EU: Eurooppaan 30 miljoonaa pakolaista

Faktaapeliin-2

Euroopan parlamentin uusi puheenjohtaja Antonio Tajani pelkää, että Euroopan unioniin on tulossa Afrikasta 30 miljoonaa pakolaista.

Näin käy Tajanin mielestä, jos EU ei saa Afrikan ongelmia, kuten terrorismia, hirmuhallituksia ja -ryhmiä, kuivuuttaa jne jne. ratkaistua.

Tajani ei kerro miten hän aikoo ratkaista nuo afrikkalaiset ongelmat.

Ilmeisesti on syytä varautua 30 miljoonaan pakolaiseen. Vai?

37

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VieraanVarainen

      Kyllä tänne vieraanvaraiseen Eurooppaan 30 miljoonaa työtä pelkäämätöntä raavasta miestä mahtuu. Reilulla taakanjaolla Suomikin saa parisataa tuhatta yksikköä, sillä olemmehan yksi vauraimpia maita.

    • Wokkiparoni

      Kyllä meillä tilaa on! Ja rahaa! Olen suunnitellut sellaista 200 000 ihmisen vastaanottokeskusta, 75 euroa/lärvi/vrk, mistä kertyisi liikevaihtoa 15 miljoonaa euroa päivässä. Kulujen jälkeen ei kyllä jäisi kuin 12 miljoonaa, mutta kyllä silläkin elelee.

      • Lompakolle_Lomps

        Tällä rikastuu ihan oikeasti, ainoa miinus on se, että tuo raha on pois joidenkin suomalaisten lompakoista.


    • hhukmnb

      Miksi Euroopan pitäisi huolehtia Kaikista Afrikan ongelmista. Aikuisia ihmisiähän siellä Afrikassakin on eli huolehtikoot itsestään ja kansalaisistaan.

    • Toppuuttelemaan

      Jos EU:n rajavalvonta toimii, niin ei tänne luvatta tule ketään. Kun ei, niin aikanaan sanottiin yhden suomalaisen vastaavan kymmentä ryssää.

      • jlkjfölkjfökj

        Rajavalvonta toimii, mutta valitettavasti se on määrätty toimimaan ilmaisena meritaksina ihmissalakuljettajille. Todennäköisesti joku päättäjä saa siivunsa liikevaihdosta; ei muuten noin järjetöntä päätöstä kukaan tekisi.


      • suomeenkaikki

        Mutta kun se yhdestoista aina tulee, kuten tässäkin afrikan tapauksessa.


    • TanssijatKehiin

      Onko Euroopan puolella jotain poppamiehiä ja muita, jotka saa kuivuusongelmat poistettua tanssimalla sadetansseja.

      • KetkuKatainen

        Katainen pitää sadetanssia yllä parlamentissa ja saa näin pitää suojatyöpaikan edelleen...


      • paskakokomies
        KetkuKatainen kirjoitti:

        Katainen pitää sadetanssia yllä parlamentissa ja saa näin pitää suojatyöpaikan edelleen...

        Katainen, se keskenkasvuinen keskonen.


    • apuharvennusta

      Sotaahan tuo tietää! Jossain vaiheessa on pakko ruveta väkivalloin torjumaan kehitysmaajengin maihintukeutumista. Näin se tulee menemään.

    • LopetetaanVoimat

      Tässä maassa puolustusvoimat kantaa kaksi käsin pakoisten kasseja. Rajavartijat toivottavat tervetulleeksi. Pääministeri kutsuu kotiinsa asumaan. Meneekö oikein?

      • Suomi-romahtaa-kovaa

        Suomen armeijan touhut on kuin hölmölän lehdestä....Leikkimistä aseilla joita ei koskaan käytetä kuten pitäisi.


      • mamusuomi

        se on vaihtoa.vanhukset ja köyhät tapetaan nälkään.tilalle mamut.en ole ikinä mamuja ruokajonosa nähny


    • Nvkvkvkckckc

      Ongelma on ratkaisu ..

      Kreikka avaa rajansa ja samoin tekee itävältä,bulkaria,unkari,saksa,tanska ja ruotsi joka kuljettaa tulijat suoraan haaparantaan ja sieltä suomeen jossa on kärjestelykeskus ja suomi edittäytyy ensimmmäisenä turvapaikanhakijqn rekisteröintimaana

    • Herätyskellotsoikoon

      Afrikan väkiluku kasvaa vuodessa 20 milj.ihmisellä (tilasto vanha eli vuodelta 2014), josta tänne lennätetään n.1000. Prosenteissa otamme pelkästään Afrikan lisääntyvästä määrästä 0,005%. Tämän lisäksi siellä on 1,2 miljardia ihmistä, joista suurin osa elää köyhyydessä ja kurjuudessa. Jotkut meistä luulee että autamme tällä toiminnalla heitä. Samalla rahalla,mitä näihin tuhanteen tuotuun menee heidän elinikänään Suomessa, voitaisiin auttaa monin moninkertainen määrä ihmisiä paikanpäällä. Ja sekin pelkkää omahyväistä hyvänolontunteen ostamista. Ihminen tarvii lisääntyäkseen ravintoa ja terveyttä, sitä kyllä olemme järjestäneet vastuuttomasti.(olipa ikävästi sanottu). Länsimaalaiset ovat ymmärtäneet räjähdysmäisen kasvun ongelmat, mutta ei ole halua viedä tietoa kehitysmaihin. Kaikki hyvätahtoiset auttamishaluiset ymmärtäkää nämä faktat ja menkää paikan päälle auttamaan heitä. Ongelma ei häviä tuomalla heitä tänne.

      • LopunAikoja

        Ja jos tuomme heitä Eurooppaan ja muualle 20 miljoonaa vuodessa, lisääntyy maailman ihmismäärä parissa sukupolvessa niin että ylikansoitus alkaa tekemään lopullista tuhoa.


    • AlppimaanAjattelija

      Samassa kapakan pöydässä istunut vanha korpifilosofi sanoi minulle ravintola Alppimaassa 40 vuotta sitten siellä muutamalla kaljalla käydessäni että suurin tuho tulevaisuudessa eivät ole Eurooppassa teollisuuden ja kotitalouksien saasteet vaan suurin Eurooppaa tuhoava saaste kävelee itse tänne Afrikasta. Nyt ymmärrän kuinka oikeassa vanhus oli.

    • eurokansalainen

      "Näin käy Tajanin mielestä, jos EU ei saa Afrikan ongelmia, kuten terrorismia, hirmuhallituksia ja -ryhmiä, kuivuuttaa jne jne. ratkaistua. "

      -- Niinpä. Kuka ja mikä olettaa että Euroopan Unionin jäsenmaiden tehtävä on ratkaista nämä kaikki Afrikan ogelmat ? Mites tässä näin kävi , että afrikkalaisten ongelmat ulkoistetaan eurooppalaisten hoidettavaksi ? Afrikan mantereella yleensäkin valtiot ovat enemmän suvereeneja kuin yksikään Euroopan Unionin jäsenmaa , joten ei lienisi liikaa odotettu että sielläkin tartuttaisiin ongelmiin käsiksi rakentavasti. Onhan täältäkin tieto-taitoa ja rahaa kuskattu rekkakuormittain vuosikymmeniä tuohon suuntaan.

      Onko koko Afrikan manner mahdollisesti Euroopan Unionin jäsenmaiden siirtomaa vai mihin nämä olettamukset perustuvat ?

      Nyt ihan ensi alkuun pitäisi vain tulpata tuo rikollisten pyörittämä ihmissalakuljetus mikä pyörii Välimerellä . Siinä on se tärkein ongelma joka on nimenomaan Euroopan Unionin ratkaistavissa helpostikin , mikäli vain löytyisi päätöksentekijöitä ja poliittisen vastuun kantajia Euroopan Unionin päättäjien joukosta. Ei taida löytyä...

      • Herätyskellotsoikoon

        Aika pitkälti juuri näin. Afrikka on luonnonvaroiltaan rikas ja se taho joka kuppaa Afriikkaa, samalla syyllistää tästä meitä. Tämä uppoaa meihin kuin häkä, koska onhan meilla kristityn perusarvot vielä kunniassa. Afrikka on kaikkien kuppaajien siirtomaa, ei ainoastaan Euroopan. Osittain itse olemme syyllisiä käyttämällä kuppaajien tuotteita, koskaa halpoja tuotteet ja raaka-aineet sieltä ovat. Voisin kuvitella että päättäjillä on rahaa kiinni tossa hommassa, jonka takia poliittista tahtoa ei löydy.


    • hahahahha

      30 miljoonaa on vasta puolet suomeen mahtuvasta määrästä. Tervetuloa vaan, kyllä täällä tekevälle töitä löytyy.

      • eurokansalainen

        Jup. Nimittäin mikäli tänne asti kerääntyy miljoonatolkulla uutta tulijaa , niin se tarkoittaa juurikin sitä että kaikki joutuvatkin täällä tekemään ihan mitä tahansa työtä saadakseen edes jotakin syötävää suuhunsa ja jonkinlaisen asumuksen itselleen.

        Nimittäin suurempi tulijoiden tulva tarkoittaa suoraan kaikenlaisten sosiaalisten tulonsiirtojen loppumista tykkänään ja kaikilta. Se on sama asia kuin goodbye pohjoismainen hyvinvointivaltio. Voisi tehdä muuten terää meille kaikille...


      • kaikki.häviää
        eurokansalainen kirjoitti:

        Jup. Nimittäin mikäli tänne asti kerääntyy miljoonatolkulla uutta tulijaa , niin se tarkoittaa juurikin sitä että kaikki joutuvatkin täällä tekemään ihan mitä tahansa työtä saadakseen edes jotakin syötävää suuhunsa ja jonkinlaisen asumuksen itselleen.

        Nimittäin suurempi tulijoiden tulva tarkoittaa suoraan kaikenlaisten sosiaalisten tulonsiirtojen loppumista tykkänään ja kaikilta. Se on sama asia kuin goodbye pohjoismainen hyvinvointivaltio. Voisi tehdä muuten terää meille kaikille...

        Se on juuri niin, että turhaan tehtiin pohjoismaista hyvinvointivaltio. Olisi pitänyt sotien jälkeen alkaa elää kädestä suuhun ja hummata kaikki ylimääräinen. Kun suomalaiset eikä muutkaan pohjoisen ihmiset eivät ole osanneet pitää hauskaa ja bilettää oikein olan takaa, niin tässä ollaan. Rahaa on säästetty ja koetettu rakentaa liian hyvät oltavat.
        Oltaisi vaan kaikki pysytty havumajoissa ja juotu rahat, eipä olisi täälläkään ongelmaa tulijoista.
        kuka perkele keksi päällystää tiet ja kadut, ja keksi rakentaa liian hyvät talot ja vesijohdot sekä sisävessat?
        Ja kuka keksi että pitää olla koulut ja terveydenhoidot?
        No, kohta niistä päästään, seuraavat sukupolvet voivatkin sitten alkaa asumaan niissä havumajoissa.


      • CO_päästöTavoitteet

        Euroopassa jokainen tulija käyttää sähköä ja luonnonvaroja aivan eri malliin kuinlähtömaissa, tämä kiihdyttää luonnonvarojen loppuunkäyttöä.

        Jos Euroopalle oli määrätty tietyt CO-päästöt niin nyt kulutusta pitää saada rajoitettua entistä rajummin, jotta jo aiemmat tiukat tavoitteet voidaan saavuttaa.


    • sdfsdfsdfs

      itse asisassa tämä kiihdyttää ilmastomuutosta ja sotii euroopan ilmastotavoitteita ja heidän itselleen asettamia tavoitteita vastaa. euroopaan tullessaa musun hiilijalanjälki 10-15 kertaistuu ja jos ajatellaan että kaikki musut tulee eurooppaan lihapatojen ääreen millainen tilanne siitä tulee...eurooppa ei ole omavarainen energian,raaka-aineiden ja vähemmässä määrin elintarvikkeiden suhteen vaan kaikki tuodaan jostain ulkoa...

      tilanne on kestämätön euroopalle jossa mantereeseen tulee vain lisää kuluttajiaa ja rahat löytyy vain sossusta..ilmastotavoitteet edellyttäisi että väestökehitys niin euroopassa kuin kehitysmaissa olisi maltillinen ..

    • meille-luvattii-ii-iin

      Ei-ei-Eiii! Eihän nuo riitä mihinkään. Meillä kok.rkp.vihr. puolueilla on ohjelmassa 62miljoonaa Suomeen ! Nyt on kyllä otettava kiireesti yhteyttä Junceriin, ja vadittava pikaista korjausta.

      • sfsdfggssfsdfs

        käteinen on jo luvannut ottaa 1,8 miljoonaa suomeen...sillä lupauksella ostettiin komissaaripaikka..


    • IDIOOTITVALLASSASuomessa

      Rajat kiinni.
      Suomi ei kestä.

      • suomikehitysmaaksi

        Ei suomi kestäkään. Varautukaa kaivamaan itsellenne ja perheelleenne maakuoppa asunnoksi. Siellä ei sitten ole sähköjä eikä sisävessaa että muistakaa se. Pskantaa saa vain coca-colatölkkeihin jos niitä näkyy jossain.


      • Suomenmies1
        suomikehitysmaaksi kirjoitti:

        Ei suomi kestäkään. Varautukaa kaivamaan itsellenne ja perheelleenne maakuoppa asunnoksi. Siellä ei sitten ole sähköjä eikä sisävessaa että muistakaa se. Pskantaa saa vain coca-colatölkkeihin jos niitä näkyy jossain.

        Ei kaiveta kuoppia.....hmm....tai joudutaan kaivamaan....pakko....kun ne matut alkaa haista...


    • eurokansalainen

      Kuinka kauan Euroopan Unionin jäsenmaat aikovat katsoa tätä peliä mikä pyörii Välimerellä ? Onko tällainen tilanne että rikolliset valitsevat Eurooppaan tulevat maahanmuuttajat ihan OK kaikille poliitikoille EU:ssa ??

      Miten ihmeessä on päädytty tähän tilanteeseen ?

    • Hoplaax

      30 miljoonaa pakolaista Afrikasta Eurooppaan on yltiöoptimistinen arvio. Niin kauan kuin ovet Eurooppaan ovat auki, tulijoita Afrikasta - ja muualtakin - riittää. Pelkästään Afrikassa on toista miljardia halukasta.

      Päättäjät, avatkaa silmänne, tunnustakaa virheenne pakolaispolitiikassa ja ryhtykää tarvittaviin toimenpiteisiin hallitsemattoman maahantunkeutumisvyöryn lopettamiseksi.

      Vanhentuneet lait, EU-, YK-, ihmisoikeus- ja mitä niitä onkaan -sopimukset vanhenevat siinä missä kaikki muutkin asiat. Niitä uudistetaan aikaansa vastaaviksi, kunhan vain joku ensin nostaa kissan pöydälle.

      • eurokansalainen

        "Vanhentuneet lait, EU-, YK-, ihmisoikeus- ja mitä niitä onkaan -sopimukset vanhenevat siinä missä kaikki muutkin asiat. Niitä uudistetaan aikaansa vastaaviksi, kunhan vain joku ensin nostaa kissan pöydälle."

        --Kaikkia näitä voidaan tulkita tilanteen mukaan. Mikään niistä ei ole kiveen hakattua sanaa. Tämä nykyinen touhu on vain ja ainoastaan Eurooppalaisten päättäjien ja meidänkin hallituksemme arvovalinta , ei mitään muuta.

        -- Ihan ensimmäiseksi pitäisi löytyä sen verran älliä täältä puolelta että osattaisiin tunnistaa se oikea ongelma minkä asian kanssa tässä nyt olemme tekemisissä ; Ongelmana on nyt se että täällä yritetään hoitaa alkavaa ja kiihtyvää muuttoliikettä joka johtuu ensisijaisesti liikakansoituksesta ja työttömyydestä noissa lähtömaissa pakolaiskriisinä, jolloin kaikki tämä maahanmuutto ohjautuu Eurooppaan tämän tolkuttoman kalliin ja hitaan turvapaikkakanavan kautta.

        Tämän turvapaikkakäytännön avulla Eurooppaan pääsee syntymään valtava irtolaisjoukko niistä jotka yksinkertaisesti katoavat tänne saatuaan hylsyn hakemukseensa. Mitä nämä ihmiset tekevät sen jälkeen täällä ? Eivät ainakaan lisää eurooppalaisten turvallisuutta piirunkaan vertaa.

        Aika vastuutonta politiikkaa meidän päättäjiltämme.


      • Herätyskellotsoikoon

        Tahti maahanmuutossa tuntuu kiihtyvän sitämukaa, mita EU heikkenee ja rapistuu. Erinäköisia "tehtyjä" sotia ja konflikteja syntyy,jonka verukkeella rajat auki. Elikä loppukiri käynnissä että ehtivät toteuttaa tavoitteensa Euroopan kansojen tuhossa.
        Kiitin Isääni että vei minut näkemään 80-luvulla mitä oli aito Ruotsi ja Tanska. Nykyään jos vietäisiin silmät sidottuna johonkin Euroopan suureen kaupunkiin, niin katsoessa ei tietäisi missä valtiossa olisi. Kaikkialla samaa "massaa"ja turistirysissä samat krääsät. Arvostan suuresti jokaista Eurooppalaista maata, jossa on omanlainen kulttuuri ja ihmiset. Juuri tämän takia matkustaminen tai dokumenttien katsominen on ollu mielenkiintoista, ei ole muuten enää ainakaan kauan.


      • unkariin
        Herätyskellotsoikoon kirjoitti:

        Tahti maahanmuutossa tuntuu kiihtyvän sitämukaa, mita EU heikkenee ja rapistuu. Erinäköisia "tehtyjä" sotia ja konflikteja syntyy,jonka verukkeella rajat auki. Elikä loppukiri käynnissä että ehtivät toteuttaa tavoitteensa Euroopan kansojen tuhossa.
        Kiitin Isääni että vei minut näkemään 80-luvulla mitä oli aito Ruotsi ja Tanska. Nykyään jos vietäisiin silmät sidottuna johonkin Euroopan suureen kaupunkiin, niin katsoessa ei tietäisi missä valtiossa olisi. Kaikkialla samaa "massaa"ja turistirysissä samat krääsät. Arvostan suuresti jokaista Eurooppalaista maata, jossa on omanlainen kulttuuri ja ihmiset. Juuri tämän takia matkustaminen tai dokumenttien katsominen on ollu mielenkiintoista, ei ole muuten enää ainakaan kauan.

        Itäinen euroopan puoli saattaa olla vielä puhdasta. Vaikka on luotu sellainen mielikuva että siellä on saastetta ja tehtaita yms niin ehkä se lika ei olekaan niin pahaa.
        Nykyinen lika läntisen euroopan puolella on paljon pahempaa.


    • muista.uurnilla.62Milj

      Tässä on nyt menossa olevan kansanmurhan käsikirjoitus:
      "EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi
      Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta."

      • RikasJaKansainvälinen

        Mutta uusi kulttuuri voi olla vaikea saada tuottamaan mitään järkevää. Työnteko uudella kulttuurilla on hieman hakusessa. Sen verran tehdään että hengissä pysytään ja samalla soditaan toista uskontokuntaa (vaikka vain sitä toista islamilaista, sunni vs shiia) olevien kanssa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe