Siinä se on. Kauhava on Suomen 3 surkein kaupunki

Totuus_paljastu

30

1435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ankeinenkans

      Jos Ylihärmä vielä olisi oikea oma kunta, olisi se Kauniaisten kanssa parhaiden alkupäässä, kuten vanhoina hyvinä aikoina on ollutkin. Siihen palatkaamme!

      • Sgrei

        Ei vaan pääsisi listalle Ylihärmä vaikka itsenäinen olisikin. Tässä vertailtiin katokaas 75:ttä suurinta kuntaa ja niiden tyytyväisyyksiä. Ei tässä pikkukuntia otettu huomioon.


    • pikkuponnistusvielä

      Johtuisiko tuo loistava sijoitus viranhaltioista vai erinomaisesta kaupunginhallituksesta.Tämä loistavaa työtä tehnyt kokoonpano jatkamaan työtään kaupungin saamiseksi vielä pari sijaa alemmaksi,kyllä se heiltä onnistuu,laittakaamme toivomme heihin.

      • jumalautajuu

        Loistava kaupunginhallitus, jonka jäsenet ajaa häpeelemättä omia etujansa. Ottakaa vastuu tilanteesta. odotan toimenpiteitä. Mitä meinaatte tehdä, jotta täne saadaan lisää asukkaita ja firmoja. Lapua sen kun porskuttaa.


      • AjatOvatKovat

        Eiköhän tämä surkea tulos johdu tämänkin "keskustelupalstan" ikuisista kitisijöistä, masennus tuppaa olla tarttuvaa.


      • SivustaSeurannut

        Sotien jälkeen Kauhavan päättäjät ovat kulkeneet omia kivisiä polkujaan. 60 - 70 luvulle tultaessa silloinen IlmaSK:n henkilökunta ja muut piirit olivat mukana uimahallihankeessa.
        Ei saatu sitäkään vaikka Veikkaus tarjosi puolta rahoituksesta ja Puolustuslaitos 25% rahoituksesta.

        No joo...nyt meillä ei ole IlmaSK:ta, Ei IlmavTK:a, Ei kadettikursseja, ei LentoRUK:a eli yhteensä varusmiehineen, siviili- ja sotilashenkilöineen n. 1000 henkilöä.
        Ei meillä ole Yrittäjäopistoakaan eikä kohta Primapoweria, ei Keskustekniikkaa eikä Soforia.

        Kantakauhavalla on kohta enää vanhuksia, vammaisia ja matuja. Kauhava on kohta taputeltu eikä meidän kepulainen kansanedustaja pane tikkua ristiin Kauhavan hyväksi, eli ei ole saanut aikaan edes ehdotusta valtion erityistukitoimista työpaikkojen korvaamiseksi kuten muissa kaupungeissa ja kunnissa on ollut käytäntö.


    • homepesä

      Paska mikä paska

    • ikävä.kyllä

      Ja paras islamisaation kalifaatiksi suomessa.

    • jojki

      Vesi seisoo ojis ja ne mitä ei ojiin mahdu seisoo pihois, kuka täällä viihtyys?

    • nitojavaan

      Pitääs tulla sinne viälä rissapajuhun, vai onko viälä liian aikaasta. Onko yä pakkaasia.

    • HaluanPoliitikoksi

      Kauhavalla on todella hyvät globalisaatio ja muutkin strategiat,kiitos ideatykit ja muutkin visionäärit.Nyt on päällä todella positiivinen ja kansainvälinen pöhinä ja draivi eikä se tullut puuntakaa,tai puskista vaan tsemppaamalla,tuottavuusloikatkin ovat omaa luokkaansa ylipäätään.Nurkkakuntaisen siltarumpupolitiikan aika on out.Se juna meni jo.Yhduskutarakenteen tiivistämien on voimavara.

      • tosikivat

        Mikä globalisaatio. Yritin kämppää vuokrata, olisin ehkä voinut ostaakin. Vanhoja homeasuntoja pääasiassa myynnissä. yritettiin myydä kämppää talosta, joka kuulemma menee purkuun. Sillä lailla teillä Kauhavalla.


    • homeparantaalaulunääntä

      Eihän se kämpän vika ole jos se on homehes.Täällä se on enennän sääntö kuin poikkeus.

    • tyytyytyyt

      Täs on kyselty liikaa härmälääsiltä siiä huano tyytyvääsyys

    • piruntorjuntatykkialusta

      Joo ja alajärvi ei edes päässyt listalle. kelaappa sitä .

      • mistäjohtuuy

        Tutkimustulos on valitettavasti totta. tyytyväisyysmittauksen tulos on Kauhavan kohdalla karmea. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.


      • kaupunginjohtajavaihtoon

        Ja Alajärveltä olisi kaupunginjohtaja Lumio halunnut kuntayhtymä kaksineuvoiseen johtajan! On se ihmeellistä ettei kauhavalaiset ymmärrä, että Lumion johdolla vajotaan aina vain alemmas suohon. Käykääpä kysymässä vaasalaisilta, miksi siellä yritykset eivät halua Lumion kanssa olla missään tekemisissä. Kyllä tiedetään, miksi yritykset lähtevät Kauhavalta...


      • mitäluuletta

        Jaa.Mun miälestä Lumio toiminu yrittäjämyänteesesti. Varmahan kaikkiensakoitti Finnpoverille. Eiköhä ne oo muut tahot jokkaKauhavalla soosaa ja teköö nekatiivista tunnelmaa yrittäjillen.


    • Rehellinen2

      Itse asuin Kauhavalla vuosituhannen vaihteessa ja mielestäni Kauhava oli varsin vieraanvarainen paikka. Kävin Yrittäjäopistoa ja sain käteeni kuponkeja joiden avulla sain käydä esim. Rollsissa ilmaiseksi syömässä. Tämä etu taisi olla niille jotka olivat Kauhavalla kirjoilla kuten minäkin silloin, olen kotoisin aivan toisesta maakunnasta.

      Ainakaan silloin ei voinut puhua surkeasta kaupungista kun yrkkärin nettiyhteyskin oli sen ajan mittapuulla huippuluokkaa. Ainoa miinuspuoli taisi olla se että uimahallissa piti käydä Lapualla mutta sielläkin oli mukava joskus poiketa. Kauhavalaisten kanssa tulin aika hyvin toimeenkin, itse olen aika päiväkulkija joten yöelämässä paikallisiin tutustuminen jäi ehkä kolmeen kertaan vuoden aikana. Yrkkärin yökerhossa kun oli enimmäkseen muualta tulleita.

      Suurimmat henkilökemialliset ongelmat olivatkin muualta tulleiden muiden opiskelijoiden kanssa, ei kuitenkaan kaikkien, mutta 2/10 tuntuu isolta luvulta vaikka onkin pieni kun ihmisistä on kyse. Nykytilannetta en tiedä Kauhavalla mutta silloin jos olisin saanut valita niin se olisi ollut varmaan Suomen 3 parhaan kaupungin joukossa.

      • Ihankivakylä

        Hyvä täällä minunkin on ollut olla ja on edelleenkin. Kyselyyn saadut vastaukset perustuvat varmasti siihen, miten kunkin henkilökohtaiset odotukset täyttyvät, ja moni on tietenkin pettynyt. Miten ne täyttyisivät, jos haaveina on paikallinen yliopisto, pari yökerhoa ainakin kolmessa kaupungin taajamassa, runsaasti monipuolisia kauppoja kaikkialla ja kovapalkkaisia työpaikkoja joista valita?

        Vastausten taustalla on kai myös ajattelua ”Miksei me, mutta kun nuo ja nuo kylät kuppaavat maksamamme verot.”

        Realismi on tarpeen kaupungin tilaa ja mahdollisuuksia arvioidessa, tavoitteita asettaessa ja tällaisiin kyselytuloksiin suhtautuessa.


    • ainutpelastus

      Hyvä kun Kauhavalla on vähään tyytyviä ihmisiä.

    • KauhavaOnHomeisin

      Kauhava, suomen homeisin kaupunki. Finn-Powerkaan jaksanu.

      • Longmemory

        Moititaan, että Seinäjoki anasti Finn-Power Oy:n viekkaudella, vääryydellä ja suurempien resurssiensa turvin.

        Harva muistaa, entä entinen kaupunginjohtajakin luki julkisuudessa suurimpien saavutustensa joukkoon yrityksen uuden toimialan ja pääkonttorin sijoittumisen Alahärmän sijasta Kauhavan Metallitielle 1982 (tai 1983).


    • goodbai

      Not ja kumppanit ovat tehneet tehtävänsä. RIP KAUHAVA.

      • eivegaani

        Ei pidä heittää kirvestä kaivoon, pohjaveden pintakin on alhaalla.

        Kaksineuvoisen MaaKoto-hanke hommaa jo kämppiä reippaille tulokkaille. He jäävät raivaamaan lisää härkäpapupeltoa, ja daamit menevät työhön tulevaan jalostuslaitokseen.

        Oi nouse, Kauhava...


    • KauhavaTuleePerästä

      Pietarsaaressa on eniten kunnia vieraita niin sen takia se on huonoin.

      Perästä kuuluu.

      • arvaavituttaako

        Kuuleman mukaan Finn Powerin mainioksi puhuttu toimitila on kovasti rempan tarpeessa. Hurjiimpien huhujen mukaan ollu sankojakin vuotopaikkojen alla?? Kumma kun näistä ei mitään puhuta? Eikös kortessjärvelläkin ollu yhdessä koulussa vuosikaudet sama tilanne? Sankoja siirrettiin paikasta toiseen? Kaupunkihan molemmat mallas niin hyväksi notta. Yhtä suurta paskaa kun rahan paasoo typeriin mainospostikortteihin. Helvetin tuu jo kotia sais työntää sanonko mihin. Vai oliko se ässäjokisten kamppanja.


      • vilhonenko

        Kauhava on parhaat päivänsä nähnyt, alamäki on alkanut .Uusia yrityksiä ei enää tule, vanhatkin lähtee pikku hiljaa, asukasluku vähenee eniten eteläpohjanmaanlla. Ilmasotakoulu loppui samalla veronmaksajat väheni huomattavasti. Ei hyvältä näytä.


      • Voistana
        vilhonenko kirjoitti:

        Kauhava on parhaat päivänsä nähnyt, alamäki on alkanut .Uusia yrityksiä ei enää tule, vanhatkin lähtee pikku hiljaa, asukasluku vähenee eniten eteläpohjanmaanlla. Ilmasotakoulu loppui samalla veronmaksajat väheni huomattavasti. Ei hyvältä näytä.

        Näin on, ja maailman typerintä on rakentaa täs vaihees jonnekin Alahärmään kerrostaloa. Voi sissos sentään. Olisin minä Härmiinkin kasvua suonut, mutta se nyt vain alkaa olla myähäästä. Rahanhukkaa täs vaihees enää yrittää rakentaa kerrostaloja mihinkään Kauhavan eri taajamiin, kannattais nähdä totuus eikä valehrella ittellensä. Suuruurenhulluus on paha tauti. Pitääs nähärä isoos mittakaavas mitä Suames tapahtuu. Hyvä jos Seinäjoki ja sen lähiympäristö jotenkuten pystyy olla olemas, kaikki yli 25km pääs olevat pitäjät kualoo pois, sanokaa mun sanoneeni. Kannattaa vain vähin äänin keksiä joku hyvä syy muuttaa Seinäjoelle tai Nurmoohin, muualla eläminen tuloo lähitulevaasuures yhä hankalammaksi. Hankalaa se toki on jos on velakaa ja talua ei taharo saara millään myyryksi. Tappiota siinä tuloo jokatapaukses.


    • surkea.tarina

      Kauhavan epäonni oli ahneet matutuksella rahoiksi lyöneet demari aatteiset bisnes miehet/naiset jotka puhuivat pyörryksiin hölmöt päättäjät lupamalla lentävien mattojen tehtaan ja etnisten ravintoloiden kulta aikojen tulemisen suomeen. Myös kanamunabisneksen suoranaisen räjähtämisen luvattiin nostavan kauhavan maailmankartalle. Kuinkas kävi, ei tullut lentävien mattojen tehdasta ja kanamuna bisneskään ei lyönyt itseään läpi. Ovelat bisnemiehet käärivät sivoiset rahat kauhavalaisten kustannuksella ja yritysten pako ympäröiviin kasvukeskesuksiin alkoi ja jäljelle jäivät vaeltavat diskoläpsyttelijät taajamissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe