Mistä tunnistat coinistin? Osa 1.

Koinisti on ihminen, useimmiten. Autonsa on mersu joka "on ajolleen hyvä" ja siinä on "gromikaaret". "Riisseli" tietenkin. Koinistin pienveneen perässä pörisee varmimmin "Merqury".

Muita tunnusmerkkejä?
Ilmianna
Jaa

22 Vastausta


Kyllä, CoiNistin "ajolleen hyvä" MB on joko Väyrynen tai rehti 124 - korinen ikiliikkuja. Voi niitä kiihkeitä keskusteluita, joita ABC:n parkkiksella käydään, kun ilta jo alkaa tummua. Ei meinaisi millään malttaa Irmelille lähteä, kun johtotähtimiesten rupattelu on kuin Coi....eiku oikeaa rahaa laittaisi pankkiin, saa kaverilta tukea!

124 - koppaisen kiihkeä, suorastaan fanaattinen omistaja on käynyt hakemassa omansa saksasta. Hieman arveluttaen aikanaan teki kaupat, kun ystävällinen Turkkilainen kun takasi, että 94-mallin muovihelma ON todella vain 175 tuhatta ajettu. Mutta kyseessähän on vähemmän suomeen aikakaan tuotu makea 250D jolla kelpaa röyhistää rintaa. Seuraavista palkkioista ostan uuden ruiskutuspumpun, säädetään siihen vähän potkua!

Väyrysen omistaja taasen (!!) leuhottaa sillä, että hänen E220D (kovalla askilla toki, koska nuo peijakkaan matikit on niin kalliita korjata) viepi vain 5 litraa sadalla! Tosin mielessä on kuitenkin kummitellut, että josko seuraavista palkkioista kuitenkin kävisi siellä Esan Auto T:mi:ssä, jossa on pitkään ollut se tummansininen "kolmesatanen".... Olisi se mahtavaa hurauttaa seuraavaan tiimipalaveriin 6-pyttyisellä. Onhan siinä aika lailla ruostetta kurakaarissa ja helmoissa, mutta niitähän on MB-klubin iltamissa kiva rapsutella pois, laittaa ferreksiä alle ja sitten keväämmällä paukkupullosta värit pintaan.

Sitten koitti tyly arki. Kummankaan palkkiot eivät riittäneet ensinkään. Enskan 124:ssä sakkorenkaat silestonet on edelleen alla, kusi sukassa saa ajella, ettei vaan ratsiaan joudu ja Hanskin Väykyssä on nafta loppu, tankki tyhjä, menovesi slut...!

Molempia harmittaa vietävästi. Mutta yhtenä päivänä.....yhtenä päivänä vielä pojat molemmille UUDET Mersut alle, sitten on kylän juoruämmillä puhuttavaa!
Ilmianna
Jaa
Koinistin tunnistaa uppoavassa laivassa jolloin muut suostuvat evakointiin, mutta koinisti jää haaveilemaan uppoavan laivan kannelle. Haaveissa pyörii maailman valloitus upouudella virtuaalivaluutalla, jonka suurutta ja mahtavuutta ylikoulutetut ja lukeneet eivät voi käsittää. Myöskin silmistä näkee kun haaveissa pyörii tohtori Rutjakkeen rintojen kannuttelu samalla kun realismi vetää tunkkia merenpohjalle fysiikanlakien mukaan.
Ilmianna
Jaa
tosi koinisti elää sossutuilla..irtautunut arjesta eli laskut maksamatta ja haaveilee ostavansa dealshitteristä vaikka mitä siinä kuitenkaan onnistumatta koska uskoo leikkirahan arvonnousuun!!! Syvällä sisimmissään tietää kuitenkin tulleensa huijatuksi ja siksi yrittää epätoivoissaan tunkittaa vielä muita mukaan!!..oho..taisi juuri tulla kuvatuksi sossutukiaan sioittava youtube wespa!!!
Ilmianna
Jaa
Kova laulamaan karaokea. Sata Salamaa on bravuuri. Omaa myös maasturifetissin. Kontrollifriikki narsisti.
Ilmianna
Jaa
Mutta ystävät hyvät - kyllä Coinisti on myös ihminen, ihan turha pilkata. Tosin.....hmmm, ilmiselvään ponzi-pyramidiin osallistuminen kielii ajattelemattomuudesta, kenties jopa tyhmyydestä. Mutta se ei ole rikos itsessään...tosin aktiivinen värvääminen voikin olla toinen case.

Toinen juttu on sitten tuo pyramidipelin pyörittäminen, onko Coin sellainen, kukapa tietää? (vaikka kyllähän kaikki merkit siihen vahvasti viittaavat)
Ilmianna
Jaa
Coinistin vaimo on kieltänyt sitä avaamasta televisiota koska kaikki coinistin vaatimattoman kodin nurkat on täynnään jumppalaitteita, veitsisarjoja, höyrymoppeja ja muita TV-shop tuotteita. Conisti kun uskoo kun sille vakuuttavasti puhuu. Niinkuin TV-shopin nätit tädit.

Varastossa conistilla on vaimolta piilossa GNLD:n Superkymppiä ja päiväykseltään vanhentuneita lisäravinteita. Piti kätkeä kun vaimo saa raivarin aina ne nähdessään. Hyviä tuotteita nyt poiskaan kannata heittää tuumii koinisti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Et kai sivuuta useita laatikoita Rinse Aid - huuhtelukirkastetta sekä LCD-huuhteluainetta. Joillain on niitä vanhojen kesärenkaiden alla vieläkin piilossa TUHANISEN pisteiden edestä! Mutta kukapa ei haluaisi olla kadehdittu ja menestyvä Pätevä Pääjakelija....?????????

(huom! Itse tienasin aikanaan Koltenissa ihan vaan kauhiasti, mutta se oli silloin se)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mistä tunnet sä coinistin?
Onko oikea sulle hän?
Anna KRP:n se selvittää, kuka viereesi jää

Ja jos silloin kun myrsky soi
Vain sun vastustaja vaikeroi
Vene lähimpään eventtiin vie, jääköön pois mikä lie

Mistä tunnet sä coinistin? Onko oikea sulle hän?
Anna KRP:n se selvittää, kuka viereesi jää

Kun on kaukana kaikki muut, ja kun päättyvät pitkospuut
kuka rinnallas ruikuttaa? Takaisin mennä saa

Mistä tunnet sä coinistin? Onko oikea sulle hän?
KRP sen selvittää, kuka viereesi jää

Kun on sinulla vaikeaa, ja kun tarvitset auttajaa
Silloin ystävyys punnitaan, menee vastustajat menojaan

Siitä tunnet sä coinsistin, kun on vierelläs vielä hän, turhat tuttavat silloin ois Hävinneet pian pois
Ilmianna
Jaa
Lailetaanko toi Lasse Mårtensonin äänellä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Nimenomaan - Lasse-imitaatio ja vanha venäläinen - - - - eiku Bulgarialinen pianohaitari taustalle vinkumaan, ja Avot - efekti on täydellinen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Itselle tulisi mieleen Arja Saijonmaa esittäjäksi tuolle kappaleelle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Goinistin vaimo lottoaa, mutta koinisti tupruttelee rahansa mielummin kessuina funtsiessaan ilmalämpöpumpun hankintaa. Tai siis ilma lämpö pumpun , tietenkin. Yhdyssanathan on koinistille vaikeita, mutta koinisti tykkää spliteistä. Myös sanojen.

Coinistin tuttavapiiriin ei kuulu yhtään akateemisesti kouluttautunutta, mutta naapurin hitsariArskan vaimon veli oli jutellut työmaalla oikeen insinöörin kanssa.

Goinisti tykkää kun sitä käsketään, totteleminen on pitkää verenperintöä koinistin sekavassa sukupuussa. Koinisti uskoo kun sille vakuutellaan että hänet on "tarkasti valittu tähän pieneen joukkoon". Aiemmin coinisti ei ole kuulunut oikeen mihinkään yhteisöön.

Goinisti on siis juuri ja juuri lukutaitoinen reppana joka ansaitsee tulevansa huijatuksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuossa on toki ripaus ironiaa joukossa, mutta tosiasiassa ERITTÄIN terävä ja totuudenmukainen kuvaus. Vaikk itse en MISSÄÄN olosuhteissa koskisi pitkällä tikullakaan moiseen roskaan, niin satun kuitenkin tuntemaan useampia näitä "oman elämänsä sankareita" - huh huh, sanon vain, että on monenkirjavaa sakkia.

Ja rehellisyyden nimissä on todettava, että ihan kaikkien terävimpiä kyniä penaalissa eivät ole...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Koinistin tunnistaa vuorenvarmasti:
- käyttämistään epäsanoista: täälä, tuolä, älämölö, aivotampio, grybtovaluutta, vatsustaja, jne
- yhdyssanavirheistä kuten koulutus materiaali, heikko lahjainen, äly kääpiö, ...
- huoltoasemalta ostetuista silmälaseista
- täysimääräisestä asumistuesta
- heikosta elämänhallinnasta
- lyhytjännitteisyydestä
Ilmianna
Jaa
Erikoisuudentavoittelusta. Narsistisista itsekeksityistä titteleistä ja nimistä: Sir Wespa, Yarvesnivu, CEO Parhiala, maajohtaja, ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
SIR= sietämämätön idiotti rosvo
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos coinistille puhuu valetohtorista hän luulee sen tarkoittavan samaa asiaa kuin valelääkäri
Ilmianna
Jaa
Coinistiikan laitoksen valetohtorin tutkinnon on suorittanut henkilö jonka pääaineena oli valehtelu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mistä tietää, että Coinisti valehtelee.

Huulet liikkuu tai näpyttelee tietokonetta /Applen kännykkää

Herran tähden paetkaa !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mistä tunnistaa ylälinjalaisen pakkasella? Sillä on kädet tunkin taskussa....
Ilmianna
Jaa
Coinisti on aina nauttinut seksistä. Yksin, tietenkin.
Ilmianna
Jaa
Koinistimuija on se rumin paikallaolijoista. Näyttää usein vanhalta äijänrahjakkeelta. Tekee huuhaa videoita nimimerkillä Sirpa Y Arvensivu.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Mistä tunnistat coinistin? Osa 1.

Koinisti on ihminen, useimmiten. Autonsa on mersu joka "on ajolleen hyvä" ja siinä on "gromikaaret". "Riisseli" tietenkin. Koinistin pienveneen perässä pörisee varmimmin "Merqury".

Muita tunnusmerkkejä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta