Asuminen stadissa on aivan liian kallista.

jonne83

Kokoomus ja Vihreät ovat olleet vallassa. Miksi asiaa ei ole hoidettu?

18

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Soin1nveli

      Oudosti kaikki asunnot kuitenkin menevät..kun muu suomi ahdistaa niin kaikki haluaa stadiin..suomen parhaimpaan kaupunkiin.

    • vihreät.paskaa

      Hesa elättää matut sossutuilla, niin ei suomalaisella ole mitään taloudellista mahdollisuutta muuttaa töiden perässä Hesaan. Koulutusta vaativia työpaikkoja Hesassa kuitenkin on.

      Tälläistä se on, kun vihreiden unelma toteutuu. vihreät märännyttävät koko yhteiskunnan.

      • Soin1nveli

        Stadi ja pääkaupunkiseutu rakentaa enemmän kuin koskaan. Hallituksen kurjistamistoimet ajavat maaseudun ja ympäryskuntien väkeä kaupunkiin.. Helsinki vastaa porvarihallituksen kurjistaman suomen hätään.. Mutta tonttimaa on tiukassa...
        Ollos huoleton, Helsinki valveilla on.


    • Sompanssi

      Vihreiden kehitysmaamuslimi unelma alkaa olemaan kohta totta stadissa, ei muuta kuin muutama suurmoskeija vielä niin kaikki suomen radikaalit kehitysmaamuslimit ovat stadissa. Eihän meillä ole vielä kuin 350 supon seuraamaa Kehitysmaamuslimi Islamistia mutta määrä kasvaa jatkuvasti....

    • PunainenMoskeija

      Kohtuuhintaiset asunnot kehitysmaamuslimeille ja kantikset maksavat täyden hinnan tämähän on osa sitä Vihervasemmistolaista unelmaa varsinkin helsingissä.

      • aikakulkee

        Vihreät pettää kantasuomalaisen, tämä on nähty pitkän aikaa.


    • Kyllikki.Kohtuuvuokra

      Kyllä "kyldyyrista" on maksettava !

      Halpoja asuntoja on pitkin maata ja maakuntaa ja iso osa töistä on tehtävissä etänä. Mutta vielä mitä kaikkihan änkeävät tuohon unelmien keitaaseen ! Ongelmat kasaantuvat sitä mukaa kun väki pakataan kuten savuhailit purkkiin. "Ei mitään elämää edes ole tuolla kehäkolmosen susipuolella" totesi eräskin "kyldyrelli taideilija".
      Toisaalta kysyntä ja tarjonta muodostaa hinnat ja niiltähän se on otettava jotka ovat valmiita maksamaan. Kuka muutan omistaa ne asunnot ??

    • PunainenMoskeija

      Vanhassa katakaupungissa eli kehitysmaamuslimivapaalla vyöhykkeellä asunnot pääosin omistaa yksityiset ihmiset sekä sijoittajat lähijöissä sosiaalirakennuttajat, helsinginkaupunki, yksityiset ihmiset sekä myös jonkin verran sijoittajat. Mutta ei kukaan täysjärkinen muuta näihin kehitysmaamuslimilähijöihin jos ei ole pakko. Kyllä nämä Rinkkebyt ympäri eurooppaa ovat tulleet jo liiankin tutuiksi....

      • asdasd33

        Vituttaa kun maahanmuuttajat vievät itäisestä kantakaupungista hyviltä paikoilta asunnot. Helsingin nuorilla ei taida olla mitään asiaa näihin asuntoihin.
        Minulla on jo aikuiset pojat, molemmat yli 23 vuotiaita. Kotona hekin asuvat, asumme ahtaasti Vallilasta, vaikka kotikulmilta pitäisi ensisijassa antaa kaupungin vuokra-asunnot syntyperäisille helsinkiläisille (itse en ole, vaan muutin tänne jo 70-luvulla länsisuomesta.


    • politiikkopettääaina

      Ei kiinnosta pienen ihmisen murheet valtaapitäviä. Tärkeintä on saada valtaa ja pormestarin titteli.

    • tutustumaksutta

      kyllä se siitä selvii pikkuhiljaa kun odotelaan... ei kuin ennemmän kultuuria ja kirjastonhoitajia noista vihreistä ja kasvatelkoot porkkanoita vaikka Simonkentällä että jokainen ohikulkija voi aamusta repäistä naatin kun on menossa avaamaan luomukioskiaan.

      • Soin1nveli

        Maaseudun juntti, hheh.
        Simonkentällä......hheh....


    • mummo--

      Äänestäkää vihreitä !

      • Sompanssi

        Oletko Mohammedin mummo....


    • nähtyon

      Kokkareissa ja viherpiipertäjissä on kalliista asumisesta hyötyviä.

    • ÄäniAsunnoille

      Kokoomuslaiset ovat asuntosijoittajia, ja demareille ja vasureille riittää se, että asumistuen voi maksattaa Kelalla. Win-win.

      Oikeasti, nyt pitää kaavoittaa asunnoiksi tehottomat vanhat teollisuusalueet mm. Pitäjänmäellä. Yksikerroksiset teollisuushallit eivät ole tätä päivää. Koko alue on kuin slummi. Työllistää vähän eikä asuta ketään.

      Miksi ylipäätään pitää olla tiukkoja vain teollisuuteen kaavoitettuja alueita? Nykypäivän yritystoiminta on kaukana savupiippujen ajasta, ja sietää ympärilleen hyvin myös asuntorakentamista.

      Jos vihreät meinaavat vaaleja voittaa, juuri tähän on ruvettava. Luulisi yksiörakentamisen lisäämisen kiinnostavan myös opiskelijoita ja kaupunkiin töihin muuttavia nuoria. Juuri he asuntoja tarvitsevat ja vihreitä äänestävät.

    • Asuntojen_keskikokojen_s

      Pienillä tuloillakin pärjäisi, mutta asumismenot ovat liian suuret Suomessa. Vaatikaa päättäjiltä selitystä, miksi kerrostaloa ei saa rakentaa täyteen 30 neliön yksiöitä tai pieniä kaksioita, ilman autopaikkoja?

      Yksiön vuokrat on mahdollista painaa n. 300euroon/kk, jos vain poliitikot poistavat asuntojen keskikoonsääntelyn ja autopaikka pakon.

      Asuntojen keskikokojen sääntely johtaa käytännössä siihen, että rakennusyhtiöt on pakotettu rakentamaan isoja asuntoja, jotka menevät huonosti kaupaksi.
      Niin kauan kuin rahat ovat kiinni valmiissa rakennuskannassa, rakentaja ei aloita uusia kohteita.

      Yksiöiden rakentamisen tiukka rajoittaminen yksiöpulasta kärsivissä kaupungeissa on täysin järjetöntä ja palvelee vain asuntosijoittajien etua, ei kaupungin pienituloisten asukkaiden tai kaupunkiin töihin pyrkivien etua.

      http://www.talouselama.fi/uutiset/helsinkiin-tarvitaan-pienia-asuntoja-mutta-saantely-estaa-niiden-rakentamisen-6584698

      • ÄäniAsunnoille

        Asiaa kirjoitit.

        Tältä pohjalta pitäisi kunnan päättäjien lähteä toimimaan. Kaavoittaminen on yhä kunnan käsissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1656
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1148
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1136
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1031
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      824
    Aihe