JSN on häpeäpilkku

Faktabaari

Julkisen sanan neuvosto jatkaa totutulla tavalla politikointiaan. Tämän päiväinen YLE-päätös oli vain jatkoa aikaisemmin tutuksi tulleesta sosialidemokraattisesta politikoinnista. JSN on sananvapauden ja demokratian irvikuva. Kaikki muistavat hyvin valtamedian pääministeri Matti Vanhasta kohtaan käymän erittäin härskin herjauskampanjan, jossa JSN ei nähnyt mitään moitittavaa. Matti Vanhanen sai oikeutta vasta EU:n kautta. Tästä päätöksestä suomalainen media oli hiljaa kuin kusi sukassa.
JSN:n tekemä äänestyspäätös oli taas vain politikointia, samanlaista kuin mitä ns. punaiset dosentit harjoittavat median pyynnöstä varsinkin Keskustaa pilkatessaan.
Matti Vanhasen päätöksen jälkeen JSN:n puheenjohtaja joutui eroamaan. Nyt olisi ehkä oikea aika lopettaa koko neuvosto.

13

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jsnjsn

      Jsn edustaa "valtamediaa ja eliittiä". Jsn:llä ei ole mitään juridista asemaa. Jsn on olemassa lähinnä kansalaisten harhauttamiseksi.

      • SuuriKusetus

        Nimenomaan! Ihan sama kun varkaiden perustama "valvontatelin" antaisi tuomioita varkauksista!?

        Kyse on suuren luokan hämäyksestä, jotta luodaan kuva, että valtamediaa joku taho pystyisi tai haluaisikaan kontroloida.


    • ilmapuntari

      JSN vaikuttaa lähinnä toimittajien suojeluorganisaatiolta,joka ei puutu toimittajien
      virheisiin vaan jonka tarkoitus on osoittaa,että kaikki on poliitikkojen ja tässä tapauk-
      sessa erityisesti pääministerin vika.
      Vaikka tänään tuli viimeinen lausunto oikeusasiamieheltä myös Cempolis-jutussa
      ja lausunto siinä,ettei voitu epäillä mitään väärintoimintaa.
      Kepu on aina Ylen ja Hesarin piikkinä lihassa jos sieltä tulee pääministeri,hän on
      kuitenkin demokraattisissa vaaleissa valittu toisin kuin kukaan näistä "besservissereistä",jotka työntää ulos saastaa joka päivä.
      Voisinpa kysyä kuinka moni Ylen toimittajista on tullut taloon sukulaisuuden
      perusteeella sillä kyllä aika monta samannimistä tuntuu löytyvän,uutis-
      ankkureita myöten .

    • Nenäkästä

      No, ei näytä puuttuvan politikointia tältäkään palstalta. Mistähän syystä sitä pääministeriä nyt niin sorretaan, isokenkäistä miestä? Taitaa osata kuitenkin pitää puolensa itse?

    • vedetäänvessasta

      JSN ei ole tarpeeton, mutta Yle on, ja niin on myös Sipilä pääministerinä. Pärjäämme mainiosti ilman näitäkin.

    • Aijatmuuttuvat

      Olisi jo korkea aika siirtyä puhumaan oikeasta asiasta eli median halusta vaikuttaa. Se on vaan liian arka aihe keskustelun aiheeksi. On naurettavaa puhua toimittajien sananvapaudesta, sitä on kyllä riittävästi. Asian varmistavat ylä- ja muissa nurkissa propagandoivat kolumnistit ns. nälvijät.
      Varsinkin pääkaupunkiseudulla vaikuttavan Sanoman on vaikeata siirtyä sosialidemokratiasta oikeaan demokratiaan. Sen sai huomata taas Ylen Aamu-TV:ssä.
      Pieni toivon kipinä on siinä, että median "totuus" kyseenalaistetaan yhä useammin SOMEssa, mikä on saanut jo aikaan pientä paniikkia omaa asiaansa ajavien toimittajien joukossa ja lehtitaloissa.

    • joo-ooo

      Hesari vaati toistakymmentä vuotta sitten Vanhasen välitöntä eroa pääministerin tehtävistä hänen yksityisasioittensa, kohua herättäneen naissuhteen vuoksi. Yle puolestaan paneutui tutkimaan Vanhasen "vääryydellä rakennettua" omakotitaloa. Saalis jäi tuppeen sahattuun lautakasaan.

      Oliko tuo asiallista toimintaa medialta? JSN ei puuttunut asiaan. Nyt tullut Sipilä-päätös on tässä suhteessa asiallinen, vaikka median ylilyönnit jäivät vähäisemmiksi. Sipilän provosoituminen ansaitsi moitteet.

    • avoimmuutta

      Täysin poliittinen ratkaisu, joka syö median uskottavuutta. Ketkä ovat JSN :n jäseniä, jotka tekivät päätöksen. Voisiko joku tietävä panna nimilistan tänne. Äänestystulos 6-6, jonka Grudnström lopulta ratkaisi kertoo paljon.

    • harhateillä

      Ongelma on siinä, että päätoimittajat ja JSN:n neuvoston jäsenet edustavat jotain poliittista näkemystä. Eikä tästä asiasta koskaan eroon päästä. Ylen toimittajatkin ryhtyivät itse politikoimaan jonkin poliittisen tai muun näkemyksen mukaan ja osa uhriutui siitä ja sanoutui irti. Hyvä niin.

    • Paskanmarjatt

      JSN on pelkkää puhdasta vihervasemmistolaista paskaa! Langettavat tuomioita, voi vittu mikä ylin tuomarielin tämä muka on.

    • KöyhäEläkeLapsiOpis

      Tässä JSN-kohussa on yksi puoli. Nyt on arvovaltaisesti todettu, että päättäjät eivät saa valikoida medioita, joille antavat haastatteluja. Siitä vain Seiskat ja MV-lehdet tinkimään poliitikoilta vastauksia kiperiin kysymyksiin. Aluksi voisivat ottaa pihteihin vaikka kaikki kolme Niinistöä.

    • tarkkanäköinen

      JSN on aivopesulaitos ,joka MÄÄRÄÄ siitä, mitä sanomalehdet SAAVAT kirjoittaa , tilanne on uskomaton. JSN poista tuo virnuileva ISIS- asiantuntija =elisabet rehnin vävypoika yle- asiantuntioiden joukosta , virnuilee kun terroristit kylvävät kuolemaa.

    • Narsismiinkyllästynyt

      JSN voisi puuttua esimerkiksi Yleisradion toimittajien ja uutistenlukijoiden narsismiin joka on mennyt liian pitkälle. Jo se että hyvin pieni joukko ihmisiä haastattelee toinen toistaan vuosikaudet antaa todella kapean kuvan yhteiskunnasta, mutta se että toimittajat ryhtyvät tekemään mainoksia omasta itsestä on jo loukkaavaa. Yle kaikenlisäksi on niin suuri monopoli viestinnässä että se julkaisee itse omat tuomionsakin, ja lopulta niistäkin tulee Ylen toimittajien journalismin kehumista. Narsismi tarkoittaa epätervettä suhdetta omaan asemaan. Toimittaja ei ole kansan opettaja, koomikko tai poliitikkojen käskassara vaan hänen kuuluisi unohtaa itsensä ja pyrkiä mahdollisimman objektiiviseen tiedon välittämiseen. Nämä lyhytfilmit toimittajien lentokonehyppäämisestä, juoksumatolla esiintymisistä ja kaarnaveneen uittamisesta ym. vaativat suunnittelua ja kuvauskaluastoa eli ne on tehty tarkoituksella ja vaivalla. Meitä katsojia (kansalaisia?) ne alkavat vain vaivata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe