Mies vs nainen 2017

mies2929

Miesten ja naisten väliset erot ovat nyky-yhteiskunnassa rakkausrintamalla valtavat. Vaikka väestönjakauman perusteella miehiä ja naisia on suunnilleen yhtä paljon niin kylmä tosiasia on että miehistä selkeästi suurempi osa kuin naisista eivät saa elämänsä aikana suhdetta, vaikka haluaisivat. Tulevaisuudessa luvut tulevat entisestään kasvamaan. Haluaisin herättää keskustelua minkälaisia toimenpiteitä asialle voisi tässä kaikessa tasa-arvoon pyrkivässä nyky-yhteiskunnassa tehdä.

Hyvä esimerkki vallitsevasta tilanteesta suoraan omasta elämästäni.
Olen 5 henkisen perheen toisiksi vanhin lapsi. Sama isä ja äiti jokaisella meistä. Isosiskoni(29v) on naimisissa ja heillä on 2-vuotias lapsi. Toinen lapsi on tällä hetkellä tuloillaan. Kädet ristissä toivon, että myös toinen lapsi tulee olemaan tyttö. Vanhempi pikkuveljistäni on 25v. Hän lähti lukion ja armeijan jälkeen yliopistoon, josta sai kandin paperit. Emme ole niin läheisiä, että tarkasti tiedän hänen tekemisistään, mutta koskaan en ole kuullut tai nähnyt hänellä olevan ketään naista. Pikkusiskoni(23v) on pyöritellyt useita miehiä elämässään ja veljen silmin näyttänyt, että käyttää heitä vaan hyväkseen. Lukion taisi neljässä vuodessa käydä ja sen jälkeen ei ole koulu tai työnteko maistunut. Perus pintaliitoelämää viettänyt. Nuorin veli täytti vasta 19 vuotta ja on koulussa ollut meidän katraan fiksuin. "Nuori miehenalku, kyllä niitä tyttöjä kerkee vielä löytää" varmasti hänellekin toitotetaan, mutta itse en kovin luottavainen ole sen suhteen.

Minä(28v) olen ollut työelämässä suoraan kaksoistutkinnosta(ylioppilas/amis) valmistuttuani. Sain heti työpaikan, joten en lähtenyt jatko-opiskelemaan vaikka ihan perusfiksu olisin ollut käymään korkeakoulunkin. Olen mielestäni kohtalaisen tavallinen, en mikään komea mutta en mahdottoman rumakaan, 190cm pitkä ja 92kg painava. Silti naissuhteeni elämässä ovat olleet todella vähissä.

En ole elämästä ja sen kiertokulusta katkera, vaikka en pahitteeksi pistäisi että olisi jotain läheisyyttä saatavilla. Voi kuvitella miten hyvältä tuntuu saada halata omaa rakastaan työpäivän jälkeen. Korvikkeita läheisyyden kaipuuseen pitää etsiä muualta eikä jäädä tuleen makaamaan.

Vaikka en lähtökohtaisesti ole abortin kannattaja(ainoastaan raiskaustapauksissa) niin olen miettinyt, että voisiko poikalasten abortoinnilla luoda lähes tasavertaiset mahdollisuudet sekä pojille että tytöille tulevaisuutta varten?

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kohtalonkamu

      Hyvää pohdintaa kohtalotoverilta! Oon muutaman kesän vanhempi kuin sinä sekä osittain katkeroitunutkin mutta mitä ei ajattele sitä ei ole. Alkanut korvaamaan yksinäiset illat alkoholilla ja tietokonepeleillä. Työnkäynninkin olen ajatellut lopettaa kun ei sitäkään kautta oma status ole parisuhdemarkkinoilla muuttunut ja suomessa ei töitä tarvii tehdä elääkseen. Toivotaan että tulevalla sukupolvella ois paremmat mahdollisuudet ja me oltas vaan oltu väliinputoajia tässä elämän kiertokulussa. Mullakin monia ihan perus jamppoja kavereina ja ainoastaan yks saa silloin tällöin solmittua lyhyitä suhteita. Elämä ei ole aina reilua mutta minkäs teet :D

      • Kohtalonkamu

        Piti vielä lisätä että aborttia en kannata, mutta jos esiaviollinen seksi kiellettäisiin niin miehet ja naiset menisivät 1:1


    • Empatiakyvytön

      Joo harvassa on nykypäivänä parit missä sekä mies ja nainen näyttävät sopusuhtaisilta. Pääosin kun näkee ihan normaalin oloisen miehen niin useinmiten heillä on ryhävalaita tyttöystävinään. Hyvin harvassa ovat toisinpäin olevat parit ellei mies sitten ole rikas. 2017 rakkauden vuosi, ihmiset keskimäärin onnettomampia kuin koskaan ja se johtuu suurimmaksi osaksi vain ja ainoastaan naisista.

      • Sirokuinheinänvarsi

        Joo olen tehnyt tuon saman ryhävalas -havainnon. =) Yleensä tämä ryhävalasnainen on melkoinen tyranni ja rajoittaa ja alistaa miestä, - ei muiden nähden, vaan kotona manipuloi ja motkottaa. Miehen on vaan nieltävä kaikki se, kun kerta haluaa elämänsä jakaa jonkun kanssa eikä olla yksin. Vaikkapa sitten rähisevän ryhävalaan kanssa.


    • RakkauttaJaSubstsraalia

      Ongelma ja perimmäisin syy siihen etteivät kemiat kohtaa lienee se että erikoinen ihminen tahtoo itselleen erikoisen, siis spesiaalin kaverin ja se että näkee jonkun vastakkaista sukupuolta olevan spesiaalina vaatii rakastumista ja rakastuminen kauemman aikaisen tutustumisen, eikä nykyihmisellä liikene aikaa tuommosiin turhuuksiin kun pitää aika kuluttaa opiskeluun , ajantasalla pysymiseen, kilpailuun asemasta ja työpaikoista : Se mitä jää, perhe-elämälle menee työasioiden miettimiseen. Perusasiat siis ensin, ruoka ja työ. Siis oleellisin asia jolla alat näkemään toisen ihmisen 'rakkaana' ja 'kauniina' vaatii siis rakastumisen, ihastumisen, tutustumisen toisen puoliin, elämän siis molempien puolien yhteen synkkaamista ja sovittelua ja motivaatiota tähän ei siis liene niillä jotka eivät syvemmin rakastu.
      Siis käytännöllisyys menee tunteiden edelle ja se yksi puuttuva tunne eli rakkaus, niin ei sitä vastakkaista puolta nähdäkään kauniina, viattomana, puhtaana jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe