Maakuntavaalit

Keskustajyrää

Nimiä maakuntavaaleihin tiedossa? Mul on villi veikkaus...
Vaitomaa, Holmen ja Mustonen? Pitääk paikkas?

24

545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Villiveikkausko

      Tämmöst juorutaa

    • Eorjokinen

      Ei voi tietää vielä kun ei oo uutta kunnanvaltuustoa/hallitusta,eikä pidä unohtaa sitä tosiasiaa että kyseiset edustajat valitaan aikoinaan Eurajoen kunnasta ei Luvialta joten ehdokkaita on varmaan muitakin.

    • Kanalauma

      Huono pila,jos tuolaiset minä minä henkilöt pääsevät sinne niin katastrofin ainenset ovat valmiina. Luulenpa että n hiinä ja hiinä pääseekö loikkari edes valtuustoon.

      • mikkomarttilaLuvia

        Pääsi vaan... ja ihan hyvällä kannatuksella


    • käyttäkää.järkeä

      Eipä taida tulla sotea ja maakuntahallintoa. Suomessa tarvitaan teollisia työpaikkoja. Ei maan tilanne parane jos luodaan tuottamattomia, veronmaksajien kustantamia suojatyöpaikkoja korkeapalkkaisille virkamiehille. Mitä sote auttaa esm: terveyspalveluissa jos ei tule lisää lääkäreitä ja hoitajia ? Nytkin jo Satakunnan Keskussairaalan lääkärit tekevät kahta työtä, ensin työpäivä sairaalassa ja sitten tienaamaan Lääkäritalolle tai muulle yksityiselle asemalle ja potilaita riittää kun ei oman kunnan terveyskeskukseen pääse on kuulemma pulaa lääkäreistä.

      • Kanalaumanloikkari

        Tämä on kyllä aivan totta. Toivottavasti ei toteudu. Kun ei nykyinenkään systeemi toimi, niin miten uusi sitten. Yksilötasolla palvelu ei parane. Kustannuksia säästyy kun ei ole palveluita. Ihmiset ajetaan yksityisille. Hyvinvointi ajetaan alas.


    • o87uioiug

      Juu ei tehdä mitään ja lisätään entistä enemmän rahaa nykyiseen tehottomaan järjestelmään. Haloo..uudistua pitää jos aikoo eteenpäin. Muutosvastarintaa on aina..

      • Samakana

        Ilman muuta pitää uudistua, mutta miten se tehdään järkevästi palveluiden saatavuutta vaarantamatta, onkin sitten eri asia. Asteittainen siirtyminen uuteen olis ehkä hyvä juttu. Valinnanvapautta rajoittavat matkakustannukset eli eriarvoistuminen tulee siinä jo vastaan. Eipä silti, menen ihan mielelläni yksityiselle lääkäriin. Takaako yksityinen laadun, siitä en ole enää varma.


      • pessimisti3

        Juu kyllä on tehokkaita, taisi liikevoittokin olla terveystalolla 20 miljoonaa,
        eikä siitä paljon veroja maksettu, mielellään sinne maksaa...


      • Samakana

        Monen työterveyshuolto on siellä. Palvelu sujuu kyllä. Sairauslomat on kyl nihkeitä;)


      • entinen.pääluotto

        Työterveushuolto toimiikin Suomessa hyvin, mutta sen maksaa työnantaja ja se on osa palkkaa, kiitos tästä ammattiliitoille ovat tehneet hyvää työtä. Se muu osa väestöä jotka ovat työterveyshuollon ulkopuolella esm: eläkeläiset, työttömät, lapset joutuvat kärsimään nykyisestä tilanteesta. On kummaa että 70/80 luvuilla terveyskeskukset toimivat erittäin hyvin ja niitä esiteltiin Suomalaisena malliesimerkkinä ulkomaalaisille. Kun KOKOOMUS pääsi hallituksiin sen yksi päätehtävä on ollut romuttaa julkinen terveydenhoito ja siirtää kaikki terveyspalvelut yksityisille aivan samoin kuin on tapahtunut työvoimatoimistoille ja nyt työt välittää vuokrausfirmat ja halvalla ulkomaisella työvoimalla keinottelemalla.


      • Huonojuttu

        Pitää paikkansa ikävä kyllä. Hullummaksi menee vaan jos Sote toteutuu suunnitellusti.


      • uigogui
        Samakana kirjoitti:

        Ilman muuta pitää uudistua, mutta miten se tehdään järkevästi palveluiden saatavuutta vaarantamatta, onkin sitten eri asia. Asteittainen siirtyminen uuteen olis ehkä hyvä juttu. Valinnanvapautta rajoittavat matkakustannukset eli eriarvoistuminen tulee siinä jo vastaan. Eipä silti, menen ihan mielelläni yksityiselle lääkäriin. Takaako yksityinen laadun, siitä en ole enää varma.

        Ei yksityinen Suomen markkinoilla tulisi jos olisi vaikea tehdä voittoa. Niinpä kun julkinen on edelleen ilmeisesti tehotonta on käärittävä rahat. Kumman vika yksityisen vai julkisen? Attendo ilmoitti tässä taannoin että maksaa kaikki verot Suomeen. Vaikken niin attendofani olekkaan..


    • eutanasiaako.tämäkin

      Eurajoesta en tiedä, mutta Luvialla Attendo toimii helvetin huonosti. Puhelimessa voi joutua roikkumaan yli tunninkin ennen kuin ajanvarauksesta vastataan. Toisinaan lääkäreitä ei ole asemalla kuin yksi, loput on vissiin yksityisellä vastaanotolla tekemässä tiliä että pääsee snorklaamaan kauko-aasian lämpimiin vesiin, kun työtressi vaivaa. Jos vastaanoton takaisin-soittoon luottaa lääkärin-ajat ovat siltä päivältä jo loppu ja kun takaisinsoitto tulee ja kehoitetaan soittamaan seuraavana päivänä, siis varsinainen "oravanpyörä" toiminnassa. Poliitiikkoja ja kunnan työntekijöitä tämä ei tunnu vaivaavan, he kun pääsevät aina "suhteilla" vastaanotolle. Olin lääkärillä kipeän polven takia viime vuoden puolella ja sen jälkeen röngtenissä, sovimme vastaanotossa että lääkäri soittaa kun on saanut kuvat ja kertoo mitä jatkossa tehdään, siitä on jo useita kuukausia eikä soittoa ole kuulunut, tosin polvikin parani omia aikojaan viikkojen kuluessa, mahtaakohan keuhkokuume ja syövät parantua samoin ?

      • rrrgvlö

        Kai se nyt on niin että attendo tekee mitä siltä tilataan. Jos tilataan huonoa, sitä myös saadaan ja halvalla. Sopimuspapereita ei meille taviksille esitellä...


      • Älänyviitti
        rrrgvlö kirjoitti:

        Kai se nyt on niin että attendo tekee mitä siltä tilataan. Jos tilataan huonoa, sitä myös saadaan ja halvalla. Sopimuspapereita ei meille taviksille esitellä...

        Suhteilla? Höpinää:)


    • Samakanaa

      Mun tietoni mukaan Attendo ei ole nyt enää halvempi kuin julkinen olisi Eurajoella. Mutta - Sotea odotellessa. Tämä on vasta lopun alkua. Oletteko huomanneet kuinka terveys/sairausvakuutuksia markkinoidaan jo nyt?

      • jhkgjkhloi

        Tottakai vakuutusyhtiöt markkinoi uudelaisia vakuutuksia koska vanhat sairauskuluvakuutukset menettävät pohjan. Soten jälkeen kukaan ei halua vanhoja vakuutuksia. Nyt maksetaan siitä että saa käydä yksityisellä sairauden sattuessa. Soten jälkeenhän siellä saa käydä ilman vakuutuksiakin.


    • Samakanataas

      Olen haistavinani jo sen että Luvian tk:n ylläpidosta keksitään joku juttu Attendon toimesta piankin, että se saadaan kiinni ennen sovittua 2020. Saman rahan Attendo saa yhdestäkin toimipisteestä eli Ejoen keskustasta. Väkiluku sama;)

      • jhkblööl

        Oletko nähnyt sopimuspaperit että saa saman rahan vaikka olisi vaan yksi toimipiste? Kannattaa pelotella kaikella mitä vaan keksii...


      • Näinmuualla

        Ainakin muualla maksu perustuu hoidettavien määrään.


      • jiouiy

        Ja olet nähnyt ne kaikki muut suomen sopimuspaperit? Ja kuntaliitoksen sopimukset...


      • Thatsit

        Ei tämä mitään pelottelua ole. Tää on mun tuntuma asiasta. Attendo on osoittautunut epäluotettavaksi.


    • vasemmalta

      Jospa saataisiin ne alkuperäiset kunnalliset terveyskeskukset takaisin, ne kun toimivatkin hyvin, lääkärillekin pääsi milloin vain, virka-aikana, päivänmittaan ja terveyskeskusmaksua ei ollut. Valinnanvapautta on jo nytkin tarpeeksi kokoomuslaiset ja muut raharikkaat voivat mennä yksityiselle milloin vain haluavat ja mihin aikaan parhaiten sopii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1378
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1185
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1135
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      15
      1091
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      32
      1034
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe