koti, isänmaa ja uskonto

Johtajako

Ihmisen tärkein on koti, jossa on kaikki, mitä tarvitsee. Siellä on tutut muistot. Valokuvat lapsuudesta, isovanhemmista, omasta perheestä, lapsista ym. Se on koti, johon luotat, joten sen seinien sisälle ei kukaan ulkopuolinen pääse. Nyt pääsi ja häneltä revittiin kaikki tämä: Turva, jota ei kukaan meistä halua menettää. Puhutaan uskosta ja hyvästä suvusta, mutta niin oli tämäkin suku. Aina auttamassa muita, jopa yöllä lähti auttamaan lähimmäistään, joka kyllä loppujen lopuksi käänsi hänelle selkänsä. Tämä suku ei vienyt kotia, ei omaisuutta halvalla ja kun hänet tämä toinen suku laittoi yön selkään ja vaihtoi lukot oveen, niin tässä ja nyt haluan kiittää. Haluan kiittää häntä, joka antoi katon pään päälle sinä karmeana yönä, jolloin hän menetti kaiken, ihan kaiken. Puhutaanpa nyt hyvästä suvusta, joka on auttanut, Auttanut, aika outo sana heille, jotka tekivät tämän hänelle. En usko , että kukaan muu Kalliokylässä olisi voinut tätä tehdä. Pyydänkin nöyrästi tässä, jos todella olette niin hyvä ja uskollinen suku, mitä olette esiin tuonut, niin antakaa hänelle edes ne muistot. Muistot ovat korvaamattomia isovanhemmista ym. Antakaa hänelle vaatteet ja kaikki mitä veitte. Itse hän ei pysty niitä hakemaan, eikä hänen omaisensa. Antakaa myös ulkopuolisten omaisuus. Olkaa tyytyväisiä, kun saitte omaisuuden häneltä, mutta kaikki aikanaan. Pysymme hänen ja heidän tukena. Hän on vieläkin ahkerin tuntemani ja auttavaisin ihminen, ei sliipattu kravatti mies.

19

400

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uhggffddsesaaaa

      Varmaan kovia on koettu.

      Mutta on asian käsittelyyn olemassa vaihtoehtoinenkin toimintamalli. Koivujärvellä sattui Kalliokylän tapauksen kanssa samoihin aikoihin aivan vastaavasta syystä ja yhtä lailla pilkkahintaan maatilan omistajanvaihdos. Tämän tilan entisen omistajan lähipiiri on pystynyt työstämään menetystä ilman, että kirjoittelisivat uutta omistajaa syyllistäviä keskustelunavauksia netin sivustoille.

      Ehkä esimerkkiä voisi hyöyntää.

    • Vetreataxi

      Kyllä Raamatussa sanotaan selkeästi, että kellä vähän on, siltä viedään kaikki ja annetaan sille jolla paljon on.Se on kirjoituskokoelma josta löytyy lupa kyllä mihin vain, varsinkin kun lukee kuin N....... raamattua( vanha sanonta Kalliokylästä).

      • Notkearaksi

        Tässä Kalliokylän tapauksessa ei ainakaan liene kyse siitä, että oltaisiin "otettu vähästä", ainakin jos on uskominen nimimerkin kirjoituksiin maataloutta koskevan yritystoiminnan helposta tuottavuudesta.


      • kyytiseonkylmäkin

        Kerroppa samalla vetreätaksi,mikä sinun motivaatio asian esille nostamiseen on?? Menetitkö jotain henk.koht tapauksessa vai mikä sinua ajaa panettelemaan täällä uusia yrittäjiä päivästä toiseen?Peräänkuulutat milloin mitäkin ja sotket uskontoa kokoajan tähän.Kerro lisäksi oma uskonnollinen vakaumuksesi,jos sinulla on vara tuomaroida muita..Miten sinä autoit aikanaan yrittäjää vaikeuksissa? Jos sinulla on noinkin vahvat mielipiteet useastakin asiasta täällä,lienee sinulla myös vastaukset yllä oleviin kysymyksiin.


      • Vetreataxi

        Kyllä minulla tietenkin on vastaukset mutta kun ne eivät valitettavasti ole ne joita sinä haluaisit kuulla niin enpä kerrokaan!


      • kyytiseonkylmäkin

        Ehkäpä parempi onkin,niin voit jatkaa hyvillä mielin besserwisseilyäsi."Osaamisen" puutteeseen se ei ainakaan näytä kaatuvan..


      • kjhkuhgygftrds

        Älä ole huolissasi.

        "Kielen rajat ovat mielen rajat", totesi filosofi Wittgenstein aikoinaan.

        Vetreataxi on nämä rajansa jo aikoja sitten paljastanut...


      • kyytiseonkylmäkin

        Juu en-hänellä näyttää lisäksi sesonkia pukkaavan,joten pitää antaa työrauha...


    • Nähtyon

      Uusia yrittäjiä paskanmarjat kaikkee muuta. Nehän ryösti luvatta ulkopuolisen eläimet,koneet ym. joita he ei ole myyny eikä antaneet ilmases vai niinkö luulitte, että kaiken saa kun ahneus sokaisee.

      • jaakoppp

        Oiskos sulla heittää parit käskyt kehiin-vai operoitko viivan toisella puolen?


    • johtajako

      Puolustajat eivät näytä osaavan lukea, vaan kirjoittavat aivan muista asioista. Kysynkin kuka vaihtoi lukot Koivujärven tapauksessa ja vei henkilökohtaisen omaisuuden. Vastaa. Älkää poiketko sivuraiteelle, vaan pysykää totuudessa. Tämä on ainutlaatuinen tapaus, joka ei unohdu koskaan.

      • UseamminNäinOn

        Tiedän vastaavan tapauksen konkurssista, jossa uusi ja vanha omistaja SOPIVAT kuukauden ajasta, jona aikana entinen omistaja järjesteli asiansa ja henkilökohtaiset tavaransa tilalla, muutti uuteen asuntoon (uuden omistajan avustuksella) ja sopivat vielä, mitä jättää tilalle, koska ei niitä tarvitse, ja minkä saa myydä omaan laskuunsa. Lukot uusi omistaja vaihtoi vasta sitten, kun oli muuttanut taloon asumaan. Entinen omistaja ymmärsi mitä on tulossa ja tiesi varautua, eikä syyllistänyt uutta omistajaa siitä, minkä huonolla taloudenpidollaan itse oli aikaansaanut, vaan auttoi parhaansa mukaan uutta omistajaa. Hän oli ylpeä aikaansaannoksistaan tuotannon alalla ja ei halunnut eläinten kärsivän turhaan, vaan teki vaihdosta mahdollisimman helpon. Uusi omistaja arvosti entisen omistajan työtä ja helpotti osaltaan hänen sopeutumistaan uuteen tulanteeseen, samoin kyläyhteisö tuki molempia, eikä syyllistänyt tai morkannut ketään.


      • oioiuyytyttftdrdrd

        Jos kirjoittajat ovat sitä mieltä, että pesänhoitaja on myynyt konkurssipesään kuulumatonta omaisuutta, ratkaiseva kysymys kuuluu: Onko oikeuslaitos ollut kirjoittajien kanssa samaa mieltä?

        On hyvin epätodennäköistä, että pesänhoitajalla ei olisi ollut varmuutta (ja oikeuden päätöstä) siitä, kenen omaisuutta hän ryhtyy konkurssin selvittelyssä myymään. Mutta jos hän on myynyt konkurssipesään kuulumatonta omaisuutta, silloin vääryyden kärsijöitä ovat olleet sekä entinen että uusi omistaja.


    • Nähtyon

      Ratkaiseva vastaus kuuluu!! Ensiksi otetaan selvää asioista tarkemmin eikä ahneen sokaisemana ryöstetä. Sanoohan se järkikin että kaikki ei ole varmasti oikein kun ilmoittamatta mennään tilalle ykskaks ja ajetaan samalla isäntä ja työntekijät pois. Muilta ihmisiltä ois jääny tekemättä se temppu!! Kyseinen heppu on jo vuosia kytännyt Vilokin tilaa ja suunnitellut tien tekoa suoraan omalta tilukseltaan puron yli. Menikö ympäristöjäte ko. tien pohjalle ja lähialueelle. Aika rohkeaa toimintaa. Tilasta tuli näin ollen jätteen kaatopaikka!!

      • oiiugygtfdrdxzzss

        Vastauksesta voi päätellä, että uudella omistajalla ei ole ollut tekemistä sen kanssa, miten pesänhoitaja on selvittänyt myyntiin asettamansa omaisuuden omistussuhteet.

        Näin ollen uutta omistajaa voi pitää yhtälailla väärinkäytöksen uhrina, jos hänet on erehdytetty ostamaan omaisuutta, joka on, kun täällä on kirjoitettu, ryöväämällä siirretty konkurssipesän haltuun.

        Kyllä ostajalla on ollut täysi syy uskoa, että konkurssipesänhoitajan myyntiin asettaman omaisuuden omistussuhteet on kyseinen juridiikan ammattilainen etukäteen selvittänyt. On kohtuutonta sälyttää näiden kysymysten selvittely lainopin kouluja käymättömän ostajan taholle.

        Tuntuu siis kohtuuttomalta, että erehdytetty omaisuuden uusi omistaja (omistajat) joutuu nyt jatkuvan mustamaalauksen kohteeksi.


      • varmatieto

        Kyllä on ollu omistussuhteet tiiossa..!
        Itekkin todennu, ettei mennyt suunnitelmien mukaan..!


      • LoppuPiättely

        "Kyllä on ollu omistussuhteet tiiossa..!"

        Jos tämä tarkoittaa sitä, että pesänhoitaja on myynyt konkurssipesään kuulumatonta omaisuutta, asia pitäisi olla selvä. Entinen omistaja voi tehdä tutkintapyynnön ja oikeuslaitos hoitaa lopun. Kauppa tullaan purkamaan.

        Mutta koska asian käsittely on jumittunut tänne keskustelusivuille, erilaisten pahansuopaisten vihjailujen tasolla vatuloitavaksi, näyttää ilmeiseltä, että pesänhoitaja ei ole myynyt kenenkään muun, kuin konkurssipesän omaisuudeksi pätevien juridisten perusteiden nojalla määriteltyä omaisuutta.

        Näyttää myös siltä, että ainoat seikat, jotka asiassa ovat menneet väärin, on uuden osaomistajan henkilöllisyys ja tapahtumakokonaisuus, jonka puitteissa hän joutui asianosaisille omaisuuden haltijaksi päätymisestään ilmoittamaan. Mitään laittomuutta ei kukaan ole vielä sen paremmin näillä sivuilla kuin oikeudenistunnoissakaan osoittanut tapahtuneen.

        Pitää myös muistaa, että näinä aikoina Kiuruveden maatalousyrittäjät elävät taloudellisessa ahdingossa. Tilakokoja ei ostojen kautta kasvateta muutoin, kuin tapauksissa, jolloin niitä saadaan todella edulliseen hintaan. Siksi konkurssipesien hoitajat ovat tyytyväisiä, jos edes joku osoittaa kiinnostusta.


      • OmaakinSyytä

        Tuo "ilmoittamatta mennään tilalle" . Kyllä konkurssiin mennyt tietää, että jossain vaiheessa tilalle tullaan, se on selvä. Toisekseen, miten ilmoittaa, jos tavoiteltava ei kuukausiin vastaa mihinkään yhteydenottoyritykseen? Näin olen kuullut.


      • hohohohoho

        Loppupiättely:
        Täällä puhutaan totta eikä jauheta paskaa.. Sinäkin tunnut olevan lähipiiristä kun noin koitat puoltaa, että on oikein tehty.. Tänne ei kukaan ole tullut vääristelemään asioita ja oikeudessakin puhutaan totta eikä valehella.
        Tuntuu että täällä oikeeta totuutta ei saa tuoda julki, kun heti ollaan syyttämässä Vilokkia.
        Ootko selvittänyt Loppupiättely sen, onko konkurssi ollu rehellinen? Aloitappa ensiksi siitä selvittely..


        OmaakinSyytä:
        Ihan perätöntä puppua sinun söperrys, ota tarkemmin asiasta selvää ennenkuin tulet ilmaisemaan itseäs että näin olet kuullut.
        Asia on vaan niin, että ihan ilmottamata on menty ja se on törkeää.
        Niin minäkin oon kuullu paskapuhetta, että Vilokki ois neljä kertoo laskuttanu samasta asiasta ja heppu maksanut kiltisti.. *paskasta naurua*


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe