En saa kertoa kellekään

mutavuodelta91

Olen käytännössä katsottuna eristäynyt kotiini noin viime syksystä eteenpäin, kun en halunnut levittää asioitani ihmisille, jotka kuitenkin puivat asioitani vaikka kenelle. Nyt olen tajunnut että olen vain tämän suuren yhteiskunnan kusetuksen uhri. Ja sosiaalisen ympäristön juoruilun kohde. Kaikki instanssit terveyskeskuksesta ylioppilastuntkintolautakuntaan, Kelasta Yleen on täällä vain tehdäkseen pelkkää kiusaa ihmisille. Olen pelännyt terapeuttiani, joka oli todella oudon näköinen viimeksi. Yritän saada aikoja mutta samalla en saa aikaiseksi varatuksi niitä, kun pelkään, että juonivat minut syyttä osastolle.

Mies on tosi kiukkuinen jos yritän puhua siitä, kuinka koen olevani piinattu. En halua, että naapurit katsovat mitä teen ja puhuvat asioistani.. En myöskään halua, että tietojani leviää minnekään missä minua voidaan halveksua ja nöyryyttää. Haluaisin laittaa puhelimen kiinni, koska viestejä ja vaatimuksia pursuaa aina just sillä hetkellä, kun en pysty niitä katsomaan. Kaikkia poikkeuksellisia kokemuksia, kuin minulle tarkoitettuja.. Täyttä totta, mies ei usko. Pelkään, että joku yrittää häiritä elämääni. Ahdistaa tää homma aika tavalla, kun tavallaan haluaisin kertoa jollekin ihmiselle tästä minuun kohdistuvasta piinasta mutten voi, ettei minulle käy huonosti.

8

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etolepahaihminen

      Onko mielestäsi tuollainen linnoittautuminen neljän seinän sisälle normaalia. Tekeekö sellaista yleensä ihminen, vaikka joku puhuisikin pahaa. Onko tuollainen keino ratkaista asioita ja millaista elämää elät? Aiotko jataa valitsemaasi tietä vielä vuoden pari?
      Mikä olisi sitten se parempi vaihtoehto auttaa sinua. Miten toivot sinua autettavan. Oletko niin ainutlaatuinen tapaus, että jopa Ylioppilaslautakunta tekee sinusta erillisen "tarkkailunumeron".
      Ota nyt järki käteen ja mieti, onko ajatuksissasi sittenkään paljoa totuuden siimaa.
      Kyllä aloituksessa itsekin jo pohdit, että olen eristäytynyt kotiini ja terve osa mielestäsi sanoo, tämä ei ole normaalia.
      Ota yhteys siihen hoitavaan tahoon.

    • kyllähän

      me muutkin saadaan Yle-verolippuja sun muuta mikä tuntuu kiusanteolta, mutta tuo ahdistuksesi vaikuttaa pitkälti itse-luodulta. Mikäs kumman kestomagneetti sinä olisit imemään kaikkien instanssien, terapeuttisi mukaanlukien, salaliittoumat itseäsi vastaan? Hieman rennompi ote eloon ja uusi psykiatri selvittämään ajatuksia niin kyllä se maailma siitä valkenee ja neljästä seinästä löytyy jostain ovi ulkoilmaan.

    • PahoillaniOlen

      Olen pahoillani, mutta kirjoituksesi vaikuttaa pahoista harhoista kärsivän ihmisen kirjoitukselta.

      "...pelkään, että juonivat minut syyttä osastolle"

      Kirjoituksesi perusteella olet kyllä ehkä jonkinlaisen pidempiaikaisen hoidon tarpeessa. Tiedän että omassa harhaisessa päässä tuntuu paljon todennäköisempänä että kaikki tahot KELA:sta Yle:en ovat salaliitossa sinua vastaan, mutta näin ulkopuolisena voin sanoa, että on paljon todennäköisempää että sinulle on esim puhjennut psykoosi tai skitsofrenia.

      • T_F

        Kyllä vainoamisen tasolle menevää pahantahtoista juoruilua tapahtuu, ja sitten, kun vainottu kertoo asiasta, niin pistetään pakkohoitoon, koska kärsii muka harhoista. Tällaisen rikollisen toiminnan uhreiksi joutuneita on Suomessa vaikka kuinka paljon.

        Jos vainoamista harjoittaa järjestäytynyt verkosto, jossa on usein mukana myös viranomaisia, niin sen kohteeksi otetun henkilön urkkimalla selville saatuja yksityisasioita levitellään ja hänen maineensa tuhotaan perusteellisesti levittämällä hänestä törkeitä, elämää tuhoavia huhuja, jotka perustuvat puolitotuuksiin tai ihan täysiin valheisiin.

        Huhut ovat usein esim. sellaisia, että kohde on rikostutkinnan alla, pedofiili, mielisairas, uhka turvallisuudelle tai jotain muuta ihmisen maineelle tuhoisaa.

        Todellinen syy, miksi jotkut valitaan vainoamisen kohteeksi, on aina jotain aivan muuta. He ovat yleensä jonkin organisaation tai yhtiön korruption paljastajia, kansalaisjärjestöjen jäseniä, poliittisia aktivisteja tai toisinajattelijoita. Kyse voi olla myös ihan siitä, että joku on katkera vainotulle henkilökohtaisista syistä tai että joku persoonallisuushäiriöstä kärsivä henkilö sattuu vain valitsemaan hänet kohteeksi sairaaseen sosiaaliseen peliinsä. Narsisteillehan vainoaminen ja mustamaalauskampanjat ympärillä pyörivän hovinsa avulla ovat ihan lajityypillistä toimintaa.


      • Mutavuodelta91

        Juuri tämä. Ihan sama mitä yritän tehdä vaikka kaikkien ohjeidenkin mukaisesti, niin aina kaikki järjestelmällisesti muuttuu minuun kohdistuvaksi kiusaksi. Jos ilmaisen mielipiteitä tai ymmärrystä yhtään mistään, niin minua vähätellään uhkaillaan pakkohoidolla. Minun asioistani myös juoruillaan valheellisia asioita. Esimerkiksi entiselle kaverille hänen terapeuttinsa kertoi minusta valheita, jotka oli kuullut hoitooni kuulumattomalta osastolta, joka oli kuullut tämän kotonani urkkimassa käyneeltä kotihoidolta. Tällainen kiusanteko tuntuu absurdilta ennen kuin se todella tapahtuu itselle! Olen ollut jopa neljän tunnustetun hoitovirheen uhri..


    • Mutavuodelta91

      En koe olevani mitenkään harhainen. Olen vain ymmärtänyt sen millaisessa helvetissä elän. Kaikki kyselyt ja minulta vaadittavat suoritukset ovat vain keinoja saada urkittua minusta tietoja, joiden avulla minua voi halveksua ja asioistani voi juoruta. Pelkään, että minulle tehdään jotain pahaa minusta vääristeltyjen tietojen avulla. Jos vaikka minut juonittaisiin osastolle minua hakattaisiin, nöyryytettäisiin ja minua yritettäisiin myrkyttää lääketeollisuuden suuren kusetuksen kautta. Koen olevani todella pahasti uhattuna tällä hetkellä, pahimmassa tapauksessa minun on kuoltava. Mietin vain, että onko muita samanlaisessa piinassa eläviä..

    • Mietinvaan

      Onko teillä lapsia? Mietin, kun sanoit että kotihoito käy teillä. Vaikka käyhän ne toki muillakin ei siinä...

    • valitse_itse

      Olen ollut itse helkutin hankala potilas. Siltikään en erityisemmin koe, että minua vainottaisiin tai että olisin salaliiton uhri. Olen siis toinen paranoijateorian kannattaja. Onpa aloittaja mitä mieltä tahansa asiasta, niin hänen hommansa alkaa mennä psykoosin puolelle. Vaikeahan sellaisen ihmisen on toisten näkemyksiä kuunnella. Olisi reilua hakeutua hoitoon nyt. Tilanteen pahentuessa on ennättänyt kenties tehdä jotain peruuttamatonta (vaikkapa tehdä vauvasta paistia), jonka jälkeen viettää loppuelämänsä lääkkeillä turrutettuna laitoksessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe