ISÄNNÖITSIJÄT

remonttiville

Taloyhtiöömme vaihdettiin uusi nuori isännöitsijä. Kuinka äkkiä hän keksikään että kerrostaloomme pitää tehđä miljoonaremontit, kaikki uusiksi!!! Tuntuu että isännöitsijät saa tuloja näistä remonteista??? Onko muille taloyhtiöille käynyt näin??? Vaihtoon isännöitsijä ja nuoret hallituksen jäsenet!!

19

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahaatuleen

      Teitä vedetään kun pikkupukkia narusta. Isännöitsijä saa siitä omat bonukset suoraan urakoitsijalta. Pankaa tuollainen HETI pihalle!!!

      Piha ei tartte kun tiekarhulla tasaa nappulat pois ja varmistaa että kaadot on oikein. Sitten siihen päälle ohut asfaltti. Varmistakaa sadepitkien poisto.

      Jos jotakin putkia tarttee uusia niin ne ensin. Seinänvierustaan piki ja pikihuopa.
      Jos talo on kummulla ei mitään muuteta seinän vierestä..se hengittää kuten enenenkin.

      Kulut muutama tonni ja kaikki toimii hyvin.

      Kun piha on ollut esim. 40v ja painunut siitä mistä se painuu. Nyt se on sitä vaille että suoristetaan.

      Isännöitsijät on vain suuria rahastajia! Mitä kiireempi on jossakin remontissa sitä suuremi kupru on tulossa! USKO VAAN SE! Kyllä sen huomaat!
      Yleensä heinäkuun kokous jotta ei pääse paljon porukkaa paikalle ja hallitus on ympäri puhuttu, että nyt ja kiire! Putkirempoissa sen huomaa helpoiten.
      Ei se putkiremppa voi maksaa samaa kun uusi talo! SE ON VARMAA.
      Kun se tehdään oikein niin max hinta 200€ / neliö!
      Ei suuria kokonaisurakoita kannata ottaa vaan jakaa itte sen pieniin osiin ja siitä se lähtee. Ammattilainen joka osaa siihen pomoksi EI MITÄÄN ISÄNNÖITSIJÄÄ! Ei edes pyytämään tarjouksia!

      • remonttiville

        Kiitos! Sinä kirjoitit asiaa. Näin sen olla pitää.


      • NZWO.akbar

        Valitettavan totta Oulussakin. Täältä ei ole vielä 30 vuodessa löytynyt YHTÄÄN rehellistä isännöitsijätoimistoa! En silti väitä, etteikö sellainen vielä voisi löytyäkin. Koko talonrakennusala ja siihen jatkoksi liittyen isännöinti, kiinteistöhuolto remontointi jne on Suomessa TÄYSIN KORRUPTOITUNUT ala! Eikä tähän yksityinen asukas pysty puuttumaan mitenkään. Kukaan toinen osakas ei usko järkipuhetta, koska "Kyllähän se ISÄNNÖITSIJÄ TIETÄÄ, sinä et! Onhan hän sentään ISÄNNÖITSIJÄ!" Lakien ym mukaan isännöitsijä on vain yhtiön rahaliikenteen seuraaja, kirjanpitäjä ja yhtiön hallituksen JUOKSUPOIKA.
        Jos tämä asumis- ja muukin yhteiskunnallinen toiminta opetettaisiin kaikille jo peruskoulussa (ja muuten liikenneopetus myös!), meille kasvaisi ajan saatossa sukupolvi, joka osaisi hoitaa maan asiat toimiviksi. Vaan kun nykykoulutuksessa pääpaino on kulttuurimarksismilla, homouden tyrkytyksellä, mielenkiinnon suuntaamisella toisarvoisiin ja yhteiskunnanvastaisen toiminnan asioihin, niin ei ole ihme, että kaikki romahtaa, mikä nyt jo alkaa näkyä mm PISA:n romahduksena. Yhteiskuntaamme tuhotaan tarkoituksellisesti sisältä päin koko laajuudeltaan! Kaiken takana on siionistinen maailmaneliitti ja sen sätkynukkemme, jotka eivät huomaa olevansa vain sen hyödyllisiä idiootteja jotka tuhotaan heti sen jälkeen, kun ovat tehtävänsä tehneet.


    • oikeutta.lisää

      kyllä useimmiten kokeneet taloyhtiössä pitkään olleet tietävät todelliset remonttitarpeet parhaiten, kalliita ja täysin turhia remontteja ei ole pakko tehdä ja jo asuntonsa maksaneet alkuperäisasukkaat kokevat vääryyttä joutuessaan maksamaan uudestaa suuria korjausmaksuja,
      pienet maalaustyöt ja hienot kukkaistutúkset ovat mieluisempia

    • de.ja.vu
    • siigåhg

      Yleensähän ne vanhat jäärät vastustaa kaikkia remontteja kun tietävät että tilanne ei ihan heidän elinaikanaan räjähdä käsiin.

      • mikääneioleikuista

        Vanheneva rakennus kaipaa korjausta, niin se on ihmiselläkin "uusia niveliä". Korjaukset pitää laittaa tärkeysjärjestykseen.


      • remonttiville

        Kuinka uusi isännöitsijä alkaa heti puhua kalliista remonteista. Ollaan pärjätty näin. Pitää vaihtaa hallitus jaj isännöitsijä!!!


      • ldsfkjgs

        Paras tapa saattaa taloyhtiö vaikeuksiin on luottaa, että kun on tähänkin asti pärjätty ilman remonttia, pärjätään vastaisuudessakin. Mikäs siinä, jos tietää itse kuolevansa pois ennen kuin ongelmat eskaloituvat, mutta nuoremmat ihmiset aikovat asua talossa vielä kymmenien vuosien kuluttuakin.


      • algklhjj

        Ei sen väliä jos paska valuu pitkin seiniä, mitä niitä viemäriputkia vielä remppaamaan.


    • Fönster

      Usein vaaditaan ikkunoita vaihdettavaksi sen takia, että tiivistystä ei ole uusittu tai kahvat ovat likaantumisen takia käyneet jäykiksi.
      Pelkän lämpötalouden kannalta ikkunoita ei kannata vaihtaa 2-lasisista 3-lasisiksi.

    • tätä_mieltä

      Turha pelotella! Kyllä kokemuksella ja nykyajan seurantalaitteilla selviää, koska on oikea aika tehdä remontti. Esimerkiksi sähköremontin voi usein korvata sähköjärjestelmän tarkastamisella ja asianmukaisilla korjauksilla. Harvoin johtoihin vikoja tulee, koska on sulakkeet - mutta tarkastuksessa sekin selviää. Jakorasioissa voi olla johtoliitinruuvien löyhtymistä, koska lähialueen rakennusten perustuksia tehtäessä ammutaan niin, että talot tärisevät.

    • noniinsit

      Tyypillistä vanhojen jäärien valitusta taloyhtiössä. Mitään remontteja ei saa tehdä, koska ne maksavat. Jätettäisiin itsekkäästi remontit nuorempien maksettavaksi sitten joskus, ja sittehän ne vasta kalliiksi tulevat, kun on kaikki tekemättä.

      Suosittelen jäärille muuttamista omaan mökkiin. Sen voi antaa luhistua remontin puutteessa omaan tai omien mahdollisten perillisten niskaan. Yhteistä taloa pitää hoitaa tulevaisuutta ajatellen.

    • asiat_hallinnassa

      Nykysukupolvi ei juuri osaa muuta kuin rakentaa hometaloja. Kovalla kiireellä vouhotetaan sutta ja sekundaa. Kyllä talo kestää, kun se rakennetaan konstruktioltaan talvisiin olosuhteisiin, asutaan siististi ja pidetään kunnossa. Ei tarvita suuria kertarysäyksiä, kun kunnossapito ja hoito toimii.

      • kukavastaamistäkin

        Kyllä ne on ne vanhat jäärät jotka tätä palettia pyörittää, mitä tulee siihen laatuun siitä voi myös syyttää tilaajia???.


      • jäitä_hattuun
        kukavastaamistäkin kirjoitti:

        Kyllä ne on ne vanhat jäärät jotka tätä palettia pyörittää, mitä tulee siihen laatuun siitä voi myös syyttää tilaajia???.

        Vaikuttaa siltä, että olet kuumana käyvä konsultti, kun homeista laatua tuottavasta rakentamisesta syytä vieritetään tilaajan suuntaan.
        Innokkaat konsultithan yleensä haluavat pistää kaiken vanhan matalaksi, vaikka kunnostamalla ja hyvin hoitamalla mentäisiin vielä pitkälle. Helposti käy niin, että menee lapsi pesuveden mukana, kuten vanha sanonta kuuluu. Eihän siinä kuumene kuin maapallo, kun käyttökelposta rakentamista kaadetaan ja uudistettua rakentamista työnnetään tilalle. Muutoinkin jo maapallon lämpenemisestä kannetaan huolta.


    • Kokemuksen_kautta

      Älkää uskoko suunnittelukonsulttia. Se esittää aina kalleimman kautta, ja kiire on niin hirmuinen, ettei jää kokouksiin keskustelemaan vaihtoehdoista.
      Ylempänä jo kerrottiin, että sähköihin on turha koskea. On nimittäin kallista ja uudet systeemit täyttä sutta.

    • prosentit

      Aluperäiseen kommenttiin. Isännöitsijät saavat prosenttiosuuden hankkeen euromäärästä (näin ainakin koulussa opetetaan). Eli jos julkisivuremppa maksaa 700.000 niin isännöitsijän palkkio voi olla 7 % summasta. Ei ole ihme että haluavat remontteja.

      • remonttiville

        Asiallinen vastaus. Tätä mieltä olemme. Nuori isännöitsijä rahastaa. Hallitukseen kuuluu nuoria naisia, joita on hélppo höntittää. Yhdestä hallituksen miesjäsenestä tehtiin kovapalkkainen talkkari!! Kaipaamme entistä kiinteistähuoltoyhtiötä Siikiä, niitä poikia näky sentään pihassa siistimässä. Nyt meillä lentää syksyn lehdet pihassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe