JOHANNA TUKIAINEN HAUKKUU NYT SANNIN PAHOLAISEKSI

totuus-paljastuu-aina

……JMT……. Olin ihan järkyttynyt kun siniseksi hiuksensa värjännyt joku Sanni laulaja lauloi Kikan biisiä uusiksi tällaisilla sanoilla: ”Päällä tai alla……..ihan sama onko Jeesus vai Allah, kunhan saan olla sun alla……..” Ja yleisö nauroi mukana……!!! Katsoin sitä, että wtf……….! Sorry mun kielenkäyttö……..toi siniseksi tukan värjääminen: KM Ultraa ja Monarch Programming juttua. Se menee kokoajan vaan hirveällä vauhdilla eteenpäin, …………elämmme aikaa, jolloin paholainen ei enää edes piilottele, mutta jengi ei näe sitä siltikään!!!! Tietysti miljoonien ihmisten silmät on sokeutettu näkemään enää mitään

Kyllä on narkkihoratsu vahvassa uskossa. PS: Miksi oli oma pullo baarissa mukana?

20

2227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gjgjgjgjgjgjgjjgj

      Hymystä lainattu

      Tunkki tarkoitti sanoa että: ”Olin ihan järkyttynyt kun siniseksi hiuksensa värjännyt joku Sanni laulaja tienasi viimevuonna 293 000 euron liikevaihdolla nettoa 189 000 euroa” Voi että käy kateeksi.

      • laulujenlunnaat

        Sinähän tuon syyksi sanoit, ei Tuksu.


    • jurjryjyrj

      Tunkilla on syntymälahjana paranoidinen skitsofrenia...pappamuratin perimää.

    • WitunLortto

      Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahaahahahjaah

      • kissik

        Tukiainen!Sinulla ei ole oikeutta arvostella ketään vaikka viinapäissäsi näit sateenkaaren ja joku sinut upotti matalaan veteen.Jokainen juoppo näkee joskus harhoja mutta sinä keksit että sinulle puhuu itse Jumala(mikä).Lopeta jo tuo ja mene räkälöihin paljastejemaan niin saat paljon enemmän himoitsevaasi rahaa


    • PisseNisse

      Vaan mitenpä voi Tukiaisen koirat tänään? Kohta on eukko taas, TAAS käräjillä ja ylläripylläri Koirien hoitamatta jättämisen takia! Kuinka kehtaa leikkiä evankelistaa, osaamatta teologiaa ja raamattunaan uusitestamentti ja psalmit. Ei kuulu mihinkään seurakuntaan, joiden porukoissa liikkuu. On julkisesti tiedotettu, että asuu paskaisessa läävässä. Ihminen joka ei kadu mitään, häpeä mitään, pyydä anteeksi keltään. Onneksi tollaisia ei ole monta. Ja kiitos Jumalan, ettei eukko saa jälkikasvua.

      • sairasvääns

        Onneksi sinunkaan kaltaisia ei ole montaa.


      • sellastanyt

        Näyt ja profetiat senkun muuttuu!
        Unohtaa mitä itse kirjoittanut jopa muutama kuukausi sitten! Ja ne näyt..huhhu!
        Silti tärkein oli eilenkin kun joku laittanut kuvan kasteella ollessaan..kääk poistakaa toi kuva..oon ihan lihava ym samaa ulkonäköön !
        Sitten taas jo aamuyöllä onkin tilailtu vaaleanpunaista jotain hörhelölaahusmekkoa.oi miten ihana mä haluun tyyliin! Ne sivut on teineille esm romanitytöille mitä juhlissaan käyttävät kun täyttävät 16v. siellä jossain päin maailmaa!
        Laskettelulomaa ootellessa, 12t. bussissa uskovien kanssa meneepi hän! Tai siis..


      • KyllTuleeKivaa
        sellastanyt kirjoitti:

        Näyt ja profetiat senkun muuttuu!
        Unohtaa mitä itse kirjoittanut jopa muutama kuukausi sitten! Ja ne näyt..huhhu!
        Silti tärkein oli eilenkin kun joku laittanut kuvan kasteella ollessaan..kääk poistakaa toi kuva..oon ihan lihava ym samaa ulkonäköön !
        Sitten taas jo aamuyöllä onkin tilailtu vaaleanpunaista jotain hörhelölaahusmekkoa.oi miten ihana mä haluun tyyliin! Ne sivut on teineille esm romanitytöille mitä juhlissaan käyttävät kun täyttävät 16v. siellä jossain päin maailmaa!
        Laskettelulomaa ootellessa, 12t. bussissa uskovien kanssa meneepi hän! Tai siis..

        Joo... tuolla matkalla on varpi tosi ihquu olla mukana, tunkki huutaa bussin mikkiin deliriumnäkyjään maijamisen matkalta, samalta reissulta millä päätyi paikalliseen pöpilään josta veijo hänet haki. Siinä kyydissä paranee pahemmankin laatuisesta uskisriippuvaisuudesta ja rupeaa kaipaamaan normi syntisten sakkiin.

        Koululla yhteismajoituksessa on kivaa kun yks valvoo yöt nettiä hakaten ja salaa pirunkusta nauttien pamien kera, nukkuen sitten päivät kun toiset on mäessä laskettelemassa.


    • oxu

      Kukapa ei ahdistuisi jos katsoo yökaudet helvettivideoita juutuupista.Siellä on niin paljon muutakin.Esim.hyvä video vuorikiipeilijä Peter Panagore joka jäätyi kiinni jäiselle vuorenrinteelle. ja menehtyi hetkeksi.Kävi mielenkiintoisen keskustelun Jumalan kanssa.Peter sai kuulla miten jokaista ihmistä rakastetaan ja hyväksytään juuri sellaisena kuin tämä on.Sai myös valita mutta halusi jatkaa elämäänsä. Myös video nuorehkosta naisesta synnytyssalissa,menetti paljon verta ja siirtyi hetkeksi rajan taakse.Nainen oli riidellyt paljon (kuolleen) isänsä kanssa ja katui sitä. Isänsä vastasi hänelle että se mitä tapahtuu maan päällä ei ole täällä tärkeää,täällä annetaan anteeksi eikä kanneta kaunaa.Sanoihan Jeesuskin että:Isäni talossa on monta huonetta.

    • pukkaakokeikkaa

      Taitaa Pullukan keikat olla buukattu käräjäoikeuden toimesta tälle vuodelle.

    • kuole.jo.tunkki

      Miksi Tunkki ei jo kuole ??

      • sinunmieliksikö

        Miksi pitäisi jo kuolla?


    • taskubiljardööri

      Tunkki pelottelee jumalan tekemällä joukkomurhalla joka tapahtuu kohta. Sekavuus on jo massiivista luokkaa.

      Taivaskeikalta ei ole vieläkään näytetty videota eikä muutenkaan kerrottu yksityiskohtia. No, tyhjästä on paha nyhjäistä.

      • palstankahelit

        Näitä maailmanloppuja on ilmoiteltu milloin kenenkin taholta tapahtuvaksi lähes päivittäin. Ei ole yksin tuksu niitä tekemässä.


    • valker

      Onko ymmärrettävä että koko maapallon ihmiset olisivat mukana tässä suuressa "ylöstempauksessa?Koko Eurooppa,Afrikka,Yhdysysvallat,Lähi-itä,saarivaltakunnat,mitä niitä nyt on.Miksi ei eri maiden hallitukset ilmoita kaikille ihmisille että :Te olette nyt se vihonviimeinen sukupolvi mitä maa päällään kantaa? Vai tuleeko kotiin ilmoitus vai kuinka se tapahtuu? Kyllä oli taas niin paksua paksaa tuutin täydeltä että huh huh! Eikö siellä FB:ssä ole ketään moderaattoria joka olisi vastuussa siitä mitä sinne kirjoitellaan? Kuka kantaa vastuun kun joku herkkä ihminen sairastuu jos sattuu lukemaan ja vieläpä uskoo tuota?Eräät haluaa hallita ja saada valtaa pelon kautta ja aina löytyy herkkäuskoisia.Tulipa mieleen erään rapakontakaisen kandidaatin vaalilause :Lock her up!

    • fact

      Kyllä näissä ylös-alas-sivulle-tempauksissa on paljonkin epäselvää,esim.Jos (tuksun teorian mukaan) vauvat,lapset ja nuoret temmataan yläkertaan,ja heidän vanhempansa ns.alakertaan niin silloinhan ei toteudu (tuksuteorian)perheiden yhteiset ns.ylöstempaukset.Samalla tavalla joku lapsi kuuluu perheeseen kuin aikuinenkin,oli sitten minkä ikäinen tahansa.Pidemmän aikaa on saatu lukea kuinka "taivaassa ollaan perhekunnittain.Mistä nyt nämä erottamiset,ja mikä on ikä kun kelpaa,tai ei kelpaa?? Toinen ongelma:Tunsin ihmisen jolla oli oikea silmä sokea,luomi roikkui alhaalla.Vasen silmänsä vain näki ja näkyi.Tästä on jo aikaa.Mikä mahtoi olla kohtalonsa?Tällaiset asiat askarruttavat ihmisiä jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

      • ihanhölmöä

        No joo, nyt ei olekkaan tosta tempauksesta yhtään varma!
        Miksei kukaan oo kertonut mulle tyyliin fasessa!
        On se, on se raamattu luettu silleen sieltä täältä, mikä nyt omiin senhetkisiin olotiloihin sopii!
        Jehovat tempoo taivaisiin pienen porukan! Heilläkin joku perustanut omiin juttuihinsa koko homman, ja rahaa tullut..ja mummoilta mennyt..vaativat tekemään testamentin heille!
        Ihan jos yrittäisi mennä noilla 10 käskyllä..meistä jokainen jos halu kamalasti saarnata ja oudosti brofetioida..jos niiden mukaan ei mitään huuhaahommaa eikä ennenkaikkea itseänsä nostaisi..kaikenmaailman näkyjen jälkeen!
        Ja yksi mikä olisi opettavaista myös..historia, historian lukeminen ihan sieltä alkuajoista lähtien..ja ymmärtäminen,edes pientä ymmärrystä aikojen saatossa miten on raamattua kirjoitettu taas senhetkiseen!


    • Hellokittynvasensilmä

      Se on seonnu lopullisesti. Ei sillä kovin vakaalla pohjalla ole tainnut psyyke koskaan olla. Kehittelee kaiket päivät päässään ihan ihme kuvioita maailmanlopusta, helvetistä ja taivaasta. Kova into sillä on pistää koko ihmiskunta pakettiin. FB on täynnä sen verran sekavaa settiä, että enpä ihmettelis, jos pian joutuis suljetulle. Vois sitten lääkärisedille kertoa näkemyksensä mm. tipin ja sylvesterin demoniudesta tai että disney prinsessat ovat saatanasta.

    • IlimanJarrujaHelevettiin

      Tuosta tulevasta? bussimatkasta tuli mieleen se kotimainen musta komedia - olikohan nimi "Hurmaava joukkoitsemurha"?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe