Kiusattu syrjäytyy.

yiimih

Kiusaamisen vastaisia kamppnjoita on ja hyvä niin. Kuitenkin aikuiset ja vanhatkin ihmiset ovat vakavia kiusaajia. Olin töissä paikassa, vastuuhenkilönä, johon laitettiin kuntouttavaan työtoimintaan iäkkäitä työttömiä henkilöitä. Pitkän työurani aikana en ikinä ollut tavannut niin järkyttävvää työpaikkakiusaamista, kuin siellä. Heikoimman hölmön kimppuun käytiin ryhmässä oikein joukkovoimalla. Miten olisit menetellyt asemassani? Yritin erottaa porukkaa toisistaan eri etäisyyksille, yritin puhua asiasta. Ei mitään tulosta. He olivat päättäneet jatkaa kiusaamiskulttuuriaan maailmantappiin. Ainoa hyvä puoli tuossa kuntouttavan työtoiminnan työpisteessä on, että ei sitä enää ole. Kiusaamisgeenikö se on niin sisäsyntyinen, että pitää kerätä kiusaajarinki heikoimman kimppuun päiväkodista vanhainkotiin asti. Vahnhainkodeissa on myöskin kiusaajia. Vahuksia, jotka kiusaavat toisia kaiket päivät. Vaikka hoitajat yrittävät heitä hillitä, niin pahemmaksi vain menee.

9

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiusaamisella.tuhottu

      kiusaamisen vastaiset kampanjat eivät toimi, ne eivät ole edes vilpittömiä. omaa etuaan nämä kampanjoijat yleensä ajavat.

      kiusaajat pitävät hauskaa kiusaamisen vastaisissa tapahtumissa. kukaan ei pidä heitä kiusaajina, vaan he nauttivat suosiosta ja luottamuksesta. kukaan, ei kukaan, pidä kiusatusta. kiusattu seuraa sitä ahdistuneena ja pelkää että kiusausteema kääntää huomion häneen.

      • sivusta

        Kiusaajia ei ole haluttukkaa saada vastuuseen tekimisistä kiusaamisista vaan on kiusattua toimitettu hoitoon kiusaajan riemuksi ,kiusaaja pitää saada hoitoon luonteen oikasimiseksi ja vastuuseen tekemisistään jos kiusaajat toimitetaan hoitoon niin samala tulee kiusatut autetuksi ,nyt tällä kun toimitetaan kiusattu hoitoon niin kiusatulle tulee ikänsä kestävä syylisyyden ja huonoudun tunne ,eli kiussaajat vaikka pakko hoitoon niin se on kaikille parasta .


      • Sitä_ne_ei_tajua

        Se on ihan totta. Minua kiusattin koko peruskoulun ajan. Kiusaaminen oli iso ongelma, mutta eniten pelotti se että kiusaaminen tulee ilmi ja joudun koulun, psykiatrien, sossun ja ties kenen muun "auttamaksi".

        Paras apu olisi ollut laittaa kiusaajat lopettamaan kiusaaminen ilman että minua olisi siihen sotkettu. Koska enhän minä mitään tehnyt. Koulu olisi jatkunut normaalisti.


    • kiusaamisella.tuhottu

      ihmisten kiusaamista verrataan usein siihen, että luonnossa vahvemmat usein tappavat tai ajavat pois heikoimman yksilön. joillakin lajeilla, kuten susilla, heikoimman yksilön kimppuun käymisellä on ensin tarkoitus vahvistaa yksilöä ja jos se ei toimi ajan kuluessa niin vasta sitten tämä yksilö tapetaan.

      ihmisillä se luonnonlaki vaan ei toimi. kiusaaja on yleensä se tosiasiallisesti heikoin yksilö. kiusattu on yleensä äärimmäisen vahva ja tervejärkinen yksilö. rajansa kiusatun kestämiselläkin tietenkin on, ja paha kiusaaminen johtaa pysyvään vahinkoon tai kuolemaan.

      olen monesti sen nähnyt, että esimerkiksi jos kiusattu tönitään maahan, hän yrittää olla kuin ei olisikaan. jos kiusaaja tönitään maahan, siitä seuraa hirveä poru. kiusatulla ei tällaista dramaattista heikkohermoista reagointia yleensä näe.

      • aisreil

        Hän tietää kuka Palmen murhasi muttei kerro. Se oli Ice rail Harold. Israel kun lausutaan 'aisreil' ice raill' Kysykää häneltä kuka oli Harold Israel. Tässä video.
        https://youtu.be/hoO3LuwpnLo?t=3 Aarre Lehtonen/Puustinen on paennut 5 vuotta tai jotain sinnepäin Bulgariaan ja omien sanojensa mukaan hän pakeni häntä jahtaavia murhaajia.


    • kiusattueituhottu

      "kiusaamisella.tuhottu" on ymmärtänyt joitakin kiusaamisen piirteitä terävästi, nimimerkki siis varmaan totuudenmukainen. Kiusattu ihminen kantaa ihan kuin pirun puremaa joka ei parane koskaan. Heikot ihmiset saavat paljon seuraa ja suosiota kun näyttävät seurapiirilleen urotöitään. Kun törmää samaan ilmiöön kaikkialla, ei voi enää luottaa ihmisiin, ei ainakaan yhteisöihin, joiden toiminta perustuu siihen, että kaikkien pitää olla yhtä tyhmiä.

    • Itse olin jo lastentarhassa kiusaamisen kohteena. Lähinnä se oli sitä, että mulle naureskeltiin, kun llin hitaampi juoksemaan, kuin muut. Koulussa oli sitten eri kiusaamisen muodot.

    • oikeusoma

      Jos ei muu(t) auta on oikeus puolustaa kunniaansa vaikka väkivallalla. Kostaa voi silloin kun sillä kiusaajalla on asiat kunnossa, tuntee koston suloisen terän.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe