole oikeutta ulkolaisiin suhteisiin kuin heillä.


      • Hedelmäpeli

        Se vaan minua ihmetyttää, että kuinka paljon sinä oikein siellä casinolla roikut, kun olet tuosta meille raportoinut jo kymmenkunta vuotta, oletko siis töissä ressukka siellä vai jonotatko itse hedelmäpelin ääressä?


      • palstahoro
        jorezx kirjoitti:

        Jo herätti palstahorojen raivon. Alkoivat kirkua ja kiekua ja takoa päätään seinään, sillä kellään muulla ei ole oikeutta ulkolaisiin suhteisiin kuin heillä.

        Olen sitä tyytyväisempi mitä useampi suomimies ottaa vaikkapa thaimaalaisen puolison. Ei ole todellakaan minulta pois. :D


    • Brush-Uncle

      Nyt kiitos moderaattorille! Teit aivan oikein, kun poistit epäasiallisen viestin. Niitä on tällä palstalla riittänyt. Valhetta toisensa perään aina kun joku osoittaa kiinnostusta ulkomaalaista kohtaan. Myöskin solvaamista tulee usein. Sekä miehet, että naiset syyllistyvät tähän.

      • Hellantettas

        tentään! Sun ajattelumallillas yks sairas yksilö leimaa koko populaation? Ota perspektiiviä hieman lähempää, ei kaikki meikäläistenkän keskenään solmimat suhteet mene finaaliin kuin saduissa. Se puolison haku Thaimaasta on ihan yhtä suotavaa ja sallittua kuin lähikippolasta bongaaminen.


    • Gtufjjj

      Käy ihimees hakemas

    • Bimpo

      Jos olet kiinnostunut thaimaalaisista naisista niin miksi et etsi sellaista Suomesta? Itsenäinen thaimaalainen nainen, joka on asunut täällä jonkin aikaa, tuntee kulttuuria ja maan tapoja. Vai haluatko "ummikko" naisen, joka on tippunut suoraan kookospalmupuusta ja täysin riippuvainen sinusta?

      • Suvakkisetä

        Mistähän tai millähän tavalla niitä täältä Suomessa löytyisi ?


      • kölkok
        Suvakkisetä kirjoitti:

        Mistähän tai millähän tavalla niitä täältä Suomessa löytyisi ?

        Mene mukaan ystävyysseuroihin ja monikulttuurisuusyhdistyksiin. Lehti-ilmoitustakin voit kokeilla. Linkissä tietoa seuroista.

        http://www.salty-liquorice.com/fi/linkit/


    • ChinaDragon

      Oudoksun ajatusta "hakea nainen".
      Elämäni aikana olen huomannut yhden kiinnostavan seikan. Satojen naisten joukosta on noussut vain 2-3 naista joiden kanssa olen halunnut suhteeseen.
      Tuota taustaa peilaten olen joko helvetin hankala ihminen tai suhtaudun tarkoituksen mukaiseen hakemiseen liian skeptisesti.

      Kuinka moneen naiseen olette rakastuneet?

      Jokainen voi tuottaa laukeamisen mutta kenelle kellot soi? En helkkarissa ottaisi riskiä pienen tutustumisen perusteella jossa ennakkotiedot ovat liian suuressa roolissa valittaessa ihmistä omaan elämään. 2 vuotta seurustelua kertoo ihmisestä jo hieman enemmän ja silti tulee yllätyksiä:)

    • Itse asun osanvuotta thaimaas ja yleensä parisuhtees naisenkans ja näi tää toimii hyvin. Suomeen olen tuonut lomalle 5 naista koska suomessa on vaikea saara hyvää savutonta naista joka vielä osaa tehrä miehen. Varsinkin pattya on maanpäälinen paratiisi siksi olen viihtynyt siellä yli 10v.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe