Miksi mies suuttuu väsymyksestäni?

Annel1a

Makasin eilen illalla töiden jälkeen tosi uupuneena sohvalla kuluneesta viikosta. Lääkärinikin soitti ja ilmoitti että tulehdusarvoni ovat koholla ja terveyteni ei ole hyvä. Olin tästä kertonut myös avomiehelle tuntia aikaisemmin ja jo aikoja sitten jutellut monesti. Sitten avomies alkaa haukkumaan mua että kylläpäs olen seurallinen ja että mä en ymmärrä sun väsymystä ja musta tuntuu et sä et rakasta mua ja miksi en saa läheisyyttä? Ja älä odota että veisin sua johonkin kivaan paikkaan kun oot tollanen avomies sanoi... Mä olen ihan finaalissa ja mulla ei voimavaroja ole paljoo...Onko oikein että hän käyttäytyy tolla tavalla? Miten saan tämän törkeän kohtelun loppumaan? Kaiken kukkuraksi mies alkoi oikein liioittelemaan et mä meen sohvalle nukkumaan ja lähenkin reissuun tästä yksin viikonlopuksin ja olen itse terve ja virkeä kuin mikäkin.....

9

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 41v-sinkkumies

      Mies ei arvosta sinua eikä ymmärrä sinua. Miksi olet tuollaisen kanssa yhdessä. Ei se rakasta sinua yhtään. Vaimoa pitää tukea eikä haukkua.

    • pinnaatparisuhteessa

      Ai, kaipa se lääkäri kirjoitti sinulle antibioottikuurin tai muita lääkkeitä, jos kerran tulehdusarvot oli koholla, ja sulla on joku sairaus!!!!

      Minä olisin sanonut miehelle, että joo tieteskin saat läheisyyttä kun kävellään käsikynkkää apteekkiin hakemaan mun lääkkeet!!!!!

      Ilmeisesti se lääkäri ei kuiteskaan määränny sulle mitään lääkettä, tai et ole lääkekuureilla kun et siitä mitään maininnut, joten käytit tota olen sairas korttiasi yhden kerran liikaa, ja sun mieheltä pimahti pinna sen takia.

      • Annel1a

        Ei kyllä mulla on oikeus olla väsynyt ja sairas. Silloin ei ole oikein vaatia kaikenlaista. Silloin puuttuu tilannetaju ja empatia..


      • Kukkahattu.täti

        Jokaisella on oikeus olla väsynyt, mutta jos koko ajan valittaa eikä tee asian eteen mitään, niin kyllä minultakin sympatiat loppuisi. Entinen mieheni oli sellainen, että jos minä yskäisin ja sanoin, että taitaa olla flunssa tulossa, niin hän tuupertui saman tien seisovilta jaloillaan vuodepotilaaksi. Niinhän tuo on itsellekin tulossa joku tauti ja raahautui horjuvin askelin hakemaan kuumemittaria. Voitte uskoa, ettei tarvinnut montaa kertaa tehdä, kun multa loppui empatia ja sympatia häntä kohtaan. Aloittajalla voi olla vakaviakin oireita, mutta hän ei kerro tarkemmin lääkärin diagnoosia. Mies on juntti, mutta ehkäpä hän on vain kyllästynyt ainaiseen narinaan.


    • tajuaerota

      Olet taakka terveelle miehellesi.

    • Annel1a

      Ai terveelle? Sehän tartteis terapia kun on noin sairaalloisen läheisriippuvainen ja narsisti. Sanooko henkisesti tasapainoinen ja muut huomioonottava mies noin?

    • oma-rauha

      Mulla on krooninen sairaus joka aiheuttaa mm. väsymystä. Siinä ei antibiootit auta. En voisi kuvitella asuvani kenenkään kanssa. Saan levätä juuri silloin kun on tarve eikä tarvitse kuunnella valituksia.

    • revitästä

      Annel1a: Ethän sinäkään ole terve, teitä on 2 sairasta idioottia kimpassa, itse olette toisenne valinneet! Ootte ansainneet toisenne todella.

    • syyläsielu

      Mies suuttuu koska on toivonut muuta ja samalla olettaa,että kaikki pyörii hänen ympärillä.
      Siis ottaa sinun väsymyksen henkilökohtaisena loukkauksena.
      Eli on henkisesti penikan asteella.
      Tottahan miehet kehittyvät hitaammin mutta ehkä sinun ei kuitenkaan kannata odottaa .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe