Taas vanhoja keskusteluita....

häiritsee

Taas nostettu joukko ikivanhoja keskusteluita pinnalle. Järjetöntä, että toiminta sallitaan. Joku tekee sitä tahallaan.

8

97

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikäonongelma

      Mitä helvetin väliä sillä on jos aihe on vanha? Voihan se aloittajan 10v sitten aloittama keskustelunaihe olla jollekkin toiselle ajankohtainen juuri nyt! Ja samaan ketjuun kirjoittaessa tuleepahan säilyneeksi ne vanhatkin ja voi näin vertailla kokemuksia samaisesta aiheesta pitemmällä aikajänteellä.

      • Täysin_kyllästynyt

        Ongelma on se että tämä häirikkö kommentoi aiheesta riippumatta yli kymmenen vuotta vanhoihin ketjuihin jotka eivät ole enää ajankohtaisia. Jos kommenteissa on "asiaa", se voi olla tyyliin että 'saitko avun' pitkälti yli kymmenen vuotta kirjoitettuun viestiin. Alkuperäinen kirjoittaja ei ehkä lue enää palstaa, eikä tuo häirikkökään lue enää vastauksia kommentteihinsa (ei ainakaan reagoi mitenkään).

        On paljon parempi että jos joku haluaa tietoa ongelmaansa, aloittaa uuden ketjun ja saa siihen ajankohtaisia vastauksia.

        Suurin ongelma tuosta häirikön massaviestinnästä syntyy siinä että uudet tärkeätkin viestit painuu hakemistolistauksessa toiselle sivulle, josta niitä ei välttämättä käydä enää lukemassa.


      • Taas_tehty_kiusaa

        Taaskin häirikkö on jakanut runsaasti hölmöjä kommenttejaan, joten kurkatkaa seuraavallekin hakemistosivulle jos kaipaatte vastauksia viestiinne.


      • Niin-se

        jatkuu vaan


    • Ikävää__________

      Palsta on pilalla.
      Häirikkö menee viimeiselle näkyvälle sivulle (800 ) ja vastailee typeriä kommentteja 13 vuotta vanhoihin ketjuihin. Todella ääliömäistä. Vanhat ketjut pitäisi saada suljettua!

    • Poistoon_vaan

      Taas on urakoitu ihan kunnolla!

    • Asiaaihe

      Häiritsee todella tuollaiset niuhottajat, joilla ei ole muuta asiaa, kuin vahtia koska joku keskustelu on päivätty! Valitettavsti samoista ongelmista joudutaan tänäänkin kärsimään, mistä vuosia sitten on kärsitty ja kirjoiteltu. Kovin hitaasti niitä ongelmia saadaan poistettua!
      Voisitko kirjoitellan vaikka siitä aiheesta. Siinä olisi jopa asiaakin!

      • Kiusa_se_on_pienikin

        Joku haluaisi vastauksen akuuttiin ongelmaansa. Kuitenkin häirikkö on aiheuttanut sen että viestit katoaa hakemistossa niin kauas ettei niitä lueta.

        Oletko edes lukenut noita häirikön viestejä vai kelannut vain ohi? Nytkin hän vastasi lähes 13 vuotta vanhaan kysymykseen jossa kysyttiin että kannattaako kokeilla 120 euroa maksavaa purentakiskoa. Käski kokeilla kun saa noin halvalla. Vastaus oli siis täysin järjetön. Häirikkö siis selaa tällä hetkellä vuonna 2004 kirjoitettuja viestejä ja vastailee niinhin aivan kuin ne olisi kirjoittu hetki sitten. Suurimmalla osalla viesteistä ajankohtaisuus on hävinnyt, kuten em. esimerkistä on havaittavissa. Joskus hän taas kyselee palautetta ikivanhaan viestiin, jolloin on erittäin epätodennäköistä että kirjoittaja edes lukee palstaa. Jos joku sattuisikin vastaamaan, häirikkö ei kuitenkaan lue viestiä koska hän pysyy siellä vanhassa listassa eikä lue viestejä joissa hänelle on kommentoitu jotain (ei ainakaan vastaa).

        Suomi24 käytti aikanaan arkisto -toimintoa johon siirrettiin vanhat viestiketjut. Niitä pystyi lukemaan sieltä, mutta ei kommentoimaan. Se oli hyvä systeemi koska ei sekoittanut uusien viestiketjujen järjestystä.

        Niin ja huomautukseksi sinulle (et kai ole itse tuo häirikkö) että kirjoitan tälle palstalle aivan asiaviestejäkin ja vastauksia ajankohtaisiin ketjuihin. Harmittaa vaan tuo ajoittain runsaskin häiriköiminen joka teettää hieman turhaa työtä kun muka uuden ketjun päätteeksi huomaakin lopussa liipa-laapa viestin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe