Valkoiset parhaimmillaan 1918

Paikkakunnan vallattuaan valkoisten joukko etsi ensimmäisinä käsiinsä paikkakunnan viinat kuten apteekkien pirtuvarastot ja mitä löysi asunnoista. Ne sitten äkkiä kurkusta alas ja humalaisen raivolla tappamaan punaisia. Punaiseksi kelpasi kuka tahansa siltä vaikuttava, kun oli köyhän näköinen ja huonosti pukeutunut niin siitä vaan kuulaa kalloon ja ruumiit pinottiin katuvarsille muka pelotukseksi punaisille ja yhteistyötä tehneille porvareille.

14

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnninStandUppia

      Alkaa olla Annin yritys jo lähinnä pakkoliikkeiden tasolla:-D

      Jatka vaan! Olet hupaisa!

    • alaspunakaarti

      Annin tannin tarinoille on yhteistä se, että hän ei koskaan käytä ainoatakaan tositapausta satunsa esimerkkinä. Syy on tietenkin, se että tositapausta ei ole.

      • vbnbvnvn

        Punaisilla kyllä oli ihan muhkea päiväraha ja ryypiskelyyn sitten muka toimeliaiden tiedustelijoiden päivät menivät kun ostivat taloista viinat pois trokaukseen.Paikkakunnilla kyllä pahimmat punikit sitten tiedettiin joita sitten haettiin,


    • puhtain.asein

      Valkoiset teurastajat eli lahtarit ei tappaneet ketään. Kaikki on Hunni Attilan mielikuvitustarinoita. Yksi sai haavan sormeensa mutta se parani pian.

    • valkoinen.valta.uraa

      Tampereella pidettiin ammuttujen työläisten ruumiita tarkoituksella lämpösessä aurinkonpaisteessa seinävierillä niin kauan että alkoi haista. Se valkoisten mielestä tehosti pelotevaikutusta. Siksi ei saanut haudata heti.

    • lahtari_huutaa

      Isoisoisäni, jolla oli 12 sormea ja 3 korvaa, kertoi lahtareista juttuja.
      Kerrankin kun hän siskonsa kanssa päiväpuuhasteluissa, niin lahtari tuli huutamaan, että hyi teitä, lopettakaa tuo ja menkää pesulle. Isoisoisäni muistelee nauraen, että "ei me tehty kumpaakaan."
      Tuo kerta jäi hänelle mieleen, kun siitä sai isoisäni alkunsa.

    • jostottapuhutaan

      Eniten alkoholia meni venäläisillä matruuseilla, punaisten tärkeimmillä tukijoilla.

    • Joukkoraiskauksia

      Lahtari väkisin raiskasi ja joukko pani piiat ja rengit, ja naiset ja lapset, ja sitten hävitti todisteet ja ampui ja poltti ruumiit.

    • silmätummessa

      Kuinka te jaksatte noita tarinoita vääntää. Demarit aloittivat sikailun jo 1917 alkuvuodesta ja homma päätyi kapinaan 1918 Tammikuun lopulla. Sitten pistettiin demarit kuriin ja nuhteeseen ja uuden valtion kehitys pääsi alkuun. Kyllä nämä provoilijat on lapsellisia, jos kapina olisi päättynyt toisinpäin niin ei se Lenin ja Stalin olisi antanut suomen olla oma kansanvalta kansanvaltuustoineen. Olisi alkanut vielä hirmuisempi puhdistus. Siinä olisi kommunistit niitanneet jokaisen demarin sekä valkoisen osapuolen puolesta taistelleen. Kyllä näin on parempi uskokaa jo !

    • huonoatyötätekivät

      No sittenhän sinun koko mielisairas sukusi olisi pitänyt lahdata.

    • Tuhottin3PolveenAsti

      Raamatullinen täys tuho !!
      Suomen työväenliike murskattiin 1918 joukko tuhonnassa.
      Venäjälle paenneet murskasi stalinin hallinto.

      Näin suomeen ei koskaan ole syntynyt voimakasta työväen aatetta.

    • Valkourhojen syvä juopumustila oli monta kertaa selityksenä joukkomurhiin. Mutta ei se mitään, valkoisethan armahdettiin kaikki tutkimatta mitä ja miksi oli tullut tehtyä. Vuonna 1918 oli helppoa olla valkoinen suojeluskuntalainen, ei paljon vastuu painanut teki mitä teki.

      • Valkosoturi

        Punikkien tekemiä joukkomurhia, kapinaa ja maanpetosta ei ymmärrettävästi lainkaan käsitellä näissä punikkien sairaissa teksteissä.
        Valkoisten koston esitetään syntyneen ilman syytä ja aihetta.
        Niinhän ei suinkaan ollut, kuten tutkimukset todistavat ja täälläkin palstalla on jatkuvasti kerrottu.


      • Valkosoturi kirjoitti:

        Punikkien tekemiä joukkomurhia, kapinaa ja maanpetosta ei ymmärrettävästi lainkaan käsitellä näissä punikkien sairaissa teksteissä.
        Valkoisten koston esitetään syntyneen ilman syytä ja aihetta.
        Niinhän ei suinkaan ollut, kuten tutkimukset todistavat ja täälläkin palstalla on jatkuvasti kerrottu.

        -----Punikkien tekemiä joukkomurhia, kapinaa ja maanpetosta ei ymmärrettävästi lainkaan käsitellä näissä punikkien sairaissa teksteissä----

        Kun te valkoiset puhutte ja väännätte skeidaa niistä ihan tarpeeksi. Jos palstalla oikeisto ja vasemmisto puhuisi vain punaisten teoista niin kukas sitten puhuisi valkolahtarien teoista, ei kukaan. Ja siihenhän te juuri pyritte, että kaikki puhuisivat vain punaisten teoista mutta valkoisten teoista ei kukaan. Taidan olla oikeassa, vai ?

        Koskas itse olet puhunut tai aikonut puhua siitä kun lailliseksi itseään tituleerannut hallitus luovutti hirveällä maanpetoksella Suomen itsenäisyyden ja kaiken muunkin Saksalle ? Punaisten tilillä ei ole maanpetosta !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe