Henkisesti köyhät naiset vaatii kuvaa

Ulkonäkö-on-kemia

Mitä liikkuu naisten päässä jotka vaatii kuvaa ja se kuvan mukaan sitten naiset päättelee kuka on sopiva kumppani naiselle.

40

804

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älämölöätyhjästä

      Tämäkö ei toimi toisinpäin ollenkaan? Miehet mielellään viestittelevät ilman kuvaa? Ja pakkoko se on siitä pikkupilistään kuva ekana laittaa, naiset ei kiihotu kikkelinkuvista! Että kyllä henkisesti köyhiä löytyy molemmista sukupuolista!

      • sad-but-true

        Jollet kiihotu kikkelistä niin älä edes etsi miestä.


      • Älä.ruikuta.mulle

        En etsikkään, enää. Löysin miehen, joka ei ensimmäisenä munaansa halunnut esitellä. Ja onnellisia ollaan edelleen!


    • naisen_näkemys

      Ei sen kuvan perusteella sitä päätetä. Ensin seulotaan kuvan perusteella. Sopiva kumppani on se joka menee läpi ulkonäön perusteella ja myös luonteen.

      • Säälittävää

        Säälittävää, jos joutuu parisuhdetta kuvastoista hakemaan. Vähän niinkuin selailisi Bilteman mainoskirjaa. Siinäkin on sentään vähän asiaa siteeksi.


    • Tämäkin_naisen_näkemys

      Kahdessa pitkässä parisuhteessa olen ollut, ja kumpikin niistä alkoi sokkotreffeistä.

      Niin että siinä sinulle ulkonäköä, tämän palstan vaki vinkuiita.

    • sad-but-true

      Ruma ei voi olla hyvä kumppani. Siksi naiset sen ulkonäön perusteella miestä valitseekoska hyvännäköinen on hyvä kumppani.

      • Niinihku

        Siitäkö se johtuu, että etnisillä on hyvä vienti Suomessa? Luonteeltaan roistomainen, pahalta haiseva, hyödytön ja ruma kuin faan kelpaa suomalaiselle naiselle ja on niin ihku.


      • Hupitopiceja

        Ohhoo! Kato kun vinkuiita keksi ihan uuden kommentin. Eikös ne etniset nimenomaan aiemmin olleet niitä komeita ja menestyneitä, niin kuin joku AXL Smith... Eiku. :D


    • hottentottifinne

      Ulkonäkö on se, mikä herättää kiinnostuksen. Oli sitten mies tai nainen. Ei sille mitään voi. Ensivaikutelma on tärkeä. Turha pullikoida luonnon lakeja vastaan. Kokonaisuus kuitenkin ratkaisee ja on kaikkein tärkein. Ei niin hurmaava ulkonäkö kuitenkin usein kätkee taakseen hurmaavan ihmisen. Turha on syyllistää ja haukkua ketään henkisesti köyhäksi jos katsoo pitkään hyvännäköisen miehen tai naisen perään ja saa nautintoa katsoessaan kuumaa pakkausta. Me olemme kuitenkin vielä pitkälti viettiemme varassa toimiva ihmisiä.

      • OnlyForOne

        Kuulun hyvännäköisten naisten kastiin ja olen aina kerännyt katseita. Kuuma pakkaus en ole koskaan ollut. Omistaudun rakastetulleni ja vaihdan todella harvoin ja vain hyvästä syystä.


    • Tämäkin_naisen_mielipide

      Jokainen toki katsoo ja kiinnostuu siitä, mistä kiinnostuu. Mutta makuja on monia ja se kauneus on oikeasti katsojan silmässä. Ja se sisäinen kauneus vasta merkkaakin. Toki niitä ääliöitä löytyy molemmista sukupuolista jotka eivät katso nenäänsä pidemmälle, mutta se se vasta typerää onkin, jos katkeroituu ääliöiden mielipiteistä. Niin kuin tämäkin yksi vinkuiita joka on saanut pakkomielteen jostakin hiton Tauskista ja Axl Smithista. Hohhoijaa. Voisi senkin naisonni kääntyä kun keskittyisi itse asiaan eikä vain vinkuisi.

    • ikuinen-sinkku

      Sanokaas nyt miksi naisilla on niin paljon väkivaltaisia miehiä kumppanina?

      • Pirunnyrkkisilmään

        Siksi koska liian moni mies on väkivaltainen. Matelijanaivo puskee pintaan ja nyrkki heiluu. Päässä kilahtaa. Keskusteluyhteys katkeaa. Koitatko syyllistää naisia siitä että heillä on niin paljon väkivaltaisia miehiä. Siis nainen on se idiootti jonka omaa syytä on, kun on ottanut sellaisen urpon miehekseen. Osittain olet oikeassa, ei pidä ottaa iskuja, vaan häipyä nopeasti. Vastuu omasta käytöksestä kuuluu vain matelijalle itselleen.


      • Kertakinonliikaa

        Tämähän on vähän sama kuin nainen raiskataan ja se on naisen syy. Sama homma, jos saa turpaan, vastuu ei ole lyöjällä vaan sillä, jota lyödään. Uhri on aina syyllinen. Kummasti raiskaajat ja pahoinpitelijät valtaosin ovat miehiä ja miehen logiikalla toisella miehellä on aina jokin syy, miksi toimii miten toimii. Naisen pitää ottaa vastuu ja lopettaa homma. Entäs kun ukko uhkaa henkeä tai lasten henkeä? Aina ei ole ulospääsyä tilanteesta ilman ulkopuolisen apua. Ja sitä apua ei välttämättä saa, vaikka uskaltaisi pyytääkin.


    • naiset-nirsoja

      Nirsot naiset luulee olevansa kauniita mutta eivät ole kun taviksia mutta eivät hyväksy tavis miestä. Suomessa on miljoona sinkkua ja koska naiset on nirsoja.

      • Itse.olet.urpo

        Johan on paskapuhetta! Sinkkuja on paljon, koska nainen voi lähteä kävelemään paskasta suhteesta! Jos mies on kunnollinen normaali mies, hän löytää kyllä uuden parisuhteen. Yksin jäävät ne väkivaltaiset, päihteiden käyttäjät, urpot ja muuten parisuhteeseen sopimattomat.


      • naiset-nirsoja

        Kummallisesti vaan ne alkoholisti saa aina niitä naisia. Väkivaltaisilla miehilläkin on aina naisia. En ole vielä koskaan kuullut ettei väkivaltaisella miehellä olisi koskaan ollut tyttöystävää.


      • KivaKiitos
        Itse.olet.urpo kirjoitti:

        Johan on paskapuhetta! Sinkkuja on paljon, koska nainen voi lähteä kävelemään paskasta suhteesta! Jos mies on kunnollinen normaali mies, hän löytää kyllä uuden parisuhteen. Yksin jäävät ne väkivaltaiset, päihteiden käyttäjät, urpot ja muuten parisuhteeseen sopimattomat.

        " väkivaltaiset, päihteiden käyttäjät, urpot ja muuten parisuhteeseen sopimattomat."
        Sinäkö et ole väkivaltainen kun noin nimittelet. Tuosta saa valita kuvansa jokainen yksin elävä.


      • Itse.olet.urpo

        Anteeksi, listasta unohtui itsetunnottomat ruikuttajat.


    • Kuva.ois.kiva

      Päässä liikkuu sellaista, että olisko tämä sen oloinen että voisin ihastua.

      Kovin omituisen näköiset menevät mulla kyllä hylkyyn, siis joku kovin silmiinpistävän poikkeava epäedullinen piirre ulkonäössä.
      Kuva kertoo myös jotain ihmisestä, pulleat harrikka-partaäijät, rähjääntyneet rokkarityypit hylkyyn. Ysärifarkut kainaloissa asti ja hiustyyli 80-luvulta, hylkyyn. Peräkammarin Sulo Vilenit rasvaisella kaljujakauksella hylkyyn. Pitkätukkaiset viherpiipertäjät olkalaukkuineen hylkyyn. Elämän ja alkoholin kolhiman näköinen kaljatölkki kädessä hylkyyn. Bodybuildaaja-bull mentula tyypit hylkyyn. Liian komeat hylkyyn. Liian atleettiset hylkyyn. Liian varakkaan oloiset pukumiehet hylkyyn.

      Turha sitä on pidemmälti siis jutustella jos ei tiedä mikä outopeikko on vastapelurina.
      Kiinnostavien kanssa on kiva alkaa keskusteluun, josko olisi muutenkin samanhenkinen kuin itse on.

      Samalla lailla ne miehet toimivat, katsovat onko naisessa sellaista itseä viehättävää että juttusille mieli tekisi.

      • Kuva.pitää.nähdä

        Jokainen tekee valinnan omien mieltymystensä mukaan. Jos vastapuoli ei kuvaansa uskalla näyttää, niin jotain vikaa täytyy olla. Luettelit tuossa aika tyhjentävästi minunkin valintaperusteet, moni deittipalstoilla pyörivä mies on laittanut itsestään niin kamalan kuvan, ettei tosikaan. Omaa persoonaa ja harrastuksia saa tuoda kuvissakin esille, mutta jos saa vaikutelman viinaan menevästä tollukasta, niin eipä kiinnostus herää. Minä en ainakaan treffeille mene sokkona, pettymys voi olla turhan suuri.


      • zzxxxzzx

        Olipas taas naisen puolustelu nirsoilulleen, ei se ulkonäkö tai tyyli oikeasti kerro millainen joku on. Eivät miehet kyttää naisen kuteita, muutenkin miehille pitää olla syy miksei joku kelpaa kun taas naisille pitää olla useita syitä että joku kelpaisi.


      • Kuva.ois.kiva

        Ei ole puolustelu vaan fakta. Ei ulkonäkö kerrokaan toisen luonteesta, mutta elämäntavoista ja arvoistakin jotain kyllä. Jos ihmisen ulkonäkö on selkeästi epäkiinnostava omasta mielestä, aivan turha sitä on kaverizone-linjalla alkaa tutustumaan. Jos ei ole vikaa mutta ei niin sytytäkään, on jo oikein hyvä syy tutustua, se ei mene hylkyyn.

        Ja kyllä ne miehetkin naisen tyyliä katsovat, älä nyt viitti jauhaa ihan hevonkukkua. Siistit ja itsestään huolehtivat naiset miehiä kiinnostavat, mitä kauniimpi ja nuorempi, sitä enemmän viestejä.
        Reilusti ylipainoinen kasvoiltaan ruma keski-ikäinen tuulipukumuija hiukset muodottomasti hapsottaen epäselvässä kuvassa saa yhtä vähän viestejä kuin vastaavan tyylinen miesehdokas.
        Sinkkupalstoillakin sen näköiset naiset valittavat että hiljasta on, kukaan ei ole kiinnostunut. Mistäköhän johtuis... miesten nirsoilun syytä? :D


    • ikuinen-sinkku

      Naiset katsoo aina ulkonäköä ja päättävät sen perusteella kenen kanssa lähtee treffeille.

    • Onhan tuo aika huvittavaakin. ja just välillä tulee mieleen et mikä pointti?
      Mulla jokin aika sitten eräs nainen lähetti flirtin profiiliin.
      Mä sitten kävin lukemassa hänen profiilinsa ja lähetin viestin, sanoin toivovani häneltä yhteydenottoa hänen lähettämänsä flirtin ja mua kiinnostaneen profiilinsa ansiosta.
      Kesti oman aikansa saada häneltä viestiä, itseasiassa tuli vasta sen jälkeen, kun kävin lisäämässä omaan profiiliini maininnan, että kai lukijalla on kanttia laittaa enempikin kuin flirtin ja parhaassakin tapauksessa pari viestiä sen lisäksi.
      Pahoitteli venähtänyttä vastaustaan, mutta laittoi likipitäen samaan lauseeseen, että ennen kuin ruvetaan pitämään yhteyttä niin kuva sitten hänelle. Eli toisin sanoen otti itse muhun yhteyttä ja ilmoitti kuitenkin samalla, että ihan turha olla yhteyksissä jos ei tiedä toisen ulkonäköä.
      Vaikka kyllähän tuon ymmärtääkin, mutta toisaalta miksi sitten käydä lävitse kuvattomia profiili-ilmoituksia..?
      Itse olen ihan silkasta, periaatteellisesta "veemäisyydestäni"(;)) pitänyt profiilini kuvattomana sillä asenteella, että jos en yhteydenpidolla ja ajatustenvaihdolla tutustumalla kelpaa edes treffeille, niin ei mua kai sitten tarvitse harkita ollenkaan. Toki siinä kuvat täytyy jossain vaiheessa vaihtaa, mutta ei tosiaankaan noin, että kuva pitää lähettää ensin ennen kuin toinen voi edes harkita viestittämistä/viestittelyä.
      Ulkonäössä mulla ei ole vikaa, vaikka mä en ole mikään naisten märkä päiväunikaan. Eli kyllä tästä sais sen(kin) puolesta joku nainen kyllä ihan kelpo kainalon itselleen, mihin voisi sit iltaisin käpertyä(mitä nyt aika monikin noin mun ikäinen nainen tuntuu hakevan).

      • Näkökulma.tämäkin

        Nainen oli ehkä havainnut profiilitekstisi sympaattiseksi/ kiinnostavaksi ja halusi vilpittömästi nähdä kuka profiilin takana on. Ajattelet jotenkin negatiivisesti tuon suotta minusta.

        Kokemus on muakin opettanut, että kyllä se kuva kannattaa pyytää heti. On tosi kurja jutella jonkun kanssa ja sitten todeta kuvasta että juu ei, tämä ei sytytä romanttisesti vaikka pyssyllä uhattaisi. Sitä on tuhlattu molempien aikaa ja kumpikaan ei oikein haluaisi toiselle sanoa siinä kohtaa enää että ei sittenkään. Että ehkä voisit aatella että se on myös oma etusi, että selviää ulkonänöasia heti?

        Monilla miehilläkin on muuten deittipalstoilla että "en vastaa kuvattomille" tai "olethan kohtelias minulle ja näytät kasvosi jos profiilisi on kuvaton". Varmaan huomanneet kokemuksesta saman kuin minä; kiva oloinen osoittaunut esim. ikäistään reilusti vanhemman näköiseksi ja epäsiistiksi eikä suhdetta voi edes harkita.


      • NeverAgain-

        Sulla ei ehkä ole käsitystä siitä, miten laaja skaala miehiä kuvattomissa on.
        Olen sitä muutaman kerran kokeillut, ja aina todennut, että nyt on tuhlattu kummankin aikaa, yksi kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
        Mitä jos itse kirjoittaisit viikkotolkulla, synkkaisi, olisi mukavaa, alkaisit jo suunnittelemaan ja panostamaan, ja kun tapaatte, toinen onkin pahimmanlaatuinen kassialma sekä alkoholisti, moniongelmainen?
        Aivan turha tuhlata kummankin aikaa.


    • Sinkkumies3434

      On se hassua kun 95% naisista on ihan taviksia mutta naiset vaatii kuvaa eikä ne vastaa samantasoisille.

      • Totuus.sulle

        Johtuu ihan siitä, että mies luokittelee itsensä korkeammalle tasolle kuin mitä oikeasti onkaan. Tavismiehenä itseään pitävä onkin rumilus.


    • Nimimerkki_Erkki

      No laittakaa se kuva sinne. Ei ole pakko olla läheltä eikä kovinkaan tunnistettava kasvokuva. Se juttu on että näkee ettei ole sairaalloisen ylipainoinen, sekä naisille että miehille.

      • Hipsishii

        Juuri noin.
        Sitä kuvaa voi aivan pikkuriikkisen sumentaa mutta näkee kuitenkin kropan mallin ja kasvojen peruspiirteet.
        Tääl Suomi24 sen voi pistää sinne profiilin kuviin muttei näkyviin kaikille, ei-rekkaantuneille. Ei näy heti mutta jos joku vilkaisee koko profiilia niin näkyy.

        Muistakaa myös ettette pistä samaa kuvaa mikä jo muualla somesta, esim.fb löytyy. ;)

        Noin itse toimin, sillä en halunnut turhia tyyppejä houkutella kun kuitenkin se vyötärö vielä löytyy jne.. Tuntui riittävän se ei-täysin-tunnistettava kuvakin.


    • kana_haukka

      Ulkonäön perusteella luonnossakin valitaan, ei siellä millään peniksenjatkeilla pullistella.

    • joku_tolkku

      Turhaa toi kuvien vaihtaminen kuten olen aina sanonut sitä haluavalle. Jos ei aikuinen ihminen voi lähteä kahville tutustuu ilman kuvaa antaa paskan olla. Nyt ei onneksi enää tarvetta kun on naisystävä. Ja vielä huomautus kuva ei juuri kerro mitään ja voi olla vuosia vanha. Ja vielä, ei tulis mieleenkään lähettää tuntemattomalle/tuntemattomille naiselle kuvaa.

      • Olet.omituinen

        Aivan naurettava asenne, heeh - näkeehän sitä kaikkien ihmisten kasvot aina ihmisiä tavatessaankin, se nyt mikään salaisuus pitäs olla miltä näyttää!
        Kuvasta voi kysyä onko se tuore jos nykypäivänä kellään muka on vain yksi näyttää.
        Mä täs just viestittelen miehen kans whatsappissa ja jaettu jo useita snap-kuvia ketjussa itsestämme (ei K18), nähdään parin päivän päästä ekan kerran. Ja olen jo lähemmäs 50v.


    • Mitäoletsisältäpäin

      En ole Mies Missityyppinen, Virheetön tai Kokematon Nainen.
      Mutta joskus silloin ennen, kun halusin tutustua vastakkaiseen sukupuoleen tositarkoituksella. Kohtasin vain kolme, lähes normaalia/varteenotettavaa miestä!
      En päässyt kenenkään vaimoksi, yhdestä heistä pidin ja olisin tahtonut tutustua paremmin tähän mieheen/ mutta hänelle en kelvannut sitten kuitenkaan.
      Toinen mies teki suuren virheen, keskinäisessä tutustumisvaiheessamme -
      joten minun oli pakko jättää hänet.
      Kolmatta miestä vieläkin ajattelen joskus ja tiedän että hänessä olisi aviomies ainesta.
      Miehet älkää olko ääliöitä, jos oikeasti haluatte löytää elämänkumppanin itsellenne!

      Ei se ulkonäkö määrää kaikkea tänäpäivänäkään, sillä on kysymys myös käyttäytymisestä, luonteesta sekä rehtiydestä jo alkumetreillä.
      Mutta ette voi tulla tapaamiseen, ympäri päissänne tai ylipäänsä viinalle/tupakalle haisten. Epäsiisteissä tai suorastaan likaisissa vaatteissa.
      Ette voi puhua törkyisiä juttuja ja halveksia naisia.
      Eikä sen lompakon tarvitse, olla erityisen paksu ja kaiken näyttää mahdollisiman pramealta eikä teidän tarvitse näyttää kuin lottovoittajalta.

      Mutta älkää tulko tapaamiseen myöskään, millään loistoautolla -
      mikäli itsessänne on kaikki pielessä.

    • ainakuva

      Jonku kuvailujen perusteellako sitä pitäis treffeille lähteä, et sä autoakaan näkemättä osta. Siinä mitään henkisesti köyhää ole, ihan normaalia sellanen.

    • Tehkää_näin

      Tee kuten minäkin, pistän menemään ties kenen netistä löytämäni kuvan kun sitä ruikuttavat. Alaknut myöskin kyllästyä siihen, että itse ihmiseen ei haluta tutustua, kun kuvaa vaan ruinataan. Kuvaani taas ei koskaan milloinkaan ole missään profiileissa, sillä otan tietoturvan vakavasti nykyisin, enkä siksi kuviani jakele.

      • valheellalyhyetjäljet

        Jos kaikki alkaa valheesta niin sanoisin että kauheen hyvä pohja tulevalle suhteelle.


    • Parisuhde-pavarotti

      Kuvan perusteella nainen tietää onko mies hyvä vai huono kumppani

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe