Mesolangat

Mesol

Jos olet laittanut niin
Missä? Mitä maksoi? Ja oletko tulokseen tyytyväinen? Kokemuksia siis toimenpiteestä :)

14

601

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nasot

      Cityklinikalla laitettiin 10 kpl, tavoitteena päästä eroon nasolabiaalijuonteista. Toimenpiteestä on nyt noin 2,5 viikkoa, eikä ainakaan toistaiseksi minkäänlaista näkyvää vaikutusta. Olen pettynyt. Maksoi 200e.

      • Nasot

        Lisään vielä, että odottelen kuitenkin ainakin siihen kahteen kuukauteen asti (jolloin tuloksen pitäisi olla parhaimmillaan) ennen kuin tuomitsen. Harmittaa vain, kun muiden kokemuksia lukiessa on hehkutettu että tulosta on näkyvissä jo välittömästi toimenpiteen jälkeen ja se paranee parin kuukauden ajan pysyen hyvänä jopa pari vuotta. Vähän kyllä suhtaudun skeptisesti, sillä itselläni tosiaan ei ole mitään muutosta, mitä nyt kasvojen ihoa vähän välillä kihelmöi, mutta sekin saattaa olla vain omaa mielikuvitustani.

        Itse toimenpide oli helppo ja nopeahko. Ei sattunut, mutta tuntui hassulta. Välittömästi operaation jälkeen punoitus kasvoissa oli aika hurjaa, mutta laski seuraavaan päivään mennessä siinä määrin että kevyt meikkivoide riitti peittämään sen. Kasvot olivat ensimmäiset muutaman päivää hyvinkin arat, muutoin ei mitään ongelmia.


    • Epäilyttää

      10 mesolankaa on kyllä tosi vähän. Iästä varmasti riippuen, saako tuolla määrällä mitään kohotusta aikaan?

      • Nasot

        Olen kolmekymppinen, eikä ns. "ongelma" ole paha, lähinnä häiritsevä. Ei siis ole mitään syviä uurteita tai selkeitä hamsterinpusseja, vaan lähinnä hentoa juonnetta. En siis tavoittelekaan mitään radikaalia muutosta, hyvin pieni kohotus riittäisi. Lankojen laitosta on nyt tasan 3 viikkoa, eikä kasvoissa ole muutosta.


    • Karsimaton_kakkakasa

      Hyvä kun raportoit, mutta kerro tuloksista kun operaatiosta kulunut 2kk ja 12kk.

      Missä tämä klinikka sijaitsee, esim. nettisivu ja kuka lääkäri sinua hoiti? Mikä on lääkärin koulutus ja mistä maasta koulutus? Montako potilasta hän on hoitanut mesolangoilla? Montako potilasta hän hoitaa vuodessa mesolangoilla?

      Otettiinko sinusta VALOKUVA ja aikovatko ottaa uuden vertailukuvan? Pitäisi ottaa kuva, jotta voisi verrata tulosta, tai jotenkin muuten MITATA objektiivisesti, oliko hyötyä.

      • Nasot

        Kuten sanoin, langat laitettiin Cityklinikassa. Laittaja oli sairaanhoitaja, joka ainakin omien puheidensa mukaan oli kokenut lankojen laittaja. Työskentelykin oli varmakätistä, joten en epäile väitettä. Minusta otettiin valokuva ja sen lisäksi olen itse kuvannut itseäni samassa valaistuksessa ennen operaatiota ja viikottain sen jälkeen jotta voisin tarkastella mahdollisia muutoksia objektiivisesti. Muutoksia vain ei tosiaan ole toistaiseksi (3,5 vkoa laitosta) havaittavissa.


    • Expl

      "Mesolanka" jo nimenä antaa tiedon, ettei ole kyseessä mikään plastiikkakirurgiaan liittyvä hoitomenetelmä. Nimitys meso tarkoittaa, ettei neulaa työnnetä ihon läpi, vaan ihon sisään. Sellaisena se on kenen tahansa käyttöön tarkoitettu, ei tarvita terveydenhoidon koulutusta. Siksi keskustelu tästä asiasta sopii paremmin kauneudenhoidon, kosmetologian palstoille.

    • SuurtaKusetusta

      Voi voi... Ettekö te ihmiset opi ettei mesolangoilla edelleenkään kohoteta mitään. Ei vaadi kun vähän vaivaa selata esim. täältä Suomi24 mesolankaketjuja. Suurta kusetusta nämä "ihmelangat". Muutamat Seiskan julkkikset näitä mainostaa ja miksei mainostaisi kun klinikka ne ilmaiseksi heille laittaa.
      Ei varmasi näy mitään eroa lankojen laiton jälkeen eikä 2 kk:n päästäkään. Ei siis kannata pidätellä hengitystä tuloksia odotellessa.
      Mesolangat on rinnastettavissa sulaviin ompeleihin (tikkeihin). Mitään tällaista ei kannata antaa ihoonsa pujottaa.
      Mesolankoja voi kuka tahansa ostaa esim. AliBabasta n. 1 eurolla kappale. Klinikat sitten laittaa näitä samoja lankoja hyväuskoisille hölmöille 20-45 euro kappale.

    • Mesoaja

      Mulla ainakin toimi. Tulos pysyi muutaman kuukauden. Nyt menen ottamaan uudet. Huomasin jumppasalin peilistä kun nassu oli kohonnut, ihan eri muotoinen. Tykkäsin!

      • HuijaustaVaan

        Kommenttisi on täyttä puppua. Mesolankojen mahdollinen vaikutus on nähtävissä vasta kuukausien kuluttua laitosta (mikäli havaittavia tuloksia edes tulee). Tällöin kysymyksessä on kollageenin muodostuminen ihossa eikä sillä ole mitään tekemistä minkään kohotuksen kanssa. Mesolangoilla ei kohoteta mitään, niillä voi ainoastaan stimuloida ihon kollageenin muodostusta. Sekin on hyvin arveluttavaa koska sulavat tikkilangat saattavat aiheuttaa myös ei toivottua tulosta ihoon.
        Näiden huuhaa lankojen mainostamisen voisi pikkuhiljaa lopettaa täällä.


      • napakkanaama

        No mesoo kuka mesoo. Mulla myös on toiminut. Alakasvoille laitettiin ja paljon on kiinteämpi nahka kuin ennen lankoja. Humpuukia tai ei, toimii. Ja ikää on 47.


    • Nasot

      Noniin, seitsemän viikkoa lankojen laitosta. Rehelliset ja mahdollisimman objektiiviset ennen-jälkeen kuvat tässä: http://i66.tinypic.com/5xlvnp.jpg

      - Lankoja laitettu siis 10 kpl Helsingin Cityklinikalla, maksoi 200 euroa.
      - Kuvat otettu samassa valaistuksessa, mahdollisimman samassa kohtaa, samalta etäisyydeltä ja samoissa pään asennoissa kasvot rentoina. Kasvoissa ainoastaan ohut kerros meikkivoidetta (kummassakin tapauksessa samaa) jotta luontaisesti vaihteleva naaman punoitus ei vaikuttaisi kuvaan.
      - Kuten kuvista näkyy, ns. "ongelma" ei ole paha eikä mitään radikaalia muutosta olisi tarvittu tai edes odotettu. Kuten kuvista myös näkyy, minkäänlaista vaikutusta ei myöskään ole seitsemässä viikossa ilmaantunut. Sitä en tietenkään tiedä, olisiko lopputulosta ollut havaittavissa jos lankoja olisi laitettu enemmän, mutta suoraan sanottuna en usko. En myöskään usko, että tässä enää mitään vaikutusta olisi odotettavissa, vaikka kuinka sanotaan että lopputulos näkyy vasta ajan kuluessa (itselleni puhuttiin parhaimman tuloksen olevan nähtävissä kahden kuukauden kuluttua laitosta, tuskin tässä viikossa tästä kuitenkaan miksikään muuttuu).

      Toivottavasti tästä oli jollekin konkreettista hyötyä, joka kyseistä toimenpidettä harkitsee. Tarkoitukseni ei ole mollata toimenpiteen tekijää tai firmaa eikä millään lailla aiheuttaa heille hallaa, mutta mielestäni on ihan asiallista ja kohtuullista kertoa tarkka ja rehellinen kokemus siitä mitä tehtiin, missä tehtiin, paljonko se maksoi ja mikä oli todellinen lopputulos. Tällä kertaa ostettu palvelu ei täyttänyt lupauksia eikä odotuksia.

      • EiNasoa

        En edes käsitä, miten sinä kaunis ja nuori Nasot menet edes laitattamaan naso-lankoja. Miten nuo ovatkaan ahneita yrittäjiä, kun noin nuoren ja kauniin ihmisen kasvoja alkavat langoilla nostella ja ihan turhaan. Ei muuten näy edes muutosta.


    • Miksilaitoit

      Mitään muutosta ei näy, mutta miten voisi näiltäkään, kun ei ole mitään iän tuomia korjaustarpeitakaan. Käsittämätöntä rahanhimoa, että edes ottivat sinut käsittelyyn.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1759
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1705
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1551
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe