Isi ja poika

Isinomapoiks

Noin kuukausi sitten poikani Jere ehti täyttää 16-vuotta. Asumme kahdestaan pienessä ja nuhruisessa kämpässä pienessä kerrostalossa, poikani työskentelee tällä hetkellä k-marketin myyjänä. Minä 45-vuotias eronnut mies, toimin hierojana.
Tällä hetkellä nojaan sohvaa vasten ja kattelen telkkaria. Kello on vajaa 16.00 iltapäivällä, venailen tässä poikaani. Tänään ois miesten keskeinen saunailta, ihan vaan huomisen kunniaks kun pääsiäisloma alkaa. Parit drinkit ostettu jo valmiiks, mitäköhän poikani tästä tuumisi? Onhan hän alkoholia maistanut. Sammutan tylsistyneenä telkkarin ja pistän läppärini päälle. En ole puoleenvuoteen runkannut, joten pistän pornovideot käyntiin. Tungen sormeni housujeni sisään ja hieron penistäni. Nopeasti se sitten täyttyy verellä ja himot kasvavat. Vedän pöksyt kokonaan alas, sitten otan esille tekovaginan ja alan työntämään penistäni niin vauhdilla sisään kuin kykenen. En kerkeä edes miettimään mitä jos joku tulisi, no siinä täydessä kiimassa sitten runkkaan enkä edes huomaa kun poikani ryntää olohuoneeseen kauhistuneena.
• "Hei faija mitä vittua sä teet?", kuuluu poikani suusta. Minä sammutan järkytyksissäni läppärin ja peittelen käsilläni paljaan penikseni. "No pikkuinen homma vaan, täytyyhän elämässä joskus nauttiakin", tuumahdan.
• "Ai jopa oman poikasi nähden?", "No hyvä on nautippa kuule ihan rauhas", poikani ärähtää ja ryntää huoneeseensa.
Nyt olen aivan hämillään, en ole häpeissäni tai kauhuissani, vaan jotenkin tuntuu kutkuttavalta kun oma poikani näki tilanteen, tai oikeastaan kiihottavalta. Mietin mielessäni miltä tuntuisi kun oma poikani pistäsi penikseni omaan suuhunsa ja imisi sitä. Ajattelusta kiihotun vain enemmän joten yritän keskittyä johonkin muuhun, vaikka kirjan lukemiseen. No siinä sitten poikani oli sillä välin huoneessaan kun kävin kaupassa, ja tein ruokaa. Syötiin molemmat pöydän ääressä ja juteltiin niitä näitä, kyselin pojaltani huvikseen seurusteleeko hän, kuulemma yhestä vanhemmasta naisesta kiinnostunut muttei sen vakavempaa.

Pian kello oli jo tarpeeksi paljon että saunailta alkaisi, pistin tavarat valmiiksi ja nappasin vielä parit drinkit mukaani. Hississä tuntui siltä kun oma poikani olisi yrittänyt lähennellä minua. Saunaan saavuttua molemmat peseydyimme suihkussa, niin että näin oman poikani paljaana, veden valuessaan hänen kyrpää pitkin sai minut levottomaksi, tuijotin vain tuota kutkuttavaa näkymää, "vai että omalla pojallani on kyllä melkone kyrpä". Pian istahdamme vierekkäin saunainlauteille, heiteltiin sii nä vettä kiukaalle. Aukaisendrinkit ja ojennan toisen pullon pojalleni. "No maistuukos?", hymähdän ja juon kulauksen. "On tää iha jees", poikani tuumii. "Mitäs kivaa tänää tehtäisiin ;)?", kysyn ja katson vilaukselta poikani kyrpää, oikeestaan kaikki päivälliset ajatteluni ja runkkailut saivat heti kaluni pystyyn. "Öö iskä", poika katsoo seisokkiani ihmeissään "kiihotutko mun kyrvästäni?
"No tuotas", kakistan suustani, "mitäs pienistä", naurahdan. Tällä hetkellä poikani ottaa kalustaan kiinni ja alkaa runkata itseään. Hämmennyn tästä kovasti, otan omankin kaluni käsittelyyn ja katson poikaani hymyillen. "Olet oikeassa, isi", poikani tuumii. Tajusin mitä hän tarkoitti, otin poikani kalun suuhuni ja aloin imeä sitä hitain tahdin, sitten kalu jo liukui kurkkuani pitkin. Poikani sitten laukes suuhuni ja sylkäisin spermansa. "Sun piti vittu niellä", poikani katsoo mua vihaisesti, "no seuraaval kerral nielen sun mällit". Hän ottaa penikseni käsittelyynsä ja tunkee sen suuhunsa, poikani imee kyrpääni niin lujaa, päästelen sillävälin voimakkaita ynähtelyjä. Saan räjäyttävän orgasmin, laukean poikani suuhun ja näen kuinka hänen suupielistään valuu spermaa, hän sai vihdoin nieltyä mällini. "Kiitos hyvästä suihinotosta", sanon pojalleni hymyillen. "Iskä", poikani kysyy, "rajummin, nyt nautitaan kunnolla", poikani meni kontilleen maahan. No menin häntä vielä lähemmäksi, nyt jo haistoin pepun löyhkän ja siirsin kasvoni vielä lähemmäksi hänen peräaukkoansa vasten. Poikani värisi ja tärisi, samanaikaisesti ynähteli ja vinkui. Nenäni jo oli aivan poikani peräaukon suulla, siinä vähän haistelin oman poikani pepun tuoksua, ja varovasti työnsin sormeni hänen pyllyreikäänsä, voi kun se upposikin ja liukui niin syvälle. Työnsin sormeani edestakaisin poikani peräaukkoonsa, hän jopa repi hiuksiaansa ja päästeli voimakkaita äännähdyksiä. "Saitko anaaliorgasmin?, kysyin pojaltani joka oli hiestä märkä. "En vielä", hän sanoi huokaillen.
Sitten otin kaluni käteeni, aloin työntämään sitä poikani peräaukkoon, sehän menikin sinne mainiosti! Työnsin penikseni niin syvälle peräsuoleen kuin mahdollista. Poikani sai kokea voimakkaan ja ensimmäisen anaaliorgasmin, pojaltani pääsi pissatkin alle, ja minä laukesin pojan peräsuoleen, hän antoi käskyn että nuolen kaiken pois mitä siellä onkin. Työnsin kieleni poikani peräaukkoonsa ja nuolaisin kaiken spermat sieltä syvästä aukosta pois. Ei mikään voi maistua näin hyvälle kun oman pojan sperma.

1

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Isipoikajkj

      • JATKUU •
      Istuttiin molemmat huokoillen siinä saunan lämpimällä lattialla, haisi kusi ja sperma yhtaikasesti. No päätin antaa pienen pusun pojalleni, siinä kiemureltiin sylikkäin, suudeltiin kummatkin toisiamme, pitelin siinä samalla poikani kivikovaa kyrpää ja työnsin sormeni peniksen virtsaaukkoon. Poikani laukesi mahalleni, mällit valuivat vatsaani pitkin ja hieroin mällit ympäri kehoani niinkuin saippuaakin. Poikani meni tästä niin levottomaksi ettei kyennyt edes puhumaan, tajusin kuinka voimakkaan orgasmin hän on saanut. Silti jatkettiin hommia, nyt itse käännyin kontille ja annoin poikani nuolla peräaukkoani. Se on niin ihanan nautinnollista kun sormet työntyvät syvälle peräsuoleen. Sain itekkin ihanan anaaliorgasmin. Siinä sitten ymähtelin ja ääntelin lattialle, poikani haki löylykauhan ja alkoi tunkea sitä perseeseeni. "Nyt on sun vuoro nauttia", hän sanoi ja työnsi löylykauhaa edestakaisin syvälle peräsukkooni. Voihkin ja äännähdän niin voimakkaasti, että varmasti naapuritkin kuulevat, ja edelleen löylykauha työntyy kovalla vauhdilla syvälle pyllyyni, siinä sitten en voi pidätellä ja pääsee pissatkin alle. No olen hiestä niin märkä kun uimasta olis tullu. Huohotellaan siinä hetken ja siirrytään suihkutilaan. Laitan suihkun täysille ja päästän kaiken veden peräaukkooni. Samalla poikani hiplaa kaluani oikein kunnolla, sormellaan hän hivelee virtsaaukkoani. "Ah aahm eeeh aahash ooouuh", voihkin niin voimakkaasti ja lujaa. Ponnistelen oikein kunnolla ja annan kaiken veden valua ulos peräsuolestani. Kohta luulimme että hommat ovat jo lopussa, niin ehdottelin pojalleni, "mitä jos pesisin saippualla sun peräaukon?". Poikani nyökkää ja menee taas kontilleen. Venytän sormillani hänen aukkoanssa ja valutan kaiken jäljellä olevan saippuan sinne ja hieron sormillani pojan peräsukkoa, sitten pesen huolellisesti vedellä poikani pyllyn, kun olen hoitanut homman, poikani nousee pystyy, hän ponnistaa kaiken veden ja saippuan ulos, ynnähtelee siinä samalla ja laskee mällinsä alas.

      "Iskä kiitos tästä kaikesta", poikani hymyili ja suuteli minua vielä kerran. "Muista että tää on meidän yhteinen pieni salaisuus", kuiskaan pojalleni ja heitän saunatakin ylleni.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe