Mitä seuraavaksi?

ItkeväJeremia

Täällä on ollut vuosikausia Herran Jeesuksen Kristuksen kieltäviä opetuksia. Se on myös kolmiyhteisen Jumalan kieltävää opetusta. Sitten on Jumalan ja Jeesuksen pilkkaamista ja suoranaista herjaamista. Sitten uskovien pilkkaamista ja häpäisemistä. Nämä kaikki näyttävät lisääntyneet runsaasti viimeisen vuoden aikana ja menneen yhä räikeämmiksi ja törkeämmiksi.

Nyt on palstalle ilmaantunut uusi huolestuttava ilmiö, ehkä ennen täällä täysin tuntematon asia. On alettu oikein urakalla lausumaan kadotustuomioita uskoville. Niitä lausutaan kevytmielisesti oikealle ja vasemmalle, jokaiselle joka kritisoi tällaista toimintaa ja vastustaa sitä. Heidät tuomitaan heti anteeksiantamattoman synnin tehneiksi kadotuksen lapsiksi koska he "vastustavat Jumalan Sanaa". Kadotustuomiot lausutaan siis juuri uskoville, ei uskosta osattomille Jumalan herjaajille ja vastustajille. Mikä henki se sellaista tekee? Kuka huomaa?

Nämä tuomitsijat perustelevat asiaansa Raamatulla. Ne Raamatun Sanat ovat kuitenkin osoitettu jumalattomille ihmisille, pilkkaajille ja herjaajille, Jumalan puoleen kääntymättömille, ei vilpittömille Herraan Jeesukseen uskoville.

Näissä tuomareissa ei ole Jumalan rakkautta eikä huolta lähimmäisensä pelastumisesta. Heidän viesteissään on havaittavissa väärä henki ja etteivät he itse ole edes uskossa. Uhkarohkeita pilkkaajia ja kiusaajia he ovat. He ovat tulleet tänne kiusaamaan uskovia Raamatun avulla. He eivät ajattele mitä siitä voi seurata heille itselleen.

Muista hyvä uskova sisar ja veli! Kukaan ihminen ei voi langettaa sinulle kadotustuomiota. Se valta on vain Jeesuksella Kristuksella. Kenelläkään ei ole valtaa langettaa kadotustuomiota vaikka perustelisi asiansa Raamatulla. Raamatun Sana kokonaisuudessaan on totuus, ei yksi eikä kaksi jaetta eikä asiayhteydestä irti temmattu sana. Tätä nämä tuomarit eivät ota huomioon.

Jeesus ei käske, ei kehota eikä pyydä ketään välittämään kenellekään ihmiselle kadotustuomiota. Hän ei itsekään lausu kadotustuomiota ihmisen kautta, niin kuin nämä "profeetat" väittävät. Mutta Jeesus voi kyllä kehottaa jotakin uskovaa rukoilemaan ja paastoamaan ihmisten puolesta. Hän voi pyytää jotakin ihmistä antautumaan rukoukseen ja paastoon jonkun ihmisen puolesta jotta Hän itse voisi heidän kauttaan rukoilla ja itkeä hänen/heidän pelastuksen puolesta.

Mutta tähän he eivät lähde. On mukavampaa ja helpompaa käyttää "Herralta saamaansa valtaa" ja lausua kadotustuomio. Se käy helposti käden käänteessä eikä rasita eikä ota aikaa eikä yhtään kyyneltä tarvitse vuodattaa "kadotuksen ihmisen puolesta". He eivät lähde rukoukseen koska heissä ei ole Jumalan rakkautta eikä mitään tuskaa eikä hätää hukkuvista sieluista. Heissä ei ole Pyhä Henki joka tätä vaikuttaa ja joka on rakkaus.

Sinä kadotustuomion lausuja! Minä kysyn sinulta: Kuinka monta päivää, viikkoa tai kuukautta olet Jumalan edessä itkien rukoillut ja paastonnut näiden ihmisten puolesta ennen kuin olet lausunut heille "Jumalan tuomion;" kadotustuomion? Jos et ole itkien rukoillut yhtään päivää suuri Jumalan vaikuttama tuska ja hätä sydämessäsi, minä sanon sinulle; Jumala ei ole antanut sinulle oikeutta lausua kadotustuomiota yhdellekään ihmiselle.

Sinä kadotustuomion lausuja voit lausua tuomion itselleen. Raamatussa on kielletty lausumasta kadotustuomiota. Jeesus Kristus sanoo: "Älkää lausuko kadotustuomiota. Millä tuomiolla te tuomitsette, sillä teidät tuomitaan" (Luuk 6:37, Matt 7:1-2).

Uskovat voisivat käyttää näitä Jeesuksen Sanoja ja näiden jakeiden perusteella lausua näille "profeetoille"itselleen kadotustuomio. Mutta uskova ei käytä Jumalan Sanaa, Jumalan Sana käyttää uskovaa. Jumalan Sana ei puhu itseään vastaan. Uskova ei lausu kadotustuomioita koska heissä on Jumalan rakkaus joka tahtoo pelastaa, ei tuomita. Siksi uskovat eivät lausu kadotustuomiota kenellekään.

Uskovat julistavat Jumalan rakkauden kautta meille jokaiselle tullutta armon evankeliumia (Joh 3:16, Room 5:1, 8-9) ja jättävät tuomion Jumalalle. Uskovat elävät Jumalan rakkauden kautta joka on Jeesuksessa Kristuksessa (1 Joh 4:7-21 mutta erikosesti jae 9. Jumalan rakkaus tahtoo pelastaa, ei tuomita.

3

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ajanilmiöt

      Tällä palstalla näkyy se sama trendi kuin muillakin palstoilla tai yhteiskunnassa yleensä. Ihmiset ovat pöyhkeitä, itserakkaita, hyvän vihamiehiä vaikka muuta esittävätkin ja ovat aina valmiita repimään toisinajattelijan kappaleiksi.

      • aloittajaparka

        Ajattelen että mikäli Jumala todellakin olisi jollekin uskovalleen antanut käskyn mennä ja julistaa jollekin ihmiselle kadotustuomio, tai ettei hän enää saa syntiään anteeksi, joka on sama asia kuin kadotustuomion lausuminen, hän kärsisi siitä aivan suunnattomasti. Hän ei menisi kevytmielisesti iloissaan vallastaan eikä edes tyytyväisenä sellaista sanomaa viemään ihmiselle jolla tietää olevan ikuisuussielu.

        Jos hän kuitenkin olisi saanut sellaisen käskyn Herralta ja hän veisi sanan ko. henkilölle, hän teksi sen itkien. Hän tekisi sen syvästi murheellisena itkien koska Herra Jeesus itkee jokaista sielua joka joutuu kadotukseen. Todellinen Jumalan palvelija kokisi asian niin vakavana ja järkyttävänä ettei hän varmasti tulisi julkisille foorumeille kehumaan tästä asiasta. Hän ei ryhtyisi perustelemaan Raamatulla sitä valtaa minkä hän on Herralta saanut, ei varsinkaan julkisilla keskustelufoorumeilla uskottomien edessä.

        Sitten ne ihmiset, jotka tietäisivät asiasta, mutta olisivat myös Jumalan Hengessä, he suhtautuisivat asiaan samalla vakavuudella. Hekään eivät tulisi kertomaan uskottomien edessä julkisille keskustelufoorumeille tällaista asiaa.

        Pelkästään tämä asia paljastaa ettei nämä kadotustuomion lausujat ole Jumalasta. He eivät ole Jumalan asialla.

        Kun lukeen näiden "profeettojen" ja heidän valtaansa perustelevien ja puolustelevien tekstejä, auttamattomasti tulee mieleen sellainen ajatus että nämä ihmiset ovat uskosta osattomia trolleja. He kokeilevat miten uskovat suhtautuvat tällaiseen asiaan ja mitä he vastaavat. Se on heidän motiivinsa eikä he välitä näistä "tuomituista" tippaakaan.


    • lopetaeiehkäkoskaan

      Näyttää siltä kun lukee tätä aihetta käsittelevää toista ketjua että kadotustuomion lausujat eivät lopeta ennen kuin Jumala itse panee pisteen heidän toiminnalle. Ja Jumala sallii kaikenlaista koska siinä koetellaan kenellä on rakkaus Jumalaa ja ihmisiä kohtaan ja kenellä ei ole. Onhan selvää että mikäli joku rakastaa Jumalaa, hän rakastaa myöskin Hänestä syntyneitä Jumalan lapsia. Silloin kadotustuomio lausuminen tai syntien anteeksisaamisen kieltäminen tulee viimeiseksi mieleen ajatellessa lähimmäistään. Rakkauden puute saa tuomiohengen nostamaan päätään. Niin se vain on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe