Suurnavetoiden tuet

vetreataxi

Jälleen saimme lukea erään nimeltämainitsemattoman maitotahon saaneen yli 600000 euroa veronmaksajien rahaa, sehän on lähes neljä Miljoonaa mummonmarkkaa! ja mitä he näillä rahoilla tekivät? Ostivat saksalaisilta ja amerikkalaisilta koneita, ja Suomelle jäi vain maksajan osa. Ja mitä he tuottivat? Maitoa jota tuotetaan Euroopassa joka puolella liikaa ja jota kukaan ei huoli edes ilmaiseksi, joten tehdään siitä maitojauhetta jota sitäkään ei osta kukaan joten rakennellaanpa varastohalleja tuotteelle lisää mihin vain mahtuu. Ehkäpä 1000 vuoden kuluttua kiinalaisten laktoosi- intoleranssi katoaa ja he innostuvat mussuttelemaan tämän valiokansalaisten tarpeettoman tuotteen.

22

839

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tolokuntipu

      Tuollakin summalla olisi saatu paikattua tiestä monta kuoppaa ja korjautettua terveyskeskusta ja virranrantaa jollakin oikealla rakentajalla eikä paikallisella halvimman tarjouksen tekijällä. Näin rahasta olisi ollut oikeest hyötyä isommallekin joukolle.

      • umpitolloko-olet

        Ja kuljettu niillä teille minne? Maatalouden alasajo synnyttää Suomeen heti 500000 uutta työtöntä. Täällä ei asu silloin enää kukaan.! Osta ihan rauhassa sitä mätää ja antibiootti lihhoo;)


      • kepuhoitaa
        umpitolloko-olet kirjoitti:

        Ja kuljettu niillä teille minne? Maatalouden alasajo synnyttää Suomeen heti 500000 uutta työtöntä. Täällä ei asu silloin enää kukaan.! Osta ihan rauhassa sitä mätää ja antibiootti lihhoo;)

        Halvemmaks tulis elättää paskajussit tekemättä mitään.


      • raharauhoittaa

        Annatko parikympii??


    • iiuuoiuuyyttrrre

      Nyt vaan kaikki kateelliset kiireesti perustamaan lypsykarjatiloja ja tukia nostamaan!

      Pääsette siinä sivussa vielä lahjakasta v*ittuilua kuuntelemaan..

      • rasvanäpillekkin

        Totta, kaikille jotka haluavat nostaa luonnontila-,maisemointi-, riistapelto ym ym tukia - on oltava mahdollisuus saada valtion maita.


    • Patukkapää

      Totuuden puhujalla ei ole sanansijaa maatalouskeskustelussa näköjään.

    • BemaristiJukka

      "Totuuden kirjoittaja" taitaa olla kotoisin Vesilahdelta, se on kova häiriköimään jokaisella keskustelukanavalla ja sen mielestä se edustaa kokoomus ryöväri roskasakki puoluetta. Eikö Zita Gezolaa yhtää harmita, kun sun henkilöisyys on kaikkien tiedossa :D

    • Vetreataxi

      Oudosti maatalous " yrittäjien" mielestä kaikki jotka uskaltavat kyseenalaistaa maitojauheentuottaja - eliitin tarpeellisuuden, ovat häiriköitä. Asiallisiinkin kysymyksiin vastataan lietekuilutasoisilla vastauksilla, mutta itse asia, eli nämä jenkkikone keisarit ja heidän yhteiskunnan varat hävittävä törsäämisensä vaietaan kuoliaaksi.

      • niinmetsävastaa

        Kannattaiskos sinunkin sitten pikkuhiljaa koettaa miehistyä ja olla räkyttämättä joka-asiasta??.Sulla elämäntyö taitaa keskittyä täällä notkumiseen.


      • Vetreataxi
        niinmetsävastaa kirjoitti:

        Kannattaiskos sinunkin sitten pikkuhiljaa koettaa miehistyä ja olla räkyttämättä joka-asiasta??.Sulla elämäntyö taitaa keskittyä täällä notkumiseen.

        Siinä tyypillinen vastaus maatalous " tuottajalta" asiaa ei uskalleta puhua vaan mennään henkilökohtaisuuksiin, vaikka itsekin hyvin sisimmässään tuntee ettei maatalouseliitin tarpeettomassa puuhastelussa ole mitään järkeä, vaan se on jo vienyt Suomen talouden kuralle ja tilanne pahenee vain.


      • lainmukaankuuluumeille

        Entäpä ne puoli miljoonaa suunaukojaa,jotka oottaa hanskat suorana seinästä sähköö ja euroja TÖITÄ tekeviltä veronmaksajilta. Kuinka kauan työläiset jaksaa tätä katella?


    • enosaaa

      Se on vaan valitettava tosiasia, että maataloustuottajia tarvitaan jos meinataan syödä. Tuli ruoka mistä tahansa, viljelijät sen on tuottaneet. Tuet on tarpeen, koska sillä pidetään ruuan hinta kohtuullisena kuluttajille ja tuottajakin saa palkansa tehdystä työstä.Lisäksi tuotantoketju työllistää runsaat 350 000 suomalaista, joten tuella on suuri merkitys muillekin kuin viljelijälle. Viljelijä ansaisee palkkansa siinä missä muutkin. Tämä tukijärjästelmä on eu:n tullessaan tuomaa- eli saa ne ulkomaankin viljelijät tukea , vaikka siellä viljelyolosuhteet onki usein paremmat. Käsittääkseni viljelijät ovat vastustaneet tätä systeemiä alusta asti. Niin kauan kuin eu:ssa ollaan maataloustuen maksaminen ei lopu, vaikka kotimainen tuotanto ajettaisiin alas, tukea maksettaisiin sitten ulkomaille. Eikä maatalous ole ainoa asia mitä verorahoilla tuetaan, niistä vaan ei näy sellaista keskusteua tulevan.

      • nitrodomus

        Maatalouden tuomat "työpaikat" ovat kansantalouden kannalta vahingollisia näennäistyöpaikkoja jotka eivät tuota mitään lisäarvoa valtiontaloudelle, vaan päinvastoin joudutaan tämä puuhastelu rahoittamaan valtionvelkaa lisäämällä.lisäksi maatalous" tuottajien" ahneus ja röyhkeys ovat saavuttaneet sellaiset mittasuhteet ettei tilanne voi enää tällaisena jatkua joten suurimittainen romahdus on tulossa.


      • ostasarkoja
        nitrodomus kirjoitti:

        Maatalouden tuomat "työpaikat" ovat kansantalouden kannalta vahingollisia näennäistyöpaikkoja jotka eivät tuota mitään lisäarvoa valtiontaloudelle, vaan päinvastoin joudutaan tämä puuhastelu rahoittamaan valtionvelkaa lisäämällä.lisäksi maatalous" tuottajien" ahneus ja röyhkeys ovat saavuttaneet sellaiset mittasuhteet ettei tilanne voi enää tällaisena jatkua joten suurimittainen romahdus on tulossa.

        Nostattanee BKT:ta, kepulien laskelmissa , juuri myönnetty miljoonan egen toukohousujen parisuhdeterapiatukikin?
        Lie tommonen tukimuoto jo kuitenkin kommunistien propagandaa...


    • enosaaa

      Tuskin nämä elintarvikeketjun 350 000 työntekijää pitää työpaikkojaan näennäisinä. Ja, jos näitä " puuhastelijoita" ei olisi, nii silloin me kaikki olisimme viljeliöitä henkemme pitimiseksi. No silloin ei tarvitsisi tukia maksaa. Eu laajuisesti, joka valtiosta viisaat miehet ja naiset puoluekantaan katsomatta, on nähneettälläisen tukijärjästelmän tarpeeliseksi ja en usko, että se on tehty ihan vaan siksi kun tuottajat on niin röyhkeitä, että annetaan nyt niille ylimääräista. Tuohon röyhkeyteen vielä,- tuottajathan nimen omaan vastustaa tätä tukijärjästelmää. Eu, eu: tapa.

      • nitrodamus

        Peltosalmen varhaiseläkeopiston äidinkielen opettajat valitaan ilmeisesti puoluepoliittisesti ansioituneista? Järjästelmä,tarpeeliseksi ym kielikukkasia.


    • enosaaaa

      Peltosalmen opettajista minulla ei ole kokemusta, jotenka kirjoitus virheet joita teen on ihan omia luomuksiani. Aika katkera olet kyllä tuottajia kohtaan syystä tai toisesta. Ilmaiseksihan se ruoka pitäisi tietenkin viljelijöiden tuottaa ja olla kiitollisia kun saisivat sen tehdä . Joka tapuksessa kuluttajat ja tuottajat tarvitsevat toisiaan . Keskustelu asiasta taitaa olla ylivoimaista. Se tietenkin johtuu minun aidinkielen taitamattomuudesta, eikä siitä ,että toinen osapuoli ei kykene pysymään asiassa...joten annetaan olla.

    • koopee52

      lomittajana voin sanoa että kiuruvedelläkin käytetään paljon antibiootteja ja vain varmuuden vuoksi.(esim. umpipuikot). Se siitä puhtaasta valiolaisesta maidosta.

      • nitrodomus

        Valiokansalaisten ja mtk-ikl:n miehet ja naiset ja niiden välimuodot eivät salli tällaisia tietoja julkistettavan, ainoastaan söpöjä vasikoita ja varsoja joilla on nimi ja jotka nukkuvat Pradan haalareihin pukeutuneen leveästi hymyilevän osa-aikaisen viljelijän vieressä yönsä sallitaan näyttää julkisesti. Eläinlääkäri hoitaa nämä söpöliinit yrteillä ja akupunktiolla ettei vain luomumaine tärväänny. Tämä on virallinen totuus! Älä muuta väitä!


      • kepupropagandaa

        Sukulaiseni toimi parikymmentä vuotta lomittajana ja kertoi samoin. MTK ja kepulaiset vaan ei halua kertoa totuutta, varmasti tietävät. Eli kansa saa sen käsityksen, että suömalainen lehmä se on maailman puhtain. Paskanmarjat, sanon.


      • BriljaatNippelitietoa

        Ei umpipuikkoja käytetä 'varmuuden vuoksi', vaan nykyään niitäkin varten tehdään ensin maidosta bakteerianalyysi, ja niillä hoidetaan pitkävaikutteisesti tulehdusta, jota ei ole lypsykaudella saatu pois, tai tulehdus on niin lievä, että on voitu hoidon kanssa odottaa umpikautta. Tietosi ovat siis vanhentuneita, vaikka olisitkin 20 vuotta lomittanut. Itse olen hoitanut karjaa lähes 40 vuotta ja monta muutosta ja uutta käytäntöä olen nähnyt sille aikaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1476
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1194
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe