Limanuljaskojen kuvat on nyt jaettu.

Aina_Inkeri_Ankeinen

Viikonlopun ilmaispostissa oli keskitytty huumoriin oikein olan takaa. Puolueitten vaalimainokset ja kasvottomien kasvokuvat numeroineen oli tungettu postilaatikkoon.
Päätin kerrankin lukea kaikki läpi ja jos jossakin äänestäjää pidetään tyhmänä niin näissä.
Kepun listoilla kaikki oli yrittäjien puolella, mutta silmään pisti muutama kunnan valtuustossa oleva yrittäjä, joilla yritys on Joensuussa tai muussa kunnassa kuin Kontiolahdella. Erään kuntapäättäjän yritys on Joensuussa ja ainakaan alueen työllistäminen ei ole tämän yrityksen vahvuuksia. Yritykseen kelpaa vain virolaiset ja venäläiset työntekijät. Samalla osaamisen taso on tippunu mosse luokkaan.
Tälläisiäkö päättäjiä kunta tarvitsee?
Kokoomuksen yritysmyönteisyys oli myös vahvaa, mutta miksi ihmeessä näiden yritykset muistuttaa poltettua kaatopaikkaa....kuka tälläistä yrittäjyyttä kaipaa.
Demareitten listoilla komeilee työn sankarit, työpaikkojen tyhmimmät on taas koottu samalle läpyskäle ja kilpailunumerot on arvottu.
Ei perkele ole äänestettävää näissäkään vaaleissa, mutta sen toivoisi, että kunnan valtuutettujen paikkaluku pitää saada korreloimaan äänestysprosenttia. Meidän tyytymättöminen paikkoja ei täytetä. Jos äänestysprosentti on 50% vain puolet paikoista täytetään. Meidän verorahat voi käyttää kansanterveyteen ennemmin kuin limanuljaskojen kokouspalkkioihin.

7

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • janihakk

      vihapuhetta, ei jatkoon

    • Valehtelua_mainonassa

      Tuo keskustalaisten politikkojen ja kannattajien mieltymys ulkomaalaiseen työvoimaan on kyllä tuttua. Eihän maatiloilla nykyään näy sesonkiapuna muuta kuin Itä-Blokin maista tulleita työntekijöitä. Missä on näiden työntekijöiden hygieniapassit ja terveystodistukset. Käsittääkseni ovat suoraan kosketuksissa elintarvikkeisiin kun poimivat vaikkapa mansikoita. Toisaalta missä on kepulaisten moraali, ensin viedään veronmaksajilta tuet ja niillä työllistetään täysin ulkopuolisia tahoja vaikka omassa maassa on työttömyyttä.
      Tuossa Kontiolahden kepulaisten mainoksessa ollaan lasten asialla, mutta puolue ei ole ollenkaan samoilla linjoilla. Palveluammattien työajat on muutettu Keskustan johdolla perheille kestämättömiksi. Lapsiperheet on vapaalla pari päivää kuukaudessa yhtä aikaa kun työajat on viety myöhään iltaan ja viikonloppuihin.
      Lasten turvallisuus on kokonaan ohitettu YHTÄ ehdokasta lukuunottamatta kaikissa mainoksissa. Lasten turvallisuus on Kontiolahden kepulle yhdentekevä ja se on näkynyt kunnan priorisoinnissa. Lapsia rahdataan taksilla kouluun kun ei osata rakennuttaa kevyenliikenteen väyliä. Sama koskee Kokoomuksta, siellä on suoranaista lapsivihaa tätä asiaa kohtaan.
      Missä on mainoksista ampumahiihto. Asia johon nykyinen valtuusto on satsannut todella rajusti. Mikä on ehdokkaiden suhtautuminen ampumahiihtoon. Se on meille äänestäjille todella tärkeää tietää ennen äänestystä.

    • Soutustadioninpaikka

      Kontiolahden infrarakentaminen on jumissa seuraavat 5 vuotta. Mitään kevyenliikenteen väyliä ei pystytä rakentamaan. Kaikki mitä irtoaa uppoaa Lehmonsuon loputtomaan mutaan.
      Uskomatonta miten voidaan kaavoittaa rakennustonteiksi koko kunnan huonoin rakennuspaikka. Jossain vaiheessa tuo kaikki kaatuu kunnan niskoille kun suohon tehdään asuntoalue. Muistan kun lapsena leikimme sillä alueella jossa nyt rakennetaan katuja. Keskenkasvuisen pojan painolla voi painaa yli 4m riuku loputtomaan suohon.
      Keskellä kuivinta kesää pienissäkin painaumissa oli vettä. Sorsat pesivät suolla olevissa lämpäreissä. Nyt tähän suohon on kaavoitettu rakennustontteja. Vieressä on sorakangasta vaikka 50000 ihmisen asuttamista varten. Mikä on se syy, että suohon pitää upottaa kymmen kertaisesti se mitä menisi jos asuntoalue olis sijoitettu järkevästi kuivalle maalle.
      Sääliksi käy niitä joiden koti on tuon hyllyvän suon päällä.
      Kuka oli tuon mielettömän päätöksen takana kaavoittaa hyllyvä suo asuinalueeksi?
      Onko kunnan kaavoitus jatkossakin tälläistä jos nykyiset valtuutetut jatkavat.

      • kangassuo

      • Ei_kuulu_meille
        kangassuo kirjoitti:

        Hei,se alue ei ole kunnan omistuksessa, se on yksityisen yrityksen hanke ottaa ko.alue rakentamiseen ja maksavat myös kunnallistekniikan rakentamisen.
        http://webdynasty.pohjoiskarjala.net/Dynasty/Kontiolahti/kokous/2016801-8.HTM

        Hei, vastaako rakennuttaja katujen kunnossapidosta hamaan tappiin samoin kuin kunnallistekniikasta alueelle. Tuo 500000€ ei riitä mihinkään tuon alueen infran rakentamisessa.
        Sitovia sopimuksia näkyviin jos näin on. Luulen, että koko suo on kunnan riesana jo seuraavalla valtuustokaudella kunnan veronmaksajille.
        Pohjavesi on niin korkealla alueella, että homeettoman rakennuksen rakentaminen on todella haasteellista ja homesairaudethan kuuluukin jo SiunSotelle. Joten ollaanko huolettomia muuthan sen maksaa.


      • yritys-ja-erehdys

        En tunne asiaa, mutta yleisellä tasolla toteaisin että kaavoitus on ensimmäinen tekijä homeettoman rakentamisen ketjussa.

        Mihin johdetaan salaojavedet alavassa maastossa? Pumppaamallako?
        Painuvatko kunnallistekniset rakenteet ajan kanssa? On huonoja toteutuneita esimerkkejä.

        Tiedostavatko tulevat rakentajat että pohjaveden ollessa korkealla lattian alustan reilun paksuinen pesty sepellys on tarpeen ja lattiakorkeus maasta katsottuna on oltava riittävä.

        Kyllä Suomessa on kovaa maata riittävästi ilman että kaavoitetaan suolle, olkoon omistaja kuka hyvänsä.


    • kuivaavettä

      Jospa tuo alue on tarkoitettu asuntolaivoille ja ponttoonien päällä kelluville saunoille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1720
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1056
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1033
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe