Ja AINA VAAN taas samat UHRIT

VaatikaaMuitaValtiaita

Täällä Maailmassa, tällä Tellus-planeetalla EI näytetä, ESITETÄ, EIKÄ kenenkään MUUN kimpussa olla KUIN samojen UHRIEN kimpussa. AINA VAAN Jumalat & kumpp. ESITTÄVÄT ja kuvaavat SAMOJA asioihin kuulumattomia OSAPUOLIA. SAMAT UHRInaamat ESILLÄ ja JUMALAT lapsineen OVAT jämähtäneet tänne kimppuumme JO yli 11 vuoden AJAN. Hiihtävät perässä KUIN Hullut himokkaat alapäätä HALUAVAT Olennot, missä IKINÄ olemmekin ja minne menemme!

JOKO on kaikille muillekin selväksi TULLUT, ETTÄ KUINKA KOHTUUTONTA, asiaankuulumationta, aiheetonta on SAMOJEN UHRIEN ulkonäköä täällä ESITELLÄ? Herrat JUMALAT onkivat ja kalastelevat, hiihtävät perässä SAALISTAMASSA meidän samojen UHRIEN ylle päälle saadakseen ANSANSA vähintäänkin langettamaan. IKINÄ, EI KOSKAAN Herrat JUmalat menneet lapsineen Oikeiden syyllisten kimppuun, LUO heitä ESITTÄMÄÄN, EIKÄ ole mitään asiaakaan, KOSKA ensinnäkin tiedämme, MILTÄ tuntuu AJOJAHTAAMINEN, ihmisajojahti, VAARALLISET asiat ja tilanteet. EMME salli kenenkään muunkaan ihmisen joutuvan AJOJAHDIN kohteeksi, SAALIIKSI JUMALIEN EIKÄ lastensa KÄSIIN, KOSKA JUMALAT lapsineen OVAT KAiken ASIAN (nimenomaan myös hyväkskäyttöasiat) ITSE täällä ALKUUNSA laittaneet, HE, JUMALAT lapsineen OVAT muodostaneet tosta LANGETTELUSTA JO ENEMMÄN KUIN perisynnin iTSELLEEN ja kakaroilleen.

He, JUMALAT VARSINKIN, halukkaina, HIMOKKAINA ETSIVÄT, SAALISTAVAT OTOLLISIMPIA UHREJA (heikkoja, väyksissä, uuvuksissa olevia, avuttomia mm.), JOTKA helpoimmin ovat KAADETTAVISSA tollaisten hyväkskäyttöasioidenkin ALLE, YLTÄ PÄÄLTÄ. Herroille JUMALILLE EI KOSKAAN kelvannut AJOISSAKAAN (eikä myöhässäkään) Oikeat syylliset noihinkin, IHAN KAikkeen ASIAAN, EI VAAN KUTEN olemme nähneet, aistineet, niin täällä ESITETÄÄN ESILLE VAIN samoja UHREJA, katsokaas, KUN ne ovat ne HELPOITEN kellistettävät, KUN TOI Kovalla KAATO, ja KOVALLA kIMPUSSA oleminen Heidän TAHOLTAAN ON JATKUNUT nyt YHTÄSOITTOA (enimmillään, itsepintaisimmillaan, intensiivisimmillään) YLI 2,5 VUOTTA, YÖTÄ päivää. YMMÄRTÄNETTE, ETTÄ EI kukaan voi pitää ITSEÄÄN EDES pystyssä, KUN JOS tollaiset MAHTI-Voimat KUTEN JUMALAT YHDESSÄ tulevat yli 2,5 vuotta lapsineen YHTÄ SOITTOA kimppuun päälle. JA VELLOVAT siinä sitten YLTÄ päältä, SISÄLLEMME ASTI noita ÄLLÖJÄ asioita ja Olentoja! EIKÄ EDES meidän asiaankuulumattomien UHRIEN hengenhätä EIKÄ -VAARA saa KOSKAAN Noita Herroja JUMALIA kakaroineen LOPETTAMAAN, ja LÄHTEMÄÄN LUJAA ULOS, Suomen Etelä-Kaakko meriraja-alueelta ULOS Suomesta, ja KAUAS muutenkin SAMANTIEN ihmisten alueelta ja LUOTA.

MIKÄÄN EIKÄ KUKAAN saa Noita Herroja halukkaita, HIMOKKAITA (mm. VALEISIIN UHREJA kohtaan) KOSKAAN lopettamaan, EIVÄT kuuntele JÄRKIpuhetta, EIVÄT -huutoa, EIVÄT VAIKKA olemme JO joutuneet UHKAAMAAN Herroja kauheimmalla kuolemallaan. Heidät VOI VAIN pysäyttää ja AMPUA POIS Noi muuta Valtiaat, MUTTA joukossa on paljon Huoria, JOTKA kans VALEILLA ELÄÄ ja niitä VALEITANSA täällä haluavat maailmaan. HUORA-JUMALAT SAAKOOT KOHTALONSA! EI tule piiruakaan SÄÄLIKSI, EIKÄ anteeksi, EI ARMOA, EI mahdollisuutta Heidän olemassaoloon ENÄÄ IKINÄ!!!

3

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OlettekoNytOnnellisia

      Kuolkoot, tuhoutukoot Jumalat, Väärät Valtiaat lapsineen. JOutukoot vaikka mihin VAARAAN, KUNHAN saavat AHNEEN paskaisen LOPPUNSA, ja HETI, oitis. EI todellakaan tule säälittyä Heitä EIKÄ Heidän AHNEITA Huoran VALEITANSA. EIKÄ Heidän aktiviteettiaan, LUODA väkisin Niitä VALEITAAN. Saakoot kaiken maksaa YHTÄlailla ÄÄRI-EmäVALEILLA, ja joutukoot Noi Huora-Jumalat, Jahvet Jehovat alapääkakaroineen VAIKKA HORNAN lieskoihin.

      EI KIINNOSTA, EIKÄ IKINÄ KOSKAAN tule Heille KELLEKÄÄN armoa, EI anteeksiantoa, EI Oikeutta olemassaoloonsa EIKÄ YHTÄÄN hyväksyntääkään ENÄÄ. Herrat NOi VAltiaat saivat JO ihmisetkin alkamaan vainoamaan, syyttelemään ja epäilemään meitä AVUTTOMIA, uuvuksissa olevia UHREJA, JOTKA ollaan JO YHTÄ soittoa oltu JO Herrojen ja lastensa VAINOAMIA yli 2,5 vuotta JOKA päivä, KOKO päivän, YÖTÄ päivää, KOVALLA fyysisellä KOHDISTELULLA ja KOVIMMALLA, intensiivisellä, ITSEPINTAISELLA VÄÄNNÖLLÄ ja KAADOILLA!

    • HeidänAikaPoistua

      Ja taas JÄLLEEN Etelä-Suomen horisontissa, ilmassa näemme kuinka Jumalat lapsineen aloittavat hyväkskäyttönsä ihmisiä kohtaan. Tuo loppumaton syndroomansa alkaa sillä, että ottavat lapsensa esille, Isoja Henkimaailman olentoja (isompia kuin aikuinen ihminen) ja alkavat HETI OITIS saada aikaan hyväkskäyttöasioita. Näitä asioitaan, tai asentojaan Herrat EIVÄT lapsineen korjaa, KOSKAAN, VAAN alkavat VAIKKA koko päivän taas vainoamaan noilla asioilla, ilmentymillä heikkoja, avuttomia kaatumaan Heidän painolastin ALLE.

      Kenen päälle saavatkin ton tollaisen kaatumaan, niin he ovat heikkoja, täysin väsyksissä, uuviksissa olevia SAMOJA Herrojen helppoja UHREJA, JOILLE Herrat lapsineen KAATAVAT, VALUTTAVAT kuin 10-kertainen Niagara PÄÄLLE. Heidän lapsensa ovat AIVAN TÄYSIN pilalla, Herrojen TÄHDEN, EIKÄ Heidän lastensa syndrromaan auta muu kuin niiden lasten POISTO. Hekään EIVÄT ole ihmisiä, VAAN Henkimaailman olentoja, JOTKA EIVÄT pysty ENÄÄ Oikeanlaiseen, kunnolliseen, streittari-linjaan, VAAN VALUVAT ja ampuvat kuin AVARUUS-JättiPeili noita asioitaan ALAS Maailmaan, ihmisten PÄÄLLE.

      • IKuisestiJoUpoksissa

        TUHOUTUKOOT Jumalat, jotka lapsiolentojaan pitivät myös ennen kaikkea huorinaan. Yhtyivät Heihin niin paljon ja usein KOKO päivän ajaksi AINA, ja heillä kaikilla He sitten, Herrat kaatoivat, langettelivat, asettivat koko hyväkskäyttöasiansa meidän ihmisten YLLE, päälle, YLTÄ päältä. YliVoimallaan ylivoimaisesti HETKEÄKÄÄN irroittamatta Itseään noista Asioista, olennoistakaan.

        EI VAAN kaikki tollainen KAATUI, ja YliVoimalla VALUI meidän ihmisten YLLE päälle ENEMMÄN kuin IKUISUUDEN, KUIN Jättiläis-kokoinen KOKO Maailman ja Maapallon kokoinen, levyinen YliVoimainen, ylitsepääsemätön Jättiläisd-Mega-Giga-Niagara!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe