TummaTornio

Savunahka

Lorvailevat, tummahipiäiset ja uhmakkaat miehet ovat vallanneet Rajalla -keskuksen jo lähes kokonaan.
Ja lisää näköjään haalitaan Tornioon ... eikö ole vieläkään herätty todellisuuteen hölmön naaiiveista unelmista ?
http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/pakolaiset top15-63195

34

1555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hcvi

      Yes pitää paikkaansa meinaavat tehä torniosta oulun kaltaisen siellä kulkevat porukoissa ja ovat ku euroopan omistajat! Hyi helvata.

    • Vnds

      Kyllä vaan pitää paikkaansa meinaavat tehä torniosta oulun kaltasen siellähän ne kävelee porukoissa vallaten jalkakäytävät. Ollaan ko euroopanomistajat!

      • leuhkianeton

        Ei se muuten niin ärsytä mutta ku ovat niin ylimielisiä leuhkoja paskoja, jos minä olisin mennyt johonkin maahan elätiksi niin olisin hyvin kohtelias maan kansalaisia kohtaan, en esimerkiksi kaupan ovella seisoskelisi ihmisten tiellä kännykkä korvassa tai juttelemassa maanmieheni kanssa kuten nämä irakin ihmeet tekee, aasialaiset ovat ihan eri lajia, he ovat ystävällisiä normaaleja ihmisiä.


    • Osa niistä on jo löytänyt Suomalaisen jännitystä elämäänsä kaipaavan elävän patjankin kainaloonsa !


      Late Lapista.

    • MiksiVainUkkoja

      Kyllä nuo "apua tarvitsevat" nuoret miehet saisivat kuitenkin opetella käyttäytymään normaalisti.
      Kannustimena voisi olla: ensimmäisestä pienestäkin rikoksesta lähtöliput suoraan takaisin, sinne mistä ovat lähtöisinkin ja töiden haku/ammattiin opiskelu ehdoksi maassa oleskelulle ja lorvailulle.

      Ihmetyttää, että tänne piti tosiaan ottaa vain noita lorvivia nuoria miehiä, kehittelemään erinäisiä rikollisia toimiaan elintasonsa nostamiseksi ???

      Luulisi että naiset ja lapset olisivat ennemminkin tarvineet sitä turvapaikkaa.
      Nämä rahakkaimmat ukot hakivat vain röyhkeästi "kyynärpää menetelmällä" elintason nostopaikkaa itselleen ... ja saivat tahtomansa läpi. Oikeat avun tarvitsijat joutuivat jäämään kurjimukseen.
      Ollaan me vain sairaan naiiveja ja helposti huijattava kansa.

    • löppönenR

      Kokoomus ja Sipilän kapitalisti-Keskusta haaveili halvasta orjatyövoimasta, korvaamaan meidät kotimaiset työläiset, mutta taisi jäädä toteutumatta.
      Ei taida Irakin pojat jaksaa alkaa rehellisiin töihin

    • Huomiovain

      Jaa, eipä noista sen enempää harmia ole ollut kuin syntyperäisistäkään lorvailijoista.

    • juuu1

      Olipa hyvin sanottu!!!!!! nimenomaan.. Suomalaiset taitaa olla näistä vielä niitä ahdasmielisempiä.

    • PuhtaaT

      Ne vain sattuu elämään meidän verovaroilla lorvien ja se kaikki nyt on pois esim. lapsiltamme (koulut tarhat), sairailtamme, vanhuksiltamme ja mm. teiden kunnossapidoista jne...

      Olisivat edes ottaneet naisia ja lapsia, noiden röyhkeiden lorvija-ukkojen sijaan.

      • Lorvailua

        Kyllä asiaa!!

        Samaa lorvailua jokapaikassa ja nämäkö muka meinaavat alkaa joskus töihin sitä saa odotaa. Eihän ne tee siellä islim maassakaan muutako polttavat piippua ja mellakoivat!


    • TukholmaTänään

      Koita muistaa sunnuntaina kun menet äänestämään kuka näitä matuja eniten halusi.Taisi olla kepu joka sai paikattua peräpohjolan opiston talouden kuntoon näillä eläteillä.Mielestäni häpäisivät arvokkaan paikan historian.Toivottavasti nämä häpäisiät eivät pääse jatkoon.

    • opööuiö

      Niitä pitää olla paljon ja kahta uskonhaaraa kohta hoitavat toisensa hengiltä, aivan pimeää porukkaa. Muka islamin uskonnon mukaan elävät iltakauet kaljaa kittaavat ja pornoa vahtaa netista ja vähät rahat nettipeleihin.

    • mintunmis

      En kyllä käsitä pätkääkään miksi tänne otetaan ihmisiä venymään. Omalle väelle ei riitä työtä eikä asuntoja. Sairaita ei pystytä hoitamaan ja lapsien sekä vanhusten oloja heikennetään. Säästetään mutta toisaalta hukataan varoja muiden maiden kansalaisten elättämiseen. Näistä tulojoistahan ei moni lähde työhön. Rahaa kyllä haluavat ja vaativat. Kulkevat parhaissa vaatteissa, kalliden kännyköiden kanssa puhuen p...aaaa pitkin päivää. Kauppakeskukset ovat suosittuja. Rahaa heistä on monella enemmän kuin monet uskoo. Eivät köyhät tänne pysty tulemaan. On aika pitkä matka tulla monien maiden lävitse. Kuka h....i tätä politiikkaa oikein johtaa ja jos johtaa alkakoon purkamaan tätä massiiviseksi entisen itäblokin mallin mukaan rakennettavaa byrokratiaa. Byrokratia ja yrittämisen vaikeuttaminen näyttää olevan EUn ykköstavoite. Sillä kutistetaan ja nitistetään viimeisetkin pikku yrittäjät jotka kyllä työllistävät paljon ihmisiä.

    • MI-etippäTÄ-tä

      KYSYN: Mitähän tästä yliampuvasta ja järjenvastaisesta, Sipilän & Kokoomuksen, elintasopakolaisukkojen hyysäämisestä ollaan saatu palkaksemme ...?
      Ainakin yleistä pelkoa, epävarmuutta ja peruspalveluiden leikkaamisia.

      Nämä, maahan tulleet ukot on niitä rikkaimpia ja röyhkeimpiä, jotka tänne asti kyynärpää tekniikalla pääsivät. Oikeat avun tarvitsijat joutuivat jäämään maahansa.

      • Miettikää

        Niinpä ei sieltä muuten tänne pääse jos ei ole jo tarpeeksi röyhkee sutki poljetaan toiset jalkoihin naiset ja lapset ensin.

        Lopettakaa noiden matujen höösäys pitääkö sitä ruotsin toimintaa matkia aina!!

        Kohta meillä on samat ongelmat kuin tukholmassa!!


      • Kummisetä-72

        Olen varoitellut näistä ongelmista siitä lähtien, kun ensimmäiset pakolaiset tulivat tänne 2-3 vuotta sitten. Suurin osa kirjoittajista on ollut kanssani samaa mieltä. Mutta sitten on se toinen äänekkäämpi suvakki -porukka, joka polkee alleen kaikki, jotka yrittävät varoittaa ihmisiä näistä tulijoista, jotka eivät ymmärrä, tai edes halua ymmärtää/omaksua länsimaista kulttuuria.

        Tässä ketjussa on mainittu jo muutama ongelma, joita nämä tulokkaat aiheuttavat.


    • Pluttokuisugv

      Kansa haluaa ne elätit tänne. Vaaleissa ihmiset päättää ketä äänestää.

      • voiniitä

        Vaalithan sen todisti ketkä niitä tänne sitten todellisuudessa haluavat yllätys yllätys SDP ja Punavasemmisto Entinen Plesitentti Talja nosti kovan metakan että ketään ei palauteta. Näiden palstojen vaki räkyttäjät olleet kovin hiljaa Latekin kusi omaan kenkään mutta sehän on tyypillistä näissä porukoissa saada toiset näyttämään syyllisiltä huutamalla ja räkyttämällä


    • tttttttttttt

      Jotain on tehtävä.

      • Vanhatjäärät

        Niinpä jotain olis tehtävä.Nyt kun katsotaan mitä äänestettiin samat suvakit valtuustoon, mikään ei muutu.Samat avosylin matuja haluavat röyhistelevät rintojaan, eivät vaan muista kuinka huono oli äänestysprosentti. Suuriosa ihmisistä ei luota enään meidän päättäjiin.Tornion päättäjät saavat hävetä kuinka huonosti kohtelevat omia kuntalaisiaan verrattuna näihin maahantunkeutujiin, emme saa edes tietää mitä ne maksaa meille, saavat yksityislääkärit ja erikoissairaanhoidon ei tarvitse jonottaa terveyskeskukseen. Eikö päättäjiä hävetä koskaan.Toivoisin nyt kun kuitenkin kepussa vaihtui aika paljon valtuutettuja etteivät olisi niin lampaita että alistuisi näiden muutaman jäärän määräysvaltaan, vaan ottaisivat uuden suunnan tähän päätöksentekoon.Toivotan teille rohkeutta murtakaa junttakokoukset aina ennen kokousta.


    • OlisikoNäin

      Irakin ukot vaihtoon ja otetaan ennemmin lapset ja naiset sieltä vaihdossa, röyhkeiden elintasopakolaisukkojen sijaan !!!
      REHELLISIIN TÖIHIN NE EI ALA.
      Nähtäväksi jää millaista bisnestä ne vielä keksivät ... salakuljetuksissa ovat jo kunnostautuneet.
      Eiköhän kohta ala ihmis- ja varastetun tavaran kauppakin nostamaan päätä.

    • buo1111111111

      Paljon näkyy Torniossa liikkuvan laitetaa töihin esim. katuhiekkaa lakaamemaan

      • eikoskaanei

        sina tuhmä olla mina ei alla lakaamemaan.


    • EiYmmarta

      Kuinka joillekin voi tulla mieleen käyttäytyä maassa, jossa elää muiden rahoilla pummilla, uhmakkaasti alkuperäis kaansaa kohtaan ???

      • Stxfnfku

        Meille käy niin kuin intiaaneille olemme kohta reservaatissa. Allahu Akhbar


    • suljetaanmamujenpaikatx

      Onneksi suljetaan Tornion pakolaiskeskus 250 pakolaista poistuu että uskaltaa teini ikäiset tyttömme päästää turvallisesti kaupungille....
      Haaparanta tyhjentänyt kanssa että ottakkaamme shamppanjaa asian kunniaksi et rauha rajalle,,,

    • hienohomma

      Yksi suljettavista keskuksista on SPR:n Torniossa ylläpitämä vastaanottokeskus, jonka lakkauttamisella vähennetään 250 majoituspaikkaa. Tornion vastaanottokeskuksen toiminta on määrä ajaa alas kesäkuun 2017 loppuun mennessä.

      Lisäksi Maahanmuuttovirasto vähentää Lapista kesäkuun loppuun mennessä Kemin sekä Rovaniemen vastaanottokeskuksista kummastakin sata majoituspaikkaa. Kumpaakin vastaanottokeskusta ylläpitää SPR.

      Vastaanottokeskuksissa edessä yt-neuvottelut

      Majoituspaikkojen vähentämisen myötä SPR joutuu aloittamaan henkilöstönsä kanssa yhteistoimintaneuvottelut. Torniossa on tällä hetkellä 20 työntekijää, jotka joutuvat nyt yt-neuvottelujen piiriin.

      Rovaniemellä SPR:n Laajakaistan ja Vaaranlaidan vastaanottokeskuksissa työskentelee vajaa 40 työntekijää, jotka joutuvat ensi vuonna yt-neuvotteluihin.

      Kemin vastaanottokeskuksessa käytiin vastikään yt-neuvottelut, joiden myötä vastaanottokeskuksesta päätettiin vähentää kaksi työntekijää. Kemissä on ennen tänään ilmoitettuja vähennyksiä 350 majoituspaikkaa sekä 22 työntekijää, joita odottaa kutsu yt-neuvotteluihin.

      SPR:n Lapin piirin toiminnanjohtaja Sirkka-Liisa Oinaala sanoo, että yt-neuvottelut tullaan käymään kevään aikana.

      – En osaa vielä sanoa määrää, mutta vähennyksiä tulee, Oinaala kommentoi.

      Jo aiemmin on ilmoitettu, että Rovaniemeltä vähennetään tänään ilmoitettujen vähennysten lisäksi 130 asiakaspaikkaa huhtikuun loppuun mennessä.

      Rovaniemen vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä yhteensä noin 500 majoituspaikkaa, joista Vaaranlaidassa sijaitsee noin 330 ja Laajakaistassa noin 170. Maahanmuuttovirasto tiedotti, että vähennykset kohdistuisivat Vaaranlaidan vastaanottokeskukseen. SPR:n Lapin piirin toiminnanjohtaja Sirkka-Liisa Oinaala sanoo, että asiasta tullaan käymään keskusteluja, kuinka Rovaniemen paikkavähennykset kohdennetaan.

      Lapissa nyt ilmoitetut vähennykset eivät Oinaalan mukaan aiheuta SPR:lle tilaongelmia, sillä voimassa olevat vuokrasopimukset voidaan päättää lakkautusten kanssa samassa aikataulussa.

      Paikkojen vähentäminen tullee jatkumaan

      Maahanmuuttovirasto sulkee vastaanottokeskuksia ja vähentää majoituspaikkoja, koska Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on vähentynyt. Oinaala sanoo, että vielä viime vuonna Suomeen tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa, kun tänä vuonna tulijoiden määrä on pudonnut alle kuuteen tuhanteen.

      Suomen vastaanottokeskuksissa on tällä hetkellä noin 17 000 majoituspaikkaa, joista vähennetään kesäkuun loppuun mennessä noin 2 400. Tänä vuonna tulleiden turvapaikanhakijoiden lisäksi vastaanottokeskuksissa on vielä myös aiemmin tulleita turvapaikanhakijoita. Maahanmuuttoviraston tavoite on ylläpitää vastaanottokeskuksissa 90 prosentin käyttöaste.

      Maahanmuuttoviraston mukaan vastaanottokeskusverkoston vähentäminen jatkuu ensi vuoden toisella puoliskolla, jos turvapaikanhakijamäärät pysyvät nykyisellä tasollaan.

    • Reilua-Eikö

      Mikäpä siinä jos noissa majoituspaikoissa olisi TODELLISTA apua tarvitsevia naisia ja lapsia, mutta kun ei ole.
      Sen sijaan, että maahamme olisi otettu hätää kärsiviä heikko-osaisia, tänne haalittiin röyhkeimmät, kieroimmat ja varakkaimmat elintasopakolaisukot.
      Ei siis ihme, että rikollinen toimintatapa yleistyy.

      • eimuutakumenoksi

      • huolestunuto

        ookko sää sit ollu joskus töissä vai ookko elämän koulainen😂😂😂😂😂


      • leveämpileipä
        eimuutakumenoksi kirjoitti:

        http://yle.fi/uutiset/3-9607287

        Minä asua hotelli ja saada ruoka mutta rahaa pitää tulla enempi. Osoittaa mieltä tai minä lähtä Ruotsiin ?

        Ruotsi on hyvä maa. Ei muuta ku sinne. Mälmön lähiöissä on säpäkkää ja samanmielisiä. Toivotan tervemenoa !


    • VoiJuku

      "tai minä lähtä Ruotsiin"

      Se nyt tästä vielä puuttuu. Elä hyvä ihminen, vastahan teidät sieltä tänne viisattiin.

    • rikoskertomusnetissä

      TP-47 pelaajat edustaa juuri sitä tummien rikollisten valintoja ?

      • tornionvetelät

        tornioon pitää tuoda matuja pelaamaan jalkapalloa kun paikalliset hyllypyllyt ei jaksa juosta pallon perässä.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe