Hillsongin meininki hirvittää!

Kahvipapu74

2

767

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • copypaste

      Olipa kerran Helluntaiherätyksen talvipäivät 2014, missä Suomen Helluntaikirkko ja Helluntaikansa ry julkistivat yhteisen julkilausuman.
      Julkilausumassa Helluntaikansa ry:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Ahosen isä Heikki Ahonen ja Helluntaikirkon hallituksen puheenjohtaja turkulainen Pekka Havupalo sopivat vaikenevansa vääryyden hengen ilmestyessä. Mika Yrjölä kuvasi tämän historiallisen luopumuksen hetken myöhempää käyttöä varten.

      Perkeleen joukot aloittivat välittömästi työnsä. Henkioppaidensa riivaamat ylistyspastorit alkoivat huutaa davidsterlinginhengessä "uudelleen ymmärtämistä" ja Hillsong-uudistumista Australian malliin Wellu Suoperän johdolla.

      Hillsong-tuoteperheellä oli Avainmediassa kannatusta ja Jussi Jokisaaren poika Mikko Jokisaari oli valmis hylkäämään Raamatun ja Jeesuksen seurakunnan perustana.

      "Seurakunnan tulee perustua ihmissuhteisiin, ystävyyteen ja jakamiseen." -Mikko Jokisaari

      Uuden ajan alkamista valmisteltiin Iso Kirja -opistossa kuumeisesti. Kun yhteistyösopimus Alphacrucis Collegen kanssa julkistettiin, Tanja Laulainen koki "selvää johdatusta yhteistyön synnyssä", sillä Alphacrucis Collegen yhteydet Hillsongiin eivät tietenkään vaikuttaneet "hengen" johdossa olleiden päätöksiin.

      "Mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen yhteys Australiaan syntyi ikään kuin vahingossa." -Tanja Laulainen

      Hillsong-yhteistyön pilottiseurakunnaksi valikoitui Kerava, vaikka Seinäjoella yhteistyötä oli viritelty Martti Kallionpään sisarenpojan Johannes Saranpään johdolla. Keravan nuorisotyössä (Ex-)seurakuntalaiset eli Meklinit (Elli ja Mikael) olivat muuttaneet nuorisokulttuuria Avainmedian toiminnanjohtaja Niilo Närhen avustuksella populaarikulttuurin suuntaan.

      Uturn Conference 2015 - We Are One -tapahtumaan saapuikin Lontoon Hillsong -seurakunnasta Dan Blythe ja Bethelistä Stephanie McCabe.

      Avainmedian hallituksen silloinen kokoonpano:
      Mikko Jokisaari, puheenjohtaja
      Tuomo Ahonen, varapuheenjohtaja
      Martti Kallionpää
      Jouko Komulainen
      Jarmo Makkonen
      Sakari Anttila
      Kai Partti
      Kari Pölönen
      Petri Viinikkala

      (Ex-)Immanuelin Roni Lempiäinen ei vielä tuolloin ollut Avainmedian hallituksen jäsen, vaikka Avainmedia ottikin keravalaisen (Ex-)Imboys-toiminnan suojelukseensa heti alkumetreiltä lähtien ja palkkasi Roni Lempiäisen oppisopimuksella töihin.

      Tellus 2016 lähetyskonferenssi pidettiin Lahdessa. Avainmedia, Fida ja Lahden helluntaiseurakunta olivat kutsuneet Lahteen eli Petri Viinikkalan seurakuntaan Lontoon Hillsong -seurakunnasta Dan & Charlie Blythen.

      Ei unohdeta Houmiakaan, sillä 5/2016 Houmin puhujavieraaksi Seinäjoelle saapui Lontoon Hillsong -seurakunnasta Dan Blythe.

      Kotkan Syyspäiville 2016 olikin luontevaa kutsua Martti Kallionpään sisarenpoika Johannes Saranpää Hillsongin satelliittiseurakunnasta eli Houmista.
      Vuodenvaihteessa Helsingin Saalemissa Martti Kallionpään sisarenpoika Johannes Saranpää (Hillsong) ja Markku Tuppuraisen vävypoika Pekka Perho (Bethel) esiintyisivät yhdessä Helsingin Saalemissa vastaanottamassa uutta aikaa (New Age Apostasy).

      Mika Yrjölän (Latter Rain) johtajuuskoulutukseen 2017 ylistyksenjohtajille on hankittu kouluttajat...ehkä jo arvaattekin mistä...Lontoon Hillsong -seurakunnasta Dan & Charlie Blythe.

      Ja ehkä jo arvaattekin kenen apostasy-apostolin joukkoihin Ellin poika Mikael Meklin siirtyi Keravan helluntaiseurakunnasta...

      How To Get More Money - Brian Houston, Hillsong
      https://www.youtube.com/watch?v=YqkcaJfRHyc&feature=youtu.be&t=12s

      Hillsongin "jumalan" palvelusta
      https://www.youtube.com/watch?v=SkRLBcLSLWU

    • Käsittääkseni

      Noissa Hillsong-videoissa ei kuitenkaan tanssijoiden pimpsa näkynyt, että siltä osin ovat perheohjelmia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe