Lukematon joukko pelastuu Johanneksen näyssä!

AnselmiToiwiainen

"Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,"
Ilm 7:9

Pidä huoli, että olet kerran tuossa joukossa pelastettuna Karitsaa eli Jeesusta Kristusta kiittämässä ja ylistämässä!

229

1484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesuksenonarmojatuomio

      Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset.

    • Jeesusarmahtaa

      Jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta.

    • Jeesusarmahtaa

      Ylitsevuotavassa vihassani minä peitin sinulta kasvoni silmänräpäykseksi, mutta minä armahdan sinut iankaikkisella armolla, sanoo Herra, sinun lunastajasi.

    • Jeesusarmahtaa

      Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot.

    • Johanneksia on monta, Jeesuksia on monta, Juudaksia on monta.

      Gishkalasta kotoisin oleva Johannes oli kavala mies, hän keräsi joukkoihinsa ihmisiä Tyyroksesta ja sieltä olevista pakolaisista, ja ryöstelivät Galileassa ja aiheuttivat ihmisille ahdistusta ja pelkoa.
      Josefusta he syyttivät maan kavaltamisesta roomalaisille, ja suuren väkijoukon tukemana he huusivat kavaltajan kivittämistä tai polttamista. Huutajia kannusti myös Jeesus, joka oli Tiberiaan kaupunginjohtajan poika.

      Kertoo Josefus.

      • Josetus

        Barselonan linja-autoasemalla varasjoukkio käänsi laukkuni linja-auton tararatilasta. Valitin poliisille, eivätkä he tehneet asialle mitään. Yksi liigan jäsenistä oli kaupunginjohtajan poika Hesus Maria. Sain siitä ahdistusta ja pelkotiloja.

        Kertoo Josetus


    • "Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset."

      Tosiasiassa nuo kapinalliset ja rosvot , jotka olivat niin sanotusti kaikista kansoista, hävisivät itse, tosin maakin tuli autioksi, mutta se on syntynyt uudelleen, kun jäännös on palannut.

    • Jeesusarmahtaa

      Mene ja julista nämä sanat pohjoiseen päin ja sano: Palaja, sinä luopiovaimo Israel, sanoo Herra; minä en enää synkistä teille kasvojani, sillä minä olen armollinen, sanoo Herra, enkä pidä vihaa iankaikkisesti.

      • Anonyymi

        Sillä toivossa me olemme pelastetut, mutta toivo, jonka näkee täyttyneen, ei ole mikään toivo; kuinka kukaan sitä toivoo, minkä näkee?


    • Jeesusarmahtaa

      Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut:

      • Anonyymi

        "Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra: rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon."


    • alfa123om22

      Jokainen joka on vannonut sotilasvalan tms. valan on sotajoukoissa, jotka taistelevat Karitsaa vastaan. Jeesus Iblis ei ole Karitsa, vaikka häntä kutsutaan "Jumalan Karitsaksi".

      Karitsalla on Ilm. 13 lukuun hyvin vähän porukkaa sillä koko maailman kaikki asukkaat kumartavat ensin Lohikäärmettä ja sitten petoa. He saavat merkin joka oikeuttaa heidät käymään kauppaa ja ostamaan ja myymään.

      Taistelu Karitsaa vastaan käydään hyvin järein asein ja ennen näkemättömällä vihalla ja kiivaudella. Yhtäkään Karitsan omaa ei päästetä kauppoihin eikä sekään vielä riitä. Sillä Jeesus Ibliksen kautta Isä on sanonut: Minä ole viinipuu. Se merkitsee, että Karitsa piiloutuu puuston joukkoon. Mutta Profeetta todistaa: Jokainen maailman metsä hakataan pois; jäljelle jää vain puu tai pari. Niin kovaa on viha Karitsaa vastaan, joka on ainoa arvollinen, että kaikki maailman puutkin hakataan maan tasalle sen pelossa, että Karitsa lymyisi jonkun puun takana.

      Viha Karitsaa, ainoaa arvollista kohtaan näkyy kyllä sotilasvalan vannoneiden keskuudessa selkeänä.

      • Anonyymi

        Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.

        Hienoa olla Jeesuksen oma! 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa olla Jeesuksen oma! 😁

        Aamen! Mikään ei ole hienompaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun.

        Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna.


    • Jeesusarmahtaa

      Ottakaat teillenne nämät sanat, ja kääntykäät Herran tykö, ja sanokaat hänelle: anna meille kaikki synnit anteeksi, ja tee meille hyvin, niin me uhraamme sinulle meidän huultemme mullit.

    • Jeesusarmahtaa

      Ja minä vuodatan Daavidin suvun päälle ja Jerusalemin asukasten päälle armon ja rukouksen hengen. He katsovat minuun, jonka he ovat lävistäneet. Ja he valittavat häntä, niinkuin valitetaan ainokaista, murehtivat häntä katkerasti, niinkuin murehditaan katkerasti esikoista.

      • Anonyymi

        Autuas se, joka Jeesukseen turvautuu!


    • Jeesusarmahtaa

      Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme, ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.

    • Jeesusarmahtaa

      Ja Abram uskoi Herraan, ja Herra luki sen hänelle vanhurskaudeksi.

    • Jeesusarmahtaa

      Kun lähestyi aika, jolloin Israelin oli kuoltava, kutsui hän poikansa Joosefin ja sanoi hänelle: "Jos olen saanut armon sinun silmiesi edessä, niin pane nyt kätesi minun kupeeni alle ja osoita minulle laupeus ja uskollisuus: älä hautaa minua Egyptiin,

    • Jeesukseenluottava

      Siihen aikaan Jeesus johtui puhumaan sanoen: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille.

      • Anonyymi

        Kiitos Jeesus!


    • Jeesusarmahtaa

      Niin sinun pitää tietämän, että Herra sinun Jumalas on Jumala, uskollinen Jumala, pitäväinen liiton ja laupiuden niiden kanssa, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä, tuhanteen polveen,

    • Jeesusarmahtaa

      Nyt siis, jos minä muutoin olen armon löytänyt sinun edessäs, niin osota nyt minulle sinun ties, että minä sinun tuntisin ja löytäisin armon sinun edessäs: ja katso kuitenkin, että tämä väki on sinun kansas.

    • Jeesusarmahtaa

      Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa.

    • Sylkykuppi

      Sillä ei meillä ole sota verta ja lihaa vastaan, vaan pääruhtinaita ja valtoja vastaan, maailman herroja vastaan, jotka tämän maailman pimeydessä vallitsevat, pahoja henkiä vastaan taivaan alla.

    • Jeesukseenluottavainen

      Jokainen Jeesukseen, eikä itseensä turvautuva uskova pelastuu.

    • Jeesusarmahtaa

      Paitsi Kalebia Jephunnen poikaa, hän näkee sen, hänelle minä annan sen maan, jonka päälle hän astunut on, ja myös hänen lapsillensa, että hän uskollisesti seurasi Herraa.

    • Jeesusarmahtaa

      ja Jeesukselta Kristukselta, uskolliselta todistajalta, häneltä, joka on kuolleitten esikoinen ja maan kuningasten hallitsija! Hänelle, joka meitä rakastaa ja on päästänyt meidät synneistämme verellänsä

    • Aamenaamenaamen

      Aamen!!!

    • Jeesusarmahtaa

      Minä en peitä sinun vanhurskauttasi omaan sydämeeni, vaan puhun sinun uskollisuudestasi ja avustasi; minä en salaa sinun armoasi ja totuuttasi suurelta seurakunnalta.

      • Anonyymi

        Se onkin meidän tehtävä.


    • Jeesusarmahtaa

      Minä laulan Herran armoteoista lakkaamatta, julistan suullani sinun uskollisuuttasi polvesta polveen.

    • Jeesusarmahtaa

      Ja avuksesi huuda minua hädän päivänä, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua."

    • Kun sinä uskollisesti noudatat tätä entisen ystäväni - Devout/Devoit - Puskalähetyksen käskyä:

      "Kun kerran Teuvo ei pelaa reilusti
      Tehdäänsittenniin                                 
      20.11.2016 20:14
      ja herjaa vaan ja toimii vilpillisesti, tehdään sitten tästä palstasta oikein villilänsi, kunnes saamme tänne sheriffin ja saamme tästä asiallisen foorumin, jossa kukaan ei herjaa ketään ja vääryyttä ei harrasteta!"

      Niin voisitko kertoa, miten saisin häneen yhteyden. Ei toimi sähköposti, ei puhelin eikä tavallinen posti.

      Kun jotakin nimimerkkiä arvelen hänen nimimerkikseen, saan vastauksen; "En ole Devoit."

      Hänen viimeisin omalla nimimerkillään kirjoittama todistus on lähes 9 vuoden takaa

      "Devoit
      5.9.2008 23:25
         kysyn. kirjoitti:
      Miten se heittäminen tapahtuu?

      Vain verbaalisesti. Kohdallani hoitomies heikki saari totesi, että minut heitetään saatanalle.
      En tiedä, minkä vastapalveluksen hän saatanalta siitä sai."

      Jos hänet vielä tapaat, voisitko kysyä, miten kauas hänet on heitetty, ja  kysyä:

      Minkä palkinnon hän Saatanalta saa, levittäessään minusta jatkuvasti törkeitä valheita ja uhkailuja?

    • Jeesusarmahtaa

      Ja avukses huuda minua hädässäs, niin minä tahdon auttaa sinua, ja sinun pitää kunnioittaman minua.

      • Anonyymi

        "Ja he ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole henkeänsä rakastaneet, vaan olleet alttiit kuolemaan asti."


      • Anonyymi

        Aamen! Jeesus auttaa!


      • Anonyymi

        "Hän riisui aseet hallituksilta ja valloilta ja asetti heidät julkisen häpeän alaisiksi; hän sai heistä hänen kauttaan voiton riemun."


    • Uskovamieshenkilö

      Valtava määrä Jeesukseen uskovia!

      • ei-lahkoihin

        Harvat ja valitut pelastuu. Ei valtava määrä.


      • Jeesusarmahtaa
        ei-lahkoihin kirjoitti:

        Harvat ja valitut pelastuu. Ei valtava määrä.

        Johannes ei valehtele, eikä varsinkaan Jumala.


      • Aamenaamenaamen
        Jeesusarmahtaa kirjoitti:

        Johannes ei valehtele, eikä varsinkaan Jumala.

        Aamen!!!


      • Niinpäniinpäniinpä
        Aamenaamenaamen kirjoitti:

        Aamen!!!

        Niinpä!!!


      • Niinhän.se.on
        Niinpäniinpäniinpä kirjoitti:

        Niinpä!!!

        Kiltit tytöt pääsee taivaaseen, mutta tuhmat tytöt pääsee mihin vaan.


    • Jeesusarmahtaa

      Sillä jos te palajatte Herran tykö, saavat teidän veljenne ja poikanne osakseen laupeuden voittajiltaan ja voivat palata takaisin tähän maahan. Sillä Herra, teidän Jumalanne, on armollinen ja laupias, eikä hän käännä kasvojansa pois teistä, jos te palajatte hänen tykönsä."

    • Ettäsillätavalla

      Silti surullisen moni kääntää Jeesukselle selkänsä ja sanoo, ettei tarvitse hänen armoaan.

      • Niinpäniinpäniinpä

        Niinpä! Ja sitten vielä he solvaavat vielä sen lisäksi. Eivät tiedä, mitä tekevät.


    • Jeesusarmahtaa

      Hän on kallio; täydelliset ovat hänen tekonsa, sillä kaikki hänen tiensä ovat oikeat. Uskollinen Jumala ja ilman vääryyttä, vanhurskas ja vakaa hän on.

    • Jeesusarmahtaa

      Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.

    • Jeesusarmahtaa

      Meillä on mahtavan ihana määränpää!

    • Jeesusarmahtaa

      Mutta hän on laupias, antaa anteeksi rikkomukset eikä tahdo hukuttaa. Sentähden hän usein kääntyi vihastansa eikä antanut kaiken kiivautensa nousta.

    • Jeesusarmahtaa

      sanoen: "Amen! Ylistys ja kirkkaus ja viisaus ja kiitos ja kunnia ja voima ja väkevyys meidän Jumalallemme aina ja iankaikkisesti, amen!"

    • Piskuinenlauma

      Piskuisesta 12 opetuslapsen joukosta kasvoi lukematon joukko!

      • Anonyymi

        Aivan. Eivät lue muuta kun Raamattua.


    • Jeesusarmahtaa

      Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'

      • Jeesuspelastaanyt

        Aamen!


    • Jeesusarmahtaa

      Olimmehan mekin ennen ymmärtämättömiä, tottelemattomia, eksyksissä, moninaisten himojen ja hekumain orjia, elimme pahuudessa ja kateudessa, olimme inhottavia ja vihasimme toisiamme.

      • Anonyymi

        Halleluja! Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Halleluja! Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.

        Aamen!


    • Jeesusarmahtaa

      Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen.

      • AamenkiitosJeesus

        mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti. Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.


    • Jeesusarmahtaa

      Ja tiedä siis, että Herra, sinun Jumalasi, on Jumala, uskollinen Jumala, joka pitää liiton ja on laupias tuhansiin polviin asti niille, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä,

    • Jeesusarmahtaa

      Herra varjelee häntä ja pitää hänet hengissä, ja maassa ylistetään hänen onneansa, etkä sinä anna häntä alttiiksi hänen vihollistensa raivolle.

    • Jeesusarmahtaa

      Maan uskollisia minun silmäni etsivät, että he asuisivat minua lähellä; joka vaeltaa nuhteettomuuden tietä, se on oleva minun palvelijani.

      • Anonyymi

        "Päivällä Herra säätää armonsa, ja yöllä minä hänelle veisaan ja rukoilen elämäni Jumalaa."
        Psalmi 42:9


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Päivällä Herra säätää armonsa, ja yöllä minä hänelle veisaan ja rukoilen elämäni Jumalaa."
        Psalmi 42:9

        Jopa on uskonhörhöistä pirunmoinen riesa, varsinkin kerrostaloissa, jos yökaudet veisata jollottavat. Ilmoittakaa isännöitsijälle, häiriköt kuriin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Päivällä Herra säätää armonsa, ja yöllä minä hänelle veisaan ja rukoilen elämäni Jumalaa."
        Psalmi 42:9

        Kiitos Jeesus armostasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Päivällä Herra säätää armonsa, ja yöllä minä hänelle veisaan ja rukoilen elämäni Jumalaa."
        Psalmi 42:9

        Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos Jeesus armostasi!

        "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä, sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos Jeesus armostasi!

        "Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itse kanssansa, ja ei lukenut heille heidän syntiänsä, ja on meissä sovintosaarnan säätänyt."


    • Jeesusarmahtaa

      Jumalaan minä luotan ja ylistän hänen sanaansa, Jumalaan minä turvaan enkä pelkää. Mitä liha minulle tekisi?

    • Eijaksalaskea

      Piskuisesta laumasta lukematon joukko!

      • Jeesusarmahtaa

        Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän.


    • Jeesusarmahtaa

      Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

      • Anonyymi

        Siihen saamme luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen saamme luottaa.

        Aamen!


    • Jeesusarmahtaa

      Tämän minä olen teille puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman."

    • Jeesusarmahtaa

      Ja veri on oleva merkki, teille suojelukseksi, taloissa, joissa olette; sillä kun minä näen veren, niin minä menen teidän ohitsenne, eikä rangaistus ole tuhoava teitä, kun minä rankaisen Egyptin maata.

    • Jeesusarma

      Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.

    • Jeesusarmahtaa

      Matkalaulu. Autuas on jokainen, joka pelkää Herraa, joka vaeltaa hänen teillänsä.

      • AamenkiitosJeesus

        "Sillä sinä, Herra, olet hyvä ja anteeksiantavainen, suuri armossa kaikille, jotka sinua avuksensa huutavat."


    • Jeesusarmahtaa

      Sillä niin monta kuin Jumalan lupausta on, kaikki ne ovat hänessä "on"; sentähden tulee hänen kauttaan myös niiden "amen", Jumalalle kunniaksi meidän kauttamme.

      • Aamenaamenaamen

        Aamen!


    • Jeesusarmahtaa

      Itkien he tulevat, ja minä johdatan heitä, kun he kulkevat rukoillen. Minä vien heidät vesipuroille, tasaista tietä, jolla he eivät kompastu. Sillä minä olen Israelin isä, ja Efraim on minun esikoiseni.

      • Anonyymi

        "Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni."


    • Jeesusarmahtaa

      Mutta armossasi sinä johdatit lunastamaasi kansaa, sinä veit sen voimallasi pyhään asuntoosi.

      • Anonyymi

        "Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä."


      • Anonyymi

        "Kiittäkää Herraa, sillä hän on hyvä; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti."


    • Jeesusarmahtaa

      Ja kuka hyvänsä antaa yhdelle näistä pienistä maljallisen kylmää vettä, hänen juodaksensa, opetuslapsen nimen tähden, totisesti minä sanon teille: hän ei jää palkkaansa vaille."

    • Jeesusarmahtaa

      Sentähden Herra odottaa, että hän olis teille armoinen, ja sentähden on hän noussut teitä armahtamaan; sillä Herra on oikeuden Jumala. Autuaat ovat kaikki, jotka häntä odottavat.

    • Jeesusarmahtaa

      Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.

      • Se.todettu.on

        Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.


      • Anonyymi

        "Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu."

        Tuollaisen satujen kopioinninhan osaa kuka vaan.😀
        "Olipa kerran kiltti ja suloinen pieni tyttö, josta kaikki pitivät. Erityisen paljon häntä rakasti hänen vanha isoäitinsä, joka oli kutonut tytölle punaisen viitan, jossa oli huppu. Tyttö käytti sitä aina, ja sen vuoksi kaikki kutsuivatkin häntä pieneksi Punahilkaksi."


    • Jeesusarmahtaa

      Jeesus yhä pelastaa!

    • Jeesukseenluottavainen

      Johannes EI nähnyt harhoja, kuten mm. Teuvo väittää!

      • Anonyymi

        "Minä en peitä sinun vanhurskauttasi omaan sydämeeni, vaan puhun sinun uskollisuudestasi ja avustasi; minä en salaa sinun armoasi ja totuuttasi suurelta seurakunnalta."


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Minä en peitä sinun vanhurskauttasi omaan sydämeeni, vaan puhun sinun uskollisuudestasi ja avustasi; minä en salaa sinun armoasi ja totuuttasi suurelta seurakunnalta."

        "Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta."


    • Jeesukseenluottavainen

      Suuri ON Jeesuksen armo.

      • Anonyymi

        Suurempi kuin ymmärrämmekään.


    • Jeesusarmahtaa

      Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

      • Anonyymi

        Jeesus sanoo viimeisen sanan.


    • Jeesusarmahtaa

      Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.
      Aamen!

      • Vastausta.kaipaava

        Kuvaile nyt oikein yksityiskohtaisesti miten sitä kadotukseen joutunutta ihmistä kidutetaan, minä kun en ole sattunut kuulemaan.


      • Jeesusarmahtaa
        Vastausta.kaipaava kirjoitti:

        Kuvaile nyt oikein yksityiskohtaisesti miten sitä kadotukseen joutunutta ihmistä kidutetaan, minä kun en ole sattunut kuulemaan.

        Taivas on PALJON parempi paikka. Miksi et sinne halua?

        Voihan sinulle laittaa lyhyen kuvauksen paikasta, jonne tuskin kukaan haluaa joutua. Voit sitten herjata minua siitä.

        "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."
        Ilmestyskirja 19:20


      • Ettei.olis.vanha.versio
        Jeesusarmahtaa kirjoitti:

        Taivas on PALJON parempi paikka. Miksi et sinne halua?

        Voihan sinulle laittaa lyhyen kuvauksen paikasta, jonne tuskin kukaan haluaa joutua. Voit sitten herjata minua siitä.

        "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."
        Ilmestyskirja 19:20

        "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."

        Hui kauhistus, onko tuo tieto viime aikoina päivitetty?


      • AamenkiitosJeesus
        Vastausta.kaipaava kirjoitti:

        Kuvaile nyt oikein yksityiskohtaisesti miten sitä kadotukseen joutunutta ihmistä kidutetaan, minä kun en ole sattunut kuulemaan.

        "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat."


      • Niinsevaanonpi
        Vastausta.kaipaava kirjoitti:

        Kuvaile nyt oikein yksityiskohtaisesti miten sitä kadotukseen joutunutta ihmistä kidutetaan, minä kun en ole sattunut kuulemaan.

        Jeesus kuvaili sitä niin, että siellä on itku ja hammasten kiristys. Jos sinua ei kerran Taivas kiinnosta, niin kyllä sinä sitten aikanaan helvetin koet. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole.


      • Tekarien.kiristelijä
        Niinsevaanonpi kirjoitti:

        Jeesus kuvaili sitä niin, että siellä on itku ja hammasten kiristys. Jos sinua ei kerran Taivas kiinnosta, niin kyllä sinä sitten aikanaan helvetin koet. Kolmatta vaihtoehtoa ei ole.

        Eikö sua lähes 2 metristä koltiaista hävetä kertoilla satuja tällaisella huuhaa palstalla???


      • Anonyymi
        AamenkiitosJeesus kirjoitti:

        "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat."

        "Sillä Herra on hyvä; hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja hänen uskollisuutensa polvesta polveen."


      • Anonyymi
        AamenkiitosJeesus kirjoitti:

        "Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat."

        Silti osa pelastuu ja perillä heitä on lukematon määrä! 😁


      • Anonyymi
        Jeesusarmahtaa kirjoitti:

        Taivas on PALJON parempi paikka. Miksi et sinne halua?

        Voihan sinulle laittaa lyhyen kuvauksen paikasta, jonne tuskin kukaan haluaa joutua. Voit sitten herjata minua siitä.

        "Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa."
        Ilmestyskirja 19:20

        Hirveä se on!


    • AamenkiitosJeesus

      Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä."

    • AamenkiitosJeesus

      Sinä annat minulle pelastuksen kilven, ja sinun oikea kätesi minua tukee; sinun laupeutesi tekee minut suureksi.

      • Anonyymi

        "Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi."


    • AamenkiitosJeesus

      Rakkaani, rakastakaamme toinen toistamme, sillä rakkaus on Jumalasta; ja jokainen, joka rakastaa, on Jumalasta syntynyt ja tuntee Jumalan.

    • AamenkiitosJeesus

      Ja tiedä siis, että Herra, sinun Jumalasi, on Jumala, uskollinen Jumala, joka pitää liiton ja on laupias tuhansiin polviin asti niille, jotka häntä rakastavat ja pitävät hänen käskynsä,
      Aamen!

    • AamenkiitosJeesus

      Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin, ja heillä oli palmut käsissään,

    • AamenkiitosJeesus

      Herramme Jeesuksen Kristuksen armo olkoon teidän kanssanne. Amen.

    • AamenkiitosJeesus

      Herran Jeesuksen Kristuksen armo ja Jumalan rakkaus ja Pyhän Hengen osallisuus olkoon kaikkien teidän kanssanne.

    • Todellisuudessa moni ihminen pelastuu vain kun luopuu uskostaan joka tuhoo lopulta ihmisen. Esimerkiksi ei kykene tulemaan toimeen enää kuin samankaltaisten ihmisten kanssa kun elämän keskiönä on vain raamattu tai ylipäätänsä usko. Uskonnot aiheuttavat mielisairauksia eikä se että muut ihmiset heitä uskovia hyljeksivät. Uskovat eivät ymmärrä sitä että heitä ei hyljeksittäisi jos puhuisivat vähemmän uskostaan. Se että on ylipäätänsä uskova ei aiheuta hyljeksintää vaan se kun uskova avaa suunsa.

      • Saati.sitten.muiden

        Eihän nuo tule toimeen edes keskenään.


      • Otetaanpa käsittelyyn näitä sinun väitteitäsi.
        "Todellisuudessa moni ihminen pelastuu vain kun luopuu uskostaan joka tuhoo lopulta ihmisen."
        En tiedä, mitä sinä tarkoitat pelastumisella, mutta ihminen nimenomaan pelastuu iankaikkiseen elämään, kun pitää kiinni uskostaan Jeesukseen loppuun asti. Perkeleen pyrkimys on saada uskova luopumaan uskostaan ja se käyttää koko asearsenaaliaan toteuttaakseen tavoitteensa, eli saadakseen ihmisiä ikuiseen tuhoon.

        "Esimerkiksi ei kykene tulemaan toimeen enää kuin samankaltaisten ihmisten kanssa kun elämän keskiönä on vain raamattu tai ylipäänsä usko."
        Yleistäminen yleisesti on aina tyhmää. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella uskovallakin on erilainen elinympäristö, tausta ja intressit. Siksi jokaisella uskovallakin on erilaisia viiteryhmiä ja sosiaalisia kontakteja olosuhteista riippuen. Seurakunta on vain yksi viiteryhmä.
        Jokainen uskova tulee toimeen toisten ihmisten kanssa juuri sen mukaan, mitkä ovat hänen sosiaaliset valmiutensa. Luonteenpiirteet vaikuttavat myös paljon sosiaalisiin tilanteisiin ja niissä pärjäämisiin, huolimatta elämänkatsomuksista ja niiden eroavaisuuksista.

        "Uskonnot aiheuttavat mielisairauksia eikä se että muut ihmiset heitä uskovia hyljeksivät."
        Uskonnot ovat ihmisten rakentamia korvikkeita elävälle uskolle Jeesukseen. Siksi uskonto voi olla yhtä tyhjää ihmisen elämän tarkoituksen täyttämiskeino kuin toivottomuutta tarjoava ateismikin. Sellainen ei tarjoa hyviä aineksia mielenterveyden ylläpitämiselle, jos elämässä ei ole muita rakentavia elementtejä.
        Elävä usko Jeesukseen tarjoaa huikeita elämän näkyjä, tarkoituksia ja luo turvallisuutta muuten niin epävakaassa maailmassa monine uhkineen.
        Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä usko Jeesukseen on minulle antanut.

        Itse puhun vain silloin uskosta ja Jeesuksesta, kun koen sen johdatuksena ja kun huomaan ei-uskovan olevan halukas siihen.
        Liian innokas evankeliointi voi olla haitaksi sosiaalisille kontakteille ja siksi vaikeneminen oikeissa tilanteissa on viisautta.


      • Lounaistuulet kirjoitti:

        Otetaanpa käsittelyyn näitä sinun väitteitäsi.
        "Todellisuudessa moni ihminen pelastuu vain kun luopuu uskostaan joka tuhoo lopulta ihmisen."
        En tiedä, mitä sinä tarkoitat pelastumisella, mutta ihminen nimenomaan pelastuu iankaikkiseen elämään, kun pitää kiinni uskostaan Jeesukseen loppuun asti. Perkeleen pyrkimys on saada uskova luopumaan uskostaan ja se käyttää koko asearsenaaliaan toteuttaakseen tavoitteensa, eli saadakseen ihmisiä ikuiseen tuhoon.

        "Esimerkiksi ei kykene tulemaan toimeen enää kuin samankaltaisten ihmisten kanssa kun elämän keskiönä on vain raamattu tai ylipäänsä usko."
        Yleistäminen yleisesti on aina tyhmää. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella uskovallakin on erilainen elinympäristö, tausta ja intressit. Siksi jokaisella uskovallakin on erilaisia viiteryhmiä ja sosiaalisia kontakteja olosuhteista riippuen. Seurakunta on vain yksi viiteryhmä.
        Jokainen uskova tulee toimeen toisten ihmisten kanssa juuri sen mukaan, mitkä ovat hänen sosiaaliset valmiutensa. Luonteenpiirteet vaikuttavat myös paljon sosiaalisiin tilanteisiin ja niissä pärjäämisiin, huolimatta elämänkatsomuksista ja niiden eroavaisuuksista.

        "Uskonnot aiheuttavat mielisairauksia eikä se että muut ihmiset heitä uskovia hyljeksivät."
        Uskonnot ovat ihmisten rakentamia korvikkeita elävälle uskolle Jeesukseen. Siksi uskonto voi olla yhtä tyhjää ihmisen elämän tarkoituksen täyttämiskeino kuin toivottomuutta tarjoava ateismikin. Sellainen ei tarjoa hyviä aineksia mielenterveyden ylläpitämiselle, jos elämässä ei ole muita rakentavia elementtejä.
        Elävä usko Jeesukseen tarjoaa huikeita elämän näkyjä, tarkoituksia ja luo turvallisuutta muuten niin epävakaassa maailmassa monine uhkineen.
        Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä usko Jeesukseen on minulle antanut.

        Itse puhun vain silloin uskosta ja Jeesuksesta, kun koen sen johdatuksena ja kun huomaan ei-uskovan olevan halukas siihen.
        Liian innokas evankeliointi voi olla haitaksi sosiaalisille kontakteille ja siksi vaikeneminen oikeissa tilanteissa on viisautta.

        "En tiedä, mitä sinä tarkoitat pelastumisella, mutta ihminen nimenomaan pelastuu iankaikkiseen elämään, kun pitää kiinni uskostaan Jeesukseen loppuun asti. "

        Ihminen pelastuu vain esimerkiksi uppoavasta laivasta pukemalla päällee pelastusliivit tai menemällä pelastuslauttaa, jotka ei teitä varten vaan silloinkin senkus hihhulit uskotte siihen jeesukseenne!


      • ateisti1982 kirjoitti:

        "En tiedä, mitä sinä tarkoitat pelastumisella, mutta ihminen nimenomaan pelastuu iankaikkiseen elämään, kun pitää kiinni uskostaan Jeesukseen loppuun asti. "

        Ihminen pelastuu vain esimerkiksi uppoavasta laivasta pukemalla päällee pelastusliivit tai menemällä pelastuslauttaa, jotka ei teitä varten vaan silloinkin senkus hihhulit uskotte siihen jeesukseenne!

        Ehkä se on niin, että sinun on mahdotonta ymmärtää hengellisiä asioita. Uuspakanuus on tosiasia.


      • Lounaistuulet kirjoitti:

        Ehkä se on niin, että sinun on mahdotonta ymmärtää hengellisiä asioita. Uuspakanuus on tosiasia.

        Ei ennen ole ollut näin paljon uskonhörhöilyä kuin nykypäivänä, joka tuntuu hieman nurikuriselta. Liekö se uushihhulointia!? Niitä kaikenmaailman jenkkilaista New Age -hörhöilyä on rantautunut tänne ja sitten on lisäksi niitä Pirkko Jalovaaran kaltaisia idiootteja.
        Sä et taas varmaan muusta ymmärräkään kuin hengellisistä asioista ja se on sääli kohta 2020-luvulla.
        On ihmisiä, jotka eivät todellakaan halua ymmärtää hengellisiä asioita tai olla niiden asioiden kanssa missään tekemisissä. Sellaiset lahkolaiset ovat pahempia kuin jotkut terroristit, joita on sellaisten lahkolaisten mukaan kaikki Suomeen tulleet maahanmuuttajat!
        Persutkin on oma uskonlahkonsa!


      • Lounaistuulet kirjoitti:

        Otetaanpa käsittelyyn näitä sinun väitteitäsi.
        "Todellisuudessa moni ihminen pelastuu vain kun luopuu uskostaan joka tuhoo lopulta ihmisen."
        En tiedä, mitä sinä tarkoitat pelastumisella, mutta ihminen nimenomaan pelastuu iankaikkiseen elämään, kun pitää kiinni uskostaan Jeesukseen loppuun asti. Perkeleen pyrkimys on saada uskova luopumaan uskostaan ja se käyttää koko asearsenaaliaan toteuttaakseen tavoitteensa, eli saadakseen ihmisiä ikuiseen tuhoon.

        "Esimerkiksi ei kykene tulemaan toimeen enää kuin samankaltaisten ihmisten kanssa kun elämän keskiönä on vain raamattu tai ylipäänsä usko."
        Yleistäminen yleisesti on aina tyhmää. Jokainen ihminen on yksilö ja jokaisella uskovallakin on erilainen elinympäristö, tausta ja intressit. Siksi jokaisella uskovallakin on erilaisia viiteryhmiä ja sosiaalisia kontakteja olosuhteista riippuen. Seurakunta on vain yksi viiteryhmä.
        Jokainen uskova tulee toimeen toisten ihmisten kanssa juuri sen mukaan, mitkä ovat hänen sosiaaliset valmiutensa. Luonteenpiirteet vaikuttavat myös paljon sosiaalisiin tilanteisiin ja niissä pärjäämisiin, huolimatta elämänkatsomuksista ja niiden eroavaisuuksista.

        "Uskonnot aiheuttavat mielisairauksia eikä se että muut ihmiset heitä uskovia hyljeksivät."
        Uskonnot ovat ihmisten rakentamia korvikkeita elävälle uskolle Jeesukseen. Siksi uskonto voi olla yhtä tyhjää ihmisen elämän tarkoituksen täyttämiskeino kuin toivottomuutta tarjoava ateismikin. Sellainen ei tarjoa hyviä aineksia mielenterveyden ylläpitämiselle, jos elämässä ei ole muita rakentavia elementtejä.
        Elävä usko Jeesukseen tarjoaa huikeita elämän näkyjä, tarkoituksia ja luo turvallisuutta muuten niin epävakaassa maailmassa monine uhkineen.
        Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, mitä usko Jeesukseen on minulle antanut.

        Itse puhun vain silloin uskosta ja Jeesuksesta, kun koen sen johdatuksena ja kun huomaan ei-uskovan olevan halukas siihen.
        Liian innokas evankeliointi voi olla haitaksi sosiaalisille kontakteille ja siksi vaikeneminen oikeissa tilanteissa on viisautta.

        Aamen! Kiitos Jeesukselle!


    • AamenkiitosJeesus

      Turvaa Herraan ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta;

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä Herra Jumala on aurinko ja kilpi; Herra antaa armon ja kunnian, ei hän kiellä hyvää niiltä, jotka nuhteettomasti vaeltavat.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä Herra on hyvä; hänen armonsa pysyy iankaikkisesti ja hänen uskollisuutensa polvesta polveen.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä silmänräpäyksen kestää hänen vihansa, eliniän hänen armonsa; ehtoolla on itku vieraana, mutta aamulla ilo.

    • AamenkiitosJeesus

      Laupias ja armahtavainen on Herra, pitkämielinen ja suuri armossa.

    • AamenkiitosJeesus

      Mutta armossasi sinä johdatit lunastamaasi kansaa, sinä veit sen voimallasi pyhään asuntoosi.
      Aamen!

    • AamenkiitosJeesus

      Sinun armosi, Herra, olkoon meidän päällämme, niinkuin me panemme toivomme sinuun.

    • AamenkiitosJeesus

      Jumala, ole minulle armollinen, ole minulle armollinen; sillä sinuun minun sieluni turvaa. Minä turvaan sinun siipiesi suojaan, kunnes onnettomuudet ovat ohitse.

    • AamenkiitosJeesus

      niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.

    • AamenkiitosJeesus

      Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!

    • AamenkiitosJeesus

      Uskollinen todistaja on hengen pelastaja, mutta joka valheita puhuu, on petosta täynnä.

    • AamenkiitosJeesus

      Kaikki Herran polut ovat armo ja totuus niille, jotka pitävät hänen liittonsa ja todistuksensa.

    • AamenkiitosJeesus

      Joiden synnit te anteeksi annatte, niille ne ovat anteeksi annetut; joiden synnit te pidätätte, niille ne ovat pidätetyt."

    • AamenkiitosJeesus

      mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.

    • AamenkiitosJeesus

      Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.

      • Anonyymi

        "Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä."


    • AamenkiitosJeesus

      Ja jos te Isänänne huudatte avuksi häntä, joka henkilöön katsomatta tuomitsee kunkin hänen tekojensa mukaan, niin vaeltakaa pelossa tämä muukalaisuutenne aika,

    • AamenkiitosJeesus

      Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka veljeään panettelee tai veljensä tuomitsee, se panettelee lakia ja tuomitsee lain; mutta jos sinä tuomitset lain, niin et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.

    • AamenkiitosJeesus

      Anna siis anteeksi tämän kansan pahat teot suuressa armossasi, niinkuin sinä ennenkin olet anteeksi antanut tälle kansalle, Egyptistä tänne saakka."

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä sinä, Herra, olet hyvä ja anteeksiantavainen, suuri armossa kaikille, jotka sinua avuksensa huutavat.

    • AamenkiitosJeesus

      Hän pelastaa senkin, joka ei ole viaton; sinun kättesi puhtauden tähden hän pelastuu."

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainoan Poikansa, että jokainen, joka uskoo hänen päällensä, ei pidä hukkuman, mutta ijankaikkisen elämän saaman.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

    • AamenkiitosJeesus

      Hän on myös vahvistava teitä loppuun asti, niin että te olette nuhteettomat meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen päivänä.

    • Aamenaamenaamen

      Valtavaa on kuulua tuohon armahdettujen joukkoon!

      • Jeesuksen.armosta

        Niinpä! Armosta!


    • AamenkiitosJeesus

      Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'
      Aamen!

    • Jeesuksenverenkautta

      Kiitos Jeesus!

    • Jeesukseenluottava

      Piskuisesta lukematon joukko! Aamen!

    • Juurikinniin

      Juurikin niin!

    • KiitosJeesuskiitos

      Tuo hetki ON lähellä!

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä jos te palajatte Herran tykö, saavat teidän veljenne ja poikanne osakseen laupeuden voittajiltaan ja voivat palata takaisin tähän maahan. Sillä Herra, teidän Jumalanne, on armollinen ja laupias, eikä hän käännä kasvojansa pois teistä, jos te palajatte hänen tykönsä."

    • AamenkiitosJeesus

      Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta."

    • AamenkiitosJeesus

      Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä.

      • Että.sillä.lailla

        Ei se ole ihme, ettei se sinun Jeesuksesi jouda hoitamaan asiallisia asioita, kun sillä menee kaikki aika sinun kiitoskirjeitä lukiessa.


    • AaamenkiitosJeesus

      4.1.2018 10:06
      Etkö voisi jollakin nimimerkillä herjata ja vihata itseäsi, jotta voisit ylpeillä taivastilisi kasvamisesta, kuten pois jahtaamasi entinen ystäväsi:

      "Autuaita olette te, kun teitä Ihmisen Pojan tähden vihataan ja herjataan, kun ihmiset erottavat teidät keskuudestaan ja inhoavat teidän nimeännekin.
      Iloitkaa silloin, hyppikää riemusta, sillä palkka, jonka te taivaassa saatte, on suuri. Samoinhan tekivät heidän isänsä profeetoille."

      Sen, minkä teet toisille, tee se myös itsellesi.

    • AamenkiitosJeesus

      Joka on vakaa vanhurskaudessa, saa elämän; mutta joka pahaa tavoittaa, saa kuoleman.

      • Päässä.laskien

        Sinä ilmeisesti olet "vakaa vanhurskaudessa". Kai sinunkin pitää silti välillä kuolla, mutenhan sinulle kertyisi kaksi elämää.


    • AamenkiitosJeesus

      Oppikaa tekemään hyvää; harrastakaa oikeutta, ojentakaa väkivaltaista, hankkikaa orvolle oikeus, ajakaa lesken asiaa.

    • AamenkiitosJeesus

      Valtavaa on kuulua tuohon joukkoon, Jeesuksen armosta! Kunpa kaikki haluaisivat!

    • AamenkiitosJeesus

      Tulkaa minun tyköni, kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin minä annan teille levon.

    • AamenkiitosJeesus

      Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
      Aamen!

    • AamenkiitosJeesus

      Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä Herra hankkii oikeuden kansalleen ja armahtaa palvelijoitansa.

    • AamenkiitosJeesus

      Sillä ei tarvitse Jumalan kauan ihmistä tarkata, ennenkuin tämän on astuttava tuomiolle hänen eteensä;

    • AamenkiitosJeesus

      Ja hän tuomitsee pakanakansojen kesken, säätää oikeutta monille kansoille. Niin he takovat miekkansa vantaiksi ja keihäänsä vesureiksi; kansa ei nosta miekkaa kansaa vastaan, eivätkä he enää opettele sotimaan.
      Aamen!

    • AamenkiitosJeesus

      Hän tuomitsee maanpiirin vanhurskaasti, vallitsee kansoja oikeuden mukaan.

      • AamenkiitosJeesus

        Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.


    • AamenkiitosJeesus

      mutta Herran sana pysyy iankaikkisesti. Ja tämä on se sana, joka on teille ilosanomana julistettu.

    • AamenkiitosJeesus

      Älä tempaa minua pois jumalattomien kanssa, älä väärintekijäin kanssa, jotka puhuvat lähimmäisilleen rauhan puheita, vaikka heidän sydämessään on pahuus.

    • VapahtajaOletSinä

      Pitäisikö lakata siis lukemasta?
      Jos joku on krapulapäissään nähnyt harhoa niin entä sitten? Vai, kertooko tarina mitä sieniä Johannes oli syönyt "näkyjä" saadakseen. Tunnettua toimintaa muinoin.
      Haatanan tuholaiset, raiskasivat siis melkoisen palmumetsän.

    • AamenkiitosJeesus

      "Uskollinen todistaja on hengen pelastaja, mutta joka valheita puhuu, on petosta täynnä."
      Aamen!

    • Jeesukseenluottava

      Tahdon kuulua tuohon joukkoon!
      Äärettömän tärkeä kysymys: tahdotko sinä pelastua ja päästä Taivaaseen?

    • AamenkiitosJeesus

      Mutta hän on laupias, antaa anteeksi rikkomukset eikä tahdo hukuttaa. Sentähden hän usein kääntyi vihastansa eikä antanut kaiken kiivautensa nousta.
      Aamen!

      • AamenkiitosJeesus

        Minä otan tänä päivänä taivaan ja maan todistajiksi teitä vastaan, että minä olen pannut sinun eteesi elämän ja kuoleman, siunauksen ja kirouksen. Niin valitse siis elämä, että sinä ja sinun jälkeläisesi eläisitte.


    • AamenkiitosJeesus

      On valtavaa saada olla Jeesuksen pelastama, silkasta armosta!

    • AamenkiitosJeesus

      Mutta sinuun, Herra, minä turvaan; minä sanon: "Sinä olet minun Jumalani."

    • Jeesuspelastaanyt

      Pelastettujen joukossa ovat mm. kaikki abortoidut ihmisen alut, joita Suomikin murhaa vuosittain n. 10000 vuosittain.

    • AamenkiitosJeesus

      "Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."

    • AamenkiitosJeesus

      Ja iloitkoot kaikki, jotka sinuun turvaavat, ja riemuitkoot iankaikkisesti. Suojele heitä, että sinussa iloitsisivat ne, jotka rakastavat sinun nimeäsi.

    • AamenkiitosJeesus

      "Jokaisen oksan minussa, joka ei kanna hedelmää, hän karsii pois; ja jokaisen, joka kantaa hedelmää, hän puhdistaa, että se kantaisi runsaamman hedelmän."
      Joh 15:2

    • AamenkiitosJeesus

      "Niin ei myöskään teidän taivaallisen Isänne tahto ole, että yksikään näistä pienistä joutuisi kadotukseen."
      Matt 18:14

    • Anonyymi

      "Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen."

    • Anonyymi

      Se joukko on käsittääkseni ylöstempauksen jälkeen, antikristuksen aikana pelastuneet, eli monet heistä ehkä kuolleet nälkään tai mestaamalla. Nyt on korkea aika tehdä parannus, kun on vielä armon aika.

    • Anonyymi

      'Minä lähetän sinne rakkaan poikani. Häneen he varmaankaan eivät uskalla koskea.'

      Veren Voima poistaa pelon ja sen jälkeen uskaltaa olla rohkea!

      • Anonyymi

        Vaasan veri ei vapise, eikä Kauhavan rauta ruostu.


    • Anonyymi

      Ei tarvi Jeesusta ylistää kunhan osaat maadoittua ja olla myötätuntoinen kaikissa tilanteissa.
      Lue "Scumannin resonanssi"

    • Anonyymi

      VALTAVA joukko ylistää Jeesusta!

    • Anonyymi

      Jeesuksen armosta saan kuulua tuohon joukkoon!

      • Anonyymi

        Se on armosta, ettei kukaan voisi kerskata pelastuneensa omilla ansioillaan! 😊


    • Anonyymi

      Jakeet 7:13-14 kertovat, mitä porukkaa 7:9:n väki on: ”Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: "Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?" Ja minä sanoin hänelle: "Herrani, sinä tiedät sen". Ja hän sanoi minulle: "Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä.”

      Tulevat miten?

      Ilm. 20:4: ”Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.”

      Tuossa sana ”teloitetut” on alkukielen ”pelekizo” – mikä merkitsee dekapitointia.

      Siinä mielessä kannattaa pikemminkin pitää juuri nyt huoli siitä, ettei joudu käymään tuon ”vaikeamman kautta”.

      Raamattu sanoo: ”Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä” (2. Kor. 6:2). Mutta se ovi ei ole auki ikuisesti: ”Etsikää HERRAA silloin, kun Hänet löytää voidaan; huutakaa Häntä avuksi, kun Hän läsnä on” (Jes. 55:6).

      ”Usko HERRAAN Jeesukseen, niin sinä pelastut” (Apt. 16:31). ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen HERRAKSI ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 10:9-10). ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Apt. 4:12).

      Anna HERRAN Jeesuksen pelastaa itsesi: http://www.JeesusOnHerra.com/Pelastettu.htm

    • Anonyymi

      Taivaaseen pääsee 12000 henkilöä 12 israelilaisesta heimosta. Yhteensä 144000 pääsee taivaaseen. (ilm 7:5, ilm 14:1)
      Loput vain tuhoutuvat ja kuolevat lopullisen kuoleman, eivät pääse taivaaseen.

    • Anonyymi

      Olen varma, että tuossa suuressa joukossa ovat myös ne miljoonat murhatut ihmissikiöt, jotka silvottiin äitiensä kohtuihin. Suomessakin vuosittain abortoidaan n. 10000 ihmisen alkua!

    • Anonyymi

      Matteus 26:31-34
      "Viimeinen tuomio
      31 »Kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa, hän istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle. 32 Kaikki kansat kootaan hänen eteensä, ja hän erottaa ihmiset toisistaan, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. 33 Hän asettaa lampaat oikealle ja vuohet vasemmalle puolelleen. 34 Sitten kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: ’Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte nyt periä valtakunnan, joka on ollut valmiina teitä varten maailman luomisesta asti."

      Ilmestyskirja kirjoitettiin vasta paljon myöhemmin kuin Matteuksen evankeliumi, joten tuossa ei viitata ilmestyskirjaan vaan VT:n Eenokin kirjassa olevaan profetiaan luvuissa 89-90. Uninäyssä Ihmisen Pojasta käytetään nimeä lampaiden Herra.

      Lyhyt ote luvusta 90:
      "Ja minä näin, kuinka valtaistuin pystytettiin ihanaan maahan, ja itse lampaiden Herra istui siihen, ja se toinen otti ne sinetöidyt kirjat ja avasi nuo kirjat lampaiden Herran edessä. Ja Herra kutsui noita miehiä, niitä seitsemää ensimmäistä valkoista, ja käski, että heidän tulee tuoda Hänen eteensä, alkaen ensimmäisestä tähdestä - joka näytti tietä - ja kaikki ne tähdet, joiden elimet olivat kuin hevosilla, ja ne kaikki tuotiin Hänen eteensä. Ja Hän sanoi tuolle miehelle, joka kirjoitti Hänen edessään, ja joka oli yksi niistä seitsemästä valkoisesta, ja sanoi hänelle: 'Ota nuo 70 paimenta, joille minä johdatin lampaat, ja jotka käyttivät omaa valtaansa tappaakseen heitä enemmän, kuin minä olin heitä käskenyt.' Ja katso, ne olivat kaikki sidottuja, minä näin, ja ne kaikki seisoivat Hänen edessään. Ja tuomio annettiin ensin tähdille, ja ne tuomittiin ja havaittiin syyllisiksi, ja ne menivät tuomion paikkaan, ja ne heitettiin syvyyteen, täynnä tulta ja liekkejä, ja täynnä tulipatsaita. Ja nuo 70 paimenta tuomittiin ja havaittiin syyllisiksi ja nekin heitettiin tuohon tuliseen syvyyteen. Ja minä näin tuohon aikaan, kuinka samanlainen syvyys avautui keskelle maata, tulta täynnä, ja nuo sokaistut lampaat tuotiin, ja ne kaikki tuomittiin ja havaittiin syyllisiksi ja heitettiin tähän tuliseen syvyyteen, ja ne paloivat; tämä syvyys oli tuon huoneen oikealla puolella. Ja minä näin noiden lampaiden palavan ja niiden luiden palavan.

      Ja minä nousin seisomaan, nähdäkseni, kuinka ne lakkauttivat sen vanhan huoneen; ja kantoivat pois kaikki pylväät, ja kaikki hirret ja seinät kaadettiin siitä huoneesta samaan aikaan, ja se kannettiin pois ja asetettiin erääseen paikkaan maan eteläosaan. Ja minä näin, kuinka lampaiden Herra toi uuden huoneen, suuremman ja ylhäisemmän kuin tuo ensimmäinen, ja asetti sen sinne sen ensimmäisen paikalle, joka oli lakkautettu: kaikki sen pylväät olivat uusia, ja sen seinät olivat uusia ja suurempia kuin ensimmäisessä, siinä vanhassa, jonka Hän oli ottanut pois, ja kaikki lampaat olivat sen sisällä. Ja minä näin kaikki lampaat, jotka olivat olleet vasemmalla, ja kaikki maan pedot, ja kaikki taivaan linnut, kuinka ne lankesivat alas ja osoittivat kunniaa noille lampaille, ja tekivät heille anomuksia ja tottelivat heitä joka asiassa.

      Ja sen jälkeen nuo kolme, jotka oli vaatetettu valkoisiin, ja jotka olivat ottaneet minua kädestä, ja myös tuo oinas pitäen minusta kiinni, ne veivät minut ylös ja asettivat minut noiden lampaiden keskelle, ennen kuin tuomio tapahtui. Ja nuo lampaat olivat kaikki valkoisia, ja niiden villa oli runsasta ja puhdasta. Ja kaikki, jotka oli tuhottu ja hajaannutettu, ja kaikki metsän pedot ja kaikki taivaan linnut kokoontuivat tuohon huoneeseen, ja lampaiden Herra riemuitsi suurella ilolla, koska ne olivat kaikki hyviä, ja olivat palanneet Hänen huoneeseensa. Ja minä näin, kuinka tuo miekka asetettiin alas, se, joka oli annettu lampaille, ja se vietiin takaisin huoneeseen, ja se sinetöitiin Herran kasvojen edessä, ja kaikki lampaat oli kutsuttu tuohon huoneeseen, mutta se ei pidätellyt niitä. Ja niiden kaikkien silmät olivat avoinna, ja ne näkivät ne hyvät, eikä niiden keskuudessa ollut ainuttakaan, joka ei nähnyt. "

      • Anonyymi

        Johannes näki unia lampaista ja miekoista ynnä muista.
        Mutta näkikö hän inia hävittäjäkoneista, sukellusveneitä tai tietokoneista?
        En ole ikinä nähnyt unta lampaista tai sapeleista. Joskus yritin laskea lampaita kun ei uni tullut.


      • Anonyymi

        Tukun, tukun lampaitani / päkä, päkä pässiäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johannes näki unia lampaista ja miekoista ynnä muista.
        Mutta näkikö hän inia hävittäjäkoneista, sukellusveneitä tai tietokoneista?
        En ole ikinä nähnyt unta lampaista tai sapeleista. Joskus yritin laskea lampaita kun ei uni tullut.

        Kannattaa mennä naapurin lammastarhaan yöllä laskemaan niitä.


    • Anonyymi

      Tämäkin on suosikkini Johanneksen kynästä! 😁

    • Anonyymi

      Joo. Uskovaiseksi harhautuneista monikaan ei tosiaan osaa lukea tai ainakaan ymmärrä lukemaansa. Ei kai sitä muuten.

    • Anonyymi

      Vähän lukeneemmat ymmärtävätkin raamatun viihdelukemistoksi.
      Näin myös useimmt teologisen tutkinnon suorittaneet.

    • Anonyymi

      Kunnia kuuluu Jumalalle!

    • Anonyymi

      Kiitos Jeesus!

    • Anonyymi

      Johannes söi sieniä.

    • Anonyymi

      Vai on 2000 vuotta sitten, joku äijä nähnyt älyttömän unen.🤣

    • Anonyymi

      Kaikenlaisia näkyjä!
      Ihmiset seisovat lakanat päällä uroslampaan eli pässin edessä. Palmut käsissään.
      Miksi ei tavallisten ihmisten unia noteerata? Niissä sitä olisikin selittämistä!

    • Anonyymi

      Pässin avulla tyhjentävät pussinsa.

    • Anonyymi

      Olisi lukutaito auttanut tuohonkin....

    • Anonyymi

      Yleensä taivaassa ollaan pässin takana eikä edessä.

    • Anonyymi

      Taivas on uskovaisen päämäärä. 😁

    • Anonyymi

      Papit odottavat jo kuola valuen.

    • Anonyymi

      Taivaassa saa sitten vetää huumeita pappien kanssa loputtomiin.

    • Anonyymi

      I want to be in that number! 😁

    • Anonyymi

      Varmaankin Jumala vielä antaa armossaan herätyksen.

      • Anonyymi

        Uskomme niin!


    • Anonyymi

      "heillä oli palmut käsissään"

      Näköjään saa sitten gorillan voimatkin, kun pystyy repimään palmun irti maasta ja pitämään sitä käsissään.

      • Anonyymi

        Ja sinulle ei sitten tullut mieleen, että ne olisivat palmun oksia? Eh?


    • Anonyymi

      Virvoin varvoin tuoreeks terveeksi. Sulle vitsa, mulle palkka.
      Karkki vai kepponen?

    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe